- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.261
regl bitsin öylede deniyim ozaman. çok vakit kaybettim bu egz. de biliyorumaraya birsürü şey girdi başka dertler de çıkıyo hayat mücadelesi vs. ama yenicem bu illeti bende. kurtulamaz bu vaji elimden :)
iyi ki varsınızz...
Masallahhhh sana bu ne hız sen bu gidişle 1haftaya bile kalmazsin. Hadi artık taze gelin lagzim bize
canım eldivenle ben de yapamamıştım streç filmler olur ya onlarla da yapabilirsin.bebek yağının mantar yaptığını söylüyormuş doktorlar.su bazlı olan herhangi bir kayganlaştırıcı alabilirsin.ultrason jeli onlar kadar kaygan değil ondan sana öyle gelmiş olabilir.bi de fiyat olarak da uygun olduğu için daha çok o tercih ediliyor ama sana kalmış tercih hakkı.gleitgelen adındaki jeli de kullanan çok arkadaşımız vardı.ben okeyin su bazlı kayganlaştırıcısını bi de bepanthen kremi kullanmıştım.
meraba canim nasilsin neler yapiyorsun.
bugünlük ara verdim yarın streçle egzersiz yapcam bende tşkr ederim... nolur nolmaz bi yandan da korumak lazımmmm
evet canım senin sicilin kabarık zatengerçi biraz daha ilerleme kaydetsen kendiliğinden ilerlediğini sen de farkediceksin ama biraz daha azimli olman lazım.hayat zaten zor vajililerinki ekstradan daha da zor.sen pes etmediğin sürece herşey yoluna giricek er ya da geç.sen de iyi ki varsın canımm
ooo yaşlandım hanımlar da burdaymışbiraz tuhaf bi cümle oldu ama ismini kullanmamak için iyiyim canım ben de yok bi yaramazlık eşimi bekliyorum işten gelsin diye sen nasılsın bakalım herşey yolunda mı karar verdin mi ameliyata
ben pes etmiyorum ama çok erteliyorum bide baş ağrılarım çok, migren başladı. her gün 5 saatim yolda geçiyo işe gelip giderken akşama herçok halsiz oluyorum, farkındayım bende çok uzattığımı ama elimde olmuyo bazen
iyiki sizleri bulmuşum
karar vardim ameliyat olucam. hic istemiyorum amacuma günü doktorumdan sevk kagidini aldim. pazartesi hastaneyi ariyacam, randevu alicam, bakalim ameliyat icin ne zamana gün vericekler. insallah hemen alirlar.
5 saat miamanın Allahtan istanbulda oturmuyorum.sen de haklısın tabi ki canım sen işin gereği de eve geç geliyorsundur muhtemelen ee bi de eve gel yemektir bilmem nedir derken zaman geçiyo ama işte bu sorunun da en çok sevdiği şey ertelemek.haftaiçi olmasa da haftasonlarını iyi değerlendir canım.sonu güzel olsun da uzarsa uzasın
evet canım maalesef ömrüm yollarda geçiyo. İst.da yaşamanın zorluğuu
Allahın izniyle eninde sonunda benimde burda halayım çekilicek inş. :) inanıyorum bunaaa :)
TACEEEEMMMM canım gönül isterdi ki vajiyi yenip de hamile kalasın ama herşeyde vardır bi hayır.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.darısı başımıza inşallah.çok dikkat et kendine bundan sonra canım.maşallah topik çoluk çocukla dolucak valla ne güzel isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim
canım senide bekliyoruz kısmet canım bak biz de yapamıyoduk eşim geceyarısı geliyodu bi pazar sülalesi boş bırakmıyodu tam yıllık iznini aldı ama kısmet bi böcekimiz olacakmış şimdi o evde sıkılıyor ben biyere çıkamıyorum tam başlamıştık bitti diyor komedi oturuyoruz o olunca giremiyorum da kaçıp okuyorum :82:
kısmet canım bende ona üzülüyorum kocişte yendik ya diyo nerde diyorum tam olmadıkı oldu diyo ama yok olmadı kısmet canım darısı hepinizin başına demin yaşlandımı okuyodum nasıl düşünceli hamişlere karşı aman ben bu iş olmayınca bebişide unutmuştum ama olunca insan nasıl farklı hissediyor bakalım belirip tekmeleyince tam hissedeceğim sanırım
ah özlemcim bide yenip eskişehir turu yapacaktık seni bursadan alıp :)
neyse kısmet olursa siz kelebekle gezersiniz ben evde bebiş bakarım yada kocişe atar size takılırım :) canım rabbim hepimize nasip etsin biz neleri atlattık inşallah
buarada yarınmı buluşacak bu kızlar öyle bişey görmüştüm ama kaybettim yerini iyi buluşmalar bizim içinde gezip eğlenin kızlar
fıstıklar kociş çay beklio hepinize iyi akşamlar denemelerde kolay gelsin ve hiç korkmadan deneyin ay ben ne yavaştım of mayısta doğum günümde yencem derken seneyi mi beklicem acaba
ve hani kocişlerden şikayetçi oluyoruz ya benimkide bariz kaçıyodu benden ama şimdi izinde olunca doktor yapmayı yasaklamasa dolaşıp duruyodu onlarda da beyin yorgunluğu işine göre beden yorgunluğu ve denemelerde başarısız oldukça bıkkınlık oluyor ama sonra düzene giriyor korkmayın hele yapamıyacaklarını anlayınca hepten farklı bişey oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?