Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya birşey soracağım allah gostermesin mum içimde kırılırsa falannn aklıma takıldı da...

Yok canım yaa...kırılmaz okadar kolay mı mumun kırılması? Bende ilk günler böyle düşünüyordum,ya içeri kaçarsada çıkaramazsam diyordum ama ben o bakkal mumunu aldımda baktım ben ilerletmezsem gitmiyor zaten...hatta bırakınca yavaş yavaş dışarı çıkıyordu..Onun için hiç böyle şeyler düşünüp,kendini olumsuz etkileme..

ya birşey soracağım allah gostermesin mum içimde kırılırsa falannn aklıma takıldı da...

yok canım nıye oyle olsun zaten hassas oldugumuz ıcın yavas yapıyoruz bıde kullanılan mumlar kalın oluyor bıldıgın bakkal mumu hanı su beyaz olanlar var ya onlardan ama cok tedırgın oluyorsan dılatorler var onlardan sıparıs et onları kullanırsın hem p...daha benzıyor

venüsüm ve fıstıklar benim testttt sonuçlandı hamişimmmmm
yenemeyip hamiş kalanlardan :26:
ulturosonda çıkmadı ama kan testine göre 4haftacık en komiğiyse ben kendi parmaklarımı kullanamayıp kocişi bekliyodum ve adamcağızım gece yarısı geldiği için buhafta yıllık izine çıktı güya buhafta yenip haber verecektim ama bebiş araya saklanıvermiş
şimdi evden çıkamayan bir kadın (yorma kendini diye doktor yasakladı)
bide karıkoca olmayın dedi aybiz zaten olamadık ki
bunlara karşılık karısıyla gezemeyen ve oynaşamayan evde oflayıp sıklıyan bi adam ama bize küçük bi süprizzzzzzzzz

waw asagısı kaynıyor bacılar masallah bereketlı bı gundeyız umarım cekınıp yazamayan yoktur sessızce okumayalım bayanlar gelın gariiii dertler paylasıldıkca azalır

dilator prez...vatif halk olarak bunları satın almaktan çekiniyoruz. ve bende utancımda patlarım onları alırken ya nerden alayım dilatoru?

ınretnetten sıparıs edersın canım guvenılır bı sıteden falan benı bılmıyorum hangısı olur mumla yapmıstım ama oyle seyler ozenle kaplanıp gelıyor eve

hayırlı olsun canım tebrik ederimdr neden kısıtladı bana serbest valla normal hayata devam dedi.düşük tehliken mi varmış???

ay ınanmıyorum tacem tebrıkler yaaaaa Rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın cok sevındım

özenle kaplandığından şüphem yok da getiren adam bende bundan daha iyisi war derse bir daha asla yenemem bu olayı geliba:))))))))))) silikon dilator die geçio doğğrumu o mudur hemen sipariş vercem onunla yatıp kalkıcam:) eşim evdeyken alsın adamdan :)

valla canım bılmıyorum sılıkon mu falan kullanan arkadaslara sormak lazım. degısık boyutlarda oluyor bıldıgım kadarıyla

Canım yaaaa....çok tebrik ederim,çok mutlu oldum...Bebişime bir kardeş daha geliyor yupiii Allah sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirmemizi nasip etsin...Darısı bütün isteyen arkadaşlarımızın başına,inşallah...
Vaji topiğinde nüfus patlaması var,çok güzel bir haber bu...Son aşamaya gelmiştin sanırım...

merhaba arkadaşlar gene ben :)

Bugün biraz çalıştım. Olmadı... birazdan eşim gelecek. Bir selam edip öyle gideyim dedim. :)

Gün içerisinde yazışmaları takip etmeye çalıştım kısa kısa. Aslında bi süre eşime söylememeyi düşünüyorum. Önce kendim bu işi başarmaya çalışacağım. 1-2 hafta olmazsa doktor için eşime açılmayı düşünüyorum.
Kızmayın bana olur mu

kızlar ben kacıyorum esım sıkıstırıyor yazılı notu gırecekmıste sonra gorusuruz ok optum tatlıslarım

canım teşekkür ederim darısı başta senin ve tüm istiyenlerin daha tam belli değil 10 günsonra tam belli olcak

nazlıcım daha 4 haftalıkmış küçük ve ultrosonda gözükmedi doktor da yapmayın ve kendini yorma dedi ben de tatildeyim ama tam yaz temizliği zamanı canım durmuyo herkezde kızıyo bana bide hareketleri kısıtlamak zor geliyo ama daha hiç bir belirti yok beklicez bakalım

Silikon Seri Dilatör Boyutları

Boyut:Çap x Uzunluk

12,7 mm x 90 mm
15,9 mm x 105 mm
19,1 mm x 115 mm
22,2 mm x 130 mm
23,9 mm x 140 mm
27 mm x 155 mm
30,3 mm x 165 mm
33,4 mm x 180 mm
36,6 mm x 190 mm
sizce hangi boyutu almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…