- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.241
iyi akşamlar hanımlar sabahtandır anca pc başına oturdum anca eve geldim birazdan tekrar çıkacam egzersizim duruyooo daha ama yapacam bu akşam inş sizdede böle oluyomu yaaa koştura koştura yaşıyorum resmen ben:26::26::26::26:bide bebek olsa ne yapacam acaba
calışmaya dvm ediyorum fakat eldicenle imkanı yok yapamıyorum çıplak parmak sokuyrm ben orta parmağımı tamamen sokuyorum yavaş yavaş git gel de yapıyorum... ultrason jelide kaydırmıyoo yada ben beceremiyorum bebe yağıyla yapıyorum marım bir zararı yokturrrrrr... bilgisi olan varmı????
merhaba kıslar nasılsınız? ben çalışıyorum bugün nöbetçiyembende en son p..s boyutunda muma geldim ama bu ara pek egzersiz yapamıyorum ve p..s boyutunda mum ilk girerken milim milim giriyo çok canım yanıyo sanki daha sonrakilerde nispeten daha rahat oluyo gibi. bu ara nöbetim sık eşiminde vardiyası dolayısıyla pek yapamadık ben kendim yapamıyorum çünkü egzersiz .ama bu aralar moralimde çok bozuk muayene oldum enfeksiyon oluşmuş yumurtalıklarımda ağrı var kaç zamandır .eşimle çok hassas olduk bu aralar ben en son mum egzersizinde çok ağladım çokda titremişim eşim korkuyorum sana bişey olcak diye diyo üzülüyoz egzersiz yaparken p..s denemesi olmazsa ben çok üzülüyorum diye eşim denemekten çekiniyo bu aralar ewet galiba p..sismus oldu o da.yarın bizim ilk ewlilik yıldönümümüz ve maalesef ben 3 aydır burdayım ve yetiştiremedim bu güne. onun içinde sanki mutlu olmak yerine buruğum biraz. dün gece eşimle gece yatakta birbirimize sarılıp o kadar çok ağladıkki rabbim yardım etsin hepimize
canım eldivenle ben de yapamamıştım streç filmler olur ya onlarla da yapabilirsin.bebek yağının mantar yaptığını söylüyormuş doktorlar.su bazlı olan herhangi bir kayganlaştırıcı alabilirsin.ultrason jeli onlar kadar kaygan değil ondan sana öyle gelmiş olabilir.bi de fiyat olarak da uygun olduğu için daha çok o tercih ediliyor ama sana kalmış tercih hakkı.gleitgelen adındaki jeli de kullanan çok arkadaşımız vardı.ben okeyin su bazlı kayganlaştırıcısını bi de bepanthen kremi kullanmıştım.
yokmu beni gazlayacak kimseeeee 2 parmak 1boğum çalışıyorum süper degilmi yoksa banamı öyle geliyoooooonerdesiniz kızlarrrrr hemde 2. günüm dahaaaaa
cnm merhaba. bende eldivenle yapıyorum egz. , 1 boğum yapabildim zaten eldiven olduğun içinmi yapamaıyorum acaba? :S çıplak ellede yapamam içim bi tuhaf oluyo. şuan regl olduğum için yapamadım ama bi kaç güne biter.
cnm merhaba. bende eldivenle yapıyorum egz. , 1 boğum yapabildim zaten eldiven olduğun içinmi yapamaıyorum acaba? :S çıplak ellede yapamam içim bi tuhaf oluyo. şuan regl olduğum için yapamadım ama bi kaç güne biter.
yokmu beni gazlayacak kimseeeee 2 parmak 1boğum çalışıyorum süper degilmi yoksa banamı öyle geliyoooooonerdesiniz kızlarrrrr hemde 2. günüm dahaaaaa
meraba tatlım valla eldiven bana bi tuhaf gelmişti kalın ve rahatsız edici bana göre.streç daha ince olduğu için hem hissedebiliyorsun ne yaptığını nereye soktuğunu nereye değdini.ben hep öyle yaptım ee sen öyle de denersin bakalım bu yolda herşey mübah biri olmuyosa biri mutlaka olucak sen yeter ki dene kuşum.reglden sonra tam gaz devam
Burcumm canım foruma bakınca sen bise yazmismisin diye takip ediyorum. Canım benim eldivenle daha zor ilerliyor. Çıplak elle de bir dene sonuçta yapamasanda bisey kaybetmezsin. Ama ben inanıyorum böyle daha rahat yapabilirsin. Bol da jel sür canım. Tırnaklarını kes iyice yıka elini. Mikrop kapmayasin.
TACEEEEMMMM canım gönül isterdi ki vajiyi yenip de hamile kalasın ama herşeyde vardır bi hayır.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.darısı başımıza inşallah.çok dikkat et kendine bundan sonra canım.maşallah topik çoluk çocukla dolucak valla ne güzel isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?