- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.921
nefes egzersizi yaptın mı peki kasıldınmı canım o esnada... sonuçta kalemle yaptığın egzersizleri bu pozisyonda yapmadın... farklı bi pozisyon da yenmişsin deilmi ?
hanımlar keyifler nasıl bende dün bayağı yoğundum egzeriszimi yapmadım işten geldim arkadaşa ev görmeye gidecez dönünce yemek ev faslı bitince mumla deniyecem bakalım hayırlısı artık bide bişey sorcam arkadaşlar sanki alt bölgemde bi açıklık oldu sadece iç çamaaşırlarla uzanırken ordan böle hava girmesi gibi bişey hissediyorum normalmidir bu
selülüttir o dikkat edince farkına varmışsındır
bende cok agrı cektim yine arada agrıyo ama ilaç almadım... soguk ıslak bez koyduk, kremle masajlar falan hatta ben bide sıkıca saç bandı baglıyorum gecmesede birazcık hafifliyo.. yav ben hala kusuyorummmmmmmm haftda bir falan, bu sabah yine oldu.. 4 ayı bitrdimhec tadım tuzum yok bugünn :97::97::97::97:
allah allah hala neden kusman olur kibak soğuk kompleks iyi fikir bende yapım bari
Vajiyi yenmek için çaba sarf eden yardım alan arkadaşlarıma ;
vajiyi yenip te sizi ekleyen ve sizinle vajiden başka herşey (kendi merakını gidermek adına
şahsiyetinizle ilgili ) konuşan DENGESİZ insanlarla arkadaşlık yapmayın ... resminizi v.s. göndermeyin... hatta hiç kimseye kendinizi göstermeyin... benden size uyarı.......
ben yapmadım ama az kaldsın tongaya düşüyordum....
.............. isim vermek istemiyorum ...................
kızlar merhaba, daha çok ablalarım kızlar dedim ama kızmayın :) iş yerinde boş kalınca forumu inanılmaz bir haz ile takip ediyorum dedim ya ben eylülde evleniyorum ama bu başlığı tesadüf okuyunca ilgimi çekti açıkçası hani bir nebzede korkmadım değil bende de olur mu diyeşimdi belki size yardımı dokunur diye eklemek istedim şöyle bir site buldum ve özellikle ifade edilen dilatörü aşağı doğru değil yukarı doğru sokmakmış..zamanım olursa çevirmeye çalışacağım işinize yararsa tabikii.. hani yardımı dokunacak bir şeylerse yaarsanız dediğim gibi zamanım oldukça türkçeye çeviririm sayfayı.. inşallah bir kardeşiniz olarak faydam olur..
Zen And The Art Of Post-Operative Maintenance
allahım benimde 10 yılım gitti burayı bulamasaydım bir 10 yıl daha giderdi heralde şuan çok mutluyum kabus bitti hadi kızlar cesaretlenin yıllarınızı boşuna heder etmeyin hepiniz bunu başarabilirsiniz
Vajiyi yenmek için çaba sarf eden yardım alan arkadaşlarıma ;
vajiyi yenip te sizi ekleyen ve sizinle vajiden başka herşey (kendi merakını gidermek adına
şahsiyetinizle ilgili ) konuşan DENGESİZ insanlarla arkadaşlık yapmayın ... resminizi v.s. göndermeyin... hatta hiç kimseye kendinizi göstermeyin... benden size uyarı.......
ben yapmadım ama az kaldsın tongaya düşüyordu
.............. isim vermek istemiyorum ...................
bence isim vermeniz daha doğru olur, hangi nicki kullanıyosa çıkar ortaya herkes bilir konuşmaz,şikayet edilir engellenir
bence isim vermeniz daha doğru olur, hangi nicki kullanıyosa çıkar ortaya herkes bilir konuşmaz,şikayet edilir engellenir
biz hep aşağı doğru yapıyorduk ama
kızlar nerdesiniz...... şu linke bir bakalım hep birlikte ....
biz hep aşağı doğru yapıyorduk ama
kızlar nerdesiniz...... şu linke bir bakalım hep birlikte ....
valla ben dediğim gibi bir tecrübem yok ordakini yazıyorum "Never insert the dilator at a downward angle to get it under the pubic bone" yani kesinlikle aşağı doğru değil orda da bir resim var zaten doğru olan yukarı dogru sokuyor çizimde.. dediğim gibi olmadı hani faydalı olucaksa sizlere ben müsait oldukça okur ve çevirri burdan paylaşırım ama dagınık dagınık olucak o zaman her mesajda bir şeyler paylaşmış olurum.. siz bakında olur derseniz yapabildiğim kadarını yarında iş saatlerinde yaaprım kaçak kaçak :) :)
sana özelden yazdim bana cevap gönderirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?