- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.001
maasallahhareket edin, güzel güzel yemeginizi yiyin. seni gördüm 1.selam verim yumurcagi sorayim dedim.
Nazlı_85 canım hamilelikte baş ağrısı normal sanırım...Benimde hemen hemen hergün acayip bir şekilde ağrıyordu ama şuan yok,çok şükür...Ağrıdığında drum banada bir ilaç verdi ama ben içmedim hiç,zararı olur düşüncesiyle..Ağrının geçmesi için ensemi elektirikli yastıkla ısıttım yada alnıma soğuk kompres yaptım...Birde kremle eşime masaj yaptırdım,bana çok faydası oldu..Bunları deneyebilirsin..
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrkimse yok ama olsun
biz hep aşağı doğru yapıyorduk ama
kızlar nerdesiniz...... şu linke bir bakalım hep birlikte ....
bende iyim canim, benim mide sonuclar temiz geldi. simdi 1doktordan randevu alip, ameliyat günümü alsam yoksa cocuk calismalarinin üstündemi dursam bilemiyorum.
yaslandımm geçmiş olsun canım hakkında hayırlısıııı olsun bence ilk önce ameliyatını hiç vakit kaybetmeden oll ondan sonra hemen bebek çalışmalarınaa başla... dediğin gibi hamile kalırsan ve hastalığın tetiklersee zor olurrr.....
sevcihan sana özelden yazacam mideyeyede yazdım ona yazdım için 10 dk engeline takıldım..
Herkese selam egzersize başlayamıyorum bana moral ve destek verecek arkadaşlar arıyorum :)
Merhabalar,
Yeni üye oldum sayılır. Bir kaç gündür de konuları takip ediyorum. Şans eseri rastladım ve bir hayli bilgi edindim diyebilirim.
4 Aylık evliyim ve 4 aydır dayanılmaz bir acı içerisinde yedim bitirdm kendimi. Hatta uzun zamandır kendimi bir öcü gibi görüyordum. Burdaki yorumları ve hastadaşlarımı görünce biraz burukta olsa mutlu oldum, tabi arkadaşlarım adına da üzüldümİnşallah bundan öncekiler gibi sorunu aşanlardan olabilirim.
Henuz doktora gitme cesareti bulamadım. Açıkçası eşim de ilgisiz bu konuda.
Ancak gördüğüm kadarıyla pskolojik bir durummuş gibi gözüküyor.
Daha ne egzersiz ne de herhangi bi aparat kullanmadım. Çok mutsuzum
İnşallah yardımlarınızı bekliyorum.
Ben Çiçek bu arada :)
Bana ilk kürdanla başla diye tavsiye ettiler kürdanı streçle sar jelatinle ve sokmaya çalış.ilk başlarda mucize bekleme kendini bıktırma.kendini kastığında kürdanı hemen çekme burnundan nefes al verirken ıkınarak itmeye çalış.ben şu anda 300. sayfayı okuyorum ve her okuduğumda bişeyler öğreniyorum başaranları görüyorum ben de istekleniyorum.bence sen de oku tabi ben de yazarım sana moral açısından okuman çok önemli.kayganlaştırıcı olarak ultrason jelini araştırdım.diğerleri ya pahalı ya da zararlı.acele etme canım acele edenler hemen pes ediyo.kendi kafanda hazırla kendini tuvalette ya da oturduğun yerde kegel egzersizi yap.burdan yazışalım ben de başlamadım daha egzersizleri rahat rahat yapmak istiyorum çünkü.sen de rahatla ve oku istediğin yerde sor tamam kendini üzme çünkü erkeklerden çok biz yıpranıyoruz.
günaydınnnn cnmmmmm.....nasılsın?
iyiyim tatlım sen nasılsın bayadır konuşmamıştık burdan
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrkimse yok ama olsun
Bir yerlerden başlamam gerektiğini hissediyorum. Ama her defasında bir gücsüzlük geliyor...
Bazen bitsin bu iş ayrılayım diyorum, aileme iyi bi ders olur. tabi olan bana olmuş olacak. Ama zaten olan olmuş ki diyorum. Bir umutla baktım bu evlilige, ama şimdide bu sorun, kocamı mutlu edemiyorum. kendimi edemiyorum.
Benim duygularım önemli değil bu dakikadan itibaren, senin dediğin doğru. Fiziksel olarak bir yerlerden başlamam gerek. İnan ki çok cesaretlendim burdaki yorumları okuduğumda. Belki cesaretlenirim de eşimle doktore gitmeyi isteyebilirim.
İlk denemelerimde başarılı olamadım. Her seferinde adeta bir duvara çarpıyorum. Zorlayınca da acı veriyor
Sinir oldum elim titremeye başladı bıraktım. Yarın iş de var zaten. uyuyayım yarın akşam tekrar deneme cesareti bulurum umarım.
Gün içerisinde yazamasamda takip edebilirim umarım yazıları.
Herkese hayırlı geceler dilerim.
Selametle.
maşallah canım sayfaları okuman çok hoşuma gitti armut piş ağzıma düş yapmıyosun.zaten dön dolaş aynı şeyler yazılıyo çünkü yapılcak şeyler hep aynı.epey bilinçlenmişsin başarman da en yakın zamanda olucaktır inşallah
günaydın uleyynnnnn nereee kayboldunnnnnnne demek bacım ben sana şimdi özel msj alasınııı atacammmmm
valla hem şu anı takip ediyorum hem de geçmişi hep aynı gerçekten de .başta umutsuzlukla başlayıp başardımmmm yazılarını görüyorum bu beni motive ediyo.başlamak için kendimi hazırladım tam jel aldım annemler yarın geliyoruz dediler başlayamadan misafir ağırlamak zorunda kaldım 2 hafta kalacaklar.onlar varken olmaz zaten rahat etmem lazım.sabırsızlıkla onların gitmesini bekliyorum.inşallah dediğin gibi yakın zamanda başarırım.ben eşimi çok seviyorum ona her sarıldığımda niye bu adama ait olamıyorum demekten yoruldum.allah hepimize yardım etsin....
Slm kızlarrr!
Ya geçmişi okudum da bi arkadaş düz olması gerektiğinden bahsetmiş.Biliyorsunuz ben de yeni, yendim sayılır ve burda bana yardımcı olurken arkadaşlar hep po.. yönünde demişti ve de öyle oldu.Kaç kere de denedim.Kasılsam da her seferinde oldu ve tam olarak oluyo yani çok şükür.En başta bazen zorlanoyorum ama alışınca rahat oluyo.Biliyosunuz benim zar da duruyo.Acaba bu yön olayıyla bi ilgisi olabilir mi?
canım işte hepimiz ne umutsuzluklarla başladık ama sonrası gerçekten hayal gibi.ben buraya üye olduğum halde egsersizleri yaptığım halde yine de herkes yapar ben yine kalırım gözüyle bakıyodum o kadar imkansız bişeymiş gibi büyütmüşüzki gözümüzde hala nasıl başardım acaba rüyadamıyım diyorum bazenhele ki başardığım hafta nerdeyse hergün misafir geldi arkadaşlara rapor vermeye bile korkuyodum inanmıycaklar bahane uydurduğumu zannedicekler diye:26:mutluluğa yakın böyle engeller çıkabiliyor sanırım ama eninde sonunda gidicekler misafirlerin o zaman gönül rahatlığıyla yaparsın egsersizlerini.zaten kafanın rahat olması da çok önemli.Allah yardımcın olsun canm inan ki yapılmıycak bişey değil ama bunu başardığın zaman anlıycaksın şimdi ne desem boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?