Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet cnm bende eşimin parmağıyla egzersiz yapabiliyorum kendi parmağımla cesaret edemedim önemli olan egzersizleri yapmak zaten alışınca kendi parmağımızlada deneme yapabiliriz.

inşallah canım ya ben cesaret edip kendi parmağımı ittiremiyorum 10-15 dk bekliyorum önünde
alışınca kendimde deniycem tabi pes etmek yok

herkesin kandili mübarek olsun

''Receb in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir Her Cuma gecesi kıymetlidir Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar Bu geceye hürmet edenleri affeder Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir ''

Allah herkesin duasını kabul eder İnşallah

kesinlikle katılıyorum vajiyi araştırdıkça bu fiyatları duyunca duyguları istismar olayı gibi geldi bana
dr.ulusoya bende maille sordum 4.500-TL demişti
dr.micozkadıoğlunu aradım 2000 ile 4000 arası dedi sonunda karar verdim burda kendi kendine başaranları okuyunca bende yaparım diye egzersizlere başlamaya , yaptıkça olacağına inancım daha da artıyor artık olmama ihtimalini bile aklıma getirmiyorum
destekleyen yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler hepiniz öpüyorum

kendime güveniyorum kesinlikle eşimde çok motive ediyor ayna kullanıorum ama gözümü kapatıorum arada nefes alıp veriyorum kendimi moda sokuyorum sonra aynanın bir önemi kalmıyor eşimin parmağıyla yapıyorum zaten inş.. doktora gerek kalmadan aşarız yaaaaaaaaaaaa allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizi bu vajiden kurtarır..

kendime güveniyorum kesinlikle eşimde çok motive ediyor ayna kullanıorum ama gözümü kapatıorum arada nefes alıp veriyorum kendimi moda sokuyorum sonra aynanın bir önemi kalmıyor eşimin parmağıyla yapıyorum zaten inş.. doktora gerek kalmadan aşarız yaaaaaaaaaaaa allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizi bu vajiden kurtarır..

bu arada mum hiç denemedim cnm bilemiyorum mumla yapabılırmıyım

maşallah canım.. yakında p... denemesine de gecersin acele etme ama.. iyice parmakla alış derim.. doktora ne gerek var şeker bu aşamadan sonra, helede eşinin parmagıylada yapıyosan..

hadi bakalım iyi habeleirni bekliyoruuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydınnnnnn arkadaşlar bugün güzel bi gün olacak hava güzel ağrılarım geçiyor bu akşam tekrar eğzersize başlayacağım ayyyyy çok mutluyum bugün içim kıpır kıpır sanki vajiyi yenicek gibi bir his var içindeeeee

geçmiş olsun canım hadi bakalım kolay gelsin inşallah yenersin tez vakitte

Ayyyy canım benimmm çok sevindim hadi çöz bakalım hayırlısıyla güzel haberlerini alalım tatlışımbanada cesaret gelir belkimmm sen yaptığında halayını da çekeriz inşallahhh

Ayyyy canım benimmm çok sevindim hadi çöz bakalım hayırlısıyla güzel haberlerini alalım tatlışımbanada cesaret gelir belkimmm sen yaptığında halayını da çekeriz inşallahhh

inşallah canımm allahın izniyle yeneceğiz bunu birbirimize cesaret vererek dr gitmeyi çok düşündüm ama dr da aynı şeyleri yaptırıcak burda birsürü arkadaş başardı ben niye yapamayım diye kendime hep cesaret verdim inşallah tez vakitte allah hepime nasip etsin bu mutluluğu

Amin canımmm. Canım doktor bi dolu para istiyo ve burdaki yaptıklarımızın aynısını yaptıracak üstüne bide para verecez. benimde kocam çok dedi dr. diye de gerek olmadığını düşündüm canm çözecek olan bunu aşacak olan gene biziz canım. Rabbimin izniyle el birliği ile çözeceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…