Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

moralim çok bozuk arkadaşlar ne egz yapabiliyorum ne ilişkiş esnasında deneyebiliyorum(bir kaç defa pe.. yarısı olmuştu) ne olabileceğini hayal edebiliyorum ya tamamen ben yıldım... her Allahın günü insanlardan bebek yokmu sözünü duymaktan midem bulanmaya başladı.yok daha düşünmüyoruz diyorum daha erken falan (yuh diyorlar 2 sene olacak diyorlar) vallaha benden iyi takip ediyorlar yıldönümümü.şaşırdım içim sıkılıyor artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mrb arkadaşlarr dün akşam egzersiz yaptım 1 saatte anca kulak çöpünün ucu biraz girdi :26: aşağı doğru yapınca giriyo oda ama birazcık girdii biran panikledim korktum niye korkuyosam ara ara vaji kendini kapatıyo ama bekliyosun açılmasını sizdede öle oluyomu bugünde şimdi hepsini sokmaya çalışayım inşallah olur yaa bol bol jel sürüyorum jel sürünce girdi zaten biraz jelsiz olmuyo

arkadaşım inan çok üzüldüm Allah bir an önce sıkıntılarından kurtarsın, feraha çıkarsın en yakın zamanda....yaa eşinin ailesinden birine hani ne biliyim onun dinliyceği birilerine falan söylesen yaptıklarını bi çözüm olamazmı ???tartışmak,kavga, agız dalaşı hepsi tamam bir yere kdar bizde yaşadık ama dayak işin içine girince çok kötü bu olmamalı insan buna nasıl dayanabilirki keşke elimizden bişey gelse de sana yardım edebilsek....

Hepsi biliyor iyi ahlak terbiye görmemiş ALLAH korkusu nedir bilmiyor onlar başedemiyor koskoca adam ne yapsınlar rabbime havele ediyorum inan ki dün geceden spnra herşeyden soğudum anladım ki ben eve de o insana da layık değilim kendi gb biri yakışır ona

N eolursunuz bana çözüm yolları söyleyin egzersizlerde de çok ilerlemiştim yaşadığım son şey herşeyden umudumu tüketti sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum o adamla aynı yatağa nasıl yatıcam onun yüzünü bile görmek istemiyorum inanın ki o kadar iğrenç küfürler ettiki bana insan karısına bu kadar kötü nasıl davranabiliyor anlam veremiyorum ben o insanı tanıyamamışım insan evlendikten sonra 90 derece değişti

Ne olursunuz bana çözüm yolları söyleyin egzersizlerde de çok ilerlemiştim yaşadığım son şey herşeyden umudumu tüketti sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum o adamla aynı yatağa nasıl yatıcam onun yüzünü bile görmek istemiyorum inanın ki o kadar iğrenç küfürler ettiki bana insan karısına bu kadar kötü nasıl davranabiliyor anlam veremiyorum ben o insanı tanıyamamışım insan evlendikten sonra 90 derece değişti

çok üzüldüm adına inan ki. Ben şiddet görmedim çok şükür, azar işitiyorum, aşağılanıyorum çoğu zaman. ama kendi derdimi unuttum bile

cicekcim82 hotmail com

ekler misin?

Valla ayrılmak en kolay çözüm eğer sabredip evliliğimi kurtarıcam diyorsan düzeleceğini düşünerek ki inşallah düzelir bi süre hiç konuşma zorunlu olmadıgı sürece muhattap olma o gelince yemegını yap ver yesin sen o evde yokmuş gb davran istersen...severk evlendiniz sanırsam eğer evliliğn yeniyse sana söyleyebileceğm ilk 1 sene cok sıkıntılı geçebiliyr birbirinizi tanıyana kadar sonra hersey daha rayına oturyr vajınsmus sorunu o kadar kötü ki bazı erkekler daha sabırlı bazıları işte senınkı gb bırlıkte olamamnın acısını cıkarabılıyr o bence bıraz kendınıde sucluyr ben beceremıyrm fln dıye yoksa sana nıye bu kadar kötü davransınki... bi de eğer inanırsan şimdi senin için baktım duhan suresinin 25.ayeti 21 veya 27 kere okunursa en aksi kocayı bile düzeltirmiş Allahın izniyle karı koca arası geçimsizlik için

tebrik ederim ilknurcum Rabbim başka sıkıntı vermesin inşallahhhhDarısı diğer arkadaşların başına

geçmiş olsun canım alah birdaha yaşatmasın mutluluğun daim olsun inşallah:92::92:bu arada ne kadarlık ewliydin bide demişsin ya dr. um sayesinde diye dr. un kimdi acaba?

tebrik ederim ilknurcum Rabbim başka sıkıntı vermesin inşallahhhhDarısı diğer arkadaşların başına

canımmmm çok teşekkür ederim inan herkes için dua ediyorum çünkü bizden iyi kimse anlamaz bizi. şimdi boşa geçen yıllarımın üzerine bir çizgi çekip önüme bakmak istiyorum artık daha yapacak çok şey var. mesela birde bebiş fena olmazdııııı

geçmiş olsun canım alah birdaha yaşatmasın mutluluğun daim olsun inşallah:92::92:bu arada ne kadarlık ewliydin bide demişsin ya dr. um sayesinde diye dr. un kimdi acaba?

çok teşekkürler canım darısı bu derdi çekenlerin başına işallahhhh. ben 5 yıllık evliyim canım doktorumda murat ulusoy. sen kaç yıllık evlisin ve ne durumdasın

çok teşekkürler canım darısı bu derdi çekenlerin başına işallahhhh. ben 5 yıllık evliyim canım doktorumda murat ulusoy. sen kaç yıllık evlisin ve ne durumdasın

amin inşallah hepimizin başına canım.bende 1 yıllık ewliyim.egzersiz yapıyorum p...s boyunda muma geldim ama onda rahat değilim zorlanarak yapıyorum canımı acıtıyo bayağı bir p...s denemelerimde hüsranla sonuçlanıyo maalesef.böyle işte umarım bende kurtulabilirim en kısa zamanda.

canım inanıyorum ki başaracaksın pes etme yeter. hele olduktan sonrki eşinin gözlerindeki mutluluğu gördüğünde sartık senin için daha kolaylaşacak herşey. vazgeçmek yokk

hadi bakalım bebiş çalışmalarınada başlayınkardeşleri bekliyoruz bebişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…