- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.521
Herkese selam buraya güzel ve iyi haberler vermek isterdim Dün geceyi biliyorsunuz malum daha kötü şeyler oldu dövdü beni her yerim morluk içinde ve acı içindeyim. Çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum uykusuzluktan bitkinim kapıyı kitleyip yattım bu sefer kapıları yumrukladı gene rahat bırakmadı beni(((([
/QUOTE]
canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim yardım etsin insan ne diyeceğini şaşırıyor, rabbim eşinede hideyet versin ıslah etsin onu inş. Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmayı denesen eve kapanıp kalmasan senin için iyi olur
nazli1982 hamile kiyafetini giydinmi kiz,karnin ciktimi / nazli-85 kiz benim bildigim mantar varken
iliskiye girilmez.
iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz, hersey yolundami, neler yapiyorsunuz
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın şimdi egzersiz yapcamda yapmadan bi bakim dedim neler olmuş
hosgeldinnasilsin neler yapiyorsun, hersey yolundami
hoşbulduk canım valla hiç bişi yapmıyorum psikolojim yeni yeni düzeldi ve tadını çıkarıyorum allah herkese yardım etsin ne kadar zormuş o günler şöyle geriye dönüp baktığımda ... hergün buraya kadınlar klübüne girip okuyorum her yenen oldugunda o kadar çok seviniyorum ki anlatamam...
nasilsin canim hersey yolundami, neler yapiyorsun
nasilsiniz iyisinizdir insallah. neler yapiyorsun
iyi akşamlar kızlar dün bir şey sormuştum ama kimse cevap vermedi cok cok üzüldüm ama
kıs ben dün tam yazdım elektrik gitticanım sen kendin dene pozisyonları hangisi rahatına giderse onu yapın.ben ilk altta bacaklarımı tutup karnıma çekip yanlara açaraka yenmiştim.bazı arkadaşlar bu pozisyonda bellerine yastık koyarak rahat olduğunu söylediler.sen üstte oturur vaziyette olan pozisyonda rahat bu pozisyonda da hakimiyet sende oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?