- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.461
sen pes edersen burdakiler sana yardımcı olamazki bi tek üzülme falan derler yazarlar eşin görse biraz ilerlediğini o kadar mutlu olurkiii onunda hayalleri yıkıldı insan anlamıyor karşındakini kırarken o seni sevmediği için değil oda umutsuz çünkü sen inansanonada güç verirsineminol oda senin kadar mutsuz böle p..sboyutunua gelsen onun yanında yapsanoda görse girdiğini ne kadar mutlu olursunuz
her gece okuyorum(( o kdar pişmanım ki çok kötüyüm
artık yenmek istemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum çok mutsuzum((((((
ben ona ağzımla kuş tutsam yaranamam biliyor ve görüyor egzeriszlerimi ve nasıl ilerlediğimi gene yapıyor yapacağını
Nazlı eşim sağlık memuru herşeyi çok ii biliyor kaç kez psikiyatriye onunla birlikte gittim ve bu sorun hakkında detaylı bilgisi var en son gittiğimiz dr ona söyledi sakın üzme dedi morali yüksek olmaılı ki egzeriszleri yapabilmeli morali bozuk olursa içinden yapmak gelmeyecek ve bu sizin zaman kaybınıza neden olacak dedi herşeyi biliyor gene ilgi beklemiyorum çok küfür ediyor etmese gene razıyım(
ben ona ağzımla kuş tutsam yaranamam biliyor ve görüyor egzeriszlerimi ve nasıl ilerlediğimi gene yapıyor yapacağını
ewet hatırlardım eşim bana iyi davransa başak bişey istemiyorum inan artık korkarak konuşur oldum buna da kızacak die bazen konuşmak bile istemiyorum içim ağlıyor
slm kızlar ben pek yazamıyorum ama yazılanları okuyorum bana cok yardımcı oluyor bende tamamen halletmek istiyorum bunu biraz başardım sayılır tamamen yapmadan halay çekmek istemiyorum size bir şey sormak istiyorum ama ne bileyim cekindim biraz
inşallah tez zamanda tamamen atlatırsın tabi sorabilirsin???
günaydınn günaydınn günaydınnnnnnnnn çok ama çok mutluyum bende başardım artık. bunu ne zaman yazacağım çok merak ederdim, başarı mesajlarını okudukça ağlardım bende yazmak istiyorum artık başardımmm yazmak diye. allahım şükürler olsun oldu bitti. vajiyi çıkarıp attım hayatımdan. allah kimseye böyle bir dert vermesin. çeken bilir bunu. burdaki herkese, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren bütün bayanlara çok teşekkür ediyorum. hepiniz birer meleksiniz. mükemmel ötesi doktorum sayesinde aştım bu sorunu ama burda okuduğum başarı mesajları ve benimde başardım yazacak olmam harekete geçirdi beni. çookkkkkk mutluyummmmmmm
işallah herkes en kısa zamanda kurtulur bu illetten. teşekkürler özüm. bide şu suratımdaki aptal gülümsemeyi kaybedebilirsem sorun kalmıcak. şapşal şapşal sırıtıyorum kaç gündür
Herkese selam buraya güzel ve iyi haberler vermek isterdim Dün geceyi biliyorsunuz malum daha kötü şeyler oldu dövdü beni her yerim morluk içinde ve acı içindeyim. Çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum uykusuzluktan bitkinim kapıyı kitleyip yattım bu sefer kapıları yumrukladı gene rahat bırakmadı beni((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?