- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.301
maasallahhep iyi olun insallah, aman amn hamile kiyafetleride alinmis rabbim güzel günlerle giydirsin insallah. isteyen,herkesede hayirlisiyla nasip etsin insallah.:86:
tesekkür ederim canim, sen nasilsin,neler yapiyorsun, hersey yolundami
idare edeirm canım. regliyim egz.yapamıyorum. banada yenmek nasip olur inş.
hosgeldin canimnasilsin neler yapiyorsun. özledim seni kiz
hosbulduk canım nolsun bıldıgın gıbı yazılı okumam gerek usenıyorum bugun cok tembellık yaptım yarına cok ıs var
nasilsin canim her zaman asminin asmini diyorum, ya seni kastettigimi anlamiyorsun, yada benle görüsmek istemiyorsun öylemi:2:
geçio canım geçiooo bende çok zor günler geçirdimmm bende diodum şu işi bi halledim yüzüne tokat gibi vurimm artık bende yapabiliorum dieee baktım adam aynı adam boşarım diodum......şimdiii eskiii günlerinden eser kalamadıı.....senle benim eşiminnn düşünce zihniyeti ne kadar kötü davranırsam ne kadar kadınlığını aşsalarsam bu işi yapabilmek için okadar çaba sarfeder düşüncesindelerr oyüsden koy vermiolarrrr anlayış göstermiolarrr....eski günlerinden eser kalmıcak sabret başarıon Allahın izniyleeee çok şükür......
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba canım nasılsın
iyiyim canım başım agrıyo biraz.. dün akşam bi başladı dogru düzgün uyutmadı beni.. pazar pazar yalnızım her zamanki gibii
sen nasılsın canımcım
bu arkadas bana bugün, 1sat önce 22.25, mesas yazmis. bakarsaniz görürsünüz. geri cikmis daha önce yazistigimi hatirlamiyorum. 1.görünüp kaybolmus. taniyan varmiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?