- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.441
Erkekler genelde böyle duygusuz oluyor işte. sonunu düşünmeden konuşmuş demekki.
senin benim gibi anlayışlı olsalar, bu başlık altında bu kadar mesaj olmazdı kanımca.
Ben de benzer şeyleri yaşadım. Yaşıyorum da ancak yapılacak işlerin olduğunu gördüm burada.
Sardunyacım, sen de pes etme. birbirimize destek olmalıyız.
Bak bu mesajı sen yazmıştın bana..
Sardunya84 kullanıcısından alıntı
Sakın mutsuz olma. Bir çoğumuz başlarda hep içimizde yaşadık bu sorunu ve bu siteyi uzaktan okuyarak geçiştirdik. Sakın zaman kaybetme ve biran önce egzersizlere başlamanı tavsiye ederim. Benim eşimde ilgisiz 7 ay oldu evleneli sürekli birbirmizi yiyorum kavgasız günümz geçmiyor Önce bir kadın doğuma muayene olman şart en azından fizyolojik bi sorun olmadığını için rahat ederk başlarsın egzersizlere. Bizlerde senin gibiydik oraya bakmayı bırak dokunamıyorduk bile yeter ki iste. Bu site sayesinde o kadar çok başaran var ki ve bebek bekliyorlar . Hiç bişeyden utanma kendine güven bizimkisi bir erteleme hastalığı sakın yarın çok geç olmadan bişeylerden başla hiç sor değil inan bana rabbim yar ve yardımcın olsun elimizden gelen yardımı ve desteği gösteririz sakın pes etme eşine de aldırma kafana takma olur mu ? gelecek güzel günleri düşün :)
sakın olduğu gün yok ki çocuk gibi sürekli azarlıyor ağza alınmayacak hakaretler kaldıramıyorum inan tükendim
Stresten midem hasta artık yemek bile yiyemiyorum esksi gb yesem ne olcak ki yemeği boğazıma diziyor ağlayarak kalkıyorum masadan acıması yok vicdansız sürekli küfür ediyor bela okudu şimdi de
Allah yardımcın olsun Sardunya.
Eşinin böyle davranmasına çok üzüldüm. inş. herşey düzelir.
vajiden dolayımı böyle yoksa başka sebepleri mi var;?
bilmyrm bazen başka biri var bana bu şekilde davranıyor die düşünmeden kendimi alamıyorum insan vajili de olsa bu kdar kötü davranmaz bence daha başka şeyler var oturup konuşulmuyor bile o insanla
hanımlar p... boyutu mum denemem vardı sabah başaramamıştım biraz evvel denedim hepsini alamadım ama yarısını aldım yarın tekrar deneyecem şimdiye kadar iyi gitmiştim çok şükür ama sanırım bu beni biraz zorluyacak tabiii korku yok yenecem inş
bilmyrm bazen başka biri var bana bu şekilde davranıyor die düşünmeden kendimi alamıyorum insan vajili de olsa bu kdar kötü davranmaz bence daha başka şeyler var oturup konuşulmuyor bile o insanla
sardunya merhaba özelden mesaj hakkım henüz yok o yüzden cevap yazamadım,ve az önce gördüm zaten.
ben ilk burda parmak egzersiziyle başladım,biyerlere geldim ama sıkılıp buıraktım.doktor desteğiyle ve dilatörle yendim..
4 farklı boyda dilatörü aşama aşama geçerek başardım..sanırım sende dilatör ile çalışıyorsun..
doktormu verdi?
canım çok üzüldüm ama ne yaparsan kendine yaparsın içine ata ata midene vurmaya başlamışRabbime dua et eş için dualar var onları araştır.
artık yenmek istemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum çok mutsuzum((((((
Bazen, bazı şeyleri duysakta duymamazlıktan gelmemiz gerekiyor. Benim kadınlık gururumu ezdi parçaladı yerlebir etti. Ancak yüzyüze bakıyoruz. 4 ay evli kalıp baba evine de dönülmez bu vakit.
Geçmiş günlerdeki yazılarda da bir arkadaşimiz söylemişti, yineliyorum; ne yaparsan kendin için yapmalısın.
Evlilik böyle birşeymiş işte, bir kumar oynadık ve eksi puanlardayız...
Ancak henuz kaybetmedik. Tekrar dirilip oyunu kendi tarafımıza çevirmemiz gerekiyor. Sanırım burası bunun için var. Biz de bunun için birbirimizin destekçisiyiz
her gece okuyorum(( o kdar pişmanım ki çok kötüyüm
Sardunyacım biliyorum çok zor ama bunları duymamazlıktan gelmeye çalışmak en iyisi ve kendini egzersizlere verip,hırs yapman...Bu dönemde eşlerimizinde psikolojileri çok etkileniyor,herşeyi düşünebiliyorlar bunun psikolojik bir durum olduğunu anlayamıyorlar...Belki oda senin başka birini sevdiğini,onu istemediğini düşünmüştür..Ben bunu başardıktan sonra eşimle konuştuğumda,insanın aklına herşey geliyor dedi..Ama egzersiz yaptığımı görünce,çabaladığımı anladı ve davranışları değişti..Hatta o dönemde bile bazen benim motivasyonu mu bozabiliyordu ama ben onun sessiz kalmasının daha iyi olduğunu belirttim,enazından moralim bozulmasın diye...Sende bunun psikolojik bir sorun olduğunu netten göster ve çabaladığını anlat..ve başaracağını inanarak söyle,bunları duyunca sana destek olmaya çalışır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?