- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.881
canım sen dr ye gitcem demiştin bu haftadan için yanlıs hatırlamıyosam naptın varmı bi gelişme?
Allah yardımcımız olsun tatlım bende konustum eşimle ikna oldu gibi(erkek dr takıntısı vardı ya hani) inş ben senden once gidersem anlatırım sanada...
nasilsiniz neler yapiyorsunuz,hersey yolundami
iyiyim canım napayım .sen nasılsın? iyi sayılır ama hala git gel yapamıyorum yani çok hafif yapabiliyoruz çünkü korkuyorum,kendimi kasıoyrum heralde. bide bişey sorucam yenen arkadaşlar yendikten sonra vaji ye çok rahat dokunabiliyormusunuz,ben dokunuyorum ama çok rahat değilim yine de bu normal mi sizce?
günaydın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsabah sabah ilk gelen benimmmmmm 2. gelenee dondurma ısmarlıcam bakkkkk
gunaydınnnnnn
magnumumu isterim ama
hepsiniii yiyebilirmiyim hepsi benim olsunmuuuuu
günaydın güzeller......
ben parmak egzersizlerinden sonra 2 gündür p.... denemesi yapıyorum fakat ikisinde de başarısızımbir türlü olmuyor.... acı hissi oluyor.... içeri gitmiyor bir türlü sanki deliğin önü kapanmış gibi.... o kadar zorluyoruz ki inanın artık acıyı falan düşünmüyorum acısın umrumda değil yeterki girsin diyorum ama eşimin de o kadar zorlamasına rağmen hatta abanmasına rağmen diyim bir türlü içeri girmiyor......
sanırım benim yapmış olduğum parmak egzersizleri yetertsiz geldi.... ben dilatör alıp o şekilde çalışmaya karar verdim çünkü vajiye p.... büyüklüğünde birşey sokmadan p.....s' i alamayacağım diye düşünüyorum.....
bana yardımcı olur musunuzdilatör alsam faydası olur mu ve nereden almam gerekiyor..... eğer faydası olursa ve biryerlerden bulup alırsam pazar günü bütün işi gücü yemek yapmayı misafiri falan umursamadan eve kapanıp akşama kadar onunla çalışmak istiyorum..... bu saye de belki olmak garantisi olur ne dersiniz kızlar ?....
canım bende 2 parmaktan sonra yapamamaştım ve burda çoğumuz diltörlerimizi büyük mumlardan yaptı alıştıkça kademe kademe kendimiz kalınlınlaştırdık doktur eldiveni yada prezervatif takıp sende yapa bilirsin amaç oraya yabacı cisi alıştırmak canım lüftfen üzülm hepimiz böle gitgeller yşadık emini senikide çok yakın allah yardımcın olsun bbeğim
çok teşekkür ederim tatlım... ama mumu dilatör kadar kalınlaştırmak bayağı zor oluyor...
dilatör nerden alabilirim acaba ? daha önce alan arkadaşlar var mı ?
kızlarr çok basitmiş şimdi geçen günlerime yanıyorum .herkez dişini sıksın ve yapsın çok güzell.allah hepiniz yardımcısı olsun bana yardımcı olan arkadaşlarada teşekkür ederimmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?