Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah yardımcımız olsun tatlım bende konustum eşimle ikna oldu gibi(erkek dr takıntısı vardı ya hani) inş ben senden once gidersem anlatırım sanada...

Allah yardımcımız olsun tatlım bende konustum eşimle ikna oldu gibi(erkek dr takıntısı vardı ya hani) inş ben senden once gidersem anlatırım sanada...

Amin inş.. sen hangi doktoru düşünüyorsun cnm..? benim gidiceğim dr. geçen trt avaz reçete programına çıktı vajinismusla ilgili bilgi verdi iyi bir seçim 3-4 günde aşıyorsun artık başaramassak gidicez daha fazla bu sürecin uzamasını istemiyorum.

nasilsiniz neler yapiyorsunuz,hersey yolundami

iyiyim canım napayım .sen nasılsın? iyi sayılır ama hala git gel yapamıyorum yani çok hafif yapabiliyoruz çünkü korkuyorum,kendimi kasıoyrum heralde. bide bişey sorucam yenen arkadaşlar yendikten sonra vaji ye çok rahat dokunabiliyormusunuz,ben dokunuyorum ama çok rahat değilim yine de bu normal mi sizce?

ben öncedende dokunabiliyordum.ben üsteyken gitgel yapamiyorum. altda benim 1sey yapmama gerek kalmiyor. off üstdeyken ben gitgel yapmak istiyom ama olmuyor. vajinana dokunup dokunamam vajinismusla alakasi yok önceden yapabiliyodunsa simdide yaparsin, önceden beri sana itici zor geliyorsa simdide yapamaman normal.

allahım benimde 10 yılım gitti burayı bulamasaydım bir 10 yıl daha giderdi heralde şuan çok mutluyum kabus bitti hadi kızlar cesaretlenin yıllarınızı boşuna heder etmeyin hepiniz bunu başarabilirsiniz

günaydın güzeller......

ben parmak egzersizlerinden sonra 2 gündür p.... denemesi yapıyorum fakat ikisinde de başarısızım bir türlü olmuyor.... acı hissi oluyor.... içeri gitmiyor bir türlü sanki deliğin önü kapanmış gibi.... o kadar zorluyoruz ki inanın artık acıyı falan düşünmüyorum acısın umrumda değil yeterki girsin diyorum ama eşimin de o kadar zorlamasına rağmen hatta abanmasına rağmen diyim bir türlü içeri girmiyor......

sanırım benim yapmış olduğum parmak egzersizleri yetertsiz geldi.... ben dilatör alıp o şekilde çalışmaya karar verdim çünkü vajiye p.... büyüklüğünde birşey sokmadan p.....s' i alamayacağım diye düşünüyorum.....

bana yardımcı olur musunuz dilatör alsam faydası olur mu ve nereden almam gerekiyor..... eğer faydası olursa ve biryerlerden bulup alırsam pazar günü bütün işi gücü yemek yapmayı misafiri falan umursamadan eve kapanıp akşama kadar onunla çalışmak istiyorum..... bu saye de belki olmak garantisi olur ne dersiniz kızlar ?....

canım bende 2 parmaktan sonra yapamamaştım ve burda çoğumuz diltörlerimizi büyük mumlardan yaptı alıştıkça kademe kademe kendimiz kalınlınlaştırdık doktur eldiveni yada prezervatif takıp sende yapa bilirsin amaç oraya yabacı cisi alıştırmak canım lüftfen üzülm hepimiz böle gitgeller yşadık emini senikide çok yakın allah yardımcın olsun bbeğim

hamişlerrrr nerdesinizzzzz yaaaa benim bacaklarım ve başım çok ağrıyor başımın ağrısı yemek yiyince geçiyor ama bacaklarım gece gündüz sürekli ağrıyor.sizlerde de bu tür şikayetler var mı????

çok teşekkür ederim tatlım... ama mumu dilatör kadar kalınlaştırmak bayağı zor oluyor...

dilatör nerden alabilirim acaba ? daha önce alan arkadaşlar var mı ?

çok teşekkür ederim tatlım... ama mumu dilatör kadar kalınlaştırmak bayağı zor oluyor...

dilatör nerden alabilirim acaba ? daha önce alan arkadaşlar var mı ?

zor değil canım pamuğu sar istediğin kalınlıkta muma sonra streçle üzerinede pre....geçir valla ben kalemi pe...kalınlığına getirene kadar yaptım

nasıl başardın banada anlatırmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…