Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben ona ağzımla kuş tutsam yaranamam biliyor ve görüyor egzeriszlerimi ve nasıl ilerlediğimi gene yapıyor yapacağını

artık yenmek istemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum çok mutsuzum ((((((

yaa canımmm ama böyle şeyler söyleme!kızarız bak!
niye istemeyecekmişsin!
kimse için değil,önce kendin için isteyeceksin!
zaten istemezsen,kararlı olmazsan ,inan bana başarmanda uzun sürer..ve daha çok yıpranırsın..
biz vajililer kendimizi hep diğer kadınlardan farklı ve eksik görürüz.belki sende eşine karşı öyle bir psikoloji içersindedir.ben öyleydim mesela..ama bizlerde okadar normalizki sadece canımız tatlı hepsi bu!o yüzden kendini toparla ve kaldığın yerden egzersizzleine devam et canım.
unutma önce kendin için..eşinede bu arada biraz zaman ver..oda senin çabaladığını görsün bak görüceksin oda değişicektir..

ben ona ağzımla kuş tutsam yaranamam biliyor ve görüyor egzeriszlerimi ve nasıl ilerlediğimi gene yapıyor yapacağını

İyi de canım,onun diğer kocalardan daha anlayışlı olması gerekli. Anlayamadım
Allah sabırlar versin ne diyim...
Bize, hastalığımız yüzünden çektirenler bir gün elbet karşılığını fazlasıyla alırlar. Allah büyüktür..
Dua ediyorum senin içinde..

Canım benim yaa...Canını sıkma diyeceğim ama insan çok üzülüyor biliyorum..Eşin öncedende böyle miydi peki?yoksa bu sorun yüzünden mi bu şekilde davranıyor? biraz sabredip,kendini motive etmen lazım..Kolay değil bu,seni anlıyorum ama sabret ve başar o zaman eşine bu yaşattıklarının hesabını sorarsın..Bende hele bir başarayım ozaman görürsün diyordum kendi kendime ama eşimde çok değişti sonra...Onu tanıyamadım,unuttum herşeyi..Şimdi o günleri hiç yaşamamış gibiyiz mesela,rüya gibi geliyor bazen..

Son düzenleme:
slm kızlar ben pek yazamıyorum ama yazılanları okuyorum bana cok yardımcı oluyor bende tamamen halletmek istiyorum bunu biraz başardım sayılır tamamen yapmadan halay çekmek istemiyorum size bir şey sormak istiyorum ama ne bileyim cekindim biraz

inşallah tez zamanda tamamen atlatırsın tabi sorabilirsin???

inşallah tez zamanda tamamen atlatırsın tabi sorabilirsin???

inş. aslında eskiye göre baya bi ilerledim sormak istediğimde p... denemesinde nasıl bi pozisyon kolay olur aparatma cok kolay hemen alıp yapıyorum aslında sormam ayıp oluyomu bilmiyorum ama belki sizin deneyimlerinizle daha kolay bi şekilde başarırım

günaydınn günaydınn günaydınnnnnnnnn çok ama çok mutluyum bende başardım artık. bunu ne zaman yazacağım çok merak ederdim, başarı mesajlarını okudukça ağlardım bende yazmak istiyorum artık başardımmm yazmak diye. allahım şükürler olsun oldu bitti. vajiyi çıkarıp attım hayatımdan. allah kimseye böyle bir dert vermesin. çeken bilir bunu. burdaki herkese, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren bütün bayanlara çok teşekkür ediyorum. hepiniz birer meleksiniz. mükemmel ötesi doktorum sayesinde aştım bu sorunu ama burda okuduğum başarı mesajları ve benimde başardım yazacak olmam harekete geçirdi beni. çookkkkkk mutluyummmmmmm

işallah herkes en kısa zamanda kurtulur bu illetten. teşekkürler özüm. bide şu suratımdaki aptal gülümsemeyi kaybedebilirsem sorun kalmıcak. şapşal şapşal sırıtıyorum kaç gündür

güll yavrumm gülll ağladığın günlerin yerinee güll......bunu yaşamayan bilemezkiii suan ddünyalar senin olduuuuuu bunu anca yaşayan bilirrrr.....ben eşimee bitti dime bittii sıkıntılı günlerimizzzzz artık iyi günler yaşıcaz dimee der der tekrarlardım bu gibi cümleleleriiiii yaşamayan bilemezkiiiiii

Son düzenleme:
Herkese selam buraya güzel ve iyi haberler vermek isterdim Dün geceyi biliyorsunuz malum daha kötü şeyler oldu dövdü beni her yerim morluk içinde ve acı içindeyim. Çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum uykusuzluktan bitkinim kapıyı kitleyip yattım bu sefer kapıları yumrukladı gene rahat bırakmadı beni ((((

canım çolk geçmi,ş olsun ya ne oldu sorun neydi be gülüm bu hale geldiniz mesele vaji mi

uleynnnnn saaat 12 olduuuu hala gelen yokkkk uyuyaannlarrr kalksanızaa uleynnnnn ben bugün annemlee evi temizlicez bugün olamıcammmmmm uslu durun emiiii.....:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…