- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.961
asminim, midyem özumum: nasilsinis neler yapiyorsunuz, hersey yolundami
leynnnnnnnnnn durrrr sana özelden bişi sorcaktımmmmmmm
naber kıslarrrrrrrrrr
elhamdülillahhhh herşey yolunda senin yolundamı
ben öncedende dokunabiliyordum.ben üsteyken gitgel yapamiyorum. altda benim 1sey yapmama gerek kalmiyor. off üstdeyken ben gitgel yapmak istiyom ama olmuyor. vajinana dokunup dokunamam vajinismusla alakasi yok önceden yapabiliyodunsa simdide yaparsin, önceden beri sana itici zor geliyorsa simdide yapamaman normal.
yaslandımm geçmiş olsun canım hakkında hayırlısıııı olsun bence ilk önce ameliyatını hiç vakit kaybetmeden oll ondan sonra hemen bebek çalışmalarınaa başla... dediğin gibi hamile kalırsan ve hastalığın tetiklersee zor olurrr.....
sevcihan sana özelden yazacam mideyeyede yazdım ona yazdım için 10 dk engeline takıldım..
geçmiş olsun canım ne rahatsızlığın var ne ameliyatı olucaksın ?
safra mideye mide sirtima vuruyordu. ayin 5.de endeskopi yapmislardi, mideme baktilar. sükür 1.sey cikmadi, safra bazen beni rahatsiz ediyor. simdi iyim,bebis.de cok istiyoz hamile kalirsam hamilelikte agrim olurmu ters 1.olurmu diye korkuyorum. onun icin simdi safrayi alddirayim kurtulayim diyorum ama yinede bilmiyorum.
mide sonuclarim temiz cikti. benim simdi cikmam gerekiyor, mercimekle senikendine iyi bak. fazla yorma kendini, yoksa ozuma söylerim seni o.senin hakkindan gelir.
özümmmmmmmmmmmm nerdesin uleynnnnnnnnnokudun mu mesajıı
okudum cicimmm az önce midyeye cvp yazdım 10 dk engeline takıldım sana cvp yazamadımmm yazcammmm
hay bu 10 dk engelineee yauuuu.. ay kıızzz benim göbüşümmm varyaa nası belli oluyo her gecen gün büyüyomuyuz neyiz
canım 3 ay oldu yenelı cok sukur 3,5 senelık evlıydım yendıgımde yanı epey cektım bu ılletı. yendıgım ay hamıle kalmıstım ama gecen ay dusuk yaptım bakalım calısmalara devam:
66:[/QUO
geçmiş olsun canım allah her isteyene tez zamanda nasip etsin çoçuk inş. içinde de bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?