- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.401
Canım egzersizlerini bitirmeden p... denemeyin bencede,olmayınca insanın morali bozuluyor çünkü..Aynı durumu bende yaşamıştım.Sen kastığın ve panik yaptığın için o duvarı yada acı demişsin ya onu hissetmişsindir...Normalde acıda yok,duvarda yok...kasmaktan bize öyle geliyor..Hem ilişkiye girdikten sonrada vajide acı falan olmaz,sen kendini zorlamışsın biraz..Sen en son hangi aşamadaydın?Birde egzersize ara vermişsin ya..Mesela p... boyutunu yapıyorsan egzersizden hemen sonra deneyin..Tabi son egzersizindeysen dene..
Yani bütün egzersizleri yaptıktan sonra p...denemesi yapılmalı bence..Ben mesela p... boyutunu rahatlıkla aldıktan sonra alabildim..Eş parmağını denemekde çok faydalı oldu,onuda azda olsa yaptım ama bu kişiden kişiye görede değişebilir...Drlarında önerisi bu egzersizlerin ortasında yapınca ve başarılı olmayınca insan gerçekten yapamayacağım galiba diye düşünebiliyor.Bende bu şekilde düşünmüştüm ama demekki başarılabiliyormuş..
Anladım. O halde en iyisi egzersizlerle başardıkdan sonra p.... denemek. Başarısız oldun mu, karşında benimki gibi senden umudunu kesmiş de bir eş varsa, hem kendi özgüvenimi yitiririm hem bi tokatta ondan yemiş olurum heralde..
burda çok uzun süre bu şekilde yaşamış olanların hikayelerini gördüm ama benim 4 aydır bu durumda olmam da bana 4 yıl gibi geldi. Burası bana moral verdi. unutmak istediğim olayları bi nebze belki böyle aşabilirim.
umarım desteklerinizi esirgemezsiniz benden.
arkadaşlar önce tek parmakla kaldığım yerden devam edeyim dedim aman allahım olmuyooo deliği bile bulamıyorum birazzzz gerginmişim meğer o anda da anlayamıyo insan gergin olduğunu...
bekledim sıcak su yaptım önceki sayfalarda okumuştum buharına oturdum kegel çalıştım kaslarımı sıktım bıraktım... sonra tekrar başladım çalışmaya nefesle beraber baktım oluyo girdi orta parmağım bi 15-20 dk öyle egzersiz yaptım... sonra 2 parmağa geçtim dün bir boğum sokmuştum bugün tamamı daha uzun olsa onuda sokabilirdim:) neyseee belim çok ağrıdı bıraktım nasıl gidiyorum sizce bende bigün penis boyutuna geçebilcekmiyim???
Tabi canım benim eşimde aparatı aldığım halde yapamadığımı görünce,bunu hiçbir zaman yapamayacağımı söyledi...Bende bu şekilde konuşmasının moralimi bozduğunu söyledim...Ben bu işi başaracağım ve sende bunu göreceksin dedim ve öylede oldu..Yani bu tür şeylerle inatlaşın,zaten siz yapacağınıza inandıktan sonra kesin başaracaksınız..Başka yolu yok...
Ben kaçıyorum kızlaaar...kendinize iyi bakın..
arkadaşlar bir de mum a geçince mumu direk sokmuyoruz dimi peçetemi sarmak lazzım üzerine ilk etapta da? yoksa direk muma pre...f geçirip öyle mi egzarsiz yapmak lazımmm
Muma peçete sarma ilk önce streçle,pre..f geçir...jel sür ve derin nefes al,nefesi verirken ıkınarak yavaş yavaş popo yönüne doğru ilerlet,dümdüz değil ama aşağıya doğru hafif eğik..Bunu kolay yapıyorsan mumu peçete yada pamukla kalınlaştırıp streçle onun üzerine pre..f geçirerek yine jelleyerek dene aynı şekilde..
Ben kaçıyorum kızlaaar...kendinize iyi bakın..
muma streç ve pr...f i üst üste mi geçireyim yoksa sadece biri olurmu? kusura bakma ayrıntılı soruyorum çünkü hiç birşey bilmiyorum henüz
muma streç ve pr...f i üst üste mi geçireyim yoksa sadece biri olurmu? kusura bakma ayrıntılı soruyorum çünkü hiç birşey bilmiyorum henüz
Muma peçete sarma ilk önce streçle,pre..f geçir...jel sür ve derin nefes al,nefesi verirken ıkınarak yavaş yavaş popo yönüne doğru ilerlet,dümdüz değil ama aşağıya doğru hafif eğik..Bunu kolay yapıyorsan mumu peçete yada pamukla kalınlaştırıp streçle onun üzerine pre..f geçirerek yine jelleyerek dene aynı şekilde..
arkadaşlar önce tek parmakla kaldığım yerden devam edeyim dedim aman allahım olmuyooo deliği bile bulamıyorum birazzzz gerginmişim meğer o anda da anlayamıyo insan gergin olduğunu...
bekledim sıcak su yaptım önceki sayfalarda okumuştum buharına oturdum kegel çalıştım kaslarımı sıktım bıraktım... sonra tekrar başladım çalışmaya nefesle beraber baktım oluyo girdi orta parmağım bi 15-20 dk öyle egzersiz yaptım... sonra 2 parmağa geçtim dün bir boğum sokmuştum bugün tamamı daha uzun olsa onuda sokabilirdim:) neyseee belim çok ağrıdı bıraktım nasıl gidiyorum sizce bende bigün penis boyutuna geçebilcekmiyim???
merhaba kızlar sizi uzun süredir takip ediyordum ve en sonunda bende aranıza katılmay karar verip kayıt oldum.. herkes birbirine ne kadar yardımcı konulara cvp veren herkese minnettarım ,bende 3 yıllık evliyim ve maalesef sizle aynı derttrn müzdaripim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?