- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.201
uyudunuzmu? uyuyun uyuyunkiyamam sizlere tabi yemeginizi yediniz cayinizi ictiniz agirlastiniz.
bende uyuyup kaldin sandim. kiz sabahin köründe kalmissin, 1.gözünü kapat 1.uzan. allah bilir is yapiyorsundur.
ben burdayım ve karnım halaa açççççççççççççç
kiz 1sey yemedinmi daha. kiz yakinda olsam ben yapim diyicem ama bende gurbetteyim. kiz kalkkk 1.seyler ye.
ayyy canım yaaa... şu cümlen benim bitirdi çok duygulandımbenim eşimde ilk zamanlar ağlamıştı ama şimdi olucak diye umut ediyoz tabi yine de ben böyle duygusal bi parça çıkınca ağlıyorum :2: tutamıyorum kendimi... eşime bakıyorum bana iyi davranıyo elinden geleni yapıyo ama ben onu mutlu edemiyom diye bende ara ara üzüldüğüm zamanlar oluyo.... p... boyu egzersizde yanma olması normal diyolar cnaım... ben ona daha geçmedim bakalım ben napıcam :18:
bizde çok sarılır ağlardıkkkkkeşim artık benimle p...s denemesi yapmak istemesdi her yapamadımızda ağlama krizine giriodum susturamıoduuu psikolojin iyice bozuluo die denek istemesdiiii seninde başaracağın bi gün vardır elbetteki canımcımm...bende yıldönümümdee vajınusmusluydum amaa bunu unutuppp sofra hazırlamıştım onaaa...bi anlıkda olsa vajınusmus sıkıntısınııı unutup güsel bi günümüz olsun dieee....sende öle yap canım üzme kendiniii[/B]
başka birşey sokma olayı beni yiyodilator alacağım pahalı biraz ama işaret parmağımı tamamen sokabiliyorum. ilk iki boyu almam olmazsa...
Canım benim yaaa...ağlama lütfen,Allahın izniyle başarcaksın sen bu işi...hem ilk egzersiz yaptığın günleri düşün bak nerden nereye gelmişsin,eskiiden bukadar rahatmıydın?Hiç canını sıkıp,moralini bozma...Hem kendine illaki bu gün olacak diye şart koşma,çünkü bunu bizde çok yaptık genelde tutmuyor...Onun bir saati ve günü vardır,hiç merak etme..Bende 2 ayda yenmiştim,bakıyorum benden sonra gelenler bile başardı...Ben yapamıyacağım galiba diye düşünüyordum,ama inanki öyle olmuyor...Sen azimle devam et egzersizlerine,eninde sonunda olacak...P...boyutundakinde zorlandığını yazmışsın,bende bu aşamada zorlanmıştım...Bunun içinde bacaklarını ne kadar çok açarsan aparatın girişi ve ilerleyişi okadar kolay oluyor..Emlayı aslında egzersizlerde kolay kolay tavsiye etmem ama ben p... boyutundaki aparatı yaparken çok az sürdüm..ve inanamadım,kayıp girdi aparat...sonrada kendi kendime ben demekki kasıyorum,uyuştuğunu düşündüğümde yani kendimi rahat bıraktığımda demekki bu kadar kolay girebiliyormuş aslında diye düşünmüştüm..Daha sonra aparatı emlasız alabildim,aparatın oraya rahatlıkla girebildiğini gördükten sonra inandım ancak..
Çok fazla yazdım sanırım,birazda açık oldu ama kusuruma bakmayın kızlar..
yicemm birazdannnnn da üşeniommmm
kiyamam sana aglamabizde gectik o dönemlerden. istedigin halde yapamamak 1.seyleri eksik yapmak kendini brakamamak, kendine kizmak bazen kocaya kizmak. o duygular cok tanidik, sakin vazgecme, tamam suan rahatsiz olabilirsin, ama sonra yola devam et canim. en basta kendine güven: basaricam de, yapabilirim.de cesaret hirs, güzel seyler düsün, kendini pskolojik olarak hazirla. arkadaslarim dedigi gibi yap egzersis yaparken en sevdigin diziyi programi ac. ve korkma egzersis yaparken it. biz yapabildiysek sende yapabilirsin, herkesin 1.öyküsü var. dua et rabbim bizede nasip et, de rabbim herseyi gören bilendir, bu gözyaslarini görüyordur. ya olucak , ya olucak bugün olmazsa yarin. rabbim yardimcin olsun, insallah sende tez zamanda aramisa katilacaksin.
canım bende anestol sürüyorum bazen acıtmasın diye ama bu seferde anestol yakıyo bi müddet emla almıştım ama kullanmadım hiç o da çok yakıyomu anestol gibi acaba canımcım ama peki emlayı aparatamı süreyim vajiyemi hay yaşa kıs sen ben emlayı unutmuştum hepten bak stresten ya
ben bir kere emla sürüp denedim 2 gün vajim tutuştu çok yakıyor.o acıyı çekene kadar pe...alırdım içeme dedim.
Bişey soracağım 2. dilatörle bir süre devam edeyim mi yoksa 3. sünü deneyeyim mi bu akşam o daha kalını p s boyutunda ne yapsam sizce ?
2sinin al önce orası gevsesinsonra büyügü kolayca girer ilkten zorlar seni ama sakın pesetme giriyor eminol en korkağınız benim bensokuyorsan sizinkide girerr
Bişey soracağım 2. dilatörle bir süre devam edeyim mi yoksa 3. sünü deneyeyim mi bu akşam o daha kalını p s boyutunda ne yapsam sizce ?
ben bir kere emla sürüp denedim 2 gün vajim tutuştu çok yakıyor.o acıyı çekene kadar pe...alırdım içeme dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?