Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben evlenmeden önce 55 falandım sonra 57-58 civarlarındaydım şimdi 62 hayatım boyunca hıc 60 görmemıstım 60ı gectım kötü oldum bi de direk göbek ve mideden hamile gibiyim

benimde popişim büyük benden 15dk.sonra dönüyor köşeyibaşka bi yerim yok üst taraf incecik inşallah doğumdan sonra üstümede almam

iyi günler hanımlar
dün bu aşamdaydım bu günkü egzersizimi ne olacak özüm34 ve diğer deneyimli arkadaşların dikkatine

ıkı parmak yapmadıysan ona gecebılırsın bence. ınsan kendını daha ıyı bılıyor canım helede bı sure sonra hıssedıyorsun bı sonrakı asamaya gecmen gerektıgını. yaptıgın asamayı ıcıne sındırıp sorunsuz oldugunu dusundugun gun bı sonrakı adıma gecmelısın bu durum kısıden kısıye gore degısıyor mesela ben dırek ısaret parmagımın tamamını alarak baslamıstım sonra orta parmak sonra ıkı parmak bırden aldım bunlar tamam olunca es parmagına gectım aynı surecı oylede yapıp muma gectım benım en cok rahat ettıgım mumdu cunku parmaktan cok huylanıyordum ozellıkle es parmagından ama parmak egzersızı cok onemlı cunku vajıyı dıger yontemlerle tanıyamıyorsun parmak esneklıgı ve yonu cok guzel anlatıyor...

yat boşver napcan tadını çıkar aman kilolara dikkat.ben evlenmeden önce 70 kg sonra diyetisyene gittim 64 e düştüm.şimdi yine alcam doğumdan sonra inş.kolayca veririm.

inşallah verirsin canım benimde bi bebişim olsa da bari aldığım kilolar boşa gitmese arada kaynasa :) gerçi ben daha hala yenemedim tam olarak bu illeti

inşallah verirsin canım benimde bi bebişim olsa da bari aldığım kilolar boşa gitmese arada kaynasa :) gerçi ben daha hala yenemedim tam olarak bu illeti

bende ilk pe...denememden hamiş kaldım onda da yarım girmişti bişi olmaz diye çekmedik.ertesi gün tam giriş oldu ama hep korunduk boşa korunmuşuz ilk gün hediyesi oldu bebiş allahtan dr kısıtlamadı çok şükür tamamen yendim darısı tüm arkadaşların başına inşallahen kısa zamanda sana ve isteyenlerede bebiş versin...

Son düzenleme:
canımcımmm sen şimdiiii çok güsel gidiosunn p....s kalınlığında aparat aldınmı hiççç.....yanii kalınlaştırdığın mummm p...s büyüklüğündemiydiiiiii....

canım normal mumu peçeteyle bayağı kalınlaştırdım ama p.. boyutu için biraz daha kalınlaştırmam lazım sanırım bu günde öelemi egz yapsam ki

canım yaptım 2 parmak önceki sayfalardada yazdım en son 19 cm mumu kalınlaştırarak 15 cm aldım bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım onu soruyom

amin cnmmm inşalahh artık 3.yıla dogru gidiyorum bir an önce yenip anne olmayı çok ama çok istiyorum Allah seni ve tüm hamileleri ve bebişlerini korusun öpüyrm sizi dışarı cıkıcam evi toplayayım iyi sohbetler size arkadaslar...

hanımlar size iyi muhabbetler bu gün çok işim var çokkkk temizlik yapacam çamaşır atacam sonra yemek yapmam gerek ütü sonra spor ardından bir sürü iş ödevi getirdim eveonları bitirmem lazım arada bu günkü egzersizimi kesinleştirisenin onu yapacam arada gelir bakarım neler yazmışsınız diye hadi görüşürüzzz

sen gitttt kuzum işni yap sıonraaa egsersizini yap gel......mumu biraz p...s boyutunda kalınlaştır öle yap birazdaaaa... hemen girmezz bi kaç gün yavaş yavaş deneyinceee bi bakcan hoppp girmiş ondan sonra p....s denemesine geçersin eşinlee zaten p...s boyutunda aparat alıncaaa eşinle denerkende rahat oluorsun zaten p...s büyüklüğünde aldım canım yanmadı bundamı yanacak diosun daha rahat oluorsunnn......hadi senindee yenmen an meselesiiii çok hızlı ve güsel gidiosrsunn bravo......

zati idrarım varmış gibi her defasında wc. gidiyom :)))) bugün gezmeye gidiyom ama inşallah akşam yapabilirim aksatmak istemiyom artık nazlıcım yaa

kıssss egsersizee başlamadan önce çişin yoksa bile muhakkak wc ye git işemeye çalışşşşş....egsersız sırasında banada çok öle oluoduu sonra egsersize başlamadan wc giidip çiş yaparak çözüm buldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…