- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.901
zor değil canım pamuğu sar istediğin kalınlıkta muma sonra streçle üzerinede pre....geçir valla ben kalemi pe...kalınlığına getirene kadar yaptım
kararsız kaldım valla canım... açıkçası korkuyorum o şekilde yaptığımda da olmaz diyeo yüzden dilatörü duyduğumdan almayı düşündüm
anladım canım ama bence para vermeye değmez evde kendin yapabilirsin ben gün gün kalınlaştırmıştım
günaydın güzeller......
ben parmak egzersizlerinden sonra 2 gündür p.... denemesi yapıyorum fakat ikisinde de başarısızımbir türlü olmuyor.... acı hissi oluyor.... içeri gitmiyor bir türlü sanki deliğin önü kapanmış gibi.... o kadar zorluyoruz ki inanın artık acıyı falan düşünmüyorum acısın umrumda değil yeterki girsin diyorum ama eşimin de o kadar zorlamasına rağmen hatta abanmasına rağmen diyim bir türlü içeri girmiyor......
sanırım benim yapmış olduğum parmak egzersizleri yetertsiz geldi.... ben dilatör alıp o şekilde çalışmaya karar verdim çünkü vajiye p.... büyüklüğünde birşey sokmadan p.....s' i alamayacağım diye düşünüyorum.....
bana yardımcı olur musunuzdilatör alsam faydası olur mu ve nereden almam gerekiyor..... eğer faydası olursa ve biryerlerden bulup alırsam pazar günü bütün işi gücü yemek yapmayı misafiri falan umursamadan eve kapanıp akşama kadar onunla çalışmak istiyorum..... bu saye de belki olmak garantisi olur ne dersiniz kızlar ?....
arkadaşlar ben 18 ay eşimle birlikte olmadım. dr murat ulusoy'a gittim tedavi oldum çok şükür şimdi çok rahatım.17 mayıs 2011 de bu hastalıktan kurtulduım.ama inanın korkulacak hiç bişey yok..
hmmm peki pamuklamı kalınlşatıdın sadece canım ?
ve kaç gün yaptın ?
günaydın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsabah sabah ilk gelen benimmmmmm 2. gelenee dondurma ısmarlıcam bakkkkk
hamişlerrrr nerdesinizzzzz yaaaa benim bacaklarım ve başım çok ağrıyorbaşımın ağrısı yemek yiyince geçiyor ama bacaklarım gece gündüz sürekli ağrıyor.sizlerde de bu tür şikayetler var mı????
evet canım pamuk kalınlaştırdım ben ilk 2 gün kulak çöpüyle çalıştım sonraki 4 gün kaleme pamuk sarıp çalıştım 6.gün pe...kalınlığına getirdim önce kendim yaptım sonra eşime yaptırdım arkasından hemen denedik oldu yani 1 hafta çalışmayla bitti canım.darısı başınıza her gün çalışın egzersizleri aksatmayın.birde ben kalemi kalınlaştırırken inceden kalına doğru kalınlaştırdım yani sokucağım kısmı ince tutup inceden kalına sardım.o zaman daha rahat oldu il soktuğum kısım gözümü korkutmadı yavaş yavaş ittire ittire en kalın kısma geldim.ama sonra baş kısmıda pe...kalınlığına getirdim zaten esnemiş oldu.
kuzucuklar naptınız siz sabah sabah yaauuuuuu bende istiyooooruuummmmmmm dondurmaaaaaaa
baş agrısı bende de oluyo ara ara şiddetliiiiiiiiiiiiii hatta bi gece sabaha kadar uyutmadı.. ama bacak agrısı yok.. doktor cok olmamak kaydıysa parol alabilrsin demişti ama ben yinede almadım ilaç.. senin ne kadar olmuştu canım bebişinnnnnn
tövbe yarabbim kız eşimle 1 defa ilişki yaşadım evlennce aaa başkasıyla fln değil allah korusun
tövbe yarabbim kız eşimle 1 defa ilişki yaşadım evlennce aaa başkasıyla fln değil allah korusun
hangi pozisyon tatlış ?
canım altta ben yattım bacaklarımı tutup karnıma çektim ve yanlara açtım eşimde dizlerinin üzerinde üzerime yatmadan pe...hakim bi şekilde soktu çok rahat olmuştu
2,5 aylık canım baş ağrısıda çok şiddetli oluyor dr minosetten başka atma dedi oda geçirmiyor zaten bir kere attım fayda görmedim.şimdi atmıyorum öyle çekiyorumbu aylarda oluyormuş netten baktım.dün eşime masaj yapıverdi bacaklarıma baldırlarım da da selülit gibi şeyler oluşmuş anlamadım orada olurmu selülit???bacaklarının sıkınca derin bi tuaf oluyor diyo eşimde baktım selülite benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?