Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gerçektenmiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::26::26::26::26:benden bahsetmış demekki haydar amca kriterleri bana uyuyyooooooo

hem çalışmak hem de evin sorumlulukları doğal olarak yorgun düşüyor insan egzersiz yapıcak halim yok eşimde uyudu onsuz egzersiz yapamıyorumm

canım bende çalışıyorum o kadar zor gelirdiki egzersiz yapmak hergün bahaneler uydururdum egzersiz yapmak bana ölüm gelirdi erteleyebildiğim kadar erteledim bi akşam kocişim dediki,

- neden egzersiz yapmıyorsun?
* çok yorgunum... dedim
- yorgunmusun? yapmakmı istemiyorsun? dedi..
* istemiyorum... dedim
- o zaman sen bundan kurtulmak istemiyorsun..dedi
* hayır istiyorum dedim
- eminmisin? dedi
* eminim... dedim
- peki sen bi şey yapmazsan nasıl olacak bu iş? dedi.
* orda sustum çünkü söyleyecek bişeyim yoktu...

bizden bi örnek vereyim dedim

çok iyi biliyordumki yapılması gerekeni yapması gereken kişi bendim... ben yapmassam kimse bişey yapamazdı benim için...kocan bile olsa sen mücadele etmedikçe edemiyor düşünün normal kadınlar bile bizi anlamayıp bununla dalga geçerken bir erkek bu durumu nasıl anlayabilir ? heleki bizim ülkemizde pipi göstermenin bi şeref timsali olduğu erkeklerin cinselliği yaşarak evlendiği (geneli için dedim) ve bizim gibi cinselliği dünyanın en acı verecek olayı olarak gören hatunların bir çatı altında bunu beraber çözmeye çalışması...

Çaresizlik öğrenilmiştir.
Başarılı olmak da öğrenilebilir.
Sende sandığından fazlası var!
Gelebileceğin en iyi yerde değilsin.
Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır.
Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur.
Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren!
Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık.
Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var.
Her şey seninle başlar!
Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın.
Hayatta ya tozu dumana katarsın,
Ya da tozu dumanı yutarsın.
Seçim senin!

yapabilirsiniz bizler size inanıyoruz lütfen sizde kendinize güvenin ve artık tozu dumana katın....yenen herkese sorun gerçekten acı sızı yok...acıdanmı korkuyorsunuz ? deneyin ve görün acımadığını....acımayan bişey için neden bu kadar beklemek ???????

kandanmı korkuyorsunuz deneyin ve görün nasıl olup bitiyo hiç bişey hissetmiyosunuz şaşırıp kalıyosunuz bu muydu diye....

hanımlarrr bugünkü egzersizimide yaptım jel kulanarak 2 parmağımı aldım tavsiyeleriniz üstüne küs işaretini yaptı bi müddet sağ sol yaparak hareket ettirdim ama parmaklarımı yanlara doğru açmayı pek başarmadım açıldıda az

TEK KELİMEYLE MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞ SÖZLER....sizlerle tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum rabbimin bir lutfu insanın halinden anlayan birilerinin olması ve yaparsın ha gayret demeleri bence çok büyük bir nimet iyki varsınız hanımlar inş bu yardımlarınızın karşılığını rabbim fazlasıyla verir hepinize...

benim ilk gecem oldu zaten o kanı gördüm çok acı çekdim onndan sonra zaten birdaha kendimi kapadım şimdide egzersizlerde yeniyim kendi parmağımla egzersiz yapamıyorum o yüzden.

benim ilk gecem oldu zaten o kanı gördüm çok acı çekdim onndan sonra zaten birdaha kendimi kapadım şimdide egzersizlerde yeniyim kendi parmağımla egzersiz yapamıyorum o yüzden.

Canım kastığın için olmuştur kendini rahat bırak yavaş yavaş başlayın bol kayganlaştırıcı sürün..onun üstünden çok zaman geçti ve sen artık çok daha bilinçlisin...sadece bazı şanssızlıklar yaşadın bunlar seni etkilemesin canım benim eskiyi unut artık yeni bi sayfa aç...ben güçlüyüm ve yeneceğim de...istersen bir psikoloğa git ama öyle çok para isteyenlere gitmene gerek yok bence....

Kendime belli bir süre verdim bu zaman zarfında yenerim inş. yenemediğim taktirde doktora başvurucam mecburen hepimiz aynı dertten müzdaribiz ve hepimiz bundan kurtulmak istiyoruz ama yardım almak da şart psikolağa gittik eşimle sadece bir seans daha sonra devam ettirmedik haziranda izne çıkıcaz eşimle o yüzden ozamana kadar aşamazsam yardım alıcam kesinlikle ..

Hepiniz başaracaksınız kızla Allahın izniyle.Çaba gösterin ve bol bol dua edin.Dualarım sizinle.İnanın Allah duaları geri çevirmiyor.
Bu forum sayesinde hayatımdaki en büyük sıkıntıdan belkide(tabi Allah beterinden saklasında) kurtuldum.Herkesi çok seviyorum.Darısı geride kalan herkesin başına inşallah...

aştıgın zaman acı diye bişey hissetmiceksin.. hepimizi acıdan korkuyoduk sonunda bumuymuş yani dedik.. acıyacak hissini at kafandan canım..

ben her hafta iğne oluyorum o iğne daha cok canımı yakıyo.. ilişkide hiç acı duymazsın, aklını oraya odaklamadan kendini bırakırsan coookk da zevk alırsın ayrıca

AcıDAn korkmuyorum aslında ilk gece acı çekince bilinç altında bir çatışma yaşadım beni en iyi siz anlarsınız zaten acı eşiği yüksek bir insanım ayrıca ama kafada da aşmak lazım işte.

AcıDAn korkmuyorum aslında ilk gece acı çekince bilinç altında bir çatışma yaşadım beni en iyi siz anlarsınız zaten acı eşiği yüksek bir insanım ayrıca ama kafada da aşmak lazım işte.

zaten bilinç altımıza yerleştiginden böyle oluyo canımm.. seninde güzel haberlerini alırız inşallaahhh

ben bir şey sordum geçmiş sayfalarda kimse umursamadı neyse sanırım herkes kendi arasında konuşuyor yine.ben çıkıyorum şekerler iyi geceler size tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…