Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazli1982 hamile kiyafetini giydinmi kiz,karnin ciktimi / nazli-85 kiz benim bildigim mantar varken
iliskiye girilmez.

Canım evde olduğum için henüz giymedim ama dışarı çıktığımda giyeceğim,inşallah..Tabi denemek için giydim,eşimde çok beğendi..Bunlar doğumdan sonrada giyilmez mi?diyor..Bence giyilebilir sadece karnım ve göğüsler kilo aldı...Zaten kumaşları açılabilir cinsten,licralı ilerdede giyebilirim yani...

hosgeldin nasilsin neler yapiyorsun, hersey yolundami

hoşbulduk canım valla hiç bişi yapmıyorum psikolojim yeni yeni düzeldi ve tadını çıkarıyorum allah herkese yardım etsin ne kadar zormuş o günler şöyle geriye dönüp baktığımda ... hergün buraya kadınlar klübüne girip okuyorum her yenen oldugunda o kadar çok seviniyorum ki anlatamam...

niye pskolojin yeni düzeldi, maasallah: rabbim hep iyi etsin, valla bende cok seviniyorum her yeneni
okudukca, kendim yenmis gibi seviniyorum

nasilsiniz iyisinizdir insallah. neler yapiyorsun

İyi akşamlar minnoslarim
İyiyim çok sukur uzaniyodum da bakayım dedim ne var ne yok başaran arkadas olmuş tebrik ediyorum onuda.vala başaranları görünce o kadar çok seviniyorum ki anlatamam. Dualarım hepinizle vaji yaşayanlar tez zamanda kurtulsun bebis isteyenlere de Rabbim tez zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar versin insallAh.

iyi akşamlar kızlar dün bir şey sormuştum ama kimse cevap vermedi cok cok üzüldüm ama

kıs ben dün tam yazdım elektrik gitti canım sen kendin dene pozisyonları hangisi rahatına giderse onu yapın.ben ilk altta bacaklarımı tutup karnıma çekip yanlara açaraka yenmiştim.bazı arkadaşlar bu pozisyonda bellerine yastık koyarak rahat olduğunu söylediler.sen üstte oturur vaziyette olan pozisyonda rahat bu pozisyonda da hakimiyet sende oluyor.

ay saol canım bende öyle yapıyorum ama biraz zorlanıyorum oturur pozisyonda hiç yapamıyorum zaten zorlana zorlana alışıcam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…