Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

niye cevap yazmiyonuz hii, kizmayim diyom zorla kizdiriniyonuz beni.

ezgimcee kim kuzummmm bak kıss merakından okudu gittiii vajili olan hemen sazan olup yazar derdiniii ben öleydimm üyee olur olmazzz hemen sazan oldum yazdım derdimiii çoğuu merakından okuooo...eee biz okumuozmu başka topikleriii onlarda burayı okuooo

özüm sevcihan seremi nazlı hamişler nasılsınız bebişler nasıl ? ya bişey sorcam siz şimdi ilişki yaşıyormusunuz? özüm sen canım tam olmadan kaldın sen ilişkiye girdinmi sonra tekrar?

özüm sevcihan seremi nazlı hamişler nasılsınız bebişler nasıl ? ya bişey sorcam siz şimdi ilişki yaşıyormusunuz? özüm sen canım tam olmadan kaldın sen ilişkiye girdinmi sonra tekrar?

hamd olsun iyiyimmm...sevcihan yaşamıooo düşük tehlikesi varrr...benim hiç birşeyim yok kocam benle ilişikiye girmioo ben hamile kaldımdan buyana kasıklarım ağrıoo ilk gittim doktor kasık ağrın varsa ilişikiyeee girme dediii.....bunu eşime söleyince eşim ogünden sonraaa deneyelim bi dediysemdeee istemediiii bebeğe bişi olur dieeee...malum zor buldukkk bebeişiiii kıymetli olduuu.....yaaa önemliii olan eşinee güvenmekkk ben yarısından fazlasını aldımdaa git gelde yaptı ölelikte hamileee kaldımm....eşim benim taktiklerimi uygulamalarımaa uymuyoduu kendi bildini yapıodu ne zaman egsersizee başladımmm benimle beraber kademe kademe gitttiii p.....s ucunu sadece dednedik bi haftaaa hiç itmediii dinledi benii ,sonra kendilinden yarısından fazlası girdi git gel yaptı ve boşaldııı...sonrada kaynanamlar geldi 1 hafta felen ara verdik sonrada hamile kalmışımmm ozaman......ama ben denemek istiommmm yaniiii kendimii denemek istiom bakayım hala korkuyommuuu korkuyommu değildeee yapabilicemmiiii gibisinden 4 aylık olimm deniycemm...eşim istemiooo ama olmadı tecavüzzz ederimm ne yapimmmmmm

vayyyyy şerfffffffs............ler vayyyy ben geçen gece o hatayıı yaptım :26:bi ben vardım 7 ziyaretçi bende herkesi kendim gibi sanıyom herhalde onlarıda vajili sandımdı toğiğe davet ettimdi

hanımalar ultrasyon jelini buldum ama ayaklarıma kara sular indi birçok medikale gittim yok birinde vardı 1lt 10 tl istedi çok bu dedim siz ne kadara alıyodunuzki dedi arkadaşarl 1lt 2.5tl ye dedim olmaz abla diyodu arkamdan neyseki bir medikalde 5 tl buldum aldım şimdi spordan geldim epey yorgunum akşam yapacam egzersizmi artık

vayyyyy şerfffffffs............ler vayyyy Ben geçen gece o hatayıı yaptım :26:bi ben vardım 7 ziyaretçi bende herkesi kendim gibi sanıyom herhalde onlarıda vajili sandımdı toğiğe davet ettimdi

başına gelmeyenn anlayamaz bu durumuu böle dalga geçerrr..

ohaaaaaaaaaa 10 tlmiii çüşş yaniii Venüsten bilee 1lt sini 1 tl aldı ..internette bile 1 tll.....ben bi yerde sordumm 5 tl dediii almadımm çünkü biliodum 1 tl satıldını sonra bi yerde sordum 2.5 tl dedii alim bari dedimm....10 tl de neymişş.....kıss sen hem çalışıonnn hem spora gidion hem egsersiz yapıon buravo sanaaaaa ...biz evde işimiz gücümüzz yokken bilee tembellik ederdikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…