- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.481
hangi aşamadasın gerçi ben egz yapamıyorum ama yinede sormak istedimselam....
bende egzersiz listesine eklermısınız
hangi aşamadasın gerçi ben egz yapamıyorum ama yinede sormak istedim
Herkese selam buraya güzel ve iyi haberler vermek isterdim Dün geceyi biliyorsunuz malum daha kötü şeyler oldu dövdü beni her yerim morluk içinde ve acı içindeyim. Çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum uykusuzluktan bitkinim kapıyı kitleyip yattım bu sefer kapıları yumrukladı gene rahat bırakmadı beni((((
arkadaşım inan çok üzüldüm Allah bir an önce sıkıntılarından kurtarsın, feraha çıkarsın en yakın zamanda....yaa eşinin ailesinden birine hani ne biliyim onun dinliyceği birilerine falan söylesen yaptıklarını bi çözüm olamazmı ???tartışmak,kavga, agız dalaşı hepsi tamam bir yere kdar bizde yaşadık ama dayak işin içine girince çok kötü bu olmamalı insan buna nasıl dayanabilirki keşke elimizden bişey gelse de sana yardım edebilsek....
Hepsi biliyor iyi ahlak terbiye görmemiş ALLAH korkusu nedir bilmiyor onlar başedemiyor koskoca adam ne yapsınlar rabbime havele ediyorum inan ki dün geceden spnra herşeyden soğudum anladım ki ben eve de o insana da layık değilim kendi gb biri yakışır ona
Ne olursunuz bana çözüm yolları söyleyin egzersizlerde de çok ilerlemiştim yaşadığım son şey herşeyden umudumu tüketti sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum o adamla aynı yatağa nasıl yatıcam onun yüzünü bile görmek istemiyorum inanın ki o kadar iğrenç küfürler ettiki bana insan karısına bu kadar kötü nasıl davranabiliyor anlam veremiyorum ben o insanı tanıyamamışım insan evlendikten sonra 90 derece değişti
Ne olursunuz bana çözüm yolları söyleyin egzersizlerde de çok ilerlemiştim yaşadığım son şey herşeyden umudumu tüketti sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum o adamla aynı yatağa nasıl yatıcam onun yüzünü bile görmek istemiyorum inanın ki o kadar iğrenç küfürler ettiki bana insan karısına bu kadar kötü nasıl davranabiliyor anlam veremiyorum ben o insanı tanıyamamışım insan evlendikten sonra 90 derece değişti
günaydınn günaydınn günaydınnnnnnnnn çok ama çok mutluyum bende başardım artık. bunu ne zaman yazacağım çok merak ederdim, başarı mesajlarını okudukça ağlardım bende yazmak istiyorum artık başardımmm yazmak diye. allahım şükürler olsun oldu bitti. vajiyi çıkarıp attım hayatımdan. allah kimseye böyle bir dert vermesin. çeken bilir bunu. burdaki herkese, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren bütün bayanlara çok teşekkür ediyorum. hepiniz birer meleksiniz. mükemmel ötesi doktorum sayesinde aştım bu sorunu ama burda okuduğum başarı mesajları ve benimde başardım yazacak olmam harekete geçirdi beni. çookkkkkk mutluyummmmmmm
günaydınn günaydınn günaydınnnnnnnnn çok ama çok mutluyum bende başardım artık. bunu ne zaman yazacağım çok merak ederdim, başarı mesajlarını okudukça ağlardım bende yazmak istiyorum artık başardımmm yazmak diye. allahım şükürler olsun oldu bitti. vajiyi çıkarıp attım hayatımdan. allah kimseye böyle bir dert vermesin. çeken bilir bunu. burdaki herkese, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren bütün bayanlara çok teşekkür ediyorum. hepiniz birer meleksiniz. mükemmel ötesi doktorum sayesinde aştım bu sorunu ama burda okuduğum başarı mesajları ve benimde başardım yazacak olmam harekete geçirdi beni. çookkkkkk mutluyummmmmmm
tebrik ederim ilknurcum Rabbim başka sıkıntı vermesin inşallahhhh Darısı diğer arkadaşların başına
geçmiş olsun canım alah birdaha yaşatmasın mutluluğun daim olsun inşallah:92::92: bu arada ne kadarlık ewliydin bide demişsin ya dr. um sayesinde diye dr. un kimdi acaba?
çok teşekkürler canımdarısı bu derdi çekenlerin başına işallahhhh. ben 5 yıllık evliyim canım doktorumda murat ulusoy. sen kaç yıllık evlisin ve ne durumdasın
amin inşallah hepimizin başına canım.bende 1 yıllık ewliyim.egzersiz yapıyorum p...s boyunda muma geldim ama onda rahat değilim zorlanarak yapıyorum canımı acıtıyo bayağı bir p...s denemelerimde hüsranla sonuçlanıyo maalesef.böyle işte umarım bende kurtulabilirim en kısa zamanda.
canım inanıyorum ki başaracaksın pes etme yeter. hele olduktan sonrki eşinin gözlerindeki mutluluğu gördüğünde sartık senin için daha kolaylaşacak herşey. vazgeçmek yokk
canımmmm çok teşekkür ederim inan herkes için dua ediyorum çünkü bizden iyi kimse anlamaz bizi. şimdi boşa geçen yıllarımın üzerine bir çizgi çekip önüme bakmak istiyorum artık daha yapacak çok şey var. mesela birde bebiş fena olmazdııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?