Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay saol canım bende öyle yapıyorum ama biraz zorlanıyorum oturur pozisyonda hiç yapamıyorum zaten zorlana zorlana alışıcam herhalde

üstte oldugun pozisyon daha iyi. .bende öyle yenenlerdenim.. birden degil zaten yavas yavas değdirerek alıştırırsan cok uzun zaman almadan yenersin

hoş geldin şekerim hayırdır neden yorgunsun.bugün bende de acayip halsizlik var bacaklarımın ağrısıda geçmiyor korkuyorum ağır mı geçicek hamişlik diye

hoşbuldum canım.. bugün sabahtan kontrolm vardı cinsiyete falan bakılcaktı 3 lü test sonuclarımzda iyi cıktı çok şükür.. sıpamm göstermedi şeyini ayy bacaklarını cekiyoo karnına dogruuu hareketlensin diye o kadar çikolata yedimkii ama görünmedi.. ordan cıkıncada evlilik yıldönümüz diye gezdik biraz akşsamda baska bi doktora gittik miyom için.. derken benim haşatım cıkmışşş..
çookk dikkat etmem lazımmışş yaa.. doktor diyo tipik türk kadını olsaydın daha kolay olur işimiz :))) minyonum zayıfım karnımda küçük ve içimde büyüyen iki şey varrr.. erken dogum olmasın diye dua ediyoruz artık yapcak bişey yok dikkat edip beklemekten baskaa..

sen bacak agrını doktara sorsana canım.. bi önerisi olur en azından..

eşinle birlikte nice mutlu senelere canım senin için iyi olmuştur ne zamandır çıkmıyorum demiştin.bak sen görüyormusun saklamış bebişin merak edin azcık daha demiş.Rabbim zamanında doğum yapmayı nasip etsin inşallah belki büyümesi durur miyonun.canım dr gittiğimde yoktu son 2 haftadır çok ağrıyor.birde bende eklem romatizması var kötü havalarda mahvoluyorum

seni candan tebrik ederim, maasallah rabbim baska dert vermesin.

GELINIMIZ ILKNUR

insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun.

çookkk çoooookkkk teşekkür ederim canım yaaa süpersiniz. allah hiçbirimize artık başka dert vermesin. en ağırlarından biriyle sınandık zaten daha başka derdi bünye kaldırmaz. canım seninde herşey gönlünce olsun. harika bir duyguymuş sırf bunları okumak için bile yenmek gerekir bu vaji denen şeyi. okudukça insan daha bir kabarıyor yav

Son düzenleme:
işallah canım yaa allah bide çocuk özlemiyle denemesin benide evimizi bir bebişle şenlendirelim. zaten bizim bebişler "kk kardeş" olcak galiba kan kardeş gibi ne dersinizzz

amin canım Rabbim tez zamanda versin olmayanlarada nasip etsin.Evlat özlemiyle kimseyi sınamasın.ee bizler kardeş gibi olduk sırdaş olduk birbirimize onlarda kardeş olucaklar

amin canım Rabbim tez zamanda versin olmayanlarada nasip etsin.Evlat özlemiyle kimseyi sınamasın.ee bizler kardeş gibi olduk sırdaş olduk birbirimize onlarda kardeş olucaklar

amin canım yaa geçen zaten eşime diyorum eğer çocuğum olurda yaramazlık falan yaparsa heralde şöle kızarım. çocuğum yeter artı seni yapabilmek için orama sokmadığım şey kalmadı zaten bide sen dellendirme beniiiiiiii

Son düzenleme:
doğru valla yapmadığım denemediğimiz şey kalmadı.gerçi benimki erkenci ilk pe...denemsinde çıka geldi

Son düzenleme:
her gece okuyorum (( o kdar pişmanım ki çok kötüyüm

canım geriden okuyarak geliyorum inan işin çok zor ama eşinle konuşman ve ona anlatman lazım herkez şanslı değil hele bu konuda okadar anlayışlı eşler bile bazen sapıtabiliyor ki senin eşinde anlaşılan normalde sinirli ve ağzına vuranlardan nekadar üzülsen anlatsan da kimi insanlar sinirlenince gücü anca yakınındakilerine çıkar eger seni sevmese ayrılmak istese sade ağzında olmaz boşanmak için bi adım atardı
ve bu sorunu başta kendin için yenmeyi düşün eşini mutlu etmek tabiki önemli ama önce kendin önemlisin yenince davranışlarına bakarsın düzelmezse ozaman ayrılıkta düşünürsün hem yenince kendine güveninde gelecek şuan okonuştukça sen de kendini eksik sayıp ona hakveriyosundur ama yenersen ve ogüvenin gelirse bu yaptıklarının sadece vajıyle ilgili olmadığını göreceksin yoksa nesorunlar yaşanıyor Allaha şükür ki bizimki kolay atlatılacak bi sorun ama kimi erkekler daha dayanıksız seninkide biraz öyle
ama canım sen çalış ve bian önce yen ve sonra önce kendini düşün sonrada eşini

caNIm okudukça artık vajıye değil eşine üzülüyoruz okadar zor bikararki evlenmekte boşanmakta kim ne söylerse söylesin buhayat senin çektiklerini ve hayallerini tek sen bilirsin ama yen sonra ayrılmayı düşünürsen ayrıl ama öncelikle kendin ve geleceğin için yen çünkü 2. bi adamda herzaman sorundur yine bu vajı sorunu karşına çıkar ama herşey kısmet canım

selam arkadaşım ben tam olarak seni anlamış değilim vajilimisin değilmisin evlimisin bekarmısın nesin sen ya. bazen hiç bu durumu yaşamamış gibi konuşuyosun bazen sanki 3.derece vajinusmus hastası gibi güvenemiyorum artık valla kimseye

sağol canımmm sanada geçmiş olsun umarım artmaz ağrıların..
baya bi değişiklik oldu hemdeee cookk yorulmusum bugünde devam ediyo yorgunluğumm

yaaa sabah kahvaltıda yumurta yedim ama tam haşlanmamış katı değildi.. yedim ama şimdide içim içimi yiyor rafadan yumurta az pişmiş yumurta zararlı yazıyor hep.. inşallah bir kereden bişey olmazzz :97:

arkadaşlar ben başardım 2 yıl sonunda dr. ulusoya gittim ve 1,5 günde başardım...hem de o kadar rahat ve acısız ki..kesinlikle öneririm bu doktoru..

arkadaşlar hala bu sorunla yaşayan varsa dr.murat ulusoya gidin ben 18 ay çektim ve 17 mayıs 2011 de 1.5 günde çözdüm.zaman kaybedip mutluluğu ertelemeyin..

çok şükür 3.ilişkiyide başardım.

Deneyecek arkadaşlar üstte olmak daha rahatmış bana üstte olmak imkansız geliyordu ama hiçbir acı hissetmedim. Altta kendimi kasıyordum. Aynı şekilde pre...fsizde yapamam diyordum ama onsuz daha rahatmış.
Bir de ilk deneyeceklere xylocaine spreyi öneririm bana da doktor vermişti. 5 dakika içinde etkisini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…