Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewet canım kastım farkındayım ne yaparsam yapayım rahatlatamıyorum kendimi oraya bişeylerin girdiğinide biliyorum ama olmuyor işte.zorladık girsin diye biraz ondan heralde acı war şimdi geçer ama yeterki olsada acısada razıyım.p..s boyutunda mum aşamasındayım iş durumundan yapamadık eşim geceleri çalışıyo 4 gündür falan ara werdim egzersize.

Anladım. O halde en iyisi egzersizlerle başardıkdan sonra p.... denemek. Başarısız oldun mu, karşında benimki gibi senden umudunu kesmiş de bir eş varsa, hem kendi özgüvenimi yitiririm hem bi tokatta ondan yemiş olurum heralde..
burda çok uzun süre bu şekilde yaşamış olanların hikayelerini gördüm ama benim 4 aydır bu durumda olmam da bana 4 yıl gibi geldi. Burası bana moral verdi. unutmak istediğim olayları bi nebze belki böyle aşabilirim.
umarım desteklerinizi esirgemezsiniz benden.

Tabi canım benim eşimde aparatı aldığım halde yapamadığımı görünce,bunu hiçbir zaman yapamayacağımı söyledi...Bende bu şekilde konuşmasının moralimi bozduğunu söyledim...Ben bu işi başaracağım ve sende bunu göreceksin dedim ve öylede oldu..Yani bu tür şeylerle inatlaşın,zaten siz yapacağınıza inandıktan sonra kesin başaracaksınız..Başka yolu yok...

arkadaşlar önce tek parmakla kaldığım yerden devam edeyim dedim aman allahım olmuyooo deliği bile bulamıyorum birazzzz gerginmişim meğer o anda da anlayamıyo insan gergin olduğunu...
bekledim sıcak su yaptım önceki sayfalarda okumuştum buharına oturdum kegel çalıştım kaslarımı sıktım bıraktım... sonra tekrar başladım çalışmaya nefesle beraber baktım oluyo girdi orta parmağım bi 15-20 dk öyle egzersiz yaptım... sonra 2 parmağa geçtim dün bir boğum sokmuştum bugün tamamı daha uzun olsa onuda sokabilirdim:) neyseee belim çok ağrıdı bıraktım nasıl gidiyorum sizce bende bigün penis boyutuna geçebilcekmiyim???

Bence çok iyi ilerliyorsun,bu kadar kısa zamanda bu kadar ilerleme süper...Sen bu işi kısa zamanda halledersin...

inanmak istiyorum. bakalım hayırlısı... :18:

arkadaşlar bir de mum a geçince mumu direk sokmuyoruz dimi peçetemi sarmak lazzım üzerine ilk etapta da? yoksa direk muma pre...f geçirip öyle mi egzarsiz yapmak lazımmm

arkadaşlar bir de mum a geçince mumu direk sokmuyoruz dimi peçetemi sarmak lazzım üzerine ilk etapta da? yoksa direk muma pre...f geçirip öyle mi egzarsiz yapmak lazımmm

Muma peçete sarma ilk önce streçle,pre..f geçir...jel sür ve derin nefes al,nefesi verirken ıkınarak yavaş yavaş popo yönüne doğru ilerlet,dümdüz değil ama aşağıya doğru hafif eğik..Bunu kolay yapıyorsan mumu peçete yada pamukla kalınlaştırıp streçle onun üzerine pre..f geçirerek yine jelleyerek dene aynı şekilde..

muma streç ve pr...f i üst üste mi geçireyim yoksa sadece biri olurmu? kusura bakma ayrıntılı soruyorum çünkü hiç birşey bilmiyorum henüz

muma streç ve pr...f i üst üste mi geçireyim yoksa sadece biri olurmu? kusura bakma ayrıntılı soruyorum çünkü hiç birşey bilmiyorum henüz

ikisinide geçir canım çünkü hem hijyenik olur hemde mumu kalınlaştırdıkça sadece streç sarınca hani o kıvrım yerleri naylonu falan acıtıyo girerken yani benim öyle olmuştu ama prezarvatif gçirince rahat oldu.

Geçmiş yazılarda hatırladığım kadarıyla pre....f kuruluk yapıyormuş. Belkide kötü bi mal kullandığı için öyle rast gelmiştir. kaliteli bi markanın ürünüyse sorun olmaz heralde diye düşünüyorum.
Ben de yeniyim daha, henuz strec ve kayganlaştırıcı ile ilerliyorum. bakalım level atlayabilecek miyim :)

maşallah sana çok güzel ilerliyosun..

merhaba kızlar sizi uzun süredir takip ediyordum ve en sonunda bende aranıza katılmay karar verip kayıt oldum.. herkes birbirine ne kadar yardımcı konulara cvp veren herkese minnettarım ,bende 3 yıllık evliyim ve maalesef sizle aynı derttrn müzdaripim ...

hoşgeldin canım aramıza... inşallah tez zamanda kurtulursun bu dertten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…