- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.181
teşekkürler canım paylaşımın için...ben yaklaşık 19 cm bir mumun 15 cm aldım (üşenmedim bu sabah ölçtüm mumu) dr benim k zarın yapısının farklı olduğunu söledi hatta çizerek anlattın normal zarlar tam ortalı bir delik var benimki ise tam yuvarlak değil aşağı doğru oval ve delikte zarın tam ortasında değil biraz aşağısında bide çok küçük yapısal olduğunu sölediği köşede küçük bir delik daha varmış onla alakası varmıdır hepsini alamamamın bilemiycem ve alamama sebebim acı değil artık itmeme rağmen gitmemesiydi:26::26:
çatlıycammmmm 3 kase ekşili pilav yedim
ohaaaa az yee azzzzz patlıcannnnnn
merhaba kıslar nasılsınız? ben çalışıyorum bugün nöbetçiyembende en son p..s boyutunda muma geldim ama bu ara pek egzersiz yapamıyorum ve p..s boyutunda mum ilk girerken milim milim giriyo çok canım yanıyo sanki daha sonrakilerde nispeten daha rahat oluyo gibi. bu ara nöbetim sık eşiminde vardiyası dolayısıyla pek yapamadık ben kendim yapamıyorum çünkü egzersiz .ama bu aralar moralimde çok bozuk muayene oldum enfeksiyon oluşmuş yumurtalıklarımda ağrı var kaç zamandır .eşimle çok hassas olduk bu aralar ben en son mum egzersizinde çok ağladım çokda titremişim eşim korkuyorum sana bişey olcak diye diyo üzülüyoz egzersiz yaparken p..s denemesi olmazsa ben çok üzülüyorum diye eşim denemekten çekiniyo bu aralar ewet galiba p..sismus oldu o da.yarın bizim ilk ewlilik yıldönümümüz ve maalesef ben 3 aydır burdayım ve yetiştiremedim bu güne. onun içinde sanki mutlu olmak yerine buruğum biraz. dün gece eşimle gece yatakta birbirimize sarılıp o kadar çok ağladıkki rabbim yardım etsin hepimize
yarasin ye hayatim ye sen hamissin, / ozum sen niye 1sey yemiyon,bebis ac kaliyor, kalk 1seyler,ye.
sağol ablacım karnım şişti şimdi bir-iki bardakta çay demledim onuda içim başıma ağrılar girmedenyarasin ye hayatim ye sen hamissin, / ozum sen niye 1sey yemiyon,bebis ac kaliyor, kalk 1seyler,ye.
karnım acıktııııııııııyaslandimmm gülüm sen büyüğümüz olarak şöylee patates biber kızartt bide hamur kızarttttt çayda demleee gelelimm sanaa ay acıktımmmmmmmmmmmmmmmm
sağol ablacım karnım şişti şimdi bir-iki bardakta çay demledim onuda içim başıma ağrılar girmeden
kıs özüm ben karnımı doyurdum sen yaslandım ablama haber veriyosun neyse ablacım sen yap bende çay içmeye gelim
keske yakinimda olsaydiniz. gercekten yapabilseydim. her konuda size yardim etmeye calisirdim siz hamislere.
kıs özüm ben karnımı doyurdum sen yaslandım ablama haber veriyosun neyse ablacım sen yap bende çay içmeye gelim
keske yakinimda olsaydiniz. gercekten yapabilseydim. her konuda size yardim etmeye calisirdim siz hamislere.
Selam ben geldim :) ama güzel haberler de getirdim.. Ben 3 tane dilatörle çalışıyorum 1. sini zaten çok kolaylıkla alabiliyordum küçük bakkal mumu kadardı boyu 2. si daha da kalını zorlanıyordum bir türlü alamıyordum ağlıyordum sürekli canımda acıyordu eşimle olan sorunlarda cabasıydı hiç yapamıyordum bugün işten geldim kafaya koydum hemen egzersiz yapmaya başladım 1. sini yaptım 2. sini denemedim yine olmadı başlarda çok zorlandım,canım çok yandı içimde beklettim baktım gevşemeye başladı ıkınarak yavaşça ittirdim hepsini aldım :)))))))))) çıkarıp tekrar yaptım bu sefer hiç zorlanmadım git gel yaptım bir süre çıkardım gene aynı şekilde devam ettim :))))))))) çok mutluyum insan yapınca daha da cesaretleniyor rabbime şükürler olsun dualarınızı eksik etmesin.. Akşam gene yapacağım :)))
Selam ben geldim :) ama güzel haberler de getirdim.. Ben 3 tane dilatörle çalışıyorum 1. sini zaten çok kolaylıkla alabiliyordum küçük bakkal mumu kadardı boyu 2. si daha da kalını zorlanıyordum bir türlü alamıyordum ağlıyordum sürekli canımda acıyordu eşimle olan sorunlarda cabasıydı hiç yapamıyordum bugün işten geldim kafaya koydum hemen egzersiz yapmaya başladım 1. sini yaptım 2. sini denemedim yine olmadı başlarda çok zorlandım,canım çok yandı içimde beklettim baktım gevşemeye başladı ıkınarak yavaşça ittirdim hepsini aldım :)))))))))) çıkarıp tekrar yaptım bu sefer hiç zorlanmadım git gel yaptım bir süre çıkardım gene aynı şekilde devam ettim :))))))))) çok mutluyum insan yapınca daha da cesaretleniyor rabbime şükürler olsun dualarınızı eksik etmesin.. Akşam gene yapacağım :)))
uyudunuzmu? uyuyun uyuyunkiyamam sizlere tabi yemeginizi yediniz cayinizi ictiniz agirlastiniz.
tebrikler canım yapınca daha hevesli olursun akşama bi aşama daha atlarsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?