Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arkadas bana bugün, 1sat önce 22.25, mesas yazmis. bakarsaniz görürsünüz. geri cikmis daha önce yazistigimi hatirlamiyorum. 1.görünüp kaybolmus. taniyan varmiiiiiiiiiiiii

benim yolunda ama bazı arkadaşlar özelimden mesaj yazıyo benim şuan yazma yetkim olmadığından cevap yazamıyorum o arkadaşlar kusura bakmasınlar, yanlış anlamasınlar sakın:)

Gerçekten buna o kadar çok inanmak istiyorm ki ozum bana iyi davrandığı değer verdiği günler gelecek mi ? sanki bu durumu aşınca da aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorm bu durum aklıma geldikçe daha çok üzülüyorum herşeyden bahane bulması kumanda düşüyor kızıyor, tokam yere düşmüş kızıyor yatakta arkasını dönüp uyuyor artık sarılmıyor o yüzden üzüntüden çoktandır egzersiz yapmıyordum boşlamıştım ilk günde 2. dilatöre geçtiysem 2. günde neler yaparım die düşünüyorum işte sallıyorum moral bozukluğundan ama inanıyorum çok az kaldı :))))))))

iyiyim canım başım agrıyo biraz.. dün akşam bi başladı dogru düzgün uyutmadı beni.. pazar pazar yalnızım her zamanki gibii

sen nasılsın canımcım

geçmiş olsun canım ben başımın ağrısını öğrendim.çay tiryakisiyim az içmeye başlamıştım şimdi ikindi saatinde 1-2 bardak içiyorum o zaman olmuyor.koçişin nerde çalışıyor mu pazar günleri?bende iyiyim çok şükür koçiş kanal zaplıyo bende yanında nete bakıyorum

bu arkadas bana bugün, 1sat önce 22.25, mesas yazmis. bakarsaniz görürsünüz. geri cikmis daha önce yazistigimi hatirlamiyorum. 1.görünüp kaybolmus. taniyan varmiiiiiiiiiiiii

slm ablacım nasılsın?dün bi ara gördüm zzzzzzz ama hiç yazı falan yazmamış topiğe sana ne yazmış özelden vajiyle ilgili mi yazmış???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…