- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.741
slm kıslar yaklaşık 1 aydır nete giremiyordum ayağım alçıdaydı kaza geçirdim eğzersiz de yapamadım ayak ağrılarımdan ama inşallah bu akşamdan sonra egzersizlere tam gaz devam
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın canım. Egzersizde hangi aşamadasın.
sağol tatlım şimdi iyiyin allaha şükürler olsun p.. denemesindeydim ama uzun zamandır ağrılarım vardı ara verdim bu gecede kandil artık yarın akşamdan sonra denemelere tekrar devam edeceğim allahında izniyle yenmek istiyorum artık aslında mayısa kadar vajilikten kurtulmak istedim ama kısmet değilmiş
Hayırlısı tatlım yaa bende mart ayı çıkmadan yapacaktım guya ama olmadı işte kısmet. Peki sen p..s denemesinde nasıldın canm yani ne kadar alabiliyodun
canım ben en son p.. kalınlığında mumu 15 cm aldım ve her alışımda ölçüyordum ilerleme varmı diye ama eşimle deneme yaparken en fazla 5 cm alabildim anlayamadığımda bu mumla yapıyorum p.. en son 5 cm alabildim sen hangi aşamadasın
Canım ben mumu ölçmedim ne kadar alabildiğimi ama ortalama 5-10 cm alıyorum heralde çünkü şamdan mumu onu bide kalınlaştırıyorum ben baya bir streçleyip onun üzerine de p...f geçiriyorum ilk girerken zorlanıyo daha sonra nefeslerle falan giriyo bi şekilde ama p... başı bile girmiyo çok ilginç. benim ilgincime giden de o zaten canm hatta ben eşime de p...f kullandırıyorum kaygan olsun diye. Off işimiz çok zor ya
Herkese selam. Regaip kandiliniz mübarek olsun. Rabbim cümlemizi duaları kabul olunan kullarından eylesin. Rabbim bizi İnşALLAH bu sıkıntıdan en kısa zamanda kurtarırı bizlere sağlık , sıhhet , egzersiz yapma gücü versin. ALLAH ' a emanet olun. Dualarınızda beni unutmayın. Sevgili kocama doğru yolu göstersinonu merhametli bir insan kılsın sizleri seviyorum hoşçakalın.
bıdıkcan geçmiş olsun hadi elini çabuk tut seni halayını çekmek istiyorum
Herkese selam. Regaip kandiliniz mübarek olsun. Rabbim cümlemizi duaları kabul olunan kullarından eylesin. Rabbim bizi İnşALLAH bu sıkıntıdan en kısa zamanda kurtarırı bizlere sağlık , sıhhet , egzersiz yapma gücü versin. ALLAH ' a emanet olun. Dualarınızda beni unutmayın. Sevgili kocama doğru yolu göstersinonu merhametli bir insan kılsın sizleri seviyorum hoşçakalın.
femolub jelin adı şimdi netten baktımda yanlış yönlendirmeyeyim seni
Arkadaşlar, ben 15 aylık evliyim, evlendiğimizin 1. ayında zar zor birkaç kez denedik sadece sprmlerin vaji ye dökülmesini sağladık, ve hamile kaldım şimdi bebişim var hamdolsun ama 1 seneyi aşkın süredir hiç ilişki yaşamadık, (zaten hiç yaşamamıştık ki), çok kötü durumdayım, bir ara birkaç hafta egzersiz yapmış hep bir parmak ilk boğumda kalmış ve vazgeçmiştim, ama böyle gitmez, kendimden çok eşim için üzülüyorum, napıcamı bilmiyorum, bugün bir parmak bir boğum egzersizine başladım ama 5, 10 dk dayanabildim, sizce ümitsiz vaka mıyım?
Arkadaşlar, ben 15 aylık evliyim, evlendiğimizin 1. ayında zar zor birkaç kez denedik sadece sprmlerin vaji ye dökülmesini sağladık, ve hamile kaldım şimdi bebişim var hamdolsun ama 1 seneyi aşkın süredir hiç ilişki yaşamadık, (zaten hiç yaşamamıştık ki), çok kötü durumdayım, bir ara birkaç hafta egzersiz yapmış hep bir parmak ilk boğumda kalmış ve vazgeçmiştim, ama böyle gitmez, kendimden çok eşim için üzülüyorum, napıcamı bilmiyorum, bugün bir parmak bir boğum egzersizine başladım ama 5, 10 dk dayanabildim, sizce ümitsiz vaka mıyım?
KIZLARRRR bugüN ORTA PARmağı alabildim dünde serçe ve yüzük parmağını alabilmiştim dün başladım bügun ikinci günüm çok mutluyummmmm eşim hemen penis denemesi yapalım diyor ama ben istemiyorum daha erken olduğunu düşünüyorum bundan sonraki aşamada napabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?