Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim ve bakireyim bana yardım edin lütfen... ne yapacağımı bilemiyorum...

hoş geldin canım tabi yardımcı oluruz elimizden geldiği kadarıyla ama iş sende bitiyor geçmişi okudun mu?ne durumdasın hiç giriş oldu mu?orana dokunabiliyormusun?parmak egzersizi falan yaptın?

allah razı olsun yaa... hayırrr hiç birşey olmadı henüz birşey denemedim..orama dokunuyorum ama çok kıllanıyorum dokununca huzursuz oluyorum.. nasıl başlamam gerektiğini de tam bilmiyorum şimdilik tuvaletimi yaparken kegel yapmaya çalışıyorum kaslarımı tanımak için o kdr..

eşimle deneme yapıyoduk önceleri şimdi onuda yapmıyoruz önceden sadece bir kere biraz giriş oldu bilmiyorum nasıl yapacağım eşimi deli gibi seviyorum oda aynen beni bir kere bile bana hadi ne zaman olacak demedi ben ondan daha sabırsızım bu konuda bir an önce bu stresten kurtulmak istiyorum. artık yatağa girdiğimiz zaman girecek stresinden zevk de alamaz oldum hiçbirşeyden..

canım kremle falan olcak iş değil.ben 1 haftada yendim sen kegel yapmışsın güzel.şimdi ister serçe parmak dene ister aparat kullan.bana parmak itici geldi evde aparatlarla çalıştım.ilk gün tek kulak çöpünü streçledim jelledim onu yaptım.ilk gün 3 tane kulak çöpünü soktum inan birini yaptığında diğerleri kolayca olacaktır pes etmeyeceksin.daha sonraki günlerde kalem yaptım.aşama aşama kaleme pamuk sardım ne zaman pe...kalınlığına geldi o zaman pe...denemesi yaptım ve ilk denememde başarılı oldum.

Merhaba canım...aramıza hoşgeldin,burayı bulmuş olman bile şans bence...Bende tam umudumu kaybettiğim anda burayı bulup arkadaşlarımın sayesinde başardım bu sorunu...Tabi bunu yenmek önce senin elinde önce bir müddet aynayla vajini incele derim ben...Ayrıca googledenda vajina yapısına bak,çünkü bir çoğumuz daha organımızı tanımıyoruz...Aynı zamanda her wcye gidişinde idrarını tutup bırakarak kegel egzersizlerini yap,bunları yaptıktan sonra yaz buraya herkes elinden gelen yardımı yapacaktır...Sadece cesaret et ve kararlı ol,gerisi gelecektir...

bunu uyguşayacağım peki bunun yanısıra yapmam gereken birşey warmı. ilk defa vajinama birşey sokmayı denedim jel de kullanmadım fakat orta parmağım 1. boğuma kadar girdi. ama makas hareketini aklım almıyor:)

ayrıca 13. sayfada bir arkadaş sağolsun bütün aşamaları tek tek yazmış ama her bir egzersiz için 2 hafta wermiş deneyeceğim inşallah kurtulurum bu dertten ayrıca doktorlara 4.000 lira ya kadar para ödeniyormuş rakam bana çok yüksek geldi. çalıştığım için devlet hastanesine de gidemem hafta sonu izinliyim hastaneye haftaiçi gitmek gerekir. iş başa düştü... sizler bu hastalığı atlattınızmı?

arkadaşlar daha ennn başındayım ama baş parmağımı 2. boğuma kadar soktum inanın deliğimin nerede oldoğunu bile yeni öğrendim henüz çalışmaya daha bugün 15dk önce başladım ve parmağımın yarısından çoğunu soktum ümit warmı sizce?jel de kullanmıyorum

merhaba hanımlar
2 gündür aşırı yorgunluktan ve yoğunluktan egzersiz yapamamıştım nerde kaldığımı hatırlatayım
yardımcı olacak olan arkadaşlar için belkı unutmuşlardır ,
1.gün egz işaret parmağımın 2 boğumuydu başardım
2.gün egz işaret parmağımın tamamıydı başardım
3.gün egz orta ve işaret ve orta parmağımdı tamamıydı başardım
2 gün egz yapamadım bu gün yani
4.gün egz üç aşamalıydı ilki normal mumu içime aldım ikinci aşama mumu peçeteyle biraz kalınlaştırdım aldım üçüncüde mumu biraz daha kalınlaştırdım aldım
ama nedense büyük boy mumdu son kısmını alamadım o kısımda yaklaşık 2parmak boğumu kadar bi türlü gitmedi nedendir hanımlar acaba :26::26::26:
ve son olarak bu aşamadan sonra sıra hanği aşamada

Eşim Olma Karım Ol !
Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler.
Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler?
Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir.
Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür…
Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla.
Eşim olma, karım ol! Beni tamamla…

birşey soracağım muma peçete sarınca nasıl kayıyor nasıl giriyor içine.. ayyy başka bişey sokma fikri bozuyo işte beni ama yapacağım madem öyle ilk günüm ve baş parmagımın tamamını içime aldım nasıl sizce lütfen cevaapppp. yarın tekrar baş parmağımı mı sokayım yoksa 2 parmağamı geçeyim?

Son düzenleme:
birşey soracağım muma peçete sarınca nasıl kayıyor nasıl giriyor içine

canım muma peçete yada pamuk sardığımızda streçliyoruz güzelce sonra üzerine pre....geçiriyoruz.jelleyip egzersize başlıyoruz.bu arada jel kullanman senin için iyi çünkü rahat girer acı olmaz ben hala ilişkimde bile ultrason jeli kullanıyorum.

Canım ilk güne göre çok iyi gidiyorsun,bence...Sen kısa zamanda yenersin,oraya dokunamayan arkadaşlarımız vardı...Sen çok daha iyi durumdasın..Ama yinede bir jel al çok daha kolay olur,şimdi olmasada ilerde lazım olur...Benim ve birçok arkadaşımızın kullandığı ultrason jelini tavsiye ederim...Hem çok olduğu için bol miktarda kullanabilirsin,hem sağlıklı,hemde diğer jellere göre çok ucuz..

devam et arkadaşım ama hepsini birden yapmaya kalkma her gün aşama katdederek yapmaya çalış.ben de işin başındayım baştaki sayfaları okuyorum sen de oku ve bilgilen bu konuda.zaten farklı bişey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…