Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın canım. Egzersizde hangi aşamadasın.

sağol tatlım şimdi iyiyin allaha şükürler olsun p.. denemesindeydim ama uzun zamandır ağrılarım vardı ara verdim bu gecede kandil artık yarın akşamdan sonra denemelere tekrar devam edeceğim allahında izniyle yenmek istiyorum artık aslında mayısa kadar vajilikten kurtulmak istedim ama kısmet değilmiş

Hayırlısı tatlım yaa bende mart ayı çıkmadan yapacaktım guya ama olmadı işte kısmet. Peki sen p..s denemesinde nasıldın canm yani ne kadar alabiliyodun

Hayırlısı tatlım yaa bende mart ayı çıkmadan yapacaktım guya ama olmadı işte kısmet. Peki sen p..s denemesinde nasıldın canm yani ne kadar alabiliyodun

canım ben en son p.. kalınlığında mumu 15 cm aldım ve her alışımda ölçüyordum ilerleme varmı diye ama eşimle deneme yaparken en fazla 5 cm alabildim anlayamadığımda bu mumla yapıyorum p.. en son 5 cm alabildim sen hangi aşamadasın

Canım ben mumu ölçmedim ne kadar alabildiğimi ama ortalama 5-10 cm alıyorum heralde çünkü şamdan mumu onu bide kalınlaştırıyorum ben baya bir streçleyip onun üzerine de p...f geçiriyorum ilk girerken zorlanıyo daha sonra nefeslerle falan giriyo bi şekilde ama p... başı bile girmiyo çok ilginç. benim ilgincime giden de o zaten canm hatta ben eşime de p...f kullandırıyorum kaygan olsun diye. Off işimiz çok zor ya

bende p...f kullandırıyorum diğer türlü tedirgin oluyorum ilk denemede hep kesin olucak diye korunalım istiyorum ama :84lmuyo işte bakalım tekrar egzersizlere başlayacağım ben kayganlaştırıcıda aldım fenobul du sanırım oda bayabi işe yaradı denemeni tavsiye ederim canım

Herkese selam. Regaip kandiliniz mübarek olsun. Rabbim cümlemizi duaları kabul olunan kullarından eylesin. Rabbim bizi İnşALLAH bu sıkıntıdan en kısa zamanda kurtarırı bizlere sağlık , sıhhet , egzersiz yapma gücü versin. ALLAH ' a emanet olun. Dualarınızda beni unutmayın. Sevgili kocama doğru yolu göstersin onu merhametli bir insan kılsın sizleri seviyorum hoşçakalın.

" .......Ağzımızın içini döşeyen epitel doku vajinanın içiyle aynıdır.Nasıl ki kuru bir ekmeği çiğnemeden,tükürüğümüzle ıslatmadan yutmaya çaloıştığımızda boğazımız kanarsa ,acrsa,vajinaın içine de kuru kuruya p..... sokulmaya çalışılırsa ,ağrı,acı ve kanama olur.Yani kadın rahatsa, kendini kasmazsa, sulanması tam olmuş ise ilk gece de yüzüncü gece de ağrı,acı ve kanama olmaz.Çünkü vajinanın görevi p..... içine almak ve neslin devamını sağlamaktır.Vajina bu görevi yaparken neden sorun yaşansın?Gözümüzde görme işlemi sırasında ağrı,acı ve kanama oluyormu?Ama gözümüze toz girse ve biz ovuşturursak ağrı,acı ve kanama olabilir.Bu normal dışı bir durumdur..........."

vajinismus'un üstesinden gelmek kitabından bir bölüm sizlerle paylaşmak istedim.kitabı yeni aldım bir kaçgünüdür okuyorum.çok güzel bir kitap.gerçekten de bizim ruh halimiz,kişiliğimiz çok güzel ve doğru anlatılmış.okurken gülüyorum bazen,çünkü vajinismuslu kadınların huyları bile aynı oluyor heralde.ama inanın okunması gereken bir kitap bence,insanı çok güzel ikna ediyor.belki abarttığımı düşüneceksiniz ama ben yenmiştim vajiyi nisanda,ama hala rahat değildim yani gitgel falan yapamıyorduk.bu kitabı olumaya başladktan sonra bir cesaret geldi bana ve inanın ondan sonraki 2 denememizde de kendimi kasmadım çok rahat bıraktım ve git gel bile yapmaya başladık biraz..inşalah devamı gelecek.ama benim için en önemlisi kendimi gevşetebilmemdi. çünkü egzersizde p........ boyutunda mumu çok rahat alırken p.... bi türlü rahat alamıyordum yani hepsini alabiliyodum ama kendimi kasıyodum ve acı duyuyordum.arkadaşlar lütfen sizde bu işin üzerine gidin inanın aşılmayacak bir sorun değil.benim egzersizlerim baya uzun sürmüştü 2 buçuk ay falan uğraştım nerdeyse. hatta ben kendi kendime yenemiyicem uzman yardımı almam lazım diye düşünüyordum. ama insan tek başına yenebiliyor zaten kitapta da kendi kendinize üstesinden gelebileceğiniz bir durum diye üzerinde duruluyor.

amin canım.....

amiiiin canım amiiin insallah

Arkadaşlar, ben 15 aylık evliyim, evlendiğimizin 1. ayında zar zor birkaç kez denedik sadece sprmlerin vaji ye dökülmesini sağladık, ve hamile kaldım şimdi bebişim var hamdolsun ama 1 seneyi aşkın süredir hiç ilişki yaşamadık, (zaten hiç yaşamamıştık ki), çok kötü durumdayım, bir ara birkaç hafta egzersiz yapmış hep bir parmak ilk boğumda kalmış ve vazgeçmiştim, ama böyle gitmez, kendimden çok eşim için üzülüyorum, napıcamı bilmiyorum, bugün bir parmak bir boğum egzersizine başladım ama 5, 10 dk dayanabildim, sizce ümitsiz vaka mıyım?

canımm ben vajinama bile bakamıyordum parmak bende sokamıyorum ama kulak çubuğu vs elime ne geçirirsem vajime uyguladım göz kalemi rimel parlatıcıen son mum da kaldım kaza geçirdim şimdi tekrar denemelere başlayacağım ben ilk 3-4 gün vajime aynayla hep baktım ıkındım nefes alıp verdim zaten bunları yapınca vaji açılıyo birde şu p... işini halletsem vajilik bitcek sende dene tatlım

Hayır canım öyle düşünme önce vaji yapısını incele eline ayna al ve bak. Bakarkende nefes al ver ıkın ıkındıkça açıldığını göreceksin kendi gözlerinle ve daha sonra parmak egzersizine başla bi boğum alabildiysen ve ilerletemiyosan dur bekle hemen çıkarma nefes al ver ıkın sen ıkındığında parmak kayıp gidecektir canım. Ben ilk başladığımda kulak çöpünü streçleyip o şekilde yapmıştım daha sonra parmağa geçmiştim canım ama lütfen ara verme günlük egzersizlerini yapmaya çalış.

KIZLARRRR bugüN ORTA PARmağı alabildim dünde serçe ve yüzük parmağını alabilmiştim dün başladım bügun ikinci günüm çok mutluyummmmm eşim hemen penis denemesi yapalım diyor ama ben istemiyorum daha erken olduğunu düşünüyorum bundan sonraki aşamada napabilirim

masallah nazar degmesin.aksatmadan egzersislere devam, seninde halayina az kaldi.kendine güvenin tam olmasi icin, cesaretinin artmasi icin, aklinla mantigin, bu isin olabilecegini idrak atmesi icin, egzersislere devam. sen mum yapmismiydin yapmadiysan, onuda yap. bu arada egzersislerini aynanin karsisinda yapiyorsun deyilmi: eger ayna kullanmiyorsan, sana siddetle israrla ayna kullanmani tavsiye ederim. ne zamanki egzersislerden gecersin ve ben yapabilirim denemek hissi duygusu gelirse: o.zaman hazirsin demektir. hadi gari, uzatma artik, bitir su vajini isini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…