- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.541
ay saol canım bende öyle yapıyorum ama biraz zorlanıyorum oturur pozisyonda hiç yapamıyorum zatenzorlana zorlana alışıcam herhalde
üstte oldugun pozisyon daha iyi. .bende öyle yenenlerdenim.. birden degil zaten yavas yavas değdirerek alıştırırsan cok uzun zaman almadan yenersin
bakalım deniyorum hepsini inş. en yakın zamanda halay çekmek istiyorum sizlerle
iyi geceler kızlar ben geldimm.. coookk yorgunum bugün ama bi bakım dedim sizeeee...
hoş geldin şekerim hayırdır neden yorgunsun.bugün bende de acayip halsizlik var bacaklarımın ağrısıda geçmiyor korkuyorum ağır mı geçicek hamişlik diye
hadi bakalım bebiş çalışmalarınada başlayınkardeşleri bekliyoruz bebişime
hoşbuldum canım.. bugün sabahtan kontrolm vardı cinsiyete falan bakılcaktı 3 lü test sonuclarımzda iyi cıktı çok şükür.. sıpamm göstermedi şeyini ayy bacaklarını cekiyoo karnına dogruuuhareketlensin diye o kadar çikolata yedimkii ama görünmedi.. ordan cıkıncada evlilik yıldönümüz diye gezdik biraz akşsamda baska bi doktora gittik miyom için.. derken benim haşatım cıkmışşş..
çookk dikkat etmem lazımmışş yaa.. doktor diyo tipik türk kadını olsaydın daha kolay olur işimiz :))) minyonum zayıfım karnımda küçük ve içimde büyüyen iki şey varrr.. erken dogum olmasın diye dua ediyoruz artık yapcak bişey yok dikkat edip beklemekten baskaa..
sen bacak agrını doktara sorsana canım.. bi önerisi olur en azından..
seni candan tebrik ederim, maasallahrabbim baska dert vermesin.
GELINIMIZ ILKNUR
insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun.
işallah canım yaa allah bide çocuk özlemiyle denemesin benide evimizi bir bebişle şenlendirelim. zaten bizim bebişler "kk kardeş" olcak galiba kan kardeş gibi ne dersinizzz
amin canım Rabbim tez zamanda versin olmayanlarada nasip etsin.Evlat özlemiyle kimseyi sınamasın.ee bizler kardeş gibi olduk sırdaş olduk birbirimize onlarda kardeş olucaklar
doğru valla yapmadığım denemediğimiz şey kalmadı.gerçi benimki erkenci ilk pe...denemsinde çıka geldiamin canım yaa geçen zaten eşime diyorum eğer çocuğum olurda yaramazlık falan yaparsa heralde şöle kızarım. çocuğum yeter artı seni yapabilmek için orama sokmadığım şey kalmadı zaten bide sen dellendirme beniiiiiiii
her gece okuyorum(( o kdar pişmanım ki çok kötüyüm
Ne olursunuz bana çözüm yolları söyleyin egzersizlerde de çok ilerlemiştim yaşadığım son şey herşeyden umudumu tüketti sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum o adamla aynı yatağa nasıl yatıcam onun yüzünü bile görmek istemiyorum inanın ki o kadar iğrenç küfürler ettiki bana insan karısına bu kadar kötü nasıl davranabiliyor anlam veremiyorum ben o insanı tanıyamamışım insan evlendikten sonra 90 derece değişti
selam arkadaşım ben tam olarak seni anlamış değilim vajilimisin değilmisin evlimisin bekarmısın nesin sen ya. bazen hiç bu durumu yaşamamış gibi konuşuyosun bazen sanki 3.derece vajinusmus hastası gibi güvenemiyorum artık valla kimseyeya düşünüyorum nasıl böyle bişe olabilir benzatenevlendikten sonra öğrendim ki ilişkiye giremeyende oluyormuş diyeee nasıl olur yaaaaaaaa inanmıyorum neenterasan herkes normal yapıyor acaba bunu katlana katlana çekip yenenvar mı
selam arkadaşım ben tam olarak seni anlamış değilim vajilimisin değilmisin evlimisin bekarmısın nesin sen ya. bazen hiç bu durumu yaşamamış gibi konuşuyosun bazen sanki 3.derece vajinusmus hastası gibi güvenemiyorum artık valla kimseye
eşinle birlikte nice mutlu senelere canımsenin için iyi olmuştur ne zamandır çıkmıyorum demiştin. bak sen görüyormusun saklamış bebişin merak edin azcık daha demiş.Rabbim zamanında doğum yapmayı nasip etsin inşallah belki büyümesi durur miyonun.canım dr gittiğimde yoktu son 2 haftadır çok ağrıyor.birde bende eklem romatizması var kötü havalarda mahvoluyorum
arkadaşlar ben başardım 2 yıl sonunda dr. ulusoya gittim ve 1,5 günde başardım...hem de o kadar rahat ve acısız ki..kesinlikle öneririm bu doktoru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?