Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mantıklı valla canım... tamam öyle yapıcam demekkim zevk noktasına mı dokuneyoz napeyozzz

aynennnnnn havada yağmurluuuu bulutluuuuu :82::82::82:

benim için hava farketmiyokii yagsada yagmasada evdeyimmmmmmmm dün biraz yıprandım çok ağladım gözlerim hala şiş pfffff.. çok duygusalım bu aralar psikolojim bozuldu yaa.. ptesi ilk evlilik yıldönümümüz doktora gitcez cinsiyete bakılcak, ondan sonra bi doktora daha gitcez.. inşallah güzel şeyler duyarımmmm..

niye ağladın kız bebişin de var ohhh daha ne istiyon.... kızlar hamişler size birşey sorucam normal doğumdan korkuyomusunz ??? ne düşünüyosunuz ?

ben doluyom doluyom ağlamıommmmm sonra ağlanmıcak birşeyde bi patlıommmm sustur susturabilirsen beniiiiiiii inşallahh canım inşallahh iyii şeyler duyarsınnnnn kıs senin daha ilk yeni evlilik yıldönümünmüüü kaç aylık evliyken kurtuldun vajınusmustannn

niye ağladın kız bebişin de var ohhh daha ne istiyon.... kızlar hamişler size birşey sorucam normal doğumdan korkuyomusunz ??? ne düşünüyosunuz ?

Rabbim sizlerede nasip eder inşallahhhhh canım daha erken oldğundan herhalde suan hiç normal doğumdan korkmuommmmm herhaldee son aydaaa başlıcak korkularımm:18::18::18::18:

canım hem bu aylarda cok oluyor hem de biyere falan cıkamıyorum ya ben riskli oldugu için, daraldım öyle sinirlerim boşaldı bi anda işte.. ya bu illa ki olucak ya normal ya sezaryen.. ben normal cok istiyorum ama durumum farklı miyomuda almak için sezaryen yapabilirler... ama normal dogurmayı cok isterdim bagıra cagıra ne varsa cıksın içinden işte

aynen bende öyle oluyorum kuzum. dün resmen sinir krizi gecirdim.. sonrada bebeğim ne hale geldi içerde diye oturdum agladım kimse susturamıyo beni görcen yani.. bide özür diliyorum bebişimden
yaaaa canımmm benim ilkk yıldönümümmmmm :)) hastanede kutlayacaz :) 6 aylıkken kurtuldum canım o 6 ay 6 yılş gibi gecti ama.. bundan sonrası daha güzel olur inşallahhh

Rabbim sizlerede nasip eder inşallahhhhh canım daha erken oldğundan herhalde suan hiç normal doğumdan korkmuommmmm herhaldee son aydaaa başlıcak korkularımm:18::18::18::18:

amiiiin bebeğim.... yaa normal doğum şart dielki istersen sezeryanda oluyomuş galiba...

gerçi eltim bana eskisi gibi deil artık isteğe göre deil dedi...

zati idrarım varmış gibi her defasında wc. gidiyom :)))) bugün gezmeye gidiyom ama inşallah akşam yapabilirim aksatmak istemiyom artık nazlıcım yaa

olur canım öyle ben ilişkiden önce gidiyorum tuvalete ilişkiden sonra patlayacakmış gibi yine geliyor normal bir şey o egzersizlerde ve ilk pe...girişlerinde gazım varmış gibi oluyordu çok şükür o geçti

merhaba kıslar nasılsınız? ben çalışıyorum bugün nöbetçiyem bende en son p..s boyutunda muma geldim ama bu ara pek egzersiz yapamıyorum ve p..s boyutunda mum ilk girerken milim milim giriyo çok canım yanıyo sanki daha sonrakilerde nispeten daha rahat oluyo gibi. bu ara nöbetim sık eşiminde vardiyası dolayısıyla pek yapamadık ben kendim yapamıyorum çünkü egzersiz .ama bu aralar moralimde çok bozuk muayene oldum enfeksiyon oluşmuş yumurtalıklarımda ağrı var kaç zamandır .eşimle çok hassas olduk bu aralar ben en son mum egzersizinde çok ağladım çokda titremişim eşim korkuyorum sana bişey olcak diye diyo üzülüyoz egzersiz yaparken p..s denemesi olmazsa ben çok üzülüyorum diye eşim denemekten çekiniyo bu aralar ewet galiba p..sismus oldu o da.yarın bizim ilk ewlilik yıldönümümüz ve maalesef ben 3 aydır burdayım ve yetiştiremedim bu güne. onun içinde sanki mutlu olmak yerine buruğum biraz. dün gece eşimle gece yatakta birbirimize sarılıp o kadar çok ağladıkki rabbim yardım etsin hepimize

ayy kıyamammm bizde öyle sarılır ağlardıkk..
biraz daha sabır ve gayret canım.. o mum milim milimde olsa giriyosa geriside gelir.. egzersizlere devam et yılmadannn

canım ya benide ağlattın birden aklıma ilişkiye giremediğim günler geldi.bende ağlardım eşimde üzülür olur elbet bir gün kasma derdi.Rabbim tez zamanda kurtarsın.sıkma kendini ama egzersizleride bırakma rahatsızlığın geçince başla.bu arada her şey o demek değil bak eşin anlayışlı çok şükür zamanı gelince olcaktır.bayağı aşama atlamışsın sonlardasın artık bir şey kalmamış.halayına az kalmış

sevcihanım bende de var o duygu patlaması ota boha ağlıyom.tv de bişi görim hiç ağlanmayacak şeylere çenem titremeye başlıyokoçişim de yazık napcam ben senle diyo öte git desem alınıyon diyor Allah onlarada sabır versin.adamlar hem vajiliyken sabretti hemde hamişken sabrediyorlar

ayyy canım yaaa... şu cümlen benim bitirdi çok duygulandım benim eşimde ilk zamanlar ağlamıştı ama şimdi olucak diye umut ediyoz tabi yine de ben böyle duygusal bi parça çıkınca ağlıyorum :2: tutamıyorum kendimi... eşime bakıyorum bana iyi davranıyo elinden geleni yapıyo ama ben onu mutlu edemiyom diye bende ara ara üzüldüğüm zamanlar oluyo.... p... boyu egzersizde yanma olması normal diyolar cnaım... ben ona daha geçmedim bakalım ben napıcam :18:

bizde çok sarılır ağlardıkkkkk eşim artık benimle p...s denemesi yapmak istemesdi her yapamadımızda ağlama krizine giriodum susturamıoduuu psikolojin iyice bozuluo die denek istemesdiiii seninde başaracağın bi gün vardır elbetteki canımcımm...bende yıldönümümdee vajınusmusluydum amaa bunu unutuppp sofra hazırlamıştım onaaa...bi anlıkda olsa vajınusmus sıkıntısınııı unutup güsel bi günümüz olsun dieee....sende öle yap canım üzme kendiniii[/B]

ya valla sorma canım.. bi dedigime he deyin gecin diyorum artık, muhalefet olundugu an başlıyorum çokcuk gibi ağlamaya tv falanda izlemiyorum artık.. reklamlarda ble aglar oldum nasıl bişeyse..
ya bide ilişki bize hepten yasak adam 6 ay vajide sabretti 9 ay bunda arada kalan o 1-2 ayda oldu olan işte.. Allah hepimize yardım etsin canım...

hadi kuzucuklar bende azcık uzanıyım bari, gözlerim feciiiiii.. hoş sohbetler size.. iyi haberler duymak üzereeee

Canım benim yaaa...ağlama lütfen,Allahın izniyle başarcaksın sen bu işi...hem ilk egzersiz yaptığın günleri düşün bak nerden nereye gelmişsin,eskiiden bukadar rahatmıydın?Hiç canını sıkıp,moralini bozma...Hem kendine illaki bu gün olacak diye şart koşma,çünkü bunu bizde çok yaptık genelde tutmuyor...Onun bir saati ve günü vardır,hiç merak etme..Bende 2 ayda yenmiştim,bakıyorum benden sonra gelenler bile başardı...Ben yapamıyacağım galiba diye düşünüyordum,ama inanki öyle olmuyor...Sen azimle devam et egzersizlerine,eninde sonunda olacak...P...boyutundakinde zorlandığını yazmışsın,bende bu aşamada zorlanmıştım...Bunun içinde bacaklarını ne kadar çok açarsan aparatın girişi ve ilerleyişi okadar kolay oluyor..Emlayı aslında egzersizlerde kolay kolay tavsiye etmem ama ben p... boyutundaki aparatı yaparken çok az sürdüm..ve inanamadım,kayıp girdi aparat...sonrada kendi kendime ben demekki kasıyorum,uyuştuğunu düşündüğümde yani kendimi rahat bıraktığımda demekki bu kadar kolay girebiliyormuş aslında diye düşünmüştüm..Daha sonra aparatı emlasız alabildim,aparatın oraya rahatlıkla girebildiğini gördükten sonra inandım ancak..
Çok fazla yazdım sanırım,birazda açık oldu ama kusuruma bakmayın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…