Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende ilk aldığım aparatlarda yaklaşık o kadar alıyordum..Zara hiç takılma bence,o zaten egzersizle esniyor...zaten zarı geçtiğini anlamamışsın,çünkü zar vaji girişinin 1,5-2 cm ilerisinde yani onu çoktan geçmişsin sen..Normal ilerliyorsun aparatın boyutunada fazla takılma,alman gerekeni almışsın..Daha fazla ilerlemez,rahim gelmişsindir ondan ilerlemiyordur..Zaten uyarılma olduğunda p.. boyutuna uygun hale geliyor,vaji..Nasılki p... er... halindeyken boyutu değişiyorsa,vajide uyarıldığında boyutu değişiyor...Bu şekilde düşün,birbirini tamamlıyor yani..

Son düzenleme:

kiyamam sana aglama bizde gectik o dönemlerden. istedigin halde yapamamak 1.seyleri eksik yapmak kendini brakamamak, kendine kizmak bazen kocaya kizmak. o duygular cok tanidik, sakin vazgecme, tamam suan rahatsiz olabilirsin, ama sonra yola devam et canim. en basta kendine güven: basaricam de, yapabilirim.de cesaret hirs, güzel seyler düsün, kendini pskolojik olarak hazirla. arkadaslarim dedigi gibi yap egzersis yaparken en sevdigin diziyi programi ac. ve korkma egzersis yaparken it. biz yapabildiysek sende yapabilirsin, herkesin 1.öyküsü var. dua et rabbim bizede nasip et, de rabbim herseyi gören bilendir, bu gözyaslarini görüyordur. ya olucak , ya olucak bugün olmazsa yarin. rabbim yardimcin olsun, insallah sende tez zamanda aramisa katilacaksin.

karnım acıktıııııııııı yaslandimmm gülüm sen büyüğümüz olarak şöylee patates biber kızartt bide hamur kızarttttt çayda demleee gelelimm sanaa ay acıktımmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
yarasin ye hayatim ye sen hamissin, / ozum sen niye 1sey yemiyon, bebis ac kaliyor, kalk 1seyler,ye.
sağol ablacım karnım şişti şimdi bir-iki bardakta çay demledim onuda içim başıma ağrılar girmeden
karnım acıktıııııııııı yaslandimmm gülüm sen büyüğümüz olarak şöylee patates biber kızartt bide hamur kızarttttt çayda demleee gelelimm sanaa ay acıktımmmmmmmmmmmmmmmm

kıs özüm ben karnımı doyurdum sen yaslandım ablama haber veriyosun neyse ablacım sen yap bende çay içmeye gelim

kıs özüm ben karnımı doyurdum sen yaslandım ablama haber veriyosun neyse ablacım sen yap bende çay içmeye gelim [/QUOTE]

yaslandimmmm beni duymamızlıktan geli kıssss

keske yakinimda olsaydiniz. gercekten yapabilseydim. her konuda size yardim etmeye calisirdim siz hamislere.

kıs özüm ben karnımı doyurdum sen yaslandım ablama haber veriyosun neyse ablacım sen yap bende çay içmeye gelim

yaslandimmmm beni duymamızlıktan geli kıssss[/QUOTE]

ask olsun nazliya cevap yazdim.sizin caniniz saolsun, seni istedigin kizartma olsun.keske yakininizda olsaydim.da yapabilseydim, hepinizi bana gelseydiniz.

Selam ben geldim :) ama güzel haberler de getirdim.. Ben 3 tane dilatörle çalışıyorum 1. sini zaten çok kolaylıkla alabiliyordum küçük bakkal mumu kadardı boyu 2. si daha da kalını zorlanıyordum bir türlü alamıyordum ağlıyordum sürekli canımda acıyordu eşimle olan sorunlarda cabasıydı hiç yapamıyordum bugün işten geldim kafaya koydum hemen egzersiz yapmaya başladım 1. sini yaptım 2. sini denemedim yine olmadı başlarda çok zorlandım,canım çok yandı içimde beklettim baktım gevşemeye başladı ıkınarak yavaşça ittirdim hepsini aldım :)))))))))) çıkarıp tekrar yaptım bu sefer hiç zorlanmadım git gel yaptım bir süre çıkardım gene aynı şekilde devam ettim :))))))))) çok mutluyum insan yapınca daha da cesaretleniyor rabbime şükürler olsun dualarınızı eksik etmesin.. Akşam gene yapacağım :)))

maasallah yola devam senin halayinida cekmek yakindir

tebrikler canım yapınca daha hevesli olursun akşama bi aşama daha atlarsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…