- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.321
geçmiş olsun canım ben başımın ağrısını öğrendim.çay tiryakisiyim az içmeye başlamıştım şimdi ikindi saatinde 1-2 bardak içiyorum o zaman olmuyor.koçişin nerde çalışıyor mu pazar günleri?bende iyiyim çok şükür koçiş kanal zaplıyo bende yanında nete bakıyorum
nasilsinizsevcihan okudum basin agriyormus, gecmis olsun / nazlim kahvalti ettinmi
sağol canım.. çaresiz çekiyoruz oluyo bu aylarda işte.. ben çayı kahveyi tamamen kestim arada kahve kavanozunu kokluyorum :)
kocişim pazartesi izin kullanıyo hafta sonu çalışılıyuor maalesef ama ekmek parası naparsın.. özellikle pazar günleri cok sıkıcı oluyo benim için.. :97::97:
sağol canım.. çaresiz çekiyoruz oluyo bu aylarda işte.. ben çayı kahveyi tamamen kestim arada kahve kavanozunu kokluyorum :)
kocişim pazartesi izin kullanıyo hafta sonu çalışılıyuor maalesef ama ekmek parası naparsın.. özellikle pazar günleri cok sıkıcı oluyo benim için.. :97::97:
hosgaldiniznasilsiniz neler yapiyorsunuz hersey yolundami
cok sukur hersey yolunda
ben dün yine herkese hosgeldin yaptim, bu zzzzzzzz.de cok sükür hersey yolunda diye yazmis.
ben dün yine herkese hosgeldin yaptim, bu zzzzzzzz.de cok sükür hersey yolunda diye yazmis.
hmm belki eskilerden falandır ablacım bende rastlamıyorum pek
Hoşgeldiniz kızlar :) sabahtan beri sizi bekliyorum 7 den beri ayaktayım :)
kıyamam doğrudur canım napıcan ekmek parası yeterki işleri olsun da Allah rızkımızı kesmesin.ben çayı bırakamıyorum bayağı tiryakiyim ama bardak sayısını azalttım birde açık içiyorum.zaten kahveyle pek aram yok onu hiç içmiyorum.
ay canim kiyamam sana, kahveyi cokmu seviyorsun yoksa asmi veriyorsun
hosbulduksabahim köründe niye kalktin kiz,
amin canım Allah rızkımızı kesmesin.. arada bir cok cok acık cay içiyorum bir bardak falan ama kahve içmye cesaretim yok sabrediyorum.. bu arada kızartma yeme canım.. bende baslarda yedimde şimdi yemiyorum hiç.. bebişe zararı varmış arkadasımın doktoru kesinlikle yemiyosun demiş.. bu gecede rüyamda annemin bir sürü kızartma yaptgını görüyorum ama nefis yemekler böylee.. diyorum ben yiyemiyorum niye yapıyosunuzdelimiyim neyim
kahveyi coookk seviyorum ama bebişimi daha cok seviyorum o yüzden içmiyorum.. hamile oldugumu bilmiyodum ama tahmin ediyodum o zaman bıraktım içmeyi şubattan beri içmiyorum sadece kokluyorum :90::90: doktora sorcam yarın bol sütlü içsem bi kerecik diye :)))) bakalım ne diycek
hafta bir yiyorum canım insan her gün yumurta yemekten bıkıyor.haftada birden bir şey olmaz.sende azcık yap ye o kadarcık şey etkilemez sonuçta buda can insanın canı çekiyor.gecenlerde canım karpuz çekti gece boyu rüyamda karpuzla uğraştım
haklısın canım.. bende bugün yemedim yumurta pazar izni verdim ona
süt içemiyorum ben ya sen içebiliyomusun
haftanın 5 günü yumurta yemen yeterli oluyormuş canım.sütü bu aralar zorla içmeye çalışıyorum.aslında çok severdim ama tiksintim oldu.
aynen ya hamilelikten önce sabahları kocamla içerdikama tiksindim arada zorlayarak ancak oluyo
insallah tez zamanda sende yenersin, aramiza katilirsin. unutma: cesaret,hirs, kendini pozitif düsüncelerle doldurmak.
haftanın 5 günü yumurta yemen yeterli oluyormuş canım.sütü bu aralar zorla içmeye çalışıyorum.aslında çok severdim ama tiksintim oldu.
hamilelikte yumurta yemek şart mıı???? ben yumurtadan nefret ediyorum ve tiksiniyorum. kokusuna bile dayanamıyorum. hamile kalıncada yemeği düşünmüyorum zaten midem almıyooone yapıcam ben ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?