- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.361
nazlim sana özel mesas gönderdim, o isi 1.halledersen cok iyi olur. bana sonra haber ver.
yaslandım parmaktan sonra neye geçtin peki mum yapmadıysan?
ya kaç gündür şu dilatörlerle ilgili bilgi almaya çalışıyorum. kaç boy var nereden ve kaç aldınnnnn?
bende daha 1sey yemedim hadi beraber kahvalti edelim./ sonra 1.cesaret gelirse demissin ya o cesareti 1.getiri ver, cesaret durdugun yerde gelmez, 1.basla, ben bunu yapabilirim, ben bunu basaricam demekle baslar.
Of ya kendimi çok kastım sanırım farkında değilim 3. sünü yapamadım o kadar acıdı ki anlatamam girmiyor ya ama pes etmek yok 2. sini zaten çok kolaylıkla yapıyorum o yüzden içim rahat :)
Of ya kendimi çok kastım sanırım farkında değilim 3. sünü yapamadım o kadar acıdı ki anlatamam girmiyor ya ama pes etmek yok 2. sini zaten çok kolaylıkla yapıyorum o yüzden içim rahat :)
pes etme canım bazen vaji kendini kapatabiliyor 5 dk kadar kaslarını sık bırak başka şeylerle ilgilen acıcaktır
bi evi temizlim kaç gündür temizlik yapmıyorum.. ama bir gözüm burda noooolurrr şu dilatörlerle ilgili ne biliyorsanız yazın:)
acele etme sakın.. az kaldı onuda yaparsın sen :81::81:
sevcihanımmm gerçeği olmazsa sanalını içersin sen de afiyet bal şeker olsun canım
Eki Görüntüle 201279
Ewt farkına vardım normaldi herşey birden içinde kaldı dilatör ıkınarak nefes alarak zor çıkardım :)
Pes etmek yok :) uzun zamandır egzersiz yapmıyordum zaten. Dilatörlerm geldikten sonra 3 kez egzersiz yaptım 3 süne geçtim :) az kaldı
canım nette ben de araştırdım daha önce genelde hep yurtdışındakiler çıkıyordu ama zen dilatör diye arattırabilirsin o istanbuldan fiyatları da yazıyor bence gerek yok evde mumla da çalışabilirsin ama sen bilirsin almak istiyorsan bi bak bakalım googledan verdiğim adrese
anaaaammm o nasıl güzel şey öyleeeee... sağol cicim
yarın sorcam doktora bi kereden bişi olmaz herhalde dimiiiiiiiiii.... ay valla iç dese höpürdeterek içerrriiiiiiiiiimmmmmm yarıınnnnnnnnnhahahah
canım bak işte o kadar kasmışsın ki dilatör bile kalmış orda kastığını anladığın an bi rahatla nefes al derin derin.kasmasan acımazdı gevşe ya da dikkatini başka şeye odaklandır bi yandan egsersiz yaparken bi yandan başka bi iş yap mesela ya da tv ye falan bak aklını başka bi yöne kaydır
mumla herkes rahat yapamıyor ben mesala yapamadım canım o kadar acıdıki dilatörle 3. egzersizimde 3. ncü dilatöre geçtim
Zaten tv başında yapıyorum başka şeylerle ilgilenmesem oraya odaklanıyorum direkt kasılıyorum birden kasıldım ne olduğunu anlayamadım bile bekledim derin derin nefes aldım yok gene rahatlayamadımbende egzersizi tamamen bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?