Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben egz tam yapamadım ama pe... yarısı olunca hevesliyim valla olcak sanki
canım bend edüzenli egzersiz yapmadım bir kaç kez 5 er dk. parmak ve 2 gün mum denedim ama oldu şükür o esnada nefes aıp ver devamlı genişliyor açılıyor vaji olur inş. İstersen p.. denemeden önce biraz egzersiz yap

Amin allah hepimizin yardımsı olsun cnm insan bazen çok daralıyor offffffffff
canım daralmaz mı insan inan işten eve geldiğimde egzesiz aklıma geliyordu, geriliyordunm egzersiz yapmamak için aşırı yorgun moduna giriyordum ama hep psikolojik zamanı uzatmak başka birşey değil kafaya koy önce kendi kendinin üstüne git

Aynen bende işten geliyorum evin işidir yemeğidir herşey bazen bıkdırıyor,bunaltıyor egzersizde yeniyim eşim evde olmayınca yapamıyorum kendim cesaret edemiyorum ..

ne iş yapıyorsun bu arada cnm.????*
canım birde ben kafaya koydum 19mayıs haftası yapıcam dedim 1 hafta izin kullandım işe gitmedim işmiş yemekmiş hiç umursamadım önceliğim buydu sabahtan akşama kadar burdan geçmiş yazıları okudum iyice cesaretlendim azda olsa egsezriz yaptım özellikle 2 gün mum demesinde yoğunlaştım işe başlamadan nasip oldu yani demek istediğim başka şeyler bir şekilde hallolur yemekmiş işmiş sen bu konunun üstünde dur zaman ayır

bende ondan güç alıyorum sanki beni çok rahatlatıyor ben mumla hiç denemedim kulak çöpünü streçe sarıp denedim ilk etapta daha sonra eşimin parmağıyla denedik bir iki santim girdi sadece bir engele takılıo sanki çok heycanlandım aslında benim ilk gece ilk ilişkim oldu çok acılı olmuştu kendimi sıktım heralde ondan sonra korktum bir daha biliç altında bir çatışma oldu ve vucüt kendini kapadı sonrasında jinekolağa gidince saat çapında 9 santim gibi bir yırtılma olmus üç santim bişey kalmış 10 ay oldu hala yok yok artık ona kadınlığımı yapmak çok istiyorm haziranda izne çıkıcaz eğer ozamana kdr aşamazsam ankarada süleyman eserdağa gidicem bu sürecin daha fazla uzamasına katlanamam bu arada sen ne kadardır uğraşıyorsUN.

canım ben 3 yıllık evliyim çocuk istemiyorduk bu işinde üstünde durmadık nasıl olsa istersek yapabilir gibi geliyordu hep erteleme son altı aydır özellikle çocuk isteğimden işin ciddiyetini anladık doktora hiç gitmedim sorun eşimde diye düşünüyordum benden kaynaklandığı aklımın ucuna bile gelmezdi böyle bir hastalıkta hiç duymamıştım netten doktor araştırıyordum tevafuk kendimi burda bu sorunla mücadele eden insanların içinde buldum PARMAK, İSTEKSİZLİK, KASILMA, ERTELEME hepsi vardı işte benin derdim bu dedim elhamd. doktora gerek kalmadan kurtuldum inş.. şimdi regl yim artık cocuk için giderim doktora inş.

Kurtulduğuna sevindim darısı başımıza ben bu işin başından beri bu hastalığı biliyordum çok da araştırdım ama eşim hep aşarız ederiz diye erteledi birde benimki burdaki arkadaşlar kadar ciddi değildi en azından ilk gecem olmuştu bana kalsa kesinlikle cinsel terapi görürdüm bu kadar zaman harcadığıma bile yanıyorum bende çocuk düşünmüyorum yeni evliyiz daha ama cinsellik bir evlilikte çok önemli belki de yarısı nerdeyse ben öyle düşünüyorum ve bir an önce kurtulmak istıyorum olmazsa yardım alıcam.

Kesinlikle bir hastalıksa tedaviside var yani kendi kendine yapamıyorsan kesinlikle git erteleme yeterki çözmek için uğraş ama inş. o zaman kadar çözersinde gerek kalmaz doktora tavsiyem mum dene ve nefes alıp verdikçe mumu ittirmeye çalış nefes alıp vermeler çok çok etkili nefes alıp verdikçe kendiliğinden giriyor rabbim yardımcın olsun canım inş. tez zamanda hayırlı mutlu haberlerini alırız.

allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bir an önce şu sorunda kurtulalım evliliklerimiz sorunsuz huzur dolu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…