Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada kıssslarrr dilatörüü nerden kaça alıonuzzzz merak ettim bi ara nette araştırmıstımda bulamamıştım ben siz nerden buldunuz:26:

Sorma ozum bunalmak ne kelime öldüm öldüm dirildim çok zor süreçler yaşadım biliyorsun gözümdeki yaş pınarları kurudu kaç evliliğin eşiğine geldim gerçei düzeldi sayılmaz halen limoniyiz bu işi halledeyim gene devam ederse aynı aksiliklere beni üzerse yol vericem gidicek başka çare kalmıyor ki bana rabbim benim durumuma kimseyi düşürmesin rabbim vajili olanların yar ve yardımcısı olsun inan her başardığım egzerisz beni bu sefer mutluluktan ağlatıyor artık yenmek istiyrm 7 ayda yaşadıklarımı hayatım boyunca yaşamadım ağlamak ne kelime rüyamda ağlardım ((((((((( ama şimdi hergün ölüğ ölp diriliyorum o kadar çok yıprandım ki

bu arada kıssslarrr dilatörüü nerden kaça alıonuzzzz merak ettim bi ara nette araştırmıstımda bulamamıştım ben siz nerden buldunuz:26:

Ben kendim almadım ALLAH razı olsun kulakları çınlasın bana esra_ort gönderdi. Benim burdan alma şansım yoktu eşim çok anlayışsız ona söylemiştim pek kale almadı yap işte elindekilerle dedi beni önemseyen bi eşim yok artık bencilin teki

geçio canım geçiooo bende çok zor günler geçirdimmm bende diodum şu işi bi halledim yüzüne tokat gibi vurimm artık bende yapabiliorum dieee baktım adam aynı adam boşarım diodum......şimdiii eskiii günlerinden eser kalamadıı.....senle benim eşiminnn düşünce zihniyeti ne kadar kötü davranırsam ne kadar kadınlığını aşsalarsam bu işi yapabilmek için okadar çaba sarfeder düşüncesindelerr oyüsden koy vermiolarrrr anlayış göstermiolarrr....eski günlerinden eser kalmıcak sabret başarıon Allahın izniyleeee çok şükür......

Bişey soracağım 2. dilatörle bir süre devam edeyim mi yoksa 3. sünü deneyeyim mi bu akşam o daha kalını p s boyutunda ne yapsam sizce ?
canım 2.yi rahat aldıysan 3 e geç vakit kaybetme ben her gün 2-3 kademe yapmaya çalışıyordum.
yani beyinde bitiyor dediğin gibi nereye kadar uyuşturucaktık ki oramızı gerçi uyuşsada olmadı.
deme kıs valla anestol yakıyoda tabi oda daha etkili dediklerine göre yakıyodur kanımca evet anestolda etkisi geçene kadar kavuruyo canım ya

bence hiç krem falan kullanma sonuçta anestezik bi ilaç elbet sinirlere falan bi etkisi vardır.egzersizlerde bol jel kullan inan kasmadığın sürece çok kolay oluyor.ben egzersiz yaparken rahattım ilk 3 gün tedirgin yaptım sonraları dalgaya vurmaya başladım aparat içimdeyken bilerek kasıyodum kendiliğinden çıkıyordu

Gözüm korkuyor biraz nedeni ise gerçekten çok kalın ya dua edin ne olursunz 3. sünü de alırsam p s denemesi yapayım mı hemen yoksa bi kaç gün devam edeyim mi ?

hiç bişeolmazz dene derim yaaa bu işi nasıl yapıyolar kadınlar ne çok soruyorum kendime geçenlerde eşiminkardeşinin arkadası kız kaçırdı haliyle halime kalmışkız dahada 17 yaşında yaa diyorum ben neden yapamıyorum şunlar çoluk çoçuk yapıyoda poffffffffffff bitse biii geçen yazıları okudum ordada aynı biri böle sölenip duruyor ilerledikçebaktımyenmiş sonra millete diyorki bumuymuş diceksin bak yap azmet diyor çok hoşuma gitti hatta çok kolay oluorda yazmış benim mesela korkummm yensemde böle zor mu olcak hep normal rayına gircek mi die iştee

canım hep zor olmuyor inan alışana kadar acı olmuyor ama illaki biraz kasıyorsun kastığın zamanda zorlanıyorsun.vaji istediği zaman çok kolay oluyor ben yeneli bayağı oldu rayına oturdu ama isteksiz olduğum zaman yine kasma oluyor illaki

herkese merhabaaaa..
zeinax ne güzel muma geçmişsin ben daha dün başladım işaret parmağımı komple soktum bugün orta parmağımı sokim diorum o daha uzun ya acele etmim dimi mum için???

çatlıycammmmm 3 kase ekşili pilav yedim

hayyy maşşşallaaaaaaahhh ye anacım ye ama az az yee

karnım acıktıııııııııı yaslandimmm gülüm sen büyüğümüz olarak şöylee patates biber kızartt bide hamur kızarttttt çayda demleee gelelimm sanaa ay acıktımmmmmmmmmmmmmmmm

hayııııyyy kızartmaaa yimeeee, hamileyken napıyoruzzzz uzaakkk duruyoruzzzzz.. tatlım sen en güzeli başka şeyler yee

hayyy maşşşallaaaaaaahhh ye anacım ye ama az az yee

hayııııyyy kızartmaaa yimeeee, hamileyken napıyoruzzzz uzaakkk duruyoruzzzzz.. tatlım sen en güzeli başka şeyler yee

kıss sen gittin geldinnn ben halaa kıçımın üstünde oturuyom aynı yerde burdaaaa ay hazırlayan olsaa doya doyaa yerimdeeee hazırlayan yokkk bende üşengençççç

bende bunlardan denedim cok menmun kaldim. silikon oldugu icin cok rahat, benim aldigim rahatti. 1.tanesinin fiyati nedir.

en küçük boy 20 tl 9boy var 10 15 lira artarak gidiyor fiyatlar 500 e fln geliyor 9 boy

kıss sen gittin geldinnn ben halaa kıçımın üstünde oturuyom aynı yerde burdaaaa ay hazırlayan olsaa doya doyaa yerimdeeee hazırlayan yokkk bende üşengençççç

hadi canım ben cıktım uyudummmm, yimek yidiimmm oturduk anamla tv izledik anam gitti ben az önce yine acıktım yidimmm sen daaaa burdasııııınn.. hey yavrım maşallaahh
kociş gelince bide onunla yerim kesin

kızartmayı ilk zamanlar arada bende yedimde bebişe zararlıymış şimcik yemiyorum aklında olsun heee yime yime..

ayyyyyyyyyyyyyyy bayağıdır yemiorummmmmmmmmmmm canım nasıl istediiiiii bi ara yapmam lasımmmm uleynn hamile değilken daha sık yerdimm şimdi ne oldu banaaaa

iyi akşamlar hanımlar sabahtandır anca pc başına oturdum anca eve geldim birazdan tekrar çıkacam egzersizim duruyooo daha ama yapacam bu akşam inş sizdede böle oluyomu yaaa koştura koştura yaşıyorum resmen ben:26::26::26::26:bide bebek olsa ne yapacam acaba

Bişey soracağım 2. dilatörle bir süre devam edeyim mi yoksa 3. sünü deneyeyim mi bu akşam o daha kalını p s boyutunda ne yapsam sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…