Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım2-3 aylık hamilelik döneminde oluyormuş.ama dayanılmaz bi ağrı oluyor adım attıkça ağrıyor zonkluyor.bugün bende soğuk kompres yaptım yine faydası oldu.inşallah geçer bir an önce bacak ağrılarımda fazla hiç bir sıkıntım yok derken başladı bilgiler için tşk.ederim sağolasın

İlk denemelerimde başarılı olamadım. Her seferinde adeta bir duvara çarpıyorum. Zorlayınca da acı veriyor
Sinir oldum elim titremeye başladı bıraktım. Yarın iş de var zaten. uyuyayım yarın akşam tekrar deneme cesareti bulurum umarım.
Gün içerisinde yazamasamda takip edebilirim umarım yazıları.
Herkese hayırlı geceler dilerim.
Selametle.

selam kızlar ben de regliym deneyemiyorum bi kaç gündür yarın da misafirim geliyor..çiçek hoşgeldin yaşadığın şeylerin aynılarını veya çok benzerlerini biz de yaşadık..ben 1 yılda anca doktora gidebildim anahtar cümle sakın erteleme! alışıyor insan egzersizlere bir süre sonra

biz hep aşağı doğru yapıyorduk ama

kızlar nerdesiniz...... şu linke bir bakalım hep birlikte ....

zeinaxxxx ömrümü yedin len sen benimyavrum sen zaten egzersize başladın yöne falan bu kadar takılma yaw zaten şu an parmağı alıyosun mumu da aldın ilerlediğine göre o yönü senin çoktan bulmuş olman gerekirdi.yönün yanlış olursa zaten ilerlemez.arkadaş paylaşmış sağolsun ama orda da farklı bişey yok ki niye takıldın sen buna bu kadar:26:zaten aparatı içine almaya başladığında oynat aşağı mı ilerliyo yukarı mı diye nereye doğru yol alıyosa oraya git bu kadar ince düşünürsen çıkamazsın işin içinden durduk yere kafanı karıştırma canım.aparatının götürdüğü yere git tamam mı hadi kolay gelsin

bende iyim canim, benim mide sonuclar temiz geldi. simdi 1doktordan randevu alip, ameliyat günümü alsam yoksa cocuk calismalarinin üstündemi dursam bilemiyorum.

canım sevindim senin adına hadi geçmiş olsun ama bence de arkadaşların dediği gibi önce ameliyatını ol hamilelikte bi sıkıntı yaşama.hamilelik zaten zor geçiyo diyolar bi de başka bi hastalıkla uğraşma o dönemde

özüm hanım özüm hanımmmm bize yok mu özel mesajjj

Herkese selam egzersize başlayamıyorum bana moral ve destek verecek arkadaşlar arıyorum :)

gazetedeki ilanlar gibi olmuş heecanım sen egsersize başlamıştın ama sanırım evdeki problemlerden dolayı aksadı.aslında sürekli topiğe girme imkanın olsa daha çok motive olursun sen başladın bi kere bi daha gerilemezsin ara vermiş olabilirsin ama gerileme olmaz.bol şanslar canım sende o azim var ama işte evlilikte yaşanan sıkıntılar da olmasa bence çoktan başarmıştın

çiçekçim hoşgeldinhemen başlamışsın egsersize bu çok iyi demek ki başarman da çabuk olucak.ben baya oyalanmıştım başlamak için binbir türlü bahanelerleben de kulak çöpüyle başladım ve ilk aldığımda titreme,başdönmesi falan olmuştu.bi kulak çöpü uğruna kalpten gidicem sandım çok heyecan yapmıştımsenin yaşadığın da çok normal sen şimdi yapa yapa alışıcaksın ona ve her geçen gün daha büyük bişey denemek istiyceksin fırsat buldukça egsersiz yap rahat olduğunu anladığın an bi büyük aparata geç ya da parmağa çok da oyalanmaya gerek yok.yeni evliymişsin hem çok da şanslısın bu konuda ee burayı da bulmuşsun erkenden daha ne olsunkulak çöpünü hergeçen gün biraz daha ilerlet ve yönünü bulmaya çalış nereye doğru ilerletirsen ilerliyo diye sonrasında zaten sen ilerletmeden kendisi çekicek çubuğu tabi mutlaka jel kullan.bol şanslar canım

maşallah canım sayfaları okuman çok hoşuma gitti armut piş ağzıma düş yapmıyosun.zaten dön dolaş aynı şeyler yazılıyo çünkü yapılcak şeyler hep aynı.epey bilinçlenmişsin başarman da en yakın zamanda olucaktır inşallah

çiçekcimmm vajinusmus olayındaaa ne ananı ne babanııı nede eşini suçlamaya hakkın varr....sen belkiii severek evlenmediğinden başına bunların geldinii düşünüorsun..ya ben ve bizz.....ben eşimlee 6 sene çıktıktan sonra severek evlendikk deyim yerindeysee artık birbirimize sarılarak uyuycazzz diyerekten ogünü heyecanla bekledikkk....ogün geldiğinde herşey kabus gibiydiii 1.5 sene bu sıkıntıyı çektimmm ne sevdim adam o adamdıı ne 6 sene beklediğim adam o adamdıı aşağılamalarr hakaretlerr sen bana karı olamıosunnn senin konuşmaya hakkın yokk.....okadar kötü günlerimizz oldukiiiii bana eğer seninlee 6 senem geçmeseydi seninle görücü usuluylee evlenmiş olsaydım çoktan babanın evine gönderirdim seniii dedi.....bu vajınusmus belasııı evlilerinn canına okuyorrr...

gelelimmmm babanın seniii sevdiğine vermemesinee inankiii hakkındaaa hayırlı olan buydu hee deme daha ne olsun diee beterin beteri vardıııırr.....ben sevdimii almak istedim annemler bazı sebeplerden dolayı vermek istemediiii eğerkiiii ben annemlerin sözünü dinleseydimm bir oturmamışşşş hayatım zindan olmmamışşş olacaktııııı...kaynan kayınpederin kalkıp istedği gibi banyo yapıoo sen yapamıosunnn.....annemlerin dediğii herşey dinlemediğim herşey evlendikten sonraaa çıktıııı ve her zaman evlenecek kızlaraaaa söylüyorummm evlenirken ananızıın babanızın sözünüüü muhakkak dinleyinnnn dinlemediğiniz herşey başınıza gelecek o zaman ahhhh keşkee demek için çok geç kalacaksınızzz....çok keşke dediğim olduuuu çok pişman olduklarım olduu.....

ah o duvar yok mu o duvar bizim hissettiğimiz olmayan bişey aslında.oradaki duvar bizim kendimizi kasmamızdan oluyomuş.zaten ellerinin titremesinden de belli kendini kastığın.kendini serbest bıraktığında olacak canım çünkü zar üzerinde sinir hücresi falan yokmuş yani acı yok.arkadaşın biri sayfaların birinde çorap benzetmesi yapmıştı o çok hoşuma gitmişti.bir çorap giyince esner ama eğer ucundan biri tutarsa giyemezsin.tembellik etmeden devam et ama acele etme.ben daha başlamadım bile ama eş parmağını ikinci boğuma kadar alabilmiştim.misafirlerim gitse hayırlısıyla çok hevesliyim ama sakın sen de sinirlenip bırakma.bu hastalıkta senden başka sana yardım edecek kişi yok bunu untma sakın.grip olursun duymayan kalmaz amelyat olursun aynı şeki,lde herkes bilir ama bu hastalık gizli kalıyor sürekli o yüzden kendine hakim ol daha çok başındasın bırakma şu 1 hafta içinde kürdanla uğraş her gün 20 30 dakika bak göreceksin 1 haftanın sonundaki halinle şimdiki halin arasında fark olacak

valla hem şu anı takip ediyorum hem de geçmişi hep aynı gerçekten de .başta umutsuzlukla başlayıp başardımmmm yazılarını görüyorum bu beni motive ediyo.başlamak için kendimi hazırladım tam jel aldım annemler yarın geliyoruz dediler başlayamadan misafir ağırlamak zorunda kaldım 2 hafta kalacaklar.onlar varken olmaz zaten rahat etmem lazım.sabırsızlıkla onların gitmesini bekliyorum.inşallah dediğin gibi yakın zamanda başarırım.ben eşimi çok seviyorum ona her sarıldığımda niye bu adama ait olamıyorum demekten yoruldum.allah hepimize yardım etsin....

günaydın uleyynnnnn nereee kayboldunnnnnn ne demek bacım ben sana şimdi özel msj alasınııı atacammmmm

aldım mesajını baya alaaaaaa olmuş ama bi de msnden de atabileydin şu özel mesajları

canım işte hepimiz ne umutsuzluklarla başladık ama sonrası gerçekten hayal gibi.ben buraya üye olduğum halde egsersizleri yaptığım halde yine de herkes yapar ben yine kalırım gözüyle bakıyodum o kadar imkansız bişeymiş gibi büyütmüşüzki gözümüzde hala nasıl başardım acaba rüyadamıyım diyorum bazenhele ki başardığım hafta nerdeyse hergün misafir geldi arkadaşlara rapor vermeye bile korkuyodum inanmıycaklar bahane uydurduğumu zannedicekler diye:26:mutluluğa yakın böyle engeller çıkabiliyor sanırım ama eninde sonunda gidicekler misafirlerin o zaman gönül rahatlığıyla yaparsın egsersizlerini.zaten kafanın rahat olması da çok önemli.Allah yardımcın olsun canm inan ki yapılmıycak bişey değil ama bunu başardığın zaman anlıycaksın şimdi ne desem boş

Slm kızlarrr!
Ya geçmişi okudum da bi arkadaş düz olması gerektiğinden bahsetmiş.Biliyorsunuz ben de yeni, yendim sayılır ve burda bana yardımcı olurken arkadaşlar hep po.. yönünde demişti ve de öyle oldu.Kaç kere de denedim.Kasılsam da her seferinde oldu ve tam olarak oluyo yani çok şükür.En başta bazen zorlanoyorum ama alışınca rahat oluyo.Biliyosunuz benim zar da duruyo.Acaba bu yön olayıyla bi ilgisi olabilir mi?

zarın durmasının yönle alakası yoktur.zarının durduğunu nerden biliyorsun muayne oldun mu???

Çok teşekkür ederim canım insan sorunu olduğunda hep birilerine anlatır ama bu sorun ne yazıkki dilsiz.burada rahat yazabilmek anlatabilmek insana şükür dedirtiyor.o yüzden ne desen boş değil gerçekten desteğin için çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…