Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Stresten midem hasta artık yemek bile yiyemiyorum esksi gb yesem ne olcak ki yemeği boğazıma diziyor ağlayarak kalkıyorum masadan acıması yok vicdansız sürekli küfür ediyor bela okudu şimdi de

ewet hatırlardım eşim bana iyi davransa başak bişey istemiyorum inan artık korkarak konuşur oldum buna da kızacak die bazen konuşmak bile istemiyorum içim ağlıyor

Allah yardımcın olsun Sardunya.
Eşinin böyle davranmasına çok üzüldüm. inş. herşey düzelir.
vajiden dolayımı böyle yoksa başka sebepleri mi var;?

Stresten midem hasta artık yemek bile yiyemiyorum esksi gb yesem ne olcak ki yemeği boğazıma diziyor ağlayarak kalkıyorum masadan acıması yok vicdansız sürekli küfür ediyor bela okudu şimdi de

Bazen, bazı şeyleri duysakta duymamazlıktan gelmemiz gerekiyor. Benim kadınlık gururumu ezdi parçaladı yerlebir etti. Ancak yüzyüze bakıyoruz. 4 ay evli kalıp baba evine de dönülmez bu vakit.

Geçmiş günlerdeki yazılarda da bir arkadaşimiz söylemişti, yineliyorum; ne yaparsan kendin için yapmalısın.
Evlilik böyle birşeymiş işte, bir kumar oynadık ve eksi puanlardayız...
Ancak henuz kaybetmedik. Tekrar dirilip oyunu kendi tarafımıza çevirmemiz gerekiyor. Sanırım burası bunun için var. Biz de bunun için birbirimizin destekçisiyiz

sardunya merhaba özelden mesaj hakkım henüz yok o yüzden cevap yazamadım,ve az önce gördüm zaten.
ben ilk burda parmak egzersiziyle başladım,biyerlere geldim ama sıkılıp buıraktım.doktor desteğiyle ve dilatörle yendim..
4 farklı boyda dilatörü aşama aşama geçerek başardım..sanırım sende dilatör ile çalışıyorsun..
doktormu verdi?

Allah yardımcın olsun Sardunya.
Eşinin böyle davranmasına çok üzüldüm. inş. herşey düzelir.
vajiden dolayımı böyle yoksa başka sebepleri mi var;?

bilmyrm bazen başka biri var bana bu şekilde davranıyor die düşünmeden kendimi alamıyorum insan vajili de olsa bu kdar kötü davranmaz bence daha başka şeyler var oturup konuşulmuyor bile o insanla

Umarım üstesinden gelirsin benim arkadaşlarım başardı

bilmyrm bazen başka biri var bana bu şekilde davranıyor die düşünmeden kendimi alamıyorum insan vajili de olsa bu kdar kötü davranmaz bence daha başka şeyler var oturup konuşulmuyor bile o insanla

sardunya çok üzüldüm sen iyi ol ama o ne kadar kötü olursa birbirinizi suçlamayın bizde ilklerde birbirimizi suçluyorduk baktık ki oda bende ikimizdede suç yok ama bazen kafası atıyor duymuyorum ama eğer bu yüzdendeğil diyorsan bilemem ama buyüzdense anlat ona bilgisayarda bununla ilgili eşlerarası sorunlar var onları aç okusun anlasın onunda böyle bir rahatsızlık yaşabiliceğini hatırlat allah vermesinama herşey insanlariçin yıpratıyor ama söyle kendin inanki oda bilsin başarıcanı geçiçi bir süreç de kendimi hazırlıyorumçabalıyorum de bak nasılsenin yanında olcak

canım çok üzüldüm ama ne yaparsan kendine yaparsın içine ata ata midene vurmaya başlamışRabbime dua et eş için dualar var onları araştır.

sardunya canım konuyu yeni yeni anlamaya çalışıyorum ve gerçekten çok üzüldüm..
vajili olmak zaten insanı büsbütün karamsarlığa itiyor ,ayı zamanda eşininde böyle davranması insanı iyice yıpratır..
eşin vajiden dolayımı böyle davranıyor yoksa başka nedenlermi var,hepmi böyleydi,sonradanmı böyle davranmaya başladı bilemiyorum ama onu karşına al ve açık açık konuş..senin bunu yenebilmen için eş desteğinin önemi çok büyük..çünkü bu durumumuzu bilen tek insan onlar.(kk da var tabi)
yanlış hatırlamadıysam daha çok yeni 7 aylık evlisin..nekadar güzel..bak vajiyi yenebilmek için hiç zaman kaybetmemişsin,ve inanıyorumki en yakında zamandada başaracaksın..
inşallah ozamana kadar eşinlede aranız çook çok iyi olur..başarının tadını doya doya çıkarırsınız..

sardunya senbaşarıcana inanmazsan olmaz bak bende umutsuz gibi öle kara kara düşünüyordum şimdi diyorum kendime yenicem okadar nokta gerisi yokbaşka karamsar şeyler yokk bak geçmişte oku neler neler yazmış biri twetyy sanırımtam hatırlayamadım yazmış ki başaramıamne zor olmyorfalannnn sonra yenmiş diyorki hiç bişe anlamadım bumuydu bu kadar korktuğum falan bizde öleolucaz eminoll inan inan inan inan tek çözüm inannnnn inan geirisi egzersizimiyapamadınsorundeğil inan önce

artık yenmek istemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum çok mutsuzum ((((((

Sardunyacım biliyorum çok zor ama bunları duymamazlıktan gelmeye çalışmak en iyisi ve kendini egzersizlere verip,hırs yapman...Bu dönemde eşlerimizinde psikolojileri çok etkileniyor,herşeyi düşünebiliyorlar bunun psikolojik bir durum olduğunu anlayamıyorlar...Belki oda senin başka birini sevdiğini,onu istemediğini düşünmüştür..Ben bunu başardıktan sonra eşimle konuştuğumda,insanın aklına herşey geliyor dedi..Ama egzersiz yaptığımı görünce,çabaladığımı anladı ve davranışları değişti..Hatta o dönemde bile bazen benim motivasyonu mu bozabiliyordu ama ben onun sessiz kalmasının daha iyi olduğunu belirttim,enazından moralim bozulmasın diye...Sende bunun psikolojik bir sorun olduğunu netten göster ve çabaladığını anlat..ve başaracağını inanarak söyle,bunları duyunca sana destek olmaya çalışır...

Beni inanılmaz üzdüğü hatta dövdüğü zamanlar oldu o zman döndüm babamın evine özür diledi yapmıcam bi daha dedi inandım geldim gene aynı şeyler bu yükü taşımak çok zor çok ağır geliyor artık ne olursunuz dua edin benim için tükendiğim noktadayım ağlamadığım gün yok çok yıprandım

her gece okuyorum (( o kdar pişmanım ki çok kötüyüm

sen pes edersen burdakiler sana yardımcı olamazki bi tek üzülme falan derler yazarlar eşin görse biraz ilerlediğini o kadar mutlu olurkiii onunda hayalleri yıkıldı insan anlamıyor karşındakini kırarken o seni sevmediği için değil oda umutsuz çünkü sen inansanonada güç verirsineminol oda senin kadar mutsuz böle p..sboyutunua gelsen onun yanında yapsanoda görse girdiğini ne kadar mutlu olursunuz

Nazlı eşim sağlık memuru herşeyi çok ii biliyor kaç kez psikiyatriye onunla birlikte gittim ve bu sorun hakkında detaylı bilgisi var en son gittiğimiz dr ona söyledi sakın üzme dedi morali yüksek olmaılı ki egzeriszleri yapabilmeli morali bozuk olursa içinden yapmak gelmeyecek ve bu sizin zaman kaybınıza neden olacak dedi herşeyi biliyor gene ilgi beklemiyorum çok küfür ediyor etmese gene razıyım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…