- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.121
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr bugün kimsecikler yokkkkkkk aboooooooooo
ayy ne güzel olur canım ama temizliğe başladım evlerş süpürüp siliyom bebişin ve sana afiyet olsungel kahvaltı yapalımmmmmm
günaydınnn özümm ve nazlı nasılsınız kıslar
denizdery idolümsün:)
yaa iki parmak denedikten sonra hemen muma mı geçmeliyim yoksa ondan önce bir aşama war mı bende eş parmağıyla yapacağımı sanmıyorum fakat bundan önce kendi parmağımı da sokabileceğimi sanmıyordum zaman ne gösterir bilmem...
günaydınnn özümm ve nazlı nasılsınız kıslar
iyiyim hamd olsunnn seni sormalııı
sagol cnm bende iyiyim daha temizlik moduna geçemedim ben kahvaltı yapıcam :)
gunaydın arkadaslarım
kahvaltı için geç kalmışsınız anamm ben dayanamıyom benim bebiş hemen acıkıyor
Elimde olan kitaptan baktım vajina yapısına şöyle diyor..Tüm yönlere esneyebilen,uzun,yuvarlak bir şekilde uzanan ve bir kese gibi biten tüpe vajina denir..7-8cm uzunluğunda,kaslı,üst ucu rahimle bağlantılı,alt ucu dışarıya açılan esnek bir kanal olan vajina,cinsel uyarılma sırasında salgı bezleri tarafından salgılanan ince bir mukus tabakası ile kaplıdır..
Ayrıca bir kadın cinsel olarak uyarıldığında,vajina otomatik olarak genişler,uzar ve ıslanır...Bu durum bedeninizin p... girişine kendini hazırlama sürecidir..
Yani vaji uyarılma olduğunda kendini p... boyutuna uygun hale getiriyormuş,canım...Bende p... boyutundaki aparatı 10cmden fazla ilerletememiştimde onun için bunu paylaşmak istedim..
günaydın bacımmmm hoşgeldin sefalar getirdinnnnnn
anammm bendede tam tersii yaaa erken bile kalksam 11 12 gibi yapıom kahvaltıyı açıkmıommmm bendemiii var bi anormallikkk:26:
gunaydın arkadaslarım
kahvaltı için geç kalmışsınız anamm ben dayanamıyom benim bebiş hemen acıkıyor
valla öle haklısın tembelim biraz uyanamıyrm bi türlü kahvaltı ögle yemegıne dönusyr sonra gelsın kılolar
merhaba hanımlar
2 gündür aşırı yorgunluktan ve yoğunluktan egzersiz yapamamıştım nerde kaldığımı hatırlatayım
yardımcı olacak olan arkadaşlar için belkı unutmuşlardır ,
1.gün egz işaret parmağımın 2 boğumuydu başardım
2.gün egz işaret parmağımın tamamıydı başardım
3.gün egz orta ve işaret ve orta parmağımdı tamamıydı başardım
2 gün egz yapamadım bu gün yani
4.gün egz üç aşamalıydı ilki normal mumu içime aldım ikinci aşama mumu peçeteyle biraz kalınlaştırdım aldım üçüncüde mumu biraz daha kalınlaştırdım aldım
ama nedense büyük boy mumdu son kısmını alamadım o kısımda yaklaşık 2parmak boğumu kadar bi türlü gitmedi nedendir hanımlar acaba :26::26::26:
ve son olarak bu aşamadan sonra sıra hanği aşamada
iyi günler hanımlar
dün bu aşamdaydım bu günkü egzersizimi ne olacak özüm34 ve diğer deneyimli arkadaşların dikkatine
yat boşver napcan tadını çıkar aman kilolara dikkat.ben evlenmeden önce 70 kg sonra diyetisyene gittim 64 e düştüm.şimdi yine alcam doğumdan sonra inş.kolayca veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?