- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.841
sağol canım deneyimlerini burda paylaştıgın için kimi arkadaşlar doktorla yendim diyorlar ama en ufak bilgi vermiyorlar nasıl yendikleriyle ilgili senin burda tek bi cümlen bile birilerini düşünmeye sevkedebilir bi anda aklına takılan birşeyin cevabı olabilir teşekkürler...
çorap örneği çok mantıklı bu arada
rica ederim ne demek aklınıza takılan bişey olursada her zaman yardımcı olmaya çalışırımkimseyide olumsuz etkilemek istemem belki herkese farklı bir tedavi gerektirebilir ama ben kesinlikle zor bi vakaydım :) ama eğer parmak yada aparat ile egzersiz yapıcaksanız en güzel tavsisyem şu olur. Ittirin gerçekten 2 saatte sürde yavaş yavaş ilerliyor :) ben elimde aparat tv izliyodum artık 10 dk 'da bi baskıyla ittirmeye çalışıyodum :)
hangi doktor
hangi doktor
hangi doktor
yazmaktan bayılcam :)))))
bnmde acıodu denemelerde ama dedim ya kendme uygun her yönden rahat olduğum pozsynu buldum o gün hiç acımda kasmadım kendmi bde kastğmda eşim uyardı bekledm nefes aldm verdm. ilk ilişkim olmştu bnm ama çok acı çektm nasıl çığırdım mahalle duydu belkide. ama 2syle 1.sinin alakası yoktu. ilkinde çook korkydm o yüzden acı çekmşm şimdi daha ii anlyrm.
Burda yazmamda sakınca olabilir diye yazmamıştım :) Özelden attım o yüzden :)
yani anladığım kadarıyla biriyle ilişki yaşadın sonra evlediğinde 6 ay boyunca yapamadın deil mi ?????
kız bu yazıdan nasıl oyle bi sonuç çıkardın anlamadım....?
Ne alaka kız evliydi 6 aydır vajinismus işte bi defa ilişkisi olmuş eşiyle
Burda yazmamda sakınca olabilir diye yazmamıştım :) Özelden attım o yüzden :)
kocamannnnnnnn tebrikler canımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mesajın içimi rahatlattı inanılmaz yakızlar aynı benm sorduğum soruları sormuş arkadaş farkndamısınz:) benm ne kadar korkak olduğumu blysnz vala bn yaptysam herkes yapar gerçekten bn hem korkak hem hiç bir zamn kendne güvenmeyen
cesaretsz bi insandım ama vajinismusu yenmekle gerçekten çok ders aldım bakın size ne yazacağım hep bunu düşündüm ben 6 ay boybuunca Ruhsal bir hayal gücü mevcuttur. Bunun emirlerine vücut her zaman uymak zorundadır. Bu güç bir hastayı iyileştirebildiği gibi sağlıklı birini de hasta edebilir (İbn-i Sina).bu gerçekten çok doğru ben beynimle yendm ve yepyeni bi insan oldum kendme güvenm geldi. bnmde pskljm artk bozulmştu eve kapatmştm kendmi sürekli ağlydm ama artk mutlu olmk için yaptm eşimide geçtim kendi mutluluğum huzurum için. gerçekten ben yaptm ya hemde hiç acısz herkesssss yapar.
Gitmez tabi toplam 100 msj paylaşmamışım çünkü :) Dr. Murat Ulusoy Net paketiyle tedavi oldum ben.
arkadaşlar biz tekrar buluşmaya karar verdik vaji kardeşliği olarakc.tesi saat 16.00 da taksimde buluşacağız
şimdilik gelicek olanlar :
1- gülse
2- seremi
3- terazi
4- pando
5- venus
gelmek isteyen varsa gelebilir arkadaşlar hepiniz davetlisiniz
arkadaşlar biz tekrar buluşmaya karar verdik vaji kardeşliği olarakc.tesi saat 16.00 da taksimde buluşacağız
şimdilik gelicek olanlar :
1- gülse
2- seremi
3- terazi
4- pando
5- venus
gelmek isteyen varsa gelebilir arkadaşlar hepiniz davetlisiniz
Artık bende GERÇEK bir "KADIN" olmak istiyoruMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım olumsuz düşünme rabbim yardımcın olsun bu dertten en kısa zamanda kurtulursun inş. Sakın umudunu yitirme kadınlığınıda yaşarsın anne de olursun allahın izniye...Artık bende GERÇEK bir "KADIN" olmak istiyoruMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
olacaksın ınsallah tatlım yeterkı egzersıze devam bak gor bı hafta ustune dus bu ısın kesın sonucu alırsın ama kacmadan ertelemeden korkmadan her gun duzenlı[/QUOTinm
insan bazen çok bunalıyor egzersizlerde çok yeni olduğum içiN eşim olmadan tek başıma mümkün değil yapamıyorum bir haftadır regl dim zaten bakalım devam edicem ama inş sonuç vericektir((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?