Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağolasın canım inş başarıcaz arkadaşların desteğiyle ben 2 parmaktan sonra muma geçtim biraz aceleci bi yapım varda arkadaşlar bikaç gün 2 parmakta devam edebilirsin demişlerdi gene onlara sormakta yarar var

teşekkürler canım paylaşımın için...ben yaklaşık 19 cm bir mumun 15 cm aldım (üşenmedim bu sabah ölçtüm mumu) dr benim k zarın yapısının farklı olduğunu söledi hatta çizerek anlattın normal zarlar tam ortalı bir delik var benimki ise tam yuvarlak değil aşağı doğru oval ve delikte zarın tam ortasında değil biraz aşağısında bide çok küçük yapısal olduğunu sölediği köşede küçük bir delik daha varmış onla alakası varmıdır hepsini alamamamın bilemiycem ve alamama sebebim acı değil artık itmeme rağmen gitmemesiydi:26::26:

günaydın bacımmmm hoşgeldin sefalar getirdinnnnnn

anammm bendede tam tersii yaaa erken bile kalksam 11 12 gibi yapıom kahvaltıyı açıkmıommmm bendemiii var bi anormallikkk:26:

ayy ne güzel şekerim daha ne istiyon bizimki obur olcek galiba 2 saat ağzım boş dursa midem kazınıyor.gerçi ben düzenli yiyorum ekmek az tüketiyorum her öğün 2 dilim yiyorum.bugün canım ekşili pilav istiyor ondan yapıcam gelin hep beraber yiyelim kastamonuya özgü bi yemek

selam kızlar

ben de dün mumu jelatine sarıp 6 kez içeri sokup çıkarıdm cuk diye giriyor valla.... yaptıkça yapası geliyo insanın... alışıyosun yani... her içeri sokmamda bi 5 dakika falan beklettim içerde...
1 saat boyunca çalıştım bakalım inşallah bugün bi boy büyüğe geçebilirim :18:

iyi günler hanımlar
dün bu aşamdaydım bu günkü egzersizimi ne olacak özüm34 ve diğer deneyimli arkadaşların dikkatine

iyi günler hanımlar
dün bu aşamdaydım bu günkü egzersizimi ne olacak özüm34 ve diğer deneyimli arkadaşların dikkatine

canımcımmm sen şimdiiii çok güsel gidiosunn p....s kalınlığında aparat aldınmı hiççç.....yanii kalınlaştırdığın mummm p...s büyüklüğündemiydiiiiii....

Son düzenleme:
yat boşver napcan tadını çıkar aman kilolara dikkat.ben evlenmeden önce 70 kg sonra diyetisyene gittim 64 e düştüm.şimdi yine alcam doğumdan sonra inş.kolayca veririm.

ben evlenmeden önce 55 falandım sonra 57-58 civarlarındaydım şimdi 62 hayatım boyunca hıc 60 görmemıstım 60ı gectım kötü oldum bi de direk göbek ve mideden hamile gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…