Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nefes egzersizi yaptın mı peki kasıldınmı canım o esnada... sonuçta kalemle yaptığın egzersizleri bu pozisyonda yapmadın... farklı bi pozisyon da yenmişsin deilmi ?

yaptım tabi canım ıkındığımda eşim ittirmişti zaten o hep takip etti nefes verirken ve ıkınırken ittirdi.egzersizlerimide yarı yatar biçimde bacaklarım sonuna kadar açık yaptım

nasıl hava girmesi yani? yok kıs öyle bişi olur mu

allah allah hala neden kusman olur ki bak soğuk kompleks iyi fikir bende yapım bari

Vajiyi yenmek için çaba sarf eden yardım alan arkadaşlarıma ;

vajiyi yenip te sizi ekleyen ve sizinle vajiden başka herşey (kendi merakını gidermek adına
şahsiyetinizle ilgili ) konuşan DENGESİZ insanlarla arkadaşlık yapmayın ... resminizi v.s. göndermeyin... hatta hiç kimseye kendinizi göstermeyin... benden size uyarı.......
ben yapmadım ama az kaldsın tongaya düşüyordum....

.............. isim vermek istemiyorum ...................

aramızda böyleleride var demekki..

kızlar merhaba, daha çok ablalarım kızlar dedim ama kızmayın :) iş yerinde boş kalınca forumu inanılmaz bir haz ile takip ediyorum dedim ya ben eylülde evleniyorum ama bu başlığı tesadüf okuyunca ilgimi çekti açıkçası hani bir nebzede korkmadım değil bende de olur mu diye şimdi belki size yardımı dokunur diye eklemek istedim şöyle bir site buldum ve özellikle ifade edilen dilatörü aşağı doğru değil yukarı doğru sokmakmış..zamanım olursa çevirmeye çalışacağım işinize yararsa tabikii.. hani yardımı dokunacak bir şeylerse yaarsanız dediğim gibi zamanım oldukça türkçeye çeviririm sayfayı.. inşallah bir kardeşiniz olarak faydam olur..

Zen And The Art Of Post-Operative Maintenance

biz hep aşağı doğru yapıyorduk ama

kızlar nerdesiniz...... şu linke bir bakalım hep birlikte ....

allahım benimde 10 yılım gitti burayı bulamasaydım bir 10 yıl daha giderdi heralde şuan çok mutluyum kabus bitti hadi kızlar cesaretlenin yıllarınızı boşuna heder etmeyin hepiniz bunu başarabilirsiniz

benimde 10yil oldu, ne kadar uzun 1zaman deyilmi,ne kadar cabuk gecti deyilmi. rabbim mutlulugunu daim ertsin. bundan sonra hersey gönlünce olsun.

bence isim vermeniz daha doğru olur, hangi nicki kullanıyosa çıkar ortaya herkes bilir konuşmaz,şikayet edilir engellenir

biz hep aşağı doğru yapıyorduk ama

kızlar nerdesiniz...... şu linke bir bakalım hep birlikte ....

valla ben dediğim gibi bir tecrübem yok ordakini yazıyorum "Never insert the dilator at a downward angle to get it under the pubic bone" yani kesinlikle aşağı doğru değil orda da bir resim var zaten doğru olan yukarı dogru sokuyor çizimde.. dediğim gibi olmadı hani faydalı olucaksa sizlere ben müsait oldukça okur ve çevirri burdan paylaşırım ama dagınık dagınık olucak o zaman her mesajda bir şeyler paylaşmış olurum.. siz bakında olur derseniz yapabildiğim kadarını yarında iş saatlerinde yaaprım kaçak kaçak :) :)

bizim için çok faydalı olur aslında tatlım..... bu linki bulup paylaştığın için teşekkür ederiz

sana özelden yazdim bana cevap gönderirmisin

tatlım 10 dakika engeline takıldım.... leyla arkadaşımızın bir iki sayfa önceki yazdığı yazıda link tıklanıcak şekilde yazılı bebeğim.... onu tıklaman gerekiyor "Zen" diye bir kelime ile başlıyor tatlım....
sen de egzersizlerlee vajiyi yenen biri olarak o siteye bak ve bize doğru pozisyonu söyle canım ok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…