Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rica ederim ne demek aklınıza takılan bişey olursada her zaman yardımcı olmaya çalışırım Kimseyide olumsuz etkilemek istemem belki herkese farklı bir tedavi gerektirebilir ama ben kesinlikle zor bi vakaydım :) Ama eğer parmak yada aparat ile egzersiz yapıcaksanız en güzel tavsisyem şu olur. İttirin gerçekten 2 saatte sürde yavaş yavaş ilerliyor :) Ben elimde aparat tv izliyodum artık 10 dk 'da bi baskıyla ittirmeye çalışıyodum :)

cnm bnm nasıl bi vaka olduğumu sorablrsn:) arkadaşlara artk bıkcaklardı bnm aynı korku ve talaşlarmdan gerçekten korkulck hiç bşy yokmş yaa bnde kolay kolay kabullendremedmki bunu beynime 6 ay geçti dua ettim hep uğraştm her öğrendğimide uyguladım kızlar buda çok önmli en ufak sölenneni bile uyguladım ama egzersz yapamadm bitürlü. onun dışında herşeyi yaptm çünkü burda herkes bzm gbi vajiyi yaşayanlar bzi en çok anlayanlar onların tavsiyelerine kulak verdm noktasına virgülüne kadar. olmadığı zmn çok üzüldm ama öğrendklermn hepsini birleştrnce sonuç vajinismusu yendm

hangi doktor

hangi doktor

hangi doktor

yazmaktan bayılcam :)))))

bnmde acıodu denemelerde ama dedim ya kendme uygun her yönden rahat olduğum pozsynu buldum o gün hiç acımda kasmadım kendmi bde kastğmda eşim uyardı bekledm nefes aldm verdm. ilk ilişkim olmştu bnm ama çok acı çektm nasıl çığırdım mahalle duydu belkide. ama 2syle 1.sinin alakası yoktu. ilkinde çook korkydm o yüzden acı çekmşm şimdi daha ii anlyrm.

yani anladığım kadarıyla biriyle ilişki yaşadın sonra evlediğinde 6 ay boyunca yapamadın deil mi ?????

arkadaşlar biz tekrar buluşmaya karar verdik vaji kardeşliği olarak c.tesi saat 16.00 da taksimde buluşacağız

şimdilik gelicek olanlar :

1- gülse
2- seremi
3- terazi
4- pando
5- venus

gelmek isteyen varsa gelebilir arkadaşlar hepiniz davetlisiniz

kocamannnnnnnn tebrikler canımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mesajın içimi rahatlattı inanılmaz ya

uleynnnnnnnnnnnnnn yıne mı??? sız ınsanı catlatırsınız pislüüüüükkkkleeeerrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…