Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyynen denizdery günün temposunda sürüklenip duruyorum... daha bende yeni egzersiz yapacağım hadi kolay gelsin hepimize Allah yardımcımız olsun inşallah....

Selamlar arkadaşlar. gördüğüm kadarı ile herkes kaldığı yerden devam ediyor..

Bende kulak kürdanı denemelerime tüm hızımla devam ediyorum. Ancak her seferinde duvara tosluyorum. Kendimi de tam veremiyorum galiba. Şeytan diyo sapla bütün gücünle !
Off ya ne zor işmiş..

calışmaya dvm ediyorum fakat eldicenle imkanı yok yapamıyorum çıplak parmak sokuyrm ben orta parmağımı tamamen sokuyorum yavaş yavaş git gel de yapıyorum... ultrason jelide kaydırmıyoo yada ben beceremiyorum bebe yağıyla yapıyorum marım bir zararı yokturrrrrr... bilgisi olan varmı????

canım eldivenle ben de yapamamıştım streç filmler olur ya onlarla da yapabilirsin.bebek yağının mantar yaptığını söylüyormuş doktorlar.su bazlı olan herhangi bir kayganlaştırıcı alabilirsin.ultrason jeli onlar kadar kaygan değil ondan sana öyle gelmiş olabilir.bi de fiyat olarak da uygun olduğu için daha çok o tercih ediliyor ama sana kalmış tercih hakkı.gleitgelen adındaki jeli de kullanan çok arkadaşımız vardı.ben okeyin su bazlı kayganlaştırıcısını bi de bepanthen kremi kullanmıştım.

TACEEEEMMMM canım gönül isterdi ki vajiyi yenip de hamile kalasın ama herşeyde vardır bi hayır.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.darısı başımıza inşallah.çok dikkat et kendine bundan sonra canım.maşallah topik çoluk çocukla dolucak valla ne güzel isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim

Son düzenleme:

canım benim ya sen zamanı düşünme tatlım ben de 2,5 ayda anca başardım herkesin değişebilir başarma süresi.ben de eşimin vardiyesinden dolayı sıkıntı yaşıyordum hep.ayrıca ben hiç pe..s boyutunda aparatla çalışmadan yaptım sen benden daha kolay yapıcaksın demektir.ilk yıldönümümüzde benim burdan haberim bile yoktu ama 2.ye yetişti çok şükür.sen en azından burdasın ben yine öylece bekliyordum sanki bi mucize olucakmış gibi.eşler de üzmek istemiyorlar işte üstümüze gelmiyorlar bu yüzden ama bu da başarma süresini biraz uzatabiliyor.sen koca mumu aldıysan çok yakındır başarman ama lütfen üzülme çünkü yolun sonuna gelmişsin artık kendine güven çünkü çok yol katetmişsin güçlü ol yapıcam de ve yap hiç de korkma.bir anlık gözü karalıkla kabusun rüyaya dönüşücek ve boşa korktuğumuzu anlıycaksın başardığında.rabbim yardımcın olsun canım

cnm merhaba. bende eldivenle yapıyorum egz. , 1 boğum yapabildim zaten eldiven olduğun içinmi yapamaıyorum acaba? :S çıplak ellede yapamam içim bi tuhaf oluyo. şuan regl olduğum için yapamadım ama bi kaç güne biter.

meraba tatlım valla eldiven bana bi tuhaf gelmişti kalın ve rahatsız edici bana göre.streç daha ince olduğu için hem hissedebiliyorsun ne yaptığını nereye soktuğunu nereye değdini.ben hep öyle yaptım ee sen öyle de denersin bakalım bu yolda herşey mübah biri olmuyosa biri mutlaka olucak sen yeter ki dene kuşum.reglden sonra tam gaz devam

Burcumm canım foruma bakınca sen bise yazmismisin diye takip ediyorum. Canım benim eldivenle daha zor ilerliyor. Çıplak elle de bir dene sonuçta yapamasanda bisey kaybetmezsin. Ama ben inanıyorum böyle daha rahat yapabilirsin. Bol da jel sür canım. Tırnaklarını kes iyice yıka elini. Mikrop kapmayasin.

regl bitsin öylede deniyim ozaman. çok vakit kaybettim bu egz. de biliyorum araya birsürü şey girdi başka dertler de çıkıyo hayat mücadelesi vs. ama yenicem bu illeti bende. kurtulamaz bu vaji elimden :)
iyi ki varsınızz...

ya bu eldiven dediğiniz beyaz doktor eldiveni değilmi ben onunla denedim beceremiyorum hijyen açısından gerekli ama olmuyo onunla cıbıldak cıbıldak olunca corttt diye giriyo da eldivenle kazıyorum sanki inşallah mikrop kapmam yaaa :18:

sağol canım benim ilgin için... burda olduüum için çok şanslıyım. bi yeneyim bende hiç bırakmıcam burayı.
reglim bitsin bide öyle diniyim eldivensiz gerçi içim bi tuhaf oluyo ama denicem yine olmadı streç sararım. ultrason jeli kullanıyorum bende. ama daha bi boğum oldu. açıyımı yanlış ayarlıyorum yoksa eldiven mi engelliyo bakalım regl bitsin anlıcam. inş ilerlicem bende..

Masallahhhh sana bu ne hız sen bu gidişle 1haftaya bile kalmazsin. Hadi artık taze gelin lagzim bize[/QUOTE]

tazede değilim 1 sene oldu evleneli neyse geç olsun güç olmasın diyorum eşim gelince onada göstercem nasıl yaptığımı oda sevinsin benim gibi:)

meraba canim nasilsin neler yapiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…