- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.101
venüsüm ve fıstıklar benim testttt sonuçlandı hamişimmmmm
yenemeyip hamiş kalanlardan :26:
ulturosonda çıkmadı ama kan testine göre 4haftacık en komiğiyse ben kendi parmaklarımı kullanamayıp kocişi bekliyodum ve adamcağızım gece yarısı geldiği için buhafta yıllık izine çıktı güya buhafta yenip haber verecektim ama bebiş araya saklanıvermiş
şimdi evden çıkamayan bir kadın (yorma kendini diye doktor yasakladı)
bide karıkoca olmayın dedi aybiz zaten olamadık ki
bunlara karşılık karısıyla gezemeyen ve oynaşamayan evde oflayıp sıklıyan bi adam ama bize küçük bi süprizzzzzzzzz
Silikon Seri Dilatör Boyutları
Boyut:Çap x Uzunluk
12,7 mm x 90 mm
15,9 mm x 105 mm
19,1 mm x 115 mm
22,2 mm x 130 mm
23,9 mm x 140 mm
27 mm x 155 mm
30,3 mm x 165 mm
33,4 mm x 180 mm
36,6 mm x 190 mm
sizce hangi boyutu almalıyım?
canım teşekkür ederim darısı başta senin ve tüm istiyenlerin daha tam belli değil 10 günsonra tam belli olcak
nazlıcım daha 4 haftalıkmış küçük ve ultrosonda gözükmedi doktor da yapmayın ve kendini yorma dediben de tatildeyim ama tam yaz temizliği zamanı canım durmuyo herkezde kızıyo bana bide hareketleri kısıtlamak zor geliyo ama daha hiç bir belirti yok beklicez bakalım
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün
anladım canım ben hangi dr gittiysem normal hayatına devam dedi.hiç bir kısıtlama yapmadılar.hatta 9.haftamda dip köşe temizlik yaptım benim sadece bel ağrım oldu o kadar.Rabbim korurama sen yinede dikkat et ne olur ne olmaz dr bi görsün durumuna baksın bebişinin.
amin canım hepimize nasip olsun inşallah başta yenmek sonrada bebiş nazlılarda çoğalınca karışıyor nazlıcım teşekkür ederim senin fasulye hepimizin ablasımı abisimi :) olacak canım ya okadar çok hamiş ve vajılı olmuşki ama maşşallah yeniler çok hızlı ben hem tembel hemde korkaktım kalem mum tamamdı ama parmak yapamayıp eşime yaptırıken denemiştik
bide kızlar ben hep kısa süreler çalışıyodum sonzamanlar kalem ve mumla yapıp sonra kocanın parmakları ve p... deniyoduk hep hemen duşa kalkardım ama bigün uyuyup kaldık nasip
venüsüm seninde yarım denemeni okudum çok hoş bide bizim gibi dene kız tutar belki :) yok kız kısmet bu iş ben yenip doktora çıkmak ve bisorun varmı diye baktırmak istiyodum
burası en başta doktora çıkma korkumu yendi açamam derken denemeleri yaptıkça ogüvan geliyo şimdi daha rahat olacağımı biliyorum hepinizden Allah razı olsun diyorum ve inşallah herkez yenip bebişleri kucaklar eeeee bilgisayrda yapıldı burdayım artıkın yarım yol gösterebilirim
canım hazır iki nazlıları bulmuşken sorayım ben tek devlete çıktım 10 gün sonra bidaha bakacak belli olur dedi ve vitaminleri verdi özel bi doktor ve hastane ayarladınızmı veya nezaman düşünüyosunuz ay bide busorunlar olacak şimdi
Silikon Seri Dilatör Boyutları
Boyut:Çap x Uzunluk
12,7 mm x 90 mm
15,9 mm x 105 mm
19,1 mm x 115 mm
22,2 mm x 130 mm
23,9 mm x 140 mm
27 mm x 155 mm
30,3 mm x 165 mm
33,4 mm x 180 mm
36,6 mm x 190 mm
sizce hangi boyutu almalıyım?
bukadar yazdım şimdide ben neler yaptım onu yazayım kızlar ben çok korkak ve tembeldim önce burda herkezin yazdığı ve uygun olan jel ultroson jeli aldık kesinlikle kullanırken hamile kaldım
önce int vaj... resimleri aratıp önce onu (kelebekim sağolsun) sonra kendiminkini inceledim deliği bulunca kulak pamuklarını sterçleyip ki mantar için temizliğe dikkat edin gerçi sırf buna bağlı değil mantar
önce 1kulak çöpü sonra 2 ve 3 biraraya getirip denedim sonra kurşun kalem ve tükenmez daha tombik bikalem denedim kaleme geçince uzunluk ta alabileceğinizi anlıyorsunuz sonra mum ve şamdan mumu uzunluğu daha da fazla oluyor sonra kendi parmağımla yapamayıp eşparmakları hem daha kalınsonrada p... denemesi ama halay çekemeden bebiş kısmetse ilerde bide halay çekip bide kendi ismimi yazdırmak istiyordum güya
canım hazır iki nazlıları bulmuşken sorayım ben tek devlete çıktım 10 gün sonra bidaha bakacak belli olur dedi ve vitaminleri verdi özel bi doktor ve hastane ayarladınızmı veya nezaman düşünüyosunuz ay bide busorunlar olacak şimdi
başka birşey sokma olayı beni yiyodilator alacağım pahalı biraz ama işaret parmağımı tamamen sokabiliyorum. ilk iki boyu almam olmazsa...
Benim drum hem özelde,hem devletteydi ama tamamen özele geçmiş..Şuan özele devam ediyorum ama doğum fiyatlarını öğrenince vazgeçtim..Dr arayışı içindeyim ama devletede gitsem muayenehanesine giderim yine,ilgilenmeyebilirler diye düşünüyorum..Hakkımızda hayırlısı olsun..
hepinize Allah rahatlık versin bende çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?