Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben önceden de dokunamıyordum,hatta bakamıyordum.şimdi bakınca rahatsız olmuyorum,hafif dokunabiliyorum.ama çok rahat değilim.sanki rahat bir şekilde dokunamayınca kendimi yenmiş gibi hissetmiyorum,eksik hissediyorum...

yaslandımm geçmiş olsun canım hakkında hayırlısıııı olsun bence ilk önce ameliyatını hiç vakit kaybetmeden oll ondan sonra hemen bebek çalışmalarınaa başla... dediğin gibi hamile kalırsan ve hastalığın tetiklersee zor olurrr.....

sevcihan sana özelden yazacam mideyeyede yazdım ona yazdım için 10 dk engeline takıldım..

tmm şekercim

geçmiş olsun canım ne rahatsızlığın var ne ameliyatı olucaksın ?

safra mideye mide sirtima vuruyordu. ayin 5.de endeskopi yapmislardi, mideme baktilar. sükür 1.sey cikmadi, safra bazen beni rahatsiz ediyor. simdi iyim,bebis.de cok istiyoz hamile kalirsam hamilelikte agrim olurmu ters 1.olurmu diye korkuyorum. onun icin simdi safrayi alddirayim kurtulayim diyorum ama yinede bilmiyorum.

geçmiş olsun öncelikle.. bencede ol kurtul nasıl bir illettir bilirim annemden dolayı, sancıdan yerlerde yuvarlanırdı.. hamilelikte zaten mideyle ilgilide sorun yaşıyosun, bide safra sancısı yasarsan ikisi bir arada seni zorlayabilir..

mide sonuclarim temiz cikti. benim simdi cikmam gerekiyor, mercimekle seni kendine iyi bak. fazla yorma kendini, yoksa ozuma söylerim seni o.senin hakkindan gelir.

hay bu 10 dk engelineee yauuuu.. ay kıızzz benim göbüşümmm varyaa nası belli oluyo her gecen gün büyüyomuyuz neyiz

yazdım kıs yazdımmm benim karnım 6 aylık gibi bi görsen zaten tombiştim ben çıkıom kıslarrr eşim gelii yemek hazırlıcammm gelirim gene eşim kurtlar vadisini izlerken takılırım bende burdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…