Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayır bekar olduğumu söylemiştim. Olayın psikolojik temellerinin ne olabileceği hakkında fikir yürüttüm sadece. Yaşamak elbette farklıdır ama iyi niyetle yazdığım bir mevzuydu neyse.

:)

haklısın canım benim ne kadar kalınlaştırsam da incede olsa hep mumun en son azıcık kısmı girmiyor sanki artık gidecek yer yok gibmi ne bide normal mumlardan uzun bir mumdu sanki belkı bana öle geldide mumda kıvrımlı olmadığı içinmi yoksa ben paralel ilerlettim aşağı yada yukarı doğru gitse girermiki hepsi bilemedim

Hııım tamam canım,anlıyorum..Bende eş parmağını yapmak istemedim ama arkadaşlarımın isteği üzerine denedim ve yaptım...Bu tabiki senin tercihin,eş parmağı yapmadan başaran arkadaşlarda var yani..En büyük aparatı aldığında hemen hepsini alamaman çok normal,eğer bu p.. boyutundaysa zaten son aşamaya gelmişsin demektir...Başarına çok az kalmış...

denizdery idolümsün:)
yaa iki parmak denedikten sonra hemen muma mı geçmeliyim yoksa ondan önce bir aşama war mı bende eş parmağıyla yapacağımı sanmıyorum fakat bundan önce kendi parmağımı da sokabileceğimi sanmıyordum zaman ne gösterir bilmem...

Eş parmağını bende yapamam diyordum ve hemen cesaret edemedim...ama onuda şu şekilde başardım eşimin elini ben tutup,ben yönlendirdim...yani kontrol bendeydi,kendi parmağım gibi yavaş yavaş ilerlettim tamamen oluncada kontrolü eşime bıraktım...zaten bunu bir kere yapınca bir sonraki daha kolay oldu...Bu şekilde yapınca zamanla kontrolü tamamen eşime bırakmayı öğrendim canım..

peki parmak aşamalarından sonra hemen muma mı geçmeliyim yoksa bir ön aşaması war mı?mum ve parmak arasında birşey war mı başka?

Elimde olan kitaptan baktım vajina yapısına şöyle diyor..Tüm yönlere esneyebilen,uzun,yuvarlak bir şekilde uzanan ve bir kese gibi biten tüpe vajina denir..7-8cm uzunluğunda,kaslı,üst ucu rahimle bağlantılı,alt ucu dışarıya açılan esnek bir kanal olan vajina,cinsel uyarılma sırasında salgı bezleri tarafından salgılanan ince bir mukus tabakası ile kaplıdır..
Ayrıca bir kadın cinsel olarak uyarıldığında,vajina otomatik olarak genişler,uzar ve ıslanır...Bu durum bedeninizin p... girişine kendini hazırlama sürecidir..
Yani vaji uyarılma olduğunda kendini p... boyutuna uygun hale getiriyormuş,canım...Bende p... boyutundaki aparatı 10cmden fazla ilerletememiştimde onun için bunu paylaşmak istedim..

Son düzenleme:
peki parmak aşamalarından sonra hemen muma mı geçmeliyim yoksa bir ön aşaması war mı?mum ve parmak arasında birşey war mı başka?

parmaktan sonra muma geçebilirsin..eş parmağınıda yapmanı tavsiye ederim tabi..Ben mesela hemen parmak yapamadım,çok vahimdi benim durumum...Kulak çubuğuna streç sararak başladım...sonra doğum günü mumunu,sonra beyaz bakkal mumunu,sonra şamdan mumunu ve son olarakta şamdan mumunu p... boyutuna getirerek yaptım...En son kendi parmağımı denedim vaji yapısını anlamak için,eş parmağınıda eşe olan güveni arttırmak için yaptım ve bitti çok şükür...bu egzersizlerde hijyen açısından streç ve kayganlaştırmak içinde jel kullanmalısın..
Ben mumla daha rahattım ama sen hangisiyle rahatsan o şekilde ilerle bence...Tabi bu sana kalmış bazı arkadaşlarımıza parmak egzersizi daha kolay gelmişti mesela..

Son düzenleme:
ben yarın 2 parmağa geçecektim fakat bir yandan da eski yazıları okuyorum da iki parmağa geçmeden önce tek parmakla gelgit yapmak gerekiyormuş o aşamayı geliştirmem gerekiyor sanırım yanlışmı düşünüyorum acaba yoksa sonramı gitgel yapmalıyım?

Sonunda bu hafta doktora gidebildim. Makasa çok zor oturdum, doktor önce sağ ve sol dudağı çekti, sonra uzun bir çubuktu sanırm içime soktu ben geri geri kaçtım, sözleriyle rahatlattı nefes alıp vermemi önerdi. Smear testi için sanırım parça aldı. 15 gün sonra belli olacakmış. Bu siteden öğrendiğim nefes eğzersizlerini deneyip tekrar ilişkiye gireceğim. İnşallah bu sefer kanama falan olmaz. Kızlar merak ettiğim birşey var??? Ben klitoristen tamam uyarılıyor istek de geliyor, penis içime gidip gelirken bu olmuyor. Sevişirken orayı ayrıyeten elle mi uyarmaya çalışıyorsunuz yoksa başka birşey mi? Lütfen söyler misiniz? İçine girince nasıl zevk alınıyor ben alamadım zevk falan.

canım oncelıkle hosgeldın aramıza yazdıklarını okudugum kadarıyla bugun ılk gunun masallah cok guzel ılerlemıssın ama her adımı sındıre sındıre yap kı takılmadan ılerle gelgıt yapmak tabıkı onemlı sadece sokmak degıl mesele bence sen bu azımle 1 haftaya kalmaz halledersın Allahın ıznıyle

Baş parmağı yaptım demiştin sanırım...Bence baş parmakla değilde,işaret parmağınla dene ve yavaş yavaş gel gitte yap...Ben parmağımı ilerletince,sağa sola yukarı aşağı oynattım..Vaji yapısını öğrenmek için bunlarıda dene yavaş yavaş..Daha kolay olur bence..

çokkk pardooooonnn yanlış yazmışım işaret parmağımı soktum tamamenhemde 2. denememde ve ümitlendim. ev hanımı olsam 1 haftada çözerim ama çalışıyorum şimdi c.tesi pazar deneyeceğim. ben bakma problemi yaşamıyorum utanmıyorum da ağda ya falanda gidiyorum. üniversite bitirdim çalışıyorum bu olayın gerçekten kimde belireceği hiç belli olmuyor... hatta kırsal kesimdeki bayanlar bunu görev olarak saydıklarından onlar da daha az rastlanıyor. eşim inanılmaz anlayışlı biraz da o yüzden sallıyorum bence bu işi... sizlere de yardımcı olmaya çalıştığınız için çok tşkr ederim. bende inşallah bu işi atlatırsam bu siteyi takip edip diğer arkadaşlara yardımcı olacağım...

hoşbuldummm... ya inşallah ağzından bal damlıyor:)

Tamam canım..İşten çıkışta akşamları evde denesen kısa zamanda başarırsın aslında fazla erteleme bence..Ne kadar çabuk başlarsan,o kadar çabuk hallerdersin bunu..Tabi bu olayın kimde olacağı hiç belli olmuyor..Hergün düzenli egzersizle,kısa zamanda başarı kesin bence..

evet kesınlıkle eslerın anlayısından dolayı bıraz yuz buluyoruz galıba ama ıste kızsalar bı dert kızmasalar bı dert...ınsallah canım dedıgın gıbı takıp edersın yardımda edersın malesef bazı arkadaslarımız burayı yenene kadar takıp edıyorlar yenınce bı daha ugramıyorlar oysakı aynı derdı yasayan ınsanlarız baskalarana yardım etmek onemlı cunku yenenler yardım etmezse buraya ugramazsa yenı arkadaslara kım cesaret verıp yol gosterecek bu arkadasların yaptıkları resmen bencıllık kendılerıde zamanında caresızce yardım bekledıler cevabın gelmesını dakıkalarca bekledıler ama ıste.....ne dıyeyım elımızı vıcdanımıza koymayı unutuyoruz bazen...

hoşbuldummm... ya inşallah ağzından bal damlıyor:)

ne demek canım ınsallah calısmak onemlı degıl ısten gelınce yarım saatte olsa bu ısın ustune dus erteleme haftasonuna falan bak bızlerde calısıyoruz evet calısırken bu ıs zor oluyor usenıyor ınsan ama ne kadar sık ve duzenlı egzersız o kadar cabuk mutlu son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…