Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr bişey sorcam eşim bo.. sonra ben bir süre sonra tekrar yarısını içime ittim bu şekilde hamile kalınırmı korkimm valla ya hamileysem :18:

sanırım sorun bu canım hamile kalma olayının tam bir netliği yok malesef bazı arkadaşlar vajili iken yarım p...s içeri girdiği halde kalabildi ama yenen hiç sorunsuz ilişki yaşayan arkadaşlar mesela yumurtlama günlerinide takip ederek aylarca uğraştılar ama olmadı malesef...tamamen allahın takdirinde bi durum ben karar verdim artık yarıya kadar p...si alıp öyle yapcam bu işte bi keramet var heralde şimdi sana ne desek boş rabbim nasip ettiyse etmiştir zaten % 50 ihtimal olabilrde olmayabilrde

ben tembellik yaptım dün akşam reglim bittiği halde denemedim,işten yorgunda gitmiştim biraz onu bahane ettim.bana kızın yüreklendirirn biraz da artık şuna bi nokta koyayım en son üstte alabillmiştim hepsini ama ben rahat kasmadan yapabilmek istiyorum,bu akşam için erkenden başlıycam kısmetse,önce egzersiz sonra deneme..

canım doktora gitmişsin dün geçmiş olsun daha da yapma bari ağda gerçi 8. aya kadar yapıyolar ama miyom sorun olmaz allahın izniyle sen kendine dikkat et yeter yorulma

canım sağol ya... vallahi bir korktum anlatamam aylardır neler cekiyorum psikolojim bozuldu resmen.. doktorda gülüyo bana keşke temizlenmeseydim mi dedin diyo. valla öyle dedim dedim bende..
ta işin kötüsü jilet kullanamıyorum ben hep agda yaparım.. kıs onuda tek tek cektim kaş alır gibi resmen 45 dakkada yaptım ya
myomda büyümüş biraz daha canım sıkıldı azcık.. büyürse bebgin yerini işgal eder diyo ay Allahımmm yaşatmasın cok korkuyorummm..

senin nasıl gidiyo bakalım

slm bn özge 6 aylık evlyim vajinismustum 1 defa oldu başka yapamamştm. buradaki arkadaşlarında yardımıyla 2 gün önce yendim egzersz yapmadığım için daha uzun sürdü egzrsz yapsaydm kısa zmnda bterdi nasıl oldu anlamadım bi cesaret geldi hiç acısız yendim herşey kendini kasmamaktan geçiyomuş gerçekten bn bunu başaramamştm çok kasıydm kendmi ama o gün rahat bıraktm birde kendme uygun olan rahat olduğum pozisynuı buldum. inş darısı vaji arkadaşlarmın başına kuş gbym bu mutluluğu yaşamayı dört gözle beklyrdm yardm isteyen arkadaşlara yardm edcm inş. :79::81:

tebrikler canım Rabbim başka sıkıntı vermesin

tebrikleeeerrrrrrrrrrrr, ne güzel anlatmışsın diğer arkadaslara cesaret verir inşallah

yaa arkadaşlarr ya deniyorum deniyorumm olmuyoo yaa gitmiyoo ilerlemiyoo çok kötüyümm ya nolur yardım edinn kafayı yemek üzereyimm

hangi aşamadasın canım?

canım sen kafana takma bunları bence hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın inşallah artık zaten zamanında doğan bebek pek yok hep erken doğuyolar ama sağlıklı da oluyolar şartlar iyileşti allaha şükür sende sağlıkla kucağına al da şimdiden erken falan diye aklına getirme sen üzerine düşeni yap yeter allahın izniye bişey olmaz
bende işte 6. haftadayım daha çok yeni ama kasık ağrılarım var çok onun dışında iyiyim allaha şükür

cok büyümese bari dua ediyoruz işte canım ya.. napalım

daha minnaakk kıs seninkiiii.. benimde kasık agrılarım olmustu rahim büyüdüğüiçin oluyo, habire tuvalete gidiyodum 5-6 haftalıkken umarım cookk sağlıklı bi gebelik gecirirsin canımcımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…