- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.741
,
korkm a canımcımmmmmm kıldandır kanama olsa zaten devamı gelirdii..sadece bi leke diosunnnn al aynayı iyşce inceleee muhakkak kıldandır ağda olacakta kan olmıcakkkk ...kıldandır kesinlikleeee
Canım sakin ol...küçük bir lekeyse kıldandır,uzunsa normaldir leke olması...peçete sürdüğümde birşey yok demişsin...nerede leke varsa,orayı aynayla bir incele ama öyle birşey olsa devamı gelirdi.Bende ağda yaptırıyorum ama senin durumun daha farklı,dikkat et yinede drunada bir danış ama stres yapma sakın..
iyiyim ablacım sanırım bana dedinmercimek iyi paso açıkıyor dünden beri tek başıma yarım karpuz yedim hamişlere faydasıda bayağı varmış kıslar sizde yiyin bol bol
özüm sevcihan seremi nazlı hamişler nasılsınız bebişler nasıl ? ya bişey sorcam siz şimdi ilişki yaşıyormusunuz? özüm sen canım tam olmadan kaldın sen ilişkiye girdinmi sonra tekrar?
kiz ben seni hatirlamiyorum. sende diger arkadaslar gibi, paylasmiydin bizlerle
başına gelmeyenn anlayamaz bu durumuu böle dalga geçerrr..
ohaaaaaaaaaa 10 tlmiii çüşş yaniiiVenüsten bilee 1lt sini 1 tl aldı ..internette bile 1 tll.....ben bi yerde sordumm 5 tl dediii almadımm çünkü biliodum 1 tl satıldını sonra bi yerde sordum 2.5 tl dedii alim bari dedimm....10 tl de neymişş.....kıss sen hem çalışıonnn hem spora gidion hem egsersiz yapıon buravo sanaaaaa ...biz evde işimiz gücümüzz yokken bilee tembellik ederdikkk
burda yazdığınızı görmesem inan alırdım 10 tl ye ama ne yapayım 5 tl ye aldım. ismi lazım değilde bu şehir az pahalı paraya çok önem verilen bi şehiranladınız nere olduğunu siz .evet çalışıyorum spora gidiyorum biraz tombişimde bu şehirde arkadaş cevrem yok olsa daha neler neler yapacam da gurbetteyim[/QUO
hee doğruu o şehire şaşırmamak lasımmmm amaa 10 da neyin nesiydi 10 misli nerdeyseannemm sen nerelerden gittinnn oralaraaaa kimsenmi yok
48 kilomuusnnnn anammmmm ne güselll bana bak bide 73Bi daha ağdaaa mağda yaptırmaa sakınnn ayyy benim eşim olsa şimdi senin eşin yerindeee beniiiii dırdırıylaa öldürmüştüüüüüü Bendee almadım 73 le hamile kaldım 73 üm hala ama olmiii eteklerim felan allah allah dedim bendeee
özüm sevcihan seremi nazlı hamişler nasılsınız bebişler nasıl ? ya bişey sorcam siz şimdi ilişki yaşıyormusunuz? özüm sen canım tam olmadan kaldın sen ilişkiye girdinmi sonra tekrar?
iyiyim canım sağolasın...ilişkiye giriyorum dr yasaklamadı tam gaz devam dedihele bu aralar paso koçişin tepesindeyim sana bi haller oldu diyor
bazı hamilelerde cinsel istek artarmış ondandır canımo haller banada oluyoda sabrediyoruz mecburen.. kepenkler kapalı diyorum ben heheheh
kıs kendim yaptım zaten onuda tek tek cektim.. yapıştırıp cekmedim korkumdan aynayı aldım karsıma egilmedimde.. bi daha yapamam sanırım korkudan.. normalde ben 15 dakikada yapardım 45 dakika sürdükız benimde pantolonların düğmeleri zor kapanıyo göbek cıktı fena.. bende diyorum kilo aldım hamur işi falan yemiştim.. ama almamışım alırız zamanla nasılsa.. ay valla kilo falan umrumda değil yeterki sağlıkla atlatıyım şu dönemi hem ben hem bebişimmmmmmmm... beslenmemi biraz değiştirmem lazım ya süt falan içemiyorum henüz, cok bulantı cektim herşeyi de yiyemiyorum o yuzden.. sen içebiliyomusun süt falan
kıs özüm siz başlamadınız mı çalışmalara 3,5 aylıkta oldun gari başlayın ağırlaşınca hiç olmaz bu seferde atlat hamişken iyiceburda yazdığınızı görmesem inan alırdım 10 tl ye ama ne yapayım 5 tl ye aldım. ismi lazım değilde bu şehir az pahalı paraya çok önem verilen bi şehiranladınız nere olduğunu siz .evet çalışıyorum spora gidiyorum biraz tombişimde bu şehirde arkadaş cevrem yok olsa daha neler neler yapacam da gurbetteyim[/QUO
hee doğruu o şehire şaşırmamak lasımmmm amaa 10 da neyin nesiydi 10 misli nerdeyseannemm sen nerelerden gittinnn oralaraaaa kimsenmi yok
bazı hamilelerde cinsel istek artarmış ondandır canımo haller banada oluyoda sabrediyoruz mecburen.. kepenkler kapalı diyorum ben heheheh
bende bulantı olmadından yiceklerle problem yokkk amaa içesim yokkk canım istemioooo zorla sabahları içiommmm bıktımmm artık bazen içmiommmm....
ondan herhalde canım valla koçiş yoruluyo bende tık yokartık şakasına hadi yatağa gidelim diyom gözleri pörtlüyo adam yorgun geliyor ben bişi diycem diye aklı çıkıyor
bende bulantı olmadından yiceklerle problem yokkk amaa içesim yokkk canım istemioooo zorla sabahları içiommmm bıktımmm artık bazen içmiommmm....
kıs özüm siz başlamadınız mı çalışmalara 3,5 aylıkta oldun gari başlayın ağırlaşınca hiç olmaz bu seferde atlat hamişken iyice
eşiiim istemioo korkuoo bebişeee bişi olcak dieee surda 5 ay kaldı diooo uleynnn zevkine değil alışımmm korkmimm dieeee bide merak ediom bakim yapabilcemmii dieee kaç ay olduuu.....zaten bi tikkk geldi banaa şimdi eşim karnıma değsee yataktaa elini atsaa hemen sıçrıommm huylanıom bu da yeni çıktııııı
eşiiim istemioo korkuoo bebişeee bişi olcak dieee surda 5 ay kaldı diooo uleynnn zevkine değil alışımmm korkmimm dieeee bide merak ediom bakim yapabilcemmii dieee kaç ay olduuu.....zaten bi tikkk geldi banaa şimdi eşim karnıma değsee yataktaa elini atsaa hemen sıçrıommm huylanıom bu da yeni çıktııııı
iç güdüsel sanırım ya.. bende baslarda öyleydim dokunma korkuyorum bişi olcak diye diyodum
şimdi sarıl göbişimden diyorum
banada oluyor canım bazen ani hareketlerinde hemen korumaya geçiyorum içgüdüsel birşey herhalde bazende şişlik oluyor ondan oluyor benimki
banada oluyor canım bazen ani hareketlerinde hemen korumaya geçiyorum içgüdüsel birşey herhalde bazende şişlik oluyor ondan oluyor benimki
Allah hepiciğimizi ve bebişlerimizi korusun.. sağlıklı hamilelik yaşatsın.. ben kısıtlı yaşıyorum ama sağlık olsun :)
Allah hepiciğimizi ve bebişlerimizi korusun.. sağlıklı hamilelik yaşatsın.. ben kısıtlı yaşıyorum ama sağlık olsun :)
aminnnn canımolsun Rabbim ikinizede sağlık versin ne zamana kadar tehlike var dedi dr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?