Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya düşünüyorum nasıl böyle bişe olabilir benzatenevlendikten sonra öğrendim ki ilişkiye giremeyende oluyormuş diyeee nasıl olur yaaaaaaaa inanmıyorum neenterasan herkes normal yapıyor acaba bunu katlana katlana çekip yenenvar mı

ben egzersizsiz yendim canım ama çokta ileri br durum değildi sanırım benimkisi. evlendikten 10 gün sonra olmuştu sonra 1-2 ay yapamamıştık hiç. ama benim p......s korkum yoktu. ben istemsiz olarak kasıyordum çok kendimi. beni kurtaran şeyde nefes egzersizleri oldu. tıkandığım yerde burnumdan nefes alıp ağzımdan verdim. gerçi şimdiki aklım olsa kesinlikle egzersiz yapardım ama kısmet böyleymiş. umarım çok kısa bir sürede yenersiniz. çünkü bu işin acısı gerçekten çok ama çok büyük. insanların zevk içn yaptığı bir şeyi sen acı çekerek bile yapamayınca deli oluyorsun. Allah kolaylık versin...

peki nasıl oldu yani acımadan mı oldu

peki nasıl oldu yani acımadan mı oldu

ya şöyle bir şey var o zamanlar kayganlaştırıcıda kullanmıyordum ben ama giriş kısmında hafif bir acı oluyor sonra hiç birşey olmuyor. halen daha aradan 5-6 ay geçmesine rağmen girişte biraz zorlansamda hiç acı çekmiyorum. yani şöyle düşün 2-3 sn lik bir ufak acı var ki kesinlikle katlanılmıycak bir acı değil çok çok hafif oda kastığımızdan hiç kasmazsanız hiç acıda olmaz. kassanız bile sonuçta 2-3 sn ye sürüyo ve bu 2-3 sn için hayatı mahfetmeye değmez bence. önce yenmeyi beyninize kazıyın sonra bir cesaretle tıkandığınız yerde ufak bir acı bile hissetseniz pes etmeden devam edin sonucu güzel bunu düşünün. en önemliside eşinize güvenin baştan anlaşın yavaş yavaş allıştıra alıştıra deneyin. olur bence pes etmeyin yeterki biz bazen 2 saat bile denerdik eşimle pes etmeden.

ben çok inanıyorum yemin ederimmm ama biran önce bitse diye çok sabbırsızım sadece biliyorum ama biticek bu günler anı kalcak böle böleyaşamıştım neler neler diye hatırlıcam biticek bu günler inşallahhhh rabbimm yardım et

kıslar size bir şey danışcam ya bende mantar oluştu.hamişiliğin 2. ve 3. ayında olurmuş.ilişkiye girerken hiç bir sıkıntım yok rahatım ama ilişkiden sonra acayip yanmam oluyorbayağı bir geçmiyor 3-4 saat sürüyor.acaba mantardan mı yoksa başka bir şey olabilir mi???

ya biter tabikide neden bitmesin sizin ne farkınız var diğerlerinden. sadece ertelediğiniz her gün sizden çalınıyor. ben bu işle 5-6 yıl uğraşanlara çok şaşırıyorum mesela okadar sene bu acıyla yaşamak çok zor ki çözümü 1 dk ile biten bir iş için. yeneceksiniz tabikide ama önemli olan bunu biran önce yapmak ve geride kalan günlere eşinizle gülebilmek :)

ben egzersizlerimitamamladımyani istediğimde p..s boyutundaki aparatı alabiliyorum ama p,,s olmuyor o girmiyorr

ben egzersizlerimitamamladımyani istediğimde p..s boyutundaki aparatı alabiliyorum ama p,,s olmuyor o girmiyorr

yazarken bile ne mantıksız değilmi p,,,s kadar aparat giriyor p,,,s girmiyor ne psikolojiymiş ne zormuş tabularıkırmak inanılmaz okuyorum kulaklarımduyuyogözlerim görüyo genede inat ediyor ki girmiyor acıyordiyeeeee offfffffffffffff yencem seni

ya siz p....s in girmeyeceğine kendinizi şartlamışsınız. aparatın girmesinden daha kolaydır p...s in girmesi çünkü sonuçta birisi sert diğeri daha yumuşak ve o iş için en uygun şey. bakın bence denemeden önce bir egzersiz yapın kendiniz rahatlatın ön sevişmeyi uzun tutun ıslaklık sağlansın sonra kendinize uygun pozisyon bulun mesela eğer kontrolün sizde olmasını istiyorsanız yani canınızın yanacağından çok korkuyorsanız üste geçin siz kontrol edin eğer eşinize güveniyorsanız ki benim için öyle daha rahat olmuştu siz altta olun. sonra nefes egzersizleriyle birlikte yavaş yavaş hatta çok yavaş deneyin bence pes etmezseniz olabilir :) sonuçta fizksel hiç bir neden yok bunu yapmanızı sağlıycak olanda beyniniz yapmanıza engel olucakta beyniniz kendi kendinize verin emirleri ve uygulayın. bu aşamaya geldikten sonra yapmamak imkansız bence...

Canım çok üzüldüm yaşadıklarına Allaha şükür benim eşim çok anlayışlı olmasına rağmen vaji dönemimde yinede herşeye moralim bozuluyordu senin yaşadıkların kolay şeyler değil.Okuduğum kadarı ile bayağı ilerlemiştin egzersizlerde ona inat dahada hızlandır ve Allahın izni ile kurtul bakalım o zaman ne yapacak biliyorum hiç kolay olmayacak belki ama senin için dua edeceğim gelişmeleri bizimle paylaş yardımcı olmaya çalışırız.:26:

Çok güzel bir aşamadasın canım bende senin gibi p..s büyüklüğünde aparat ile yaptıktan sonra biraz tıkanmıştım p..s ile yapamamıştım hemen.sana birkaç tavsiye vereyim umarım yararı dokunur p..s boyutunda aparat ile yaptıktan sonra şu şekilde yenmiştim.En baştan başlamıştım egzersizlere ve en son aparata kadar yaptım,ben üstte olduğum pozisyonda yapacak gibi durdum aparatı birde bu şekilde aldım(bol jel ve nefes egzersizi ile) sonra orası iyice rahatladı ve eşimle denemeye geçtik açık anlatıyorum diğer arkadaşlarda yararlansınlar diye:78: eşim uzandı ben üstte ters oturdum şiddetle tavsiye ediyorum sonra ben kendim tutarak kontrolü sağladım aynı egzersiz yapar gibi ilk birkaç denemede olmadı yarıya kadar falan oldu(bu arada eşinin sertliği iyi olmalı buda çok önemli) sonra yarısını soktum ve bekledim deriin nefes aldım nefesi verirken ıkındım büyük tuvaletini yapar gibi(bu sırada vaji genişliyor çünkü) ve p...si ittirdim eşin kalçasını hafif kaldırarak sana yardımcı olabilir sonra Allahın izni ile mutlu son.Allah yardımcınız olsun

slm canım az önce yenen arkadaşlara bir soru sormuştum.sende yenenlerdensin sanırım.mantar ilişkiden sonra yanma yapar mı??ilişki esnasında hiç bir sorun yok ama ilişkiden sonra 3-4 saat yanmam oluyor.hamileliğin 2. ve 3. ayında mantar olurmuş.dr ilaç vermedi bebeğim küçük diye.ama artık çekilmez oluyor yanmalar

Canım benim ilk zamanlar mantar olmuştu ama ilişki sırasında acıyordu sonrasında geçiyordu yani tam tersi.doktora göründünmü mantarmı dedi? ben fitil kullanmıştım geçti birde kastığım için acı oluyordu ben mantar sanmıştım onun içinde çok uğraşmıştım.İnşallah geçer

dr söledim ilaç veremem dedi hamileyim 2,5 aylık bebeğin şuan kimyasal almaması lazım dedi.10 gün sonra gidicem o zaman vericek.bide ilişkiden sonra kırmızı geldi acaba girişte yaramı oluştu diyorum yada zarın kalan kısımlarımı gidiyor anlamadım

kızlar herkese selamlar eve gelir gelmez dünden bu yana neler yazdığınızı okudum , ben daha parmak egzersizine başlamadım kararsızım çünkü sizlerden cesaret alarak ve nefesle ıkındığımda oranın daha da açılabileceğini öğrenerek şöyle bir mantık yürüttüm ; ben pnsi sandalye de bi yere kdr içime alabiliyordum 80:erkek oturuyor )ama sonra fenalaşıyordum bu sırada devreye nefes olayı girerse sanki olabilir gibi geldi bana dün beceremedim ama kafa yorunca mantıklı bikaç bişe çıkıyo gibi bi cesaret birde böyle deneyeceğim olmassa sıfırdan parmak yada mumla başlayacağım artık ..

o kadaaar çok istiyorum ki başarabilmek eşimle BİR OLMAK tek kişi olmak rabbim herkesin yardımcısı olsun ,, herkese iyi geceleer...

ıyı aksamlar kızlar fazla gıremıyorum kusura bakmayın gecmısı soyle bı okudum yenen arkadasımız ılknuru tebrık edıyorum cok sevındım Rabbım tekrar yasatmasın. bu arada sardunya arkasaım yasadıklarına cok uzuldum Allah sabır versın ne dıyeyım esını de ıslah etsın baska denecek bısey yok en kısa zamanda hatasını anlar ınsallah.
ben bu hafta yogunum kızlar yazılı not ıslerı var ınsallah halledınce gelırım muhabbet ederız opuyorum hepınızı guzeller

arkadaşlar merhaba. nasılsınız?
benim baş ağrım had safhada. pcye zor bakıyorum.mide bulantısıda yapıyor. off bıktım bu ağrılardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…