- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.721
niye cevap yazmiyonuz hii, kizmayim diyom zorla kizdiriniyonuz beni.
niye cevap yazmiyonuz hii, kizmayim diyom zorla kizdiriniyonuz beni.
şimdilik iyiyiz bakalım herkes memnun halinden
sen nasılsın nasıl oldun...?
kız ancak okuyorum sende kızmaya yer arıyon heee
nereye kayboldun, 1.görünüp, yok oldun.
yaslandımmmm kısss duydunmuuu beniiii...okudunmu bu sayfadaki sana yazdımıııı
duydum hayatim duydum anladim tamam bundan sonra tanimadiklarimin üstüne atlamam
yaslandımmmm kısss duydunmuuu beniiii...okudunmu bu sayfadaki sana yazdımıııı
duydum hayatim duydum anladim tamam bundan sonra tanimadiklarimin üstüne atlamam
bak baaaaaaaaaakkkk okumuşta o da cevap yazmıyo işine gelmeyene
kizmistim kizdigimi geri aldim,:2: sözümü geri aldim.ben dedim herhalde sen 1.arkadas daha, burayi acik brakip gittiniz.
haslayin kizin.ama ben sana cevap yazdim.ama sen bana cevap yazmadin:2:
kıss nerde cevap yazmadımmmm banamı disen seremiyemiii
özüm sevcihan seremi nazlı hamişler nasılsınız bebişler nasıl ? ya bişey sorcam siz şimdi ilişki yaşıyormusunuz? özüm sen canım tam olmadan kaldın sen ilişkiye girdinmi sonra tekrar?
ozumum ben bugün.16.30.da seremime cevap yazdim
[/B]yaslandimmmmm kıss senn alttaa hergördüğün yabancı kiişiiyii vajili sanıorsun yardımcı olalım diosunnn eeee sen tabiii eskiyi bilmiosunn...burayaaaa her gelen vajili değilll yaniii topiğee katılmayan okuyup gidenlerr sadece meraktan okuolarrrr hele dün biri geldi hemen profiline baktım bekardıı okudu gittii.....önceden siz bilmezsiniz bilen bilirrr biziii yabancı biriler gelip burda okuduuu geyikk topiğindeeen geldiler ...topiklerinde bizle dalga geçip muhabbet ettilerr yok parmak sokuolarmışşşş yok aparat sokuolarmışşşş onları sokarken kocalarından izin alıolarmıı diiyee bizle dalga geçip gülüp geçtilerrrr biz onları sikayet ettik banlandılarr....burdanda kurban ben oldummm banlandımmmm fazla sinirlenmiştim herhaldeeedicem odurkiiiii her aşağı gelen yabancı kişileri vajiliiii sanmayın yardımcı olalımmm demeyinnnn çoğuu merakından okuorrrrrrr vee gidiorrrrr.....
vayyyyy şerfffffffs............ler vayyyyBen geçen gece o hatayıı yaptım :26:bi ben vardım 7 ziyaretçi bende herkesi kendim gibi sanıyom herhalde onlarıda vajili sandımdı toğiğe davet ettimdi
hanımalar ultrasyon jelini buldum amaAyaklarıma kara sular indi birçok medikale gittim yok birinde vardı 1lt 10 tl istedi çok bu dedim siz ne kadara alıyodunuzki dedi arkadaşarl 1lt 2.5tl ye dedim olmaz abla diyodu arkamdan neyseki bir medikalde 5 tl buldum aldım şimdi spordan geldim epey yorgunum akşam yapacam egzersizmi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?