Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zen And The Art Of Post-Operative Maintenance

2 sayfa önce leyla nın yazmış olduğu bu satırı tıkla yaslandim cim burayı incele ve mutlaka burada yorumunu yaz orada 3 resim var birinde dilatörü aşağı doğru yapıyor birinde yukarı doğru birinde de düz oalrak yerleştiriyor..... egzersiz yapıyor yani... bak bakalım sen hangi şekilde yaptın ?

ben 5.boy dilatör yapmistim. ben asagi dogru yapiyordum.

yanlış anladım canım... dün eşimle denerken aklıma sen geldin zati :)

dedim benim de ilk denememde acıyabilir ama sonra rahat olacak dedim ama olmadı gitti gene :85:

cnm bnm acımadı gerçekten hep denmelerde vajinama dayadığım anda iğne batar gbi acıyodu. ya dedim kasmaktan olyo diyolar bugünde rahat bırakaym bakalım kendmi ne olck dedim bi baktkki girmiş acımadan işte kasmıycğım pozsynu buldum bde bn. ben alttaym arkama 3 yastık koyduk oturur gbiydim eşimde önümde oturur gbydi bn eşime yaptrmadım kednm yaptm.

simdi bence belki bu vajinanin yapisiyla alakali. herkes bunu deneyerek kesfedebilir, anlayabilir. keske ordaki yazilanlari anlayabilseydim,ona göre dogru yorum yapsam. sen ordakilerin hepsini okudunmu anlayabildinmi? dedigim gibi biraz asagi olan dogru, düzde olur ama, bu egzersislerde yeni oldugun zaman düz olmuyor, önce biraz asagi dogru daha sonra direk yaptigin zaman giriyor zaten. yukari olamaz, o.zaman engele carpar cikar,

sanirim senle daha önce yazismadik. senle özelden görüsebilirmiyiz.

Son düzenleme:

genelde çoğuu arkadaşlar burayıı meraktan okur okur bi süre sonraa okuduklarından sıkılırrr giderler sen bi kaç gündür bayağı burdasın oyusden sanaa sadece meraktanmı yoksa aynı olaydan muzdaripmisin diee sordum çünküü sen bi kaç gündür bayağı uzun kalıp okuyorsunn....eşineee burdan bahsetmenee bile gerek yok ben bir seneden fazla üyeyeim ve hemen hemen hergün burdayım ve eşimin bundan hiç haberiii yokkkk...deee.... benim eşim karşıdırr netteee fazla kalmama felan oyusden hiç sölemedimmm sen eşinin tavrına göre sölersinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…