- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.761
arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım ve 35 haftalık hamileyim. nasıl doğum yapacağım, doktoruma da bunu anlatmadım. çatı muayenesi yapacak yakın zamanlarda acaba ozaman mı söyleyeyim. çok korkuyorum.
aminnnn canımolsun Rabbim ikinizede sağlık versin ne zamana kadar tehlike var dedi dr???
zamanı yok tatlım.. miyom büyüdükce tehlikeli.. erken dogumu tetikliyo diyor.. bebişin yerini daraltıp itiyomuş Allahım esirgesin.. büyümemişti ama, 1 ayda büyümüş biraz.. Allahtan hayırlısı artık umarım herşey yolunda gider:97:
zamanı yok tatlım.. miyom büyüdükce tehlikeli.. erken dogumu tetikliyo diyor.. bebişin yerini daraltıp itiyomuş Allahım esirgesin.. büyümemişti ama, 1 ayda büyümüş biraz.. Allahtan hayırlısı artık umarım herşey yolunda gider:97:
anladım canım miyom hamişlikte mi çıktı yoksa varmıydı??
arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım ve 35 haftalık hamileyim. nasıl doğum yapacağım, doktoruma da bunu anlatmadım. çatı muayenesi yapacak yakın zamanlarda acaba ozaman mı söyleyeyim. çok korkuyorum.
anladım canım miyom hamişlikte mi çıktı yoksa varmıydı??
varmış canım ama o kadar büyük bişi oldugundan haberimiz olmadı belirti vermiyor maalesef.. keseye bakarlerken görüldü
hiçç mii ilişiki yaşamadan hamile kaldın yani sürtünme yoluylmı hamile kaldınn eğer öylleyse sölemelisinn.....herşeyi akışınaa bırak benceeee normal olacaksa normal olsun sezeryan olacaksa sezeryan burdaaa vajınusmuslu arkadaş hamile kaldı normal doğum yaptı bi problem yok herşeyi akışına bırakk benceee
çok geçmiş olsun canım Rabbim ikinizide korusun.yat dinlen bebişin olunca rahata kavuşursun inşallah...5-6 aylık var dimi bebişin.yoksa yenimiydi??
yok daha o kadar 4 aylık canımhadi ben kacarr :))
kıslar ben çıkıom eşim gelcek yemek hazırlıcammmm görüşmek üsere Allaha emanet olunnnn......
burda yazdığınızı görmesem inan alırdım 10 tl ye ama ne yapayım 5 tl ye aldım. ismi lazım değilde bu şehir az pahalı paraya çok önem verilen bi şehiranladınız nere olduğunu siz .evet çalışıyorum spora gidiyorum biraz tombişimde bu şehirde arkadaş cevrem yok olsa daha neler neler yapacam da gurbetteyim[/QUO
hee doğruu o şehire şaşırmamak lasımmmm amaa 10 da neyin nesiydi 10 misli nerdeyseannemm sen nerelerden gittinnn oralaraaaa kimsenmi yok
taaa izmirlerden geldimanacım memurluk işte eşimden dolayı akraba namına kimsem yok arkadaşlarım var ama hepsi çoluklu çocuklu onlarlada bi faaliyet yapılamıyorkii
taaa izmirlerden geldimanacım memurluk işte eşimden dolayı akraba namına kimsem yok arkadaşlarım var ama hepsi çoluklu çocuklu onlarlada bi faaliyet yapılamıyorkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?