- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.421
merhaba kızlar sizi uzun süredir takip ediyordum ve en sonunda bende aranıza katılmay karar verip kayıt oldum.. herkes birbirine ne kadar yardımcı konulara cvp veren herkese minnettarım ,bende 3 yıllık evliyim ve maalesef sizle aynı derttrn müzdaripim...
durmak yok yola devam :)hanımlar egzersizimde p... boyunta mumda kaldım başaramadımama yılmak yok akşam tekrar denicem
merhaba kızlar sizi uzun süredir takip ediyordum ve en sonunda bende aranıza katılmay karar verip kayıt oldum.. herkes birbirine ne kadar yardımcı konulara cvp veren herkese minnettarım ,bende 3 yıllık evliyim ve maalesef sizle aynı derttrn müzdaripim...
canım dr verdiği reteçelerde aynı olcak hiç gidipte parana yazık etme koy bi kenara tamamen yenince balayı yaparsınızteşekkür ederim sizlereee , en başından beri okumaya çalışıyorum ne çok şey yazmışlar , bende hem kadın doğum doktoruna hem psiko ya gttm ama devam etmedim dr kadın ı sevemedim güvenemedim , ama baktım ki bu iş böyle olmuyor birşeyler yapmalı bugün yarın bi daha kine olacak derken yıllar geçip gidiyor , ben parmak egzersizi yapamıyorum ztn yapamassan gelme demişti psiko sinir olp gelmiyorum dedim di :) , dün sizden cesaretle mum denemeye kalktım ayna karşısında ama olmuyo ben içime bişe ittiremem gibi gelio, p... le deneyincede bi yere kdr gelioruz ama orda sanki tıkalı kapalı bişey var ve bana öyle bi his gelioki nefes alamıyorum fenalaşıyorum , sanki herkesin rahmi var içersi geniş de benimki o kadarcık mış oraya kadarmış gibi geliyor , vakti olup yazabileceklerden ENN başından bana bi yol göstermenizi rica ediyorum , dcra gidip kurtulanlar ben araştırdım 4-5 bin tl istiolar dr önerecek ist da varsa bana yazın noluur, yada şöyle yap böyle yap diyin...
Moralim bozuldu ge şmdi yap egzersizi((( stres mideme vurdu bonyodan geri gelemeyorum
Kim kim üzerki bu evde(( çekip gidesim var ya çok uzaklara bir daha geri dönmemecesine insan düşmanna bile bu kadar eziyet etmez
Kim kim üzerki bu evde(( çekip gidesim var ya çok uzaklara bir daha geri dönmemecesine insan düşmanna bile bu kadar eziyet etmez
hanımlar p... boyutu mum denemem vardı sabah başaramamıştım biraz evvel denedim hepsini alamadım ama yarısını aldım yarın tekrar deneyecem şimdiye kadar iyi gitmiştim çok şükür ama sanırım bu beni biraz zorluyacak tabiii korku yok yenecem inş
Dur bırak boşver şimdi onu. benimki de buna benzer şeyler gevelemişti. Bir sözle sevgi olmayacağına göre bir sözle terk de olmaz. hele böyle zor bi dönemde. hemen koyuverme kendini canımBeni artık eskisi gb önemsemiyor git seveni bul dedi bana yani beni sevmediğini söyledi
Beni artık eskisi gb önemsemiyor git seveni bul dedi bana yani beni sevmediğini söyledi
Hay Allah, mesaj atamıyorum... 100 tane göndermem gerekliymiş minimum.Beni artık eskisi gb önemsemiyor git seveni bul dedi bana yani beni sevmediğini söyledi
üzülme canım sinirle söylemiştir öyle demek istememiştir sen sıkma canını.
sardunyacımmmm lütfen sıkma canını diyeceğim ama sıkılmamyacak gibi değil bu illet allah yarrdımcımız olsun arkadaşım benden önce senin yardımcın olsun... boyle birşey olmasını sen istemedinki anlayış göstermesi lazım sonuçta çabaladığının farkında değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?