Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bu hafta başladım ama dün gece unuttum içmeyi bi dikişte içiyorum bişi anlamayayım diye

en güzelini yapıyosun valla.. bide öyle denemek lazım

hamilelikte yumurta yemek şart mıı???? ben yumurtadan nefret ediyorum ve tiksiniyorum. kokusuna bile dayanamıyorum. hamile kalıncada yemeği düşünmüyorum zaten midem almıyooo ne yapıcam ben ilerde

yiyeceksiiinn uleeeyyyyyynnnnnnnnnn biz nasıl yiyoruz nihahahaha (kötü kadın gülüşü) şaka şaka :90::90::90::90:
sende başka şeyden karşılarsın proteinini canımcım

nasilsin canim neler yapiyorsun, hersey yolundami. ne yaptin internetten siparis yapicaktin

merhaba herkese henüz yapmadım.. ya dün yazdım ama baş parmağımı ve orta parmağımı çok rahat sonuna kadar sokuyorum hemde ilk denememde sayılır dün 2. günümdü ve iki parmak çalışmaya başladım sadece bir boğumunu sokabildim...ondan sonra muma geçerim dedim çünkü dilatörle ilgili bilgim hiç yok birde bu vajiyi aşmış arkadaşlar üstadlar :) bana özelimden ayrıntılı olarak neler yaptıklarını yazarlarsa süper olur onları klavuz etmek istiyorum kendime... ve çok duacınız olurum inanın... eskiden bu kadar çok düşünmüyordum şimdi sabah kalkıyorum gözümü açtığım an aklıma gelio mum parmak falan böyle bi değişik oluyorum... kötü bi duygu bilemiyorum...

Günaydın yada tünaydın herkese :)
yeni uyandım. kahvaltımı öğlenle birleştireceğim bugün. sonra bi cesaret gelirse kaldığım yerden devam edicem..
umarım herkesin keyfi yerindedir

o olmayinca sanki burasi 1.bos oluyor, yoklugu hemen hissediliyor. dur kizdirayim su ozumuu, gelmesin zaten su ozum 1.oturdumu kalkmiyor yerinden, kendinide ac brakiyor bebiside ac brakiyor.

o olmayinca sanki burasi 1.bos oluyor, yoklugu hemen hissediliyor. dur kizdirayim su ozumuu, gelmesin zaten su ozum 1.oturdumu kalkmiyor yerinden, kendinide ac brakiyor bebiside ac brakiyor.

bazen geliyor ablacım eşi çalıştığında bugün görünmediğine göre koçişiyle beraberegzersizciler tembellik yok her gün bi aşama atlamaya bakın inanın bu illetten 3 günde bile kurtulursunuz her şey sizde bitiyor kıslar :78::78:

Günaydın yada tünaydın herkese :)
yeni uyandım. kahvaltımı öğlenle birleştireceğim bugün. sonra bi cesaret gelirse kaldığım yerden devam edicem..
umarım herkesin keyfi yerindedir

bende daha 1sey yemedim hadi beraber kahvalti edelim./ sonra 1.cesaret gelirse demissin ya o cesareti 1.getiri ver, cesaret durdugun yerde gelmez, 1.basla, ben bunu yapabilirim, ben bunu basaricam demekle baslar.

ben hic mum yapmadim, maasallah cok iyi gidiyorsun, parmak egzersislerine devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…