- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.061
arkadaşım bu konuyu okudun acaba vajinismus musun.burada yazılanları anlamak için burdaki insanlar gibi düşünmen lazım.elbette ki burdaki insanlar önce eşleriyle bütün olmak istiyor.ama bu öyle bir illet ki insanlar patır patır doğururken sen bakıyosunn benim hiç olmıcak mı diyosun kıskanıyosun bir yerde.ve bu hastalığı 10 yıl ve üzerinde çekenler var.denemek ve başaramamak o kadar kötü ki.kendine göre haklı olabilirsin ama bu rahatsızlığım psikolojisi çok farklıdır.kadın olamamak çok ağır senelerce bebeklerle oynayıp anne olmayı düşleyip evlenip anne olamamak daha bir ağırdır.
ben yenen 1.ri olarak yaziyorum.tabiki basta romantiklik icin normal 1.kari koca hayati yasamak icin bu vajiyi yenmek istedim ve yendim. ve ben dogumdan korkmuyorum, yani ben ve eminim, burda 1.cogu arkadas, bebek hasretiyle yaniyor, bu anlatilacak 1duygu deyil ancak yasayan bilir.
e büyük boy mum.da ondan olmamisdir. vajinanin kendini hazirlamasi icin biraz zaman lazim. her 1.büyük boya gectiginde olmamasi normal vajina biraz zorlaniyor. sen yine aksatmadan egzersislerinin yap, 2.3 denemeden sonra vajina alisicak, onu vakum gibi icine cekicek. ama tabi yaparken, veya olmadiginda sert yapma, yani zorla yapma böyle: yumusak, güzel günleri düsünerek yap. bende 5.boy, dilatör vardi son 4.5.de bende zorlanmistim. her 1büyük boya gectigimde inanamiyordum, daha cok cesaretim,artiyor hirslaniyordum. hep kendime bunu yapiyorsan, p... de yaparsin diyordum, kendimi gaza getiriyordum. sende kendini gaza getir, benim diger kadinlardan neyim eksik de.
bakkal mumu tarzı ama onlardan uzundu ve beyaz değil yeşildi evde onu buldum ama peçeteyle aşama aşama kalınlaştırdım canım açıkcası ben eş parmağı denemeyi hiç düşünmüyorummm belki lazım ama bunu yapmadan aşmak istiyorum bu sıkıntıyı arkadaşlarda eşe güven için önemli dediler ama ben düşündüm ve başka açılardan uygun görmedim
Hııım tamam canım,anlıyorum..Bende eş parmağını yapmak istemedim ama arkadaşlarımın isteği üzerine denedim ve yaptım...Bu tabiki senin tercihin,eş parmağı yapmadan başaran arkadaşlarda var yani..En büyük aparatı aldığında hemen hepsini alamaman çok normal,eğer bu p.. boyutundaysa zaten son aşamaya gelmişsin demektir...Başarına çok az kalmış...
denizdery idolümsün:)
yaa iki parmak denedikten sonra hemen muma mı geçmeliyim yoksa ondan önce bir aşama war mı bende eş parmağıyla yapacağımı sanmıyorum fakat bundan önce kendi parmağımı da sokabileceğimi sanmıyordum zaman ne gösterir bilmem...
Hııım tamam canım,anlıyorum..Bende eş parmağını yapmak istemedim ama arkadaşlarımın isteği üzerine denedim ve yaptım...Bu tabiki senin tercihin,eş parmağı yapmadan başaran arkadaşlarda var yani..En büyük aparatı aldığında hemen hepsini alamaman çok normal,eğer bu p.. boyutundaysa zaten son aşamaya gelmişsin demektir...Başarına çok az kalmış...
Eş parmağını bende yapamam diyordum ve hemen cesaret edemedim...ama onuda şu şekilde başardım eşimin elini ben tutup,ben yönlendirdim...yani kontrol bendeydi,kendi parmağım gibi yavaş yavaş ilerlettim tamamen oluncada kontrolü eşime bıraktım...zaten bunu bir kere yapınca bir sonraki daha kolay oldu...Bu şekilde yapınca zamanla kontrolü tamamen eşime bırakmayı öğrendim canım..
haklısın canım benim ne kadar kalınlaştırsam da incede olsa hep mumun en son azıcık kısmı girmiyor sanki artık gidecek yer yok gibmi ne bide normal mumlardan uzun bir mumdu sanki belkı bana öle geldide mumda kıvrımlı olmadığı içinmi yoksa ben paralel ilerlettim aşağı yada yukarı doğru gitse girermiki hepsi bilemedim
peki parmak aşamalarından sonra hemen muma mı geçmeliyim yoksa bir ön aşaması war mı?mum ve parmak arasında birşey war mı başka?
ben yarın 2 parmağa geçecektim fakat bir yandan da eski yazıları okuyorum da iki parmağa geçmeden önce tek parmakla gelgit yapmak gerekiyormuş o aşamayı geliştirmem gerekiyor sanırım yanlışmı düşünüyorum acaba yoksa sonramı gitgel yapmalıyım?
ben yarın 2 parmağa geçecektim fakat bir yandan da eski yazıları okuyorum da iki parmağa geçmeden önce tek parmakla gelgit yapmak gerekiyormuş o aşamayı geliştirmem gerekiyor sanırım yanlışmı düşünüyorum acaba yoksa sonramı gitgel yapmalıyım?
canım oncelıkle hosgeldın aramıza yazdıklarını okudugum kadarıyla bugun ılk gunun masallah cok guzel ılerlemıssın ama her adımı sındıre sındıre yap kı takılmadan ılerle gelgıt yapmak tabıkı onemlı sadece sokmak degıl mesele bence sen bu azımle 1 haftaya kalmaz halledersın Allahın ıznıyle
çokkk pardooooonnn yanlış yazmışım işaret parmağımı soktum tamamenhemde 2. denememde ve ümitlendim. ev hanımı olsam 1 haftada çözerim ama çalışıyorum şimdi c.tesi pazar deneyeceğim. ben bakma problemi yaşamıyorum utanmıyorum da ağda ya falanda gidiyorum. üniversite bitirdim çalışıyorum bu olayın gerçekten kimde belireceği hiç belli olmuyor... hatta kırsal kesimdeki bayanlar bunu görev olarak saydıklarından onlar da daha az rastlanıyor. eşim inanılmaz anlayışlı biraz da o yüzden sallıyorum bence bu işi... sizlere de yardımcı olmaya çalıştığınız için çok tşkr ederim. bende inşallah bu işi atlatırsam bu siteyi takip edip diğer arkadaşlara yardımcı olacağım...
çokkk pardooooonnn yanlış yazmışım işaret parmağımı soktum tamamenhemde 2. denememde ve ümitlendim. ev hanımı olsam 1 haftada çözerim ama çalışıyorum şimdi c.tesi pazar deneyeceğim. ben bakma problemi yaşamıyorum utanmıyorum da ağda ya falanda gidiyorum. üniversite bitirdim çalışıyorum bu olayın gerçekten kimde belireceği hiç belli olmuyor... hatta kırsal kesimdeki bayanlar bunu görev olarak saydıklarından onlar da daha az rastlanıyor. eşim inanılmaz anlayışlı biraz da o yüzden sallıyorum bence bu işi... sizlere de yardımcı olmaya çalıştığınız için çok tşkr ederim. bende inşallah bu işi atlatırsam bu siteyi takip edip diğer arkadaşlara yardımcı olacağım...
hoşbuldummm... ya inşallah ağzından bal damlıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?