- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.281
ee artık ara verme zamanı gelmiş tabi hızlı bi başlangıç yapmışsın inşallah başarman da bu kadar hızlı olurçıplak elle de rahat yapan arkadaşlarımız var kişiye bağlı bu biraz da ama mikrop kaparım endişesinden dolayı ben de streçle yapmıştım.bi dene bakalım nasıl rahat oluyosan öyle ilerlersin canım
İyi akşamlar kızlar yenenleri ve hamile kalanları tebrik adiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.uzun zamandır giremiyordum özel mesaj kutumdakiler silinmiş buradan bazı arkadaşlarıma egzersizlerle ilgili uzuuun bilgiler içeren mesajım vardı en çokda onun silinmesine üzüldüm
hosgaldiniznasilsiniz neler yapiyorsunuz hersey yolundami
cok sukur hersey yolunda
arkadaşlar lütfen ben genel konuşmalarda henüz 100 msj atmadığımdan kimsenin özeline msj atamıyorum. ama vajiyi aşmış bütünnnnn bayanlardan yani üstadlardan :) rica ediyorum bu illeti aşarken yaptığınız egzersizleri yada başka birşey yaptıysanız onları lütfen ama ltfen benim özelime yazın hepsini tek tek okuyup kendime klavuz etmek istiyorum...
arkadaşlar lütfen ben genel konuşmalarda henüz 100 msj atmadığımdan kimsenin özeline msj atamıyorum. ama vajiyi aşmış bütünnnnn bayanlardan yani üstadlardan :) rica ediyorum bu illeti aşarken yaptığınız egzersizleri yada başka birşey yaptıysanız onları lütfen ama ltfen benim özelime yazın hepsini tek tek okuyup kendime klavuz etmek istiyorum...
nasilsiniz hanimlar bebisler nasil. belki okumussunuzdur: bende ameliyat olmaya karar verdim pazartesi arayip randevu alicam. ama hic istemiyom
hosgaldiniznasilsiniz neler yapiyorsunuz hersey yolundami.
nasilsiniz hanimlar bebisler nasil. belki okumussunuzdur: bende ameliyat olmaya karar verdim pazartesi arayip randevu alicam. ama hic istemiyom
Mrhbalr canım.İyiyim çok şükür sen de iyisindir umarım.Bugün hep dışardaydım bi giriyim bakim dedim maşallah herkes burda.Misafirim vardı yorgunluktan ölüyorum çok işim var ama okumadan geçmek istemedim.Çünkü sizi çok seviyorummm.Neyse bugün benden bu kadar.İyigeceler...
İyiyim canım...Bebişimde iyi çok şükür,bugün çok gezdik...Hamile kıyafeti falan aldım,baya yoruldum...Buarada çok geçmiş olsun,canııım..Hayırlısıyla ameliyatını ol,sonra hamileyken uğraşmazsın..
Yaşlandım çok geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?