- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.341
protein açısından gerekli görüyorlar canım haşlanmış yemek gerekiyor.ama protein yüklü başka şeylerle karşılayabilirsin.
inşallah canım Allahın izniyle yenerim bende..
bende bu hafta başladım ama dün gece unuttum içmeyi bi dikişte içiyorum bişi anlamayayım diye
hamilelikte yumurta yemek şart mıı???? ben yumurtadan nefret ediyorum ve tiksiniyorum. kokusuna bile dayanamıyorum. hamile kalıncada yemeği düşünmüyorum zaten midem almıyooone yapıcam ben ilerde
iyisin insallah, neler yapiyorsun hersey yolundami
iyiyim canım pazar kahvaltımızı yaptık. iyi uyudum dinlendim mutluyum.. ev işi yapıcam birazdan :) sen nasılsın canım?
maasallahaman aman hep iyi olun, insallah. saol canim bende iyim, tembellik ediyorum daha 1.sey yemedim.
nasilsin canimneler yapiyorsun, hersey yolundami. ne yaptin internetten siparis yapicaktin
o olmayinca sanki burasi 1.bos oluyor, yoklugu hemen hissediliyor. dur kizdirayim su ozumuu, gelmesin zaten su ozum 1.oturdumu kalkmiyor yerinden, kendinide ac brakiyor bebiside ac brakiyor.
Ben egzersiz yapmaya kaçar :) dün akşam misafirliğe gittik yapamadım durumu haber vericem bekleyin beni :)) du edin 3. dilatörü denicem
Günaydın yada tünaydın herkese :)
yeni uyandım. kahvaltımı öğlenle birleştireceğim bugün. sonra bi cesaret gelirse kaldığım yerden devam edicem..
umarım herkesin keyfi yerindedir
Ben egzersiz yapmaya kaçar :) dün akşam misafirliğe gittik yapamadım durumu haber vericem bekleyin beni :)) du edin 3. dilatörü denicem
merhaba herkese henüz yapmadım.. ya dün yazdım ama baş parmağımı ve orta parmağımı çok rahat sonuna kadar sokuyorum hemde ilk denememde sayılır dün 2. günümdü ve iki parmak çalışmaya başladım sadece bir boğumunu sokabildim...ondan sonra muma geçerim dedim çünkü dilatörle ilgili bilgim hiç yokbirde bu vajiyi aşmış arkadaşlar üstadlar :) bana özelimden ayrıntılı olarak neler yaptıklarını yazarlarsa süper olur onları klavuz etmek istiyorum kendime... ve çok duacınız olurum inanın... eskiden bu kadar çok düşünmüyordum şimdi sabah kalkıyorum gözümü açtığım an aklıma gelio mum parmak falan böyle bi değişik oluyorum... kötü bi duygu bilemiyorum...
nasilsin canimneler yapiyorsun, hersey yolundami. ne yaptin internetten siparis yapicaktin
ben hic mum yapmadim, maasallahcok iyi gidiyorsun, parmak egzersislerine devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?