Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağolasın inşallah ya hepimizin isteği derdi sıkıntısı bu...

meraba canım nasılsın?benim de mesajlar silinmiş ya

ay çıkamadım yaşlandım canım mesajına cevap yazdım görmemiştim özlemcim 10 dk daha bekleyemedim burdan yazayım
venüsüme geçmiş olsun benimde kardeşim gelecek ailemin yanına gidecektim istanbula da geçerdim ama kısmet evden çıkamamakmış ailem gelecek inşallah
venüs bi yerde yazmış yarım denicem diye çok güldüm ama napabilirim böyleymiş kısmet 2ci bebeğe ögrendik ya diyo kocam of hayırlısı canım tek şunu biliyorum hap kullanmadan korunmak en iyisi hormonları zorlayıp geçiktiriyo hamişliği diye biliyorum biz yapamayınca korunmamıştıkta ve deliği görmeden öncede hamiş kalırsam diyip hemen duşa koşardım o gün uyuyup kalmıştım bide tam yumurtlama günlerimmiş hesaplıyolar ben regl olunca 9 ve 15 gün arası diye biliyorum o arada deneyin kısmet ve bol dua komşularım ikizlerin olsun diye dua ederdi ve sülalemde ailemde var ama tek gibi :)

arkadaşlar lütfen ben genel konuşmalarda henüz 100 msj atmadığımdan kimsenin özeline msj atamıyorum. ama vajiyi aşmış bütünnnnn bayanlardan yani üstadlardan :) rica ediyorum bu illeti aşarken yaptığınız egzersizleri yada başka birşey yaptıysanız onları lütfen ama ltfen benim özelime yazın hepsini tek tek okuyup kendime klavuz etmek istiyorum...

happy merhaba benim yolunda gibi dün başladım daha toplam 1 buçuk saat falan egzersiz yaptım işaret parmağımı ve orta parmağımı ayrı ayrı sokabiliyorum çok rahat hemde en sonda 2 parmak 1 boğum çalıştım ara verdim sonra yrn inşallahhhh... nasılım sence? herkese soruyom ama gaza geliyorum iyi şeyler duyunca:)

Sana en kısa zamanda özelden yazıp göndereceğim şimdi çıkmam lazım okuduğum kadarı ile parmak egzersizlerinde iyi gidiyorsun bu aşamadan sonra muma geçmiştim ben.Allah yardımcın olsun.

hosgaldiniz nasilsiniz neler yapiyorsunuz hersey yolundami.

Mrhbalr canım.İyiyim çok şükür sen de iyisindir umarım.Bugün hep dışardaydım bi giriyim bakim dedim maşallah herkes burda.Misafirim vardı yorgunluktan ölüyorum çok işim var ama okumadan geçmek istemedim.Çünkü sizi çok seviyorummm.Neyse bugün benden bu kadar.İyigeceler...

crescent çok teşekkür ederim buradan okuduklarım kadarıyla ilerliyorum fakat ayrıntı bilmiyorum...
arkadaşlar kocacım geliyor bende çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi geceler...

nasilsiniz hanimlar bebisler nasil. belki okumussunuzdur: bende ameliyat olmaya karar verdim pazartesi arayip randevu alicam. ama hic istemiyom

İyiyim canım...Bebişimde iyi çok şükür,bugün çok gezdik...Hamile kıyafeti falan aldım,baya yoruldum...Buarada çok geçmiş olsun,canııım.. Hayırlısıyla ameliyatını ol,sonra hamileyken uğraşmazsın..

maasallah rabbim hep iyi etsin insallah. bizde seni cok seviyoruz

maasallah hep iyi olun insallah, aman amn hamile kiyafetleride alinmis rabbim güzel günlerle giydirsin insallah. isteyen,herkesede hayirlisiyla nasip etsin insallah.:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…