- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.141
ben evlenmeden önce 55 falandım sonra 57-58 civarlarındaydım şimdi 62 hayatım boyunca hıc 60 görmemıstım 60ı gectım kötü oldum bi de direk göbek ve mideden hamile gibiyim
iyi günler hanımlar
dün bu aşamdaydım bu günkü egzersizimi ne olacak özüm34 ve diğer deneyimli arkadaşların dikkatine
yat boşver napcan tadını çıkar aman kilolara dikkat.ben evlenmeden önce 70 kg sonra diyetisyene gittim 64 e düştüm.şimdi yine alcam doğumdan sonra inş.kolayca veririm.
inşallah verirsin canım benimde bi bebişim olsa da bari aldığım kilolar boşa gitmese arada kaynasa :) gerçi ben daha hala yenemedim tam olarak bu illeti
canımcımmm sen şimdiiii çok güsel gidiosunn p....s kalınlığında aparat aldınmı hiççç.....yanii kalınlaştırdığın mummm p...s büyüklüğündemiydiiiiii....
ıkı parmak yapmadıysan ona gecebılırsın bence. ınsan kendını daha ıyı bılıyor canım helede bı sure sonra hıssedıyorsun bı sonrakı asamaya gecmen gerektıgını. yaptıgın asamayı ıcıne sındırıp sorunsuz oldugunu dusundugun gun bı sonrakı adıma gecmelısın bu durum kısıden kısıye gore degısıyor mesela ben dırek ısaret parmagımın tamamını alarak baslamıstım sonra orta parmak sonra ıkı parmak bırden aldım bunlar tamam olunca es parmagına gectım aynı surecı oylede yapıp muma gectım benım en cok rahat ettıgım mumdu cunku parmaktan cok huylanıyordum ozellıkle es parmagından ama parmak egzersızı cok onemlı cunku vajıyı dıger yontemlerle tanıyamıyorsun parmak esneklıgı ve yonu cok guzel anlatıyor...
bende ilk pe...denememden hamiş kaldım onda da yarım girmişti bişi olmaz diye çekmedik.ertesi gün tam giriş oldu ama hep korunduk boşa korunmuşuzilk gün hediyesi oldu bebiş allahtan dr kısıtlamadı çok şükür tamamen yendim darısı tüm arkadaşların başına inşallah en kısa zamanda sana ve isteyenlerede bebiş versin...
hanımlar size iyi muhabbetler bu gün çok işim var çokkkk temizlik yapacam çamaşır atacam sonra yemek yapmam gerek ütü sonra spor ardından bir sürü iş ödevi getirdim eveonları bitirmem lazım arada bu günkü egzersizimi kesinleştirisenin onu yapacam arada gelir bakarım neler yazmışsınız diye hadi görüşürüzzz
beni duyan var mı............. mumu diyom aldım diyom tebrik eden yok
amin cnmmm inşalahh artık 3.yıla dogru gidiyorum bir an önce yenip anne olmayı çok ama çok istiyorum Allah seni ve tüm hamileleri ve bebişlerini korusun öpüyrm sizi dışarı cıkıcam evi toplayayım iyi sohbetler size arkadaslar...
tebrikler canım halaya az kalmış
kız özümmmm naparsınnnnn
zati idrarım varmış gibi her defasında wc. gidiyom :)))) bugün gezmeye gidiyom ama inşallah akşam yapabilirim aksatmak istemiyom artık nazlıcım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?