- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.221
uleynnn sardunyaaaaaa ne durumdaydn ne durumlaraa geldinnnn helal olsun sanaaasende çok bunalanlardandınnn kurtulmana çok az kaldııı.....canımcım sen kendini nasıl rahat hissedersenn öle yap ..bi 2 gün dahaa 2. sini yap 3.gün 2.soktuktan hemen sonra 3. sok onuda aldınmı alıştınmı p...s gecersin zatennn....bak ben ilk p....si aldımda yarım saat içerde 2 parmağımı beklettimmm hemen sonra eşimle denedikkk olduuu.....sende unutma bunu en büyük dilatöre bile geçerken önce 2. siinii az sok sonra 3. all....direk 3. süyle başlama tamamm....
bu arada kıssslarrr dilatörüü nerden kaça alıonuzzzz merak ettim bi ara nette araştırmıstımda bulamamıştım ben siz nerden buldunuz:26:
Sorma ozum bunalmak ne kelime öldüm öldüm dirildim çok zor süreçler yaşadım biliyorsun gözümdeki yaş pınarları kurudu kaç evliliğin eşiğine geldim gerçei düzeldi sayılmaz halen limoniyiz bu işi halledeyim gene devam ederse aynı aksiliklere beni üzerse yol vericem gidicek başka çare kalmıyor ki bana rabbim benim durumuma kimseyi düşürmesin rabbim vajili olanların yar ve yardımcısı olsun inan her başardığım egzerisz beni bu sefer mutluluktan ağlatıyor artık yenmek istiyrm 7 ayda yaşadıklarımı hayatım boyunca yaşamadım ağlamak ne kelime rüyamda ağlardım((((((((( ama şimdi hergün ölüğ ölp diriliyorum o kadar çok yıprandım ki
canım 2.yi rahat aldıysan 3 e geç vakit kaybetme ben her gün 2-3 kademe yapmaya çalışıyordum.Bişey soracağım 2. dilatörle bir süre devam edeyim mi yoksa 3. sünü deneyeyim mi bu akşam o daha kalını p s boyutunda ne yapsam sizce ?
yani beyinde bitiyor dediğin gibi nereye kadar uyuşturucaktık ki oramızı gerçi uyuşsada olmadı.sorma aynenn bende çok kullandımm emlayııı boş yereee..... yakıooo tamam süper uyuşturuooo ama bu vajınusmus beyinle olan bi işşşşş beynimizi uyuşturmadıktan sonra orayı uyuşturmusuz neye yararrr...bende suan 3 çeşit uyuşturucu ilaç var 2 si krem 1 sipreyy hani su dişi uyusturmak için sıkılan seyyy çok kullandım onlarııı ama hiç bi işe yaramadııı artııı bi süreden sonraaa çokmu kulllandım artık bi süreden sonraa uyuşturmamaya başladılarr vajınamııı ne vajina varmış bende de yaaaa
deme kıs valla anestol yakıyoda tabi oda daha etkili dediklerine göre yakıyodur kanımca evet anestolda etkisi geçene kadar kavuruyo canım ya
Gözüm korkuyor biraz nedeni ise gerçekten çok kalın yadua edin ne olursunz 3. sünü de alırsam p s denemesi yapayım mı hemen yoksa bi kaç gün devam edeyim mi ?
hiç bişeolmazz dene derim yaaa bu işi nasıl yapıyolar kadınlar ne çok soruyorum kendime geçenlerde eşiminkardeşinin arkadası kız kaçırdı haliyle halime kalmışkız dahada 17 yaşında yaa diyorum ben neden yapamıyorum şunlar çoluk çoçuk yapıyoda poffffffffffff bitse biii geçen yazıları okudum ordada aynı biri böle sölenip duruyor ilerledikçebaktımyenmişsonra millete diyorki bumuymuş diceksin bak yap azmet diyor çok hoşuma gitti hatta çok kolay oluorda yazmış benim mesela korkummm yensemde böle zor mu olcak hep normal rayına gircek mi die iştee
selam kızlar
ben de dün mumu jelatine sarıp 6 kez içeri sokup çıkarıdmcuk diye giriyor valla.... yaptıkça yapası geliyo insanın... alışıyosun yani... her içeri sokmamda bi 5 dakika falan beklettim içerde...
1 saat boyunca çalıştım bakalım inşallah bugün bi boy büyüğe geçebilirim :18:
çatlıycammmmm 3 kase ekşili pilav yedim
karnım acıktııııııııııyaslandimmm gülüm sen büyüğümüz olarak şöylee patates biber kızartt bide hamur kızarttttt çayda demleee gelelimm sanaa ay acıktımmmmmmmmmmmmmmmm
hayyy maşşşallaaaaaaahhh ye anacım ye ama az az yee
hayııııyyy kızartmaaa yimeeee, hamileyken napıyoruzzzz uzaakkk duruyoruzzzzz.. tatlım sen en güzeli başka şeyler yee
selam kızlar
ben de dün mumu jelatine sarıp 6 kez içeri sokup çıkarıdmcuk diye giriyor valla.... yaptıkça yapası geliyo insanın... alışıyosun yani... her içeri sokmamda bi 5 dakika falan beklettim içerde...
1 saat boyunca çalıştım bakalım inşallah bugün bi boy büyüğe geçebilirim :18:
bende bunlardan denedim cok menmun kaldim. silikon oldugu icin cok rahat, benim aldigim rahatti. 1.tanesinin fiyati nedir.
Bişey soracağım 2. dilatörle bir süre devam edeyim mi yoksa 3. sünü deneyeyim mi bu akşam o daha kalını p s boyutunda ne yapsam sizce ?
kıss sen gittin geldinnn ben halaa kıçımın üstünde oturuyom aynı yerde burdaaaaay hazırlayan olsaa doya doyaa yerimdeeee hazırlayan yokkk bende üşengençççç
hadi canım ben cıktım uyudummmm, yimek yidiimmm oturduk anamla tv izledik anam gitti ben az önce yine acıktım yidimmm sen daaaa burdasııııınn.. hey yavrım maşallaahh
kociş gelince bide onunla yerim kesin
kızartmayı ilk zamanlar arada bende yedimde bebişe zararlıymış şimcik yemiyorum aklında olsun heee yime yime..
ayyyyyyyyyyyyyyy bayağıdır yemiorummmmmmmmmmmmcanım nasıl istediiiiii bi ara yapmam lasımmmm uleynn hamile değilken daha sık yerdimm şimdi ne oldu banaaaa
ben çıkıorumm kıslarrr eşim gelcek yemek hazırlıcam Allaha emanet olunnn......hayırlı akşamlarrrrrrrrrr...
Bişey soracağım 2. dilatörle bir süre devam edeyim mi yoksa 3. sünü deneyeyim mi bu akşam o daha kalını p s boyutunda ne yapsam sizce ?
SEVDACIM BU ıŞTE BıRZDA BEYıN HAZIR OLMASI GEREK..
BEN TEK PARMAK YAPTIM SONRA ıKı PARMAĞA GEÇTıM.. ıKı PARMAK ıKı BOĞUM YAPARKEN AYNI ANDA P.. DE DENıYORDUM HEP.. BıR GÜN DENERKEN BEN ANLAMADAN OLMUŞ HATTA ıNANAMADIM.. EŞıME ıNANMADIM OLMADI DıYE.. üç parmak hiç denemedim yani.. zaten üç parmak p.. kadar olduğu için parmak yerine p.. deniyorsun böylece p.. e de alışıyorsun.. YILLARCA EŞıMı YANIMA BıLE GETıRMEYEN BEN BıR AYDA BAŞRDIM.. BEN 5 YIL HıÇBıŞı YAPMADAN YAŞADIM KORKUMDAN..
SEN ıSE PARMAAK EGZERSıZLERıNE BAŞLAMIŞSIN BıLE.. SAKIN KARAMSAR DÜŞÜNME..
olucak de hep.. birde iki parmak denerken mutlak p.. de dene.. birinde olmasa birinde olur mutlaka..
wajili arkadaşlar eski yazıları okuyorum da bu arkadaşın yazısı bana ilham verdi moral verdi az sonra
wajili arkadaşlar eski yazıları okuyorum da bu arkadaşın yazısı bana ilham verdi moral verdi az sonra egzersiz yapacağım bende... inşallah sizlerede moral verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?