Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok şükür özlem o kadar çektim ki eşimle sorunlar beni daha da bunalıma soktu başka çarem yok çok kısa sürede bunu başarmam lazım eşimin değişimine sebep olan şeyi başka türlü öğrenemem.

Özlem bişey sorabilirmiyim egzersizler sonrasında vaji bi dolgunluk hissi oluyor , sanki orda baskı var halen acıyor normal mi ?

normal canım dolgunluk hissi,baskı olması,idrarının gelmesi hissi hepsi çok normal.

inşallaahh demezzzz :) biz acıktık bişiler yiyelim pıtırcıgımla

afiyet olsun tatlım doyur bakalım pıtırcığı

kulak çöpünü streçe sardım. biraz kayganlaştırıci ile işi kolaylaştırdım.

ilk defa ordan içeri bir cisim girebildi :) mutlu oldum ya.
2. yi de denedim 1. kadar mesafe katedebildim. (1-2 cm arası) 3. de olmadı..
Ama moralim düzeldi. kendimi iyi hissediyorum şu an
Galiba olacak bu iş. ne dersiniz?

tabiki olucak.. oraya elimizi bile süremezken hepimiz başardık..
bende ilk serce parmagımın ilk bogumunu yapmıştım bir kere, havalara uçmuştum.. dokunamazken bişeyin girdigini görmek inanılmaz mutlu ediyo bide başardıkca kendine güven geliyo..
yavas yavas arkası gelir şekeri.. ihmal etmeden, yapamayınca da çok panik olmadan egzersizlere devaaammmmm

merabayın kıslar herkesler iyimi?oyy oyy sabah sabah hadi bakalım p...s deneyelim dedik ama mümkün değil olmadı ya.egzersiz falan yapmadan yaptık ondanmıki 4 gündür falanda hiç egzersiz yapamıyorum ama kastım farkındayım hala rahatlatamıyorum kendimi ıkınamıyorum egzersizlerdede ıkınamıyorum zaten ıkındığımda içimde hissedince çok canım acıyo nefes aldım werdim durmadan ama rahatlayamadım eşim itiyo ama sanki taş duvar ilk defa farkettim bunu ewet bi duvara toslama tabiri doğru.ama sanki ilkinde başı biraz girecekmiş gibi olmuştu sanki eşim itince canım yandı panikledim birden bağırdım oda ne yapsın çekti hemen 4 defa falan denedik ama yok olmadı arkadaşlar ya ve şu an vaji girişim sanki yapabilmişim gibi acıyo durduğum yerde bilehiç bi zaman olmıcak sanki ya ne sokarsam sokayım p..s hiçbi zaman girmicek gibi oraya benmi doğaya aykırıyım acaba p...s denemelerinden önce başka ne yapmam lasım yardım edin lüffeeennnn

tatlım egzersizlerle tamamen kendini hazır hissetmeden penis deneme zaten.. birde ön sevişme olmadan asla ve asla deneme.. umutsuzluga da kapılma.. dur sana özelden yazıcam..

tatlım egzersizlerle tamamen kendini hazır hissetmeden penis deneme zaten.. birde ön sevişme olmadan asla ve asla deneme.. umutsuzluga da kapılma.. dur sana özelden yazıcam..

ya canım hani ben p..s boyutunda mumla yaptımya 2 gün falan egzersiz zorla milim milimde olsa girdi 7-8 defa onun için hadi deneyelim dedik ama sonuç hüsran işte.ön s...e yaptık zaten ama dediğim gibi bende bi anormallik war heralde.tmm. canım yaz lütfen sağol

kıs sen baya iledeymişsin.. sana, en başından beri neler yaptım yasadım yazdım.. umarım işe yarar.. son kısımların işine yarayagından eminim :)
birde kasıp gevseme hareketlerinin

Canım egzersizlerini bitirmeden p... denemeyin bencede,olmayınca insanın morali bozuluyor çünkü..Aynı durumu bende yaşamıştım.Sen kastığın ve panik yaptığın için o duvarı yada acı demişsin ya onu hissetmişsindir...Normalde acıda yok,duvarda yok...kasmaktan bize öyle geliyor..Hem ilişkiye girdikten sonrada vajide acı falan olmaz,sen kendini zorlamışsın biraz..Sen en son hangi aşamadaydın?Birde egzersize ara vermişsin ya..Mesela p... boyutunu yapıyorsan egzersizden hemen sonra deneyin..Tabi son egzersizindeysen dene..

son egzersiz neye göre belirlenmeli ? yani son olduğunu ve artık p.... ile pratik yapmak gerektiğine nasıl karar verebiliriz?

son egzersiz neye göre belirlenmeli ? yani son olduğunu ve artık p.... ile pratik yapmak gerektiğine nasıl karar verebiliriz?

Yani bütün egzersizleri yaptıktan sonra p...denemesi yapılmalı bence..Ben mesela p... boyutunu rahatlıkla aldıktan sonra alabildim..Eş parmağını denemekde çok faydalı oldu,onuda azda olsa yaptım ama bu kişiden kişiye görede değişebilir...Drlarında önerisi bu egzersizlerin ortasında yapınca ve başarılı olmayınca insan gerçekten yapamayacağım galiba diye düşünebiliyor.Bende bu şekilde düşünmüştüm ama egzersizleri tamamladıktan sonra denedim ve oldu,demekki başarılabiliyormuş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…