Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne bilim canım ya ben hiç olmıcakmış gibi umutsuzum nedense.ewet eşlerimizin bizi bu kadar sewiyo olması dahada çok üzüyor insanı işte.giriyo ama bayağı acıtıyo hala canım nedense. inşallah hepimiz o aşamalara ve sona geliriz canım allahım yardımcımız olsun.....

[
aynen canım denemek istemiyor eşimde olmayınca çok üzülüyosun diyor.ewet bayağı duygusallaştık ikimizde artık.izne çıkınca seni dr. a götüreceğim diyor izmir'de bi yer bulmuş internetten neresi bilmiyorum ama bende dedim o da egzersiz werecek ben zaten yapmaya çalışıyorum egzersizleri elimden geldiğince hem sanki o kadar birikmiş paramız yokki hala borç ödüyoruz canım benim tekrar borca gircek.bende istemem dedim.bende istiyorum canım sofra hazırlamak ama ewe sabah gidicem ancak eşimde gece gelecek işten artık hafta tatilinde kutlarız napalım inşallah seneye daha güzel kutlarız allah büyüktür

canım bende anestol sürüyorum bazen acıtmasın diye ama bu seferde anestol yakıyo bi müddet emla almıştım ama kullanmadım hiç o da çok yakıyomu anestol gibi acaba canımcım ama peki emlayı aparatamı süreyim vajiyemi hay yaşa kıs sen ben emlayı unutmuştum hepten bak stresten ya

inşallah canım sağolasın hepinizde sağolun moral werdiniz bana yalnız değilim biliyorum en azından inanki kıldığım her namazın ardından dua ediyorum bildiğim bilmediğim bu hastalıktan muzdarip olan bütün kadınlar için inşallah rabbim kabul eder.....

ben bir kere emla sürüp denedim 2 gün vajim tutuştu çok yakıyor.o acıyı çekene kadar pe...alırdım içeme dedim.

ben bir kere emla sürüp denedim 2 gün vajim tutuştu çok yakıyor.o acıyı çekene kadar pe...alırdım içeme dedim.

sorma aynenn bende çok kullandımm emlayııı boş yereee..... yakıooo tamam süper uyuşturuooo ama bu vajınusmus beyinle olan bi işşşşş beynimizi uyuşturmadıktan sonra orayı uyuşturmusuz neye yararrr...bende suan 3 çeşit uyuşturucu ilaç var 2 si krem 1 sipreyy hani su dişi uyusturmak için sıkılan seyyy çok kullandım onlarııı ama hiç bi işe yaramadııı artııı bi süreden sonraaa çokmu kulllandım artık bi süreden sonraa uyuşturmamaya başladılarr vajınamııı ne vajina varmış bende de yaaaa

Bişey soracağım 2. dilatörle bir süre devam edeyim mi yoksa 3. sünü deneyeyim mi bu akşam o daha kalını p s boyutunda ne yapsam sizce ?

2sinin al önce orası gevsesinsonra büyügü kolayca girer ilkten zorlar seni ama sakın pesetme giriyor eminol en korkağınız benim bensokuyorsan sizinkide girerr

2sinin al önce orası gevsesinsonra büyügü kolayca girer ilkten zorlar seni ama sakın pesetme giriyor eminol en korkağınız benim bensokuyorsan sizinkide girerr

Gözüm korkuyor biraz nedeni ise gerçekten çok kalın ya dua edin ne olursunz 3. sünü de alırsam p s denemesi yapayım mı hemen yoksa bi kaç gün devam edeyim mi ?

Bişey soracağım 2. dilatörle bir süre devam edeyim mi yoksa 3. sünü deneyeyim mi bu akşam o daha kalını p s boyutunda ne yapsam sizce ?

uleynnn sardunyaaaaaa ne durumdaydın ne durumlaraa geldinnnn helal olsun sanaaa sende çok bunalanlardandınnn kurtulmana çok az kaldııı.....canımcım sen kendini nasıl rahat hissedersenn öle yap ..bi 2 gün dahaa 2. sini yap 3.gün 2.soktuktan hemen sonra 3. sok onuda aldınmı alıştınmı p...s gecersin zatennn....bak ben ilk p....si aldımda yarım saat içerde 2 parmağımı beklettimmm hemen sonra eşimle denedikkk olduuu.....sende unutma bunu en büyük dilatöre bile geçerken önce 2. siinii az sok sonra 3. all....direk 3. süyle başlama tamamm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…