- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.941
kızlar bugün çok yavaşsınız minnoşlar aaaaaaaaaaa enerjiniz mi kalmadı ayol
Zen And The Art Of Post-Operative Maintenance
2 sayfa önce leyla nın yazmış olduğu bu satırı tıkla yaslandim cim burayı incele ve mutlaka burada yorumunu yaz orada 3 resim var birinde dilatörü aşağı doğru yapıyor birinde yukarı doğru birinde de düz oalrak yerleştiriyor..... egzersiz yapıyor yani... bak bakalım sen hangi şekilde yaptın ?
baktim inceledim ama maalesef, ingilizce. diger arkadaslara nasil faydasi olucak offffffff
yanlış anladım canım... dün eşimle denerken aklıma sen geldin zati :)
dedim benim de ilk denememde acıyabilir ama sonra rahat olacak dedim ama olmadı gitti gene :85:
canım resimlerden anlatıcaksın... birinci resimde aşağı doğru yapıyor.... ama onun yanlış olduğunu yazıyor.... hangisi doğru şimdi aşağı doğru yaptığımı yukarı doğrumu yoksa düz mü ????????????
cnm bnm acımadı gerçekten hep denmelerde vajinama dayadığım anda iğne batar gbi acıyodu. ya dedim kasmaktan olyo diyolar bugünde rahat bırakaym bakalım kendmi ne olck dedim bi baktkki girmiş acımadan işte kasmıycğım pozsynu buldum bde bn. ben alttaym arkama 3 yastık koyduk oturur gbiydim eşimde önümde oturur gbydi bn eşime yaptrmadım kednm yaptm.
canım senin ne kadar olmuşu yeneli bebek varmı
naber kıslarrrrrrrrrr
özüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm bacı nasilsun epeydır kaynatamadık bebem
kız delüüüü yıne bulmussun avatarın hasını
bana özeldeatıp bu konuyu takip ettiğimi görünce benimle ilgilenmen için çok teşekkür ederim. yaklaşık 1buçuk 2 haftadır bu sayfaları okuyorum ama mesaj yazmaya cesaret edemedim. bi kaç gün daha yoğun işlerim var ev taşıdım ama daha yerleşemedim. sabahtan akşama işteyim ve haftasonu sınavlarım var. hafta başına kadar rahat değilim anlayacağın.eşime de bu topikten bahsadeceğim ama inan çok faydası oldu okuduklarımın korkulacak birşey olmadığını öğrendim burada hepinizden ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah...
asminim, midyem özumum: nasilsinis neler yapiyorsunuz, hersey yolundami
kızlar ben kacıyorum esım acıkmıs yemek yıyecuksonra gelırım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?