Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben 18 ay eşimle birlikte olmadım. dr murat ulusoy'a gittim tedavi oldum çok şükür şimdi çok rahatım.17 mayıs 2011 de bu hastalıktan kurtulduım.ama inanın korkulacak hiç bişey yok..

vibratörlerin 3 tane farklı boyutlarda olanını al su bazlı jel ile herbirini 5 kez yap sonrada büyük metal olraka al onu dene 40 kez sonra pen... yönel başarırsın ben doktor kontrolünde yaptım..ve başardım..

hmmm peki pamuklamı kalınlşatıdın sadece canım ?

ve kaç gün yaptın ?

evet canım pamuk kalınlaştırdım ben ilk 2 gün kulak çöpüyle çalıştım sonraki 4 gün kaleme pamuk sarıp çalıştım 6.gün pe...kalınlığına getirdim önce kendim yaptım sonra eşime yaptırdım arkasından hemen denedik oldu yani 1 hafta çalışmayla bitti canım.darısı başınıza her gün çalışın egzersizleri aksatmayın.birde ben kalemi kalınlaştırırken inceden kalına doğru kalınlaştırdım yani sokucağım kısmı ince tutup inceden kalına sardım.o zaman daha rahat oldu il soktuğum kısım gözümü korkutmadı yavaş yavaş ittire ittire en kalın kısma geldim.ama sonra baş kısmıda pe...kalınlığına getirdim zaten esnemiş oldu.

günaydın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah ilk gelen benimmmmmm 2. gelenee dondurma ısmarlıcam bakkkkk

kuzucuklar naptınız siz sabah sabah yaauuuuuu bende istiyooooruuummmmmmm dondurmaaaaaaa

baş agrısı bende de oluyo ara ara şiddetliiiiiiiiiiiiii hatta bi gece sabaha kadar uyutmadı.. ama bacak agrısı yok.. doktor cok olmamak kaydıysa parol alabilrsin demişti ama ben yinede almadım ilaç.. senin ne kadar olmuştu canım bebişinnnnnn

ilk p... denemesinde oldu mu canım senin

2,5 aylık canım baş ağrısıda çok şiddetli oluyor dr minosetten başka atma dedi oda geçirmiyor zaten bir kere attım fayda görmedim.şimdi atmıyorum öyle çekiyorumbu aylarda oluyormuş netten baktım.dün eşime masaj yapıverdi bacaklarıma baldırlarım da da selülit gibi şeyler oluşmuş anlamadım orada olurmu selülit???bacaklarının sıkınca derin bi tuaf oluyor diyo eşimde baktım selülite benzettim

bana özeldeatıp bu konuyu takip ettiğimi görünce benimle ilgilenmen için çok teşekkür ederim. yaklaşık 1buçuk 2 haftadır bu sayfaları okuyorum ama mesaj yazmaya cesaret edemedim. bi kaç gün daha yoğun işlerim var ev taşıdım ama daha yerleşemedim. sabahtan akşama işteyim ve haftasonu sınavlarım var. hafta başına kadar rahat değilim anlayacağın.eşime de bu topikten bahsadeceğim ama inan çok faydası oldu okuduklarımın korkulacak birşey olmadığını öğrendim burada hepinizden ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah...

canım altta ben yattım bacaklarımı tutup karnıma çektim ve yanlara açtım eşimde dizlerinin üzerinde üzerime yatmadan pe...hakim bi şekilde soktu çok rahat olmuştu

nefes egzersizi yaptın mı peki kasıldınmı canım o esnada... sonuçta kalemle yaptığın egzersizleri bu pozisyonda yapmadın... farklı bi pozisyon da yenmişsin deilmi ?

selülüttir o dikkat edince farkına varmışsındır
bende cok agrı cektim yine arada agrıyo ama ilaç almadım... soguk ıslak bez koyduk, kremle masajlar falan hatta ben bide sıkıca saç bandı baglıyorum gecmesede birazcık hafifliyo.. yav ben hala kusuyorummmmmmmm haftda bir falan, bu sabah yine oldu.. 4 ayı bitrdim hec tadım tuzum yok bugünn :97::97::97::97:

hanımlar keyifler nasıl bende dün bayağı yoğundum egzeriszimi yapmadım işten geldim arkadaşa ev görmeye gidecez dönünce yemek ev faslı bitince mumla deniyecem bakalım hayırlısı artık bide bişey sorcam arkadaşlar sanki alt bölgemde bi açıklık oldu sadece iç çamaaşırlarla uzanırken ordan böle hava girmesi gibi bişey hissediyorum normalmidir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…