- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.081
ya birşey soracağım allah gostermesin mum içimde kırılırsa falannn aklıma takıldı da...
ya birşey soracağım allah gostermesin mum içimde kırılırsa falannn aklıma takıldı da...
dilator prez...vatif halk olarak bunları satın almaktan çekiniyoruz. ve bende utancımda patlarım onları alırken ya nerden alayım dilatoru?
venüsüm ve fıstıklar benim testttt sonuçlandı hamişimmmmm
yenemeyip hamiş kalanlardan :26:
ulturosonda çıkmadı ama kan testine göre 4haftacık en komiğiyse ben kendi parmaklarımı kullanamayıp kocişi bekliyodum ve adamcağızım gece yarısı geldiği için buhafta yıllık izine çıktı güya buhafta yenip haber verecektim ama bebiş araya saklanıvermiş
şimdi evden çıkamayan bir kadın (yorma kendini diye doktor yasakladı)
bide karıkoca olmayın dedi aybiz zaten olamadık ki
bunlara karşılık karısıyla gezemeyen ve oynaşamayan evde oflayıp sıklıyan bi adam ama bize küçük bi süprizzzzzzzzz
ulturosonda çıkmadı ama kan testine göre 4haftacık en komiğiyse ben kendi parmaklarımı kullanamayıp kocişi bekliyodum ve adamcağızım gece yarısı geldiği için buhafta yıllık izine çıktı güya buhafta yenip haber verecektim ama bebiş araya saklanıvermiş
bunlara karşılık karısıyla gezemeyen ve oynaşamayan evde oflayıp sıklıyan bi adam ama bize küçük bi süprizzzzzzzzz
ay ınanmıyorum tacem tebrıkler yaaaaa Rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsıncok sevındım
canım başta bekarların kulaktan dolma böyle şeyleri okumasını hiç birimiz istemiyoruz aklında kalmasın diye
ve biz evliyiz çoğumuz okumuş ve severek evlendik
çocuk hemen herkadının zamanını hissedince istediği birşey ve etrafın akrabaların evlenince beklediği bir olay ve biz ilşkiye giremiyor değiliz belli oranda yapıp eşimizi mutlu ediyoruz ki onlarda bizimle sabredip bekliyebiliyorlar sence asıl sevgi ve romantik birliktelik bu değilmi
ve hamile kalmaktan korkanlar için çok fazla korunma yöntemi var yaşamayanın bilmediği şeyde yorum yapması kolay böyle birşey yaşamaman dileğiyle
özenle kaplandığından şüphem yok da getiren adam bende bundan daha iyisi war derse bir daha asla yenemem bu olayı geliba:))))))))))) silikon dilator die geçio doğğrumu o mudur hemen sipariş vercem onunla yatıp kalkıcam:) eşim evdeyken alsın adamdan :)
neler yapiyorsunuz, nasil gidiyor egzersisler
kızlar ben kacıyorum esım sıkıstırıyor yazılı notu gırecekmıste sonra gorusuruz ok optum tatlıslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?