Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

,

korkm a canımcımmmmmm kıldandır kanama olsa zaten devamı gelirdii..sadece bi leke diosunnnn al aynayı iyşce inceleee muhakkak kıldandır ağda olacakta kan olmıcakkkk ...kıldandır kesinlikleeee

canlarım doktora gittik hemen nasıl ağlıyorum ama bişi oldu diye valla kac neler yasadım ben bilirim neyse doktor baktı bebek normal dedi miyomunda maşallahı var büyümüş ne yazıkkii o na canımız sıkıldı biraz.. allttan da baktı bi sorun yok için rahat olsun dedi.. agdanın yüzünden kıl kökndeki kanmış içim rahatladı en azından.. bebegide hissedemiyorum diye moralim bozuluyodu.. daha ilk gebeligin 1 ay sonra ancak hissedersin dedi.. haa bide kıza benziyo dedi 3lü tarama için kan verdim.. bi sürü vitamin verdi bebişin büyüsün dedi.. pantolonlar olmuyo göbişimden ala ala yarım kilo almışım 47.5 tum 48 olmuşum çok gezme dedi, arada eşin arabyla götürsün diğer hamileler gibi değilsin dedi hayat standartlarını kısıtlamak zorundayız dedi.... işte eyleee.. ptesi tekrar gidicez çokca cikolata ye sabah bebek hareketlensin cinisyetine tam bakalım dediiiiiiiiii.. işte bu kadarrrr..

iyiyim ablacım sanırım bana dedin mercimek iyi paso açıkıyor dünden beri tek başıma yarım karpuz yedim hamişlere faydasıda bayağı varmış kıslar sizde yiyin bol bol

bende bol bol yiyorum karpuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzz

özüm sevcihan seremi nazlı hamişler nasılsınız bebişler nasıl ? ya bişey sorcam siz şimdi ilişki yaşıyormusunuz? özüm sen canım tam olmadan kaldın sen ilişkiye girdinmi sonra tekrar?

bize hepten yasak miyomcugumuz var çünkü.. erken dogum bilem olabilir.. Allah ım korusuunnnnn

kiz ben seni hatirlamiyorum. sende diger arkadaslar gibi, paylasmiydin bizlerle

yaslandım canım hatırlamaman çok doğal..ben artık yeni evli değilim malesef..taaa yeni evli olduğum zamanlarda sürekli bu sitedeydim..2008 sonu sanırım,2009,2010 ..ozamanlar yani..çoktan beridir de yazmıyordum..benim zamanımdan hemen hemen kimse kalmamış..herkes yeni..

burda yazdığınızı görmesem inan alırdım 10 tl ye ama ne yapayım 5 tl ye aldım. ismi lazım değilde bu şehir az pahalı paraya çok önem verilen bi şehir anladınız nere olduğunu siz .evet çalışıyorum spora gidiyorum biraz tombişimde bu şehirde arkadaş cevrem yok olsa daha neler neler yapacam da gurbetteyim

48 kilomuusnnnn anammmmm ne güselll bana bak bide 73 Bi daha ağdaaa mağda yaptırmaa sakınnn ayyy benim eşim olsa şimdi senin eşin yerindeee beniiiii dırdırıylaa öldürmüştüüüüüü Bendee almadım 73 le hamile kaldım 73 üm hala ama olmiii eteklerim felan allah allah dedim bendeee

kıs kendim yaptım zaten onuda tek tek cektim.. yapıştırıp cekmedim korkumdan aynayı aldım karsıma egilmedimde.. bi daha yapamam sanırım korkudan.. normalde ben 15 dakikada yapardım 45 dakika sürdü kız benimde pantolonların düğmeleri zor kapanıyo göbek cıktı fena.. bende diyorum kilo aldım hamur işi falan yemiştim.. ama almamışım alırız zamanla nasılsa.. ay valla kilo falan umrumda değil yeterki sağlıkla atlatıyım şu dönemi hem ben hem bebişimmmmmmmm... beslenmemi biraz değiştirmem lazım ya süt falan içemiyorum henüz, cok bulantı cektim herşeyi de yiyemiyorum o yuzden.. sen içebiliyomusun süt falan

özüm sevcihan seremi nazlı hamişler nasılsınız bebişler nasıl ? ya bişey sorcam siz şimdi ilişki yaşıyormusunuz? özüm sen canım tam olmadan kaldın sen ilişkiye girdinmi sonra tekrar?

iyiyim canım sağolasın...ilişkiye giriyorum dr yasaklamadı tam gaz devam dedi hele bu aralar paso koçişin tepesindeyim sana bi haller oldu diyor

bazı hamilelerde cinsel istek artarmış ondandır canım o haller banada oluyoda sabrediyoruz mecburen.. kepenkler kapalı diyorum ben heheheh

ondan herhalde canım valla koçiş yoruluyo bende tık yokartık şakasına hadi yatağa gidelim diyom gözleri pörtlüyo adam yorgun geliyor ben bişi diycem diye aklı çıkıyor

bende bulantı olmadından yiceklerle problem yokkk amaa içesim yokkk canım istemioooo zorla sabahları içiommmm bıktımmm artık bazen içmiommmm....

bazı hamilelerde cinsel istek artarmış ondandır canım o haller banada oluyoda sabrediyoruz mecburen.. kepenkler kapalı diyorum ben heheheh

leynnnn bana nieee olmuooo bende anolmallikmi varrrr bendee hiç istek yokk amaaa sadece denemek için yapabilicemmii die merak ettimden istiomm bu sefer eşim istemiooo en sonunda tecavüz edcem onaaa

ondan herhalde canım valla koçiş yoruluyo bende tık yokartık şakasına hadi yatağa gidelim diyom gözleri pörtlüyo adam yorgun geliyor ben bişi diycem diye aklı çıkıyor

yazzııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkk

bende bulantı olmadından yiceklerle problem yokkk amaa içesim yokkk canım istemioooo zorla sabahları içiommmm bıktımmm artık bazen içmiommmm....

iç canım iç hem bebiş hem sein için.. bende yavas yavas baslayacam süte artık zorlada olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…