Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün

hepsini almalısın canım bence, inceden kalına dogru ilerlemelisin ..

anladım canım ben hangi dr gittiysem normal hayatına devam dedi.hiç bir kısıtlama yapmadılar.hatta 9.haftamda dip köşe temizlik yaptım benim sadece bel ağrım oldu o kadar.Rabbim korur ama sen yinede dikkat et ne olur ne olmaz dr bi görsün durumuna baksın bebişinin.

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün

amin canım hepimize nasip olsun inşallah başta yenmek sonrada bebiş nazlılarda çoğalınca karışıyor nazlıcım teşekkür ederim senin fasulye hepimizin ablasımı abisimi :) olacak canım ya okadar çok hamiş ve vajılı olmuşki ama maşşallah yeniler çok hızlı ben hem tembel hemde korkaktım kalem mum tamamdı ama parmak yapamayıp eşime yaptırıken denemiştik

bide kızlar ben hep kısa süreler çalışıyodum sonzamanlar kalem ve mumla yapıp sonra kocanın parmakları ve p... deniyoduk hep hemen duşa kalkardım ama bigün uyuyup kaldık nasip

venüsüm seninde yarım denemeni okudum çok hoş bide bizim gibi dene kız tutar belki :) yok kız kısmet bu iş ben yenip doktora çıkmak ve bisorun varmı diye baktırmak istiyodum
burası en başta doktora çıkma korkumu yendi açamam derken denemeleri yaptıkça ogüvan geliyo şimdi daha rahat olacağımı biliyorum hepinizden Allah razı olsun diyorum ve inşallah herkez yenip bebişleri kucaklar eeeee bilgisayrda yapıldı burdayım artıkın yarım yol gösterebilirim

canım hazır iki nazlıları bulmuşken sorayım ben tek devlete çıktım 10 gün sonra bidaha bakacak belli olur dedi ve vitaminleri verdi özel bi doktor ve hastane ayarladınızmı veya nezaman düşünüyosunuz ay bide busorunlar olacak şimdi

Benimki abi olacak canım...Erkek dedi dr,hayrılısı olsunda...Buarada dr dikkat et dediyse,dikkat et sen canım...özellikle ilk 3 ay çok önemli diyorlar temizlik yapma,yükseklere falan uzanma sakın..Uzat bacaklarını yat..Hamileliğin keyfini çıkar,oooh...herşeyde vardır bir hayır,vajiyi halledersin sonra...

yok canım ben devlete gidiyorum.özele gittim iki sefer tahlil yapmadan vitamin verdi ters etki yaptı oda sonra devlete gittim tüm tahlillerimi istedi sonra vitamin verdi.gerçi her şey güzel dedi dr sadece folik asit yazdı onu kullanıyorum.özele gitmeyi düşünmüyorum şimdilik

Dilatör hakkında pek bir bilgim yok canım...Ben kendi aparatımı kendim yaptım ama kullanan arkadaşlar vardı...Sanırım 5 boy falan oluyor dilatörler ama yanlış bilgi vermek istemem,kullanan bir arkadaş varsa cevap yazar..

bukadar yazdım şimdide ben neler yaptım onu yazayım kızlar ben çok korkak ve tembeldim önce burda herkezin yazdığı ve uygun olan jel ultroson jeli aldık kesinlikle kullanırken hamile kaldım
önce int vaj... resimleri aratıp önce onu (kelebekim sağolsun) sonra kendiminkini inceledim deliği bulunca kulak pamuklarını sterçleyip ki mantar için temizliğe dikkat edin gerçi sırf buna bağlı değil mantar
önce 1kulak çöpü sonra 2 ve 3 biraraya getirip denedim sonra kurşun kalem ve tükenmez daha tombik bikalem denedim kaleme geçince uzunluk ta alabileceğinizi anlıyorsunuz sonra mum ve şamdan mumu uzunluğu daha da fazla oluyor sonra kendi parmağımla yapamayıp eşparmakları hem daha kalın sonrada p... denemesi ama halay çekemeden bebiş kısmetse ilerde bide halay çekip bide kendi ismimi yazdırmak istiyordum güya

başka birşey sokma olayı beni yiyo dilator alacağım pahalı biraz ama işaret parmağımı tamamen sokabiliyorum. ilk iki boyu almam olmazsa...

Son düzenleme:

Benim drum hem özelde,hem devletteydi ama tamamen özele geçmiş..Şuan özele devam ediyorum ama doğum fiyatlarını öğrenince vazgeçtim..Dr arayışı içindeyim ama devletede gitsem muayenehanesine giderim yine,ilgilenmeyebilirler diye düşünüyorum..Hakkımızda hayırlısı olsun..

başka birşey sokma olayı beni yiyo dilator alacağım pahalı biraz ama işaret parmağımı tamamen sokabiliyorum. ilk iki boyu almam olmazsa...

canım sen kısacık zamanda enzoru yapmışsın bidene dilatörde başka bişey sonuçta oda muma benzeyen bişey int incelersen göreceksin bana da pamak çok zor gliyordu ama pamagınla yapabiliyorsan deneyip sağa sola parmagını sallayıp çıkartınca kalem veya mum denemen daha kolay olacaktır ki genelde enson tek parmak ve iki parmağı küs yapıp içerde oynatarak açıp p.. denemesiyle yeniliyor sen tek parmak yapmışsın bide iki parmak dene

canım banada 4 aya kadar ssk anlaşmalı özel bi hastanede doktor bul diyorlar ki benim daha belli bile değil 4 ay sonrası doktorlar biraz zor kabul ediyorlarmış hayırlısı canım kısmet böyle tuttuysa dışarıda çıkar herhalde ay bisürü şey söyleniyor şuan çevrede bisürü hamiş var kısmet artık benim devletteki doktor iyiydi hatta ilk bebek olduğunu bile hatırladı onun anlaşması varmı diye sormayıda düşünüyorum bol bol dua edicez artık ve herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…