Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım ve 35 haftalık hamileyim. nasıl doğum yapacağım, doktoruma da bunu anlatmadım. çatı muayenesi yapacak yakın zamanlarda acaba ozaman mı söyleyeyim. çok korkuyorum.

arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım ve 35 haftalık hamileyim. nasıl doğum yapacağım, doktoruma da bunu anlatmadım. çatı muayenesi yapacak yakın zamanlarda acaba ozaman mı söyleyeyim. çok korkuyorum.

neden dr larınıza söylemiyorsunuz ben her muayne olduğum dr söledim vajiliydim jel kullanıyorum falan diye bence söyleyin ona göre muayne ederler yada tavsiyede bulunurlar

valla ben hangi doktora gittiysem söyledim ki ona göre davransınlar diye.. muayene olurken aksilik çıkarabiliyorum bazen maaleseff.. söyleyince onlarda daha iyi yaklaşıyolar.. bence söylememek hataa

hiçç mii ilişiki yaşamadan hamile kaldın yani sürtünme yoluylmı hamile kaldınn eğer öylleyse sölemelisinn.....herşeyi akışınaa bırak benceeee normal olacaksa normal olsun sezeryan olacaksa sezeryan burdaaa vajınusmuslu arkadaş hamile kaldı normal doğum yaptı bi problem yok herşeyi akışına bırakk benceee

özüm şekerim senin bebiş cinsiyetini göstermedimi daha

6 haziranda gidecem nazlı ozamna belli olursa olur oda gösterirrsee nasippp sağlıklı olsunda hiççç önemli değillll merakta etmiorumm oyusden

kızlarr bişey sorcam eşim bo.. sonra ben bir süre sonra tekrar yarısını içime ittim bu şekilde hamile kalınırmı korkimm valla ya hamileysem :18:

taaa izmirlerden geldim anacım memurluk işte eşimden dolayı akraba namına kimsem yok arkadaşlarım var ama hepsi çoluklu çocuklu onlarlada bi faaliyet yapılamıyorkii

haydar amcanın bi açıklaması var nette geçen gün okudum vajili kadınların çoğunluğu izmidenmiş ve geneli öğretmenmiş....nedeni ise çevrede örnek kişi olan kadınların sürekli kendilerini kontrolde tutmalarıymış ben öğretmen deilim ama oto kontrolum çok fazladır birazda mükemmeliyetçilik var kızım olursa nasıl yetiştiririm hiç bilmiyorum salsam çayıra mevlam kayıra mı desem napsam

hee bu arada vajili hatunların maşallahı var hepsi birbirinden güzel hiç çirkin vajili görmedim heralde çok havadaymış burnumuz o yüzden vajimizi göremedik yıllarca rabbim öyle bi baktırdıki alt kata aklımız çıktı şaka bi yana en kısa zamanda herkescikler yener inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…