Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hoşgeldin aramıza. işe geçmiş yazışmaları okuyarak başlamanı tavsiye edebilirim. ben de yeni sayılırım.

hoş geldin canım inşallah tez vakitte atlatırsın.takıldığın yerde sor

teşekkür ederim sizlereee , en başından beri okumaya çalışıyorum ne çok şey yazmışlar , bende hem kadın doğum doktoruna hem psiko ya gttm ama devam etmedim dr kadın ı sevemedim güvenemedim , ama baktım ki bu iş böyle olmuyor birşeyler yapmalı bugün yarın bi daha kine olacak derken yıllar geçip gidiyor , ben parmak egzersizi yapamıyorum ztn yapamassan gelme demişti psiko sinir olp gelmiyorum dedim di :) , dün sizden cesaretle mum denemeye kalktım ayna karşısında ama olmuyo ben içime bişe ittiremem gibi gelio , p... le deneyincede bi yere kdr gelioruz ama orda sanki tıkalı kapalı bişey var ve bana öyle bi his gelioki nefes alamıyorum fenalaşıyorum , sanki herkesin rahmi var içersi geniş de benimki o kadarcık mış oraya kadarmış gibi geliyor , vakti olup yazabileceklerden ENN başından bana bi yol göstermenizi rica ediyorum , dcra gidip kurtulanlar ben araştırdım 4-5 bin tl istiolar dr önerecek ist da varsa bana yazın noluur, yada şöyle yap böyle yap diyin...

canım dr verdiği reteçelerde aynı olcak hiç gidipte parana yazık etme koy bi kenara tamamen yenince balayı yaparsınızben 4,5 aylık evliyken burayı buldum yaklaşık 15 gün geçmişi okudum.egzersizler biraz zor geldi gibi oldu.ama başka çıkar yolu olmadığını anladım ve bigün aniden kalktım egzersiz yapmaya.1.gün tek kulak çöpünü yaptım ve 3 taneye kadar sokabildim.2.gün 5,7,9 kadar kulak çöpünü streçledim yaptım anlayacağınız kulak çöpleriyle bayağı haşır neşir oldum.kaleme geçicem ama gözüm korkuyordu.3.gün 11 kulak çöpünü birleştirdim.sonra baktım kalem ince kaldı 11 kulak çöpünün yanında.kaleme bi kat pamuk sardım sonra onuda yaptım ki kalem çok rahat girdi hem uzunluğunu ölçebiliyorsun hem kalınlığı pamukla isteğe göre artırabiliyorsun.4. gün ve 5. gün 1 er kat dahakalınlaştırdım.en son gün yani 6.günümde pe...kalınlığına geldi çok şükür onuda yaptım.arkasından pe...denemesi şıp diye oluverdi.

egzersizleri her gün yılmadan yaparsanız bu iş biter.40 dk egzersiz yapıyordum.vajim bazen kapatabiliyordu kendini çok normal 2-3 dk bekleyip tekrar deniyordum.her şey nefes ve ıkınmada bitiyor.ilk günler egzersiz zor gelebilir bırakmayın devam edin heyecan olur normal yatıştırın kendinizi müzik açık tv izleyin beyninizi başka yerlere odaklayın

hanımlar p... boyutu mum denemem vardı sabah başaramamıştım biraz evvel denedim hepsini alamadım ama yarısını aldım yarın tekrar deneyecem şimdiye kadar iyi gitmiştim çok şükür ama sanırım bu beni biraz zorluyacak tabiii korku yok yenecem inş

bu sorunu yaşayanları tanımıştım hepsi üstesinden geldi umarım sen de gelirsin

sardunyacımmmm lütfen sıkma canını diyeceğim ama sıkılmamyacak gibi değil bu illet allah yarrdımcımız olsun arkadaşım benden önce senin yardımcın olsun... boyle birşey olmasını sen istemedinki anlayış göstermesi lazım sonuçta çabaladığının farkında değilmi

Erkekler genelde böyle duygusuz oluyor işte. sonunu düşünmeden konuşmuş demekki.
senin benim gibi anlayışlı olsalar, bu başlık altında bu kadar mesaj olmazdı kanımca.

Ben de benzer şeyleri yaşadım. Yaşıyorum da ancak yapılacak işlerin olduğunu gördüm burada.

Sardunyacım, sen de pes etme. birbirimize destek olmalıyız.

Bak bu mesajı sen yazmıştın bana..

Sardunya84 kullanıcısından alıntı
Sakın mutsuz olma. Bir çoğumuz başlarda hep içimizde yaşadık bu sorunu ve bu siteyi uzaktan okuyarak geçiştirdik. Sakın zaman kaybetme ve biran önce egzersizlere başlamanı tavsiye ederim. Benim eşimde ilgisiz 7 ay oldu evleneli sürekli birbirmizi yiyorum kavgasız günümz geçmiyor Önce bir kadın doğuma muayene olman şart en azından fizyolojik bi sorun olmadığını için rahat ederk başlarsın egzersizlere. Bizlerde senin gibiydik oraya bakmayı bırak dokunamıyorduk bile yeter ki iste. Bu site sayesinde o kadar çok başaran var ki ve bebek bekliyorlar . Hiç bişeyden utanma kendine güven bizimkisi bir erteleme hastalığı sakın yarın çok geç olmadan bişeylerden başla hiç sor değil inan bana rabbim yar ve yardımcın olsun elimizden gelen yardımı ve desteği gösteririz sakın pes etme eşine de aldırma kafana takma olur mu ? gelecek güzel günleri düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…