- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.041
birşey soracağım muma peçete sarınca nasıl kayıyor nasıl giriyor içine.. ayyy başka bişey sokma fikri bozuyo işte beni ama yapacağım madem öyle ilk günüm ve baş parmagımın tamamını içime aldım nasıl sizce lütfen cevaapppp. yarın tekrar baş parmağımı mı sokayım yoksa 2 parmağamı geçeyim?
kıs özüm bebişin hareketlenmeye başladı mı?16.haftadan sonra başlıyor diyorlar doğru mudur
nazlı 1982 bebe yağı wardı ewde şuanda onu kullandım ama alacağım eczaneden tamamını soktum parmağımın aynada inceledimde ara verdim bugüblük yarın devam edeceğim gerçekten wajinamı tanımıyormuşum bile...
aaa tamam bişey daha öğrendim süpersiniz... birsey daha soracağım parmakla denerken mesela 2 parmak sokacağım zamanda jelatinlemeye gerek warmı?
merhaba hanımlar
2 gündür aşırı yorgunluktan ve yoğunluktan egzersiz yapamamıştım nerde kaldığımı hatırlatayım
yardımcı olacak olan arkadaşlar için belkı unutmuşlardır ,
1.gün egz işaret parmağımın 2 boğumuydu başardım
2.gün egz işaret parmağımın tamamıydı başardım
3.gün egz orta ve işaret ve orta parmağımdı tamamıydı başardım
2 gün egz yapamadım bu gün yani
4.gün egz üç aşamalıydı ilki normal mumu içime aldım ikinci aşama mumu peçeteyle biraz kalınlaştırdım aldım üçüncüde mumu biraz daha kalınlaştırdım aldım
ama nedense büyük boy mumdu son kısmını alamadım o kısımda yaklaşık 2parmak boğumu kadar bi türlü gitmedi nedendir hanımlar acaba :26::26::26:
ve son olarak bu aşamadan sonra sıra hanği aşamada
benim ilk günüm bugün ve ilk önce baş parmagımı 1 boğum sonra 2boğum son olarakta tamamını soktum acı hissetmedim gayet rahattım fakat jelatine falan sarmıyorum ilk parmaktada mı sarmak lazımdı bilmediğimden bu kadar ayrıntılı soruyorum kusura bakmayın..
merhaba hanımlar
2 gündür aşırı yorgunluktan ve yoğunluktan egzersiz yapamamıştım nerde kaldığımı hatırlatayım
yardımcı olacak olan arkadaşlar için belkı unutmuşlardır ,
1.gün egz işaret parmağımın 2 boğumuydu başardım
2.gün egz işaret parmağımın tamamıydı başardım
3.gün egz orta ve işaret ve orta parmağımdı tamamıydı başardım
2 gün egz yapamadım bu gün yani
4.gün egz üç aşamalıydı ilki normal mumu içime aldım ikinci aşama mumu peçeteyle biraz kalınlaştırdım aldım üçüncüde mumu biraz daha kalınlaştırdım aldım
ama nedense büyük boy mumdu son kısmını alamadım o kısımda yaklaşık 2parmak boğumu kadar bi türlü gitmedi nedendir hanımlar acaba :26::26::26:
ve son olarak bu aşamadan sonra sıra hanği aşamada
Arkadaşlar konuyu tesadüfen gördüm biraz okudum ben bekarım ama aklıma gelen bir şey var paylaşmak istedim.
Genellikle hepiniz bunu yenip hemen akabinde çocuk yapmak istediğinizi yazmışsınız, yani sanki birlikte olmak çocuk içinmiş gibi algıladım ben okuduklarımdan.
Romantik duygular için beraberlik isteyen yok mu bana mı öyle geldi?
"Bir an önce bu iş olsun da bebek yapalım." psikolojisi, aslında bilinçaltında hamilelikten korkmak anlamına da gelebilir. Yani gerçekte doğurmaktan kortuğunuz için dolayısıyla hamile kalmaktan korktuğunuz için beraberlik istemiyor olamaz mısınız?
Olaya bu yönüyle bakarsanız belki faydası olur diye düşündüm.
Yani önemli olan bebek yapmak değil arkadaşlar, önemli olan eşinizle bütün olmak. Değil midir?
benim ilk günüm bugün ve ilk önce baş parmagımı 1 boğum sonra 2boğum son olarakta tamamını soktum acı hissetmedim gayet rahattım fakat jelatine falan sarmıyorum ilk parmaktada mı sarmak lazımdı bilmediğimden bu kadar ayrıntılı soruyorum kusura bakmayın..
Arkadaşlar konuyu tesadüfen gördüm biraz okudum ben bekarım ama aklıma gelen bir şey var paylaşmak istedim.
Genellikle hepiniz bunu yenip hemen akabinde çocuk yapmak istediğinizi yazmışsınız, yani sanki birlikte olmak çocuk içinmiş gibi algıladım ben okuduklarımdan.
Romantik duygular için beraberlik isteyen yok mu bana mı öyle geldi?
"Bir an önce bu iş olsun da bebek yapalım." psikolojisi, aslında bilinçaltında hamilelikten korkmak anlamına da gelebilir. Yani gerçekte doğurmaktan kortuğunuz için dolayısıyla hamile kalmaktan korktuğunuz için beraberlik istemiyor olamaz mısınız?
Olaya bu yönüyle bakarsanız belki faydası olur diye düşündüm.
Yani önemli olan bebek yapmak değil arkadaşlar, önemli olan eşinizle bütün olmak. Değil midir?
yaaaa:84::84::84::84::84:beni unuttunuzmu hemen 2 gün yazamadım diyeeee yaaaa kimse cevap vermiyoo yazdıklarımaaa
Canım sen son olarak p... boyutunu mu aldın?Şu beyaz bakkal mumunu mu denedin yoksa şamdan mumu mu denedin...? anlayamadım..Eğer p... boyutunu aldıysan,birazda eş parmağını dene derim ben..
denizdery sana cevap yazdim okudunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?