- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.021
arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim ve bakireyim bana yardım edin lütfen... ne yapacağımı bilemiyorum...
eşimle deneme yapıyoduk önceleri şimdi onuda yapmıyoruz önceden sadece bir kere biraz giriş oldu bilmiyorum nasıl yapacağım eşimi deli gibi seviyorum oda aynen beni bir kere bile bana hadi ne zaman olacak demedi ben ondan daha sabırsızım bu konuda bir an önce bu stresten kurtulmak istiyorum. artık yatağa girdiğimiz zaman girecek stresinden zevk de alamaz oldum hiçbirşeyden..
eşimle deneme yapıyoduk önceleri şimdi onuda yapmıyoruz önceden sadece bir kere biraz giriş oldu bilmiyorum nasıl yapacağım eşimi deli gibi seviyorum oda aynen beni bir kere bile bana hadi ne zaman olacak demedi ben ondan daha sabırsızım bu konuda bir an önce bu stresten kurtulmak istiyorum. artık yatağa girdiğimiz zaman girecek stresinden zevk de alamaz oldum hiçbirşeyden..
zarın durmasının yönle alakası yoktur.zarının durduğunu nerden biliyorsun muayne oldun mu???
Evet cnm geçenlerde muayene oldum.Doktorda şaşırdı ama duruyo.
birşey soracağım muma peçete sarınca nasıl kayıyor nasıl giriyor içine
birşey soracağım muma peçete sarınca nasıl kayıyor nasıl giriyor içine
arkadaşlar daha ennn başındayım ama baş parmağımı 2. boğuma kadar soktum inanın deliğimin nerede oldoğunu bile yeni öğrendim henüz çalışmaya daha bugün 15dk önce başladım ve parmağımın yarısından çoğunu soktum ümit warmı sizce?jel de kullanmıyorum
arkadaşlar daha ennn başındayım ama baş parmağımı 2. boğuma kadar soktum inanın deliğimin nerede oldoğunu bile yeni öğrendim henüz çalışmaya daha bugün 15dk önce başladım ve parmağımın yarısından çoğunu soktum ümit warmı sizce?jel de kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?