- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.761
evet cnm bende eşimin parmağıyla egzersiz yapabiliyorum kendi parmağımla cesaret edemedim önemli olan egzersizleri yapmak zaten alışınca kendi parmağımızlada deneme yapabiliriz.
Özümcüm bende doktorların bu kadar çok para almalarına karşıyım... tama az miktarlarda senas ücreti karşılığında para alanlara lafım yok ama 5000 TL. alan Dr.Murat Ulusoy'u kınıyorum....
ona giden kişiler bu vajinismus illetinden bıkıp usandığı için 1 buçuk günde de bunu yendiklerinden şikayet v.b. gibi durumlarda bulunmuyorlar.... bencede bunun şikayet edilmesi gerekir.... dr. un özel tekniği var diyorlar ne özel tekniği Allah aşkına... hipnoz diyorlar dilatör veriyor diyorlar olay bu mu yani ?.... ben hipnozun faydası olduğuna pek inanmıyorum.... eğer hipnoz faydalı ise de bu kadar büyük paralar karşılığında yapılmasına karşıyım.. çünkü ssk da ki dr. da aynı telkinlerde bulunuyoır zaten...
biz vajiye birşey sokmadan oraya birşey girebileceğine inanmazdık.... bunu yapmadan sadece hipnoz la dr. oradan çocuk çıkıyor dediğinde mi inanıcaz.... valla bu benim düşüncem... dr. a karşı değilim....
sadece bu tedavi için alınan 5.000 TL. ücrete karşıyım
( çocuklar duymasındaki filozof Mustafa Ali gibi oldum ama gerçekten de bu paranın miktarına KARŞIYIM )
Süleyman Eserdağ'da var o neden 2.000 alıyor da Murat ULUSOY 5.000 alıyor arada ki 3.000 fark nerden geliyor... Süleyman Eserdağ 4 günde çözüyor o 1,5 günde mi... bumu sebep.... ?..... 2 buçuk gün için 3.000 Tl. mi ödiycez.....
ben ve benim gibiler egzersiz aşamasındayız... eğer bu işi çözemezsek elbetteki son çare doktor...
ama 5.000 TL. vermem onu da söyliyim .................
masallahnazar degmesin.aksatmadan egzersislere devam, seninde halayina az kaldi.kendine güvenin tam olmasi icin, cesaretinin artmasi icin, aklinla mantigin, bu isin olabilecegini idrak atmesi icin, egzersislere devam. sen mum yapmismiydin yapmadiysan, onuda yap. bu arada egzersislerini aynanin karsisinda yapiyorsun deyilmi: eger ayna kullanmiyorsan, sana siddetle israrla ayna kullanmani tavsiye ederim. ne zamanki egzersislerden gecersin ve ben yapabilirim denemek hissi duygusu gelirse: o.zaman hazirsin demektir. hadi gari, uzatma artik, bitir su vajini isini.
masallahnazar degmesin.aksatmadan egzersislere devam, seninde halayina az kaldi.kendine güvenin tam olmasi icin, cesaretinin artmasi icin, aklinla mantigin, bu isin olabilecegini idrak atmesi icin, egzersislere devam. sen mum yapmismiydin yapmadiysan, onuda yap. bu arada egzersislerini aynanin karsisinda yapiyorsun deyilmi: eger ayna kullanmiyorsan, sana siddetle israrla ayna kullanmani tavsiye ederim. ne zamanki egzersislerden gecersin ve ben yapabilirim denemek hissi duygusu gelirse: o.zaman hazirsin demektir. hadi gari, uzatma artik, bitir su vajini isini.
inşallah canım ya ben cesaret edip kendi parmağımı ittiremiyorum 10-15 dk bekliyorum önünde
alışınca kendimde deniycem tabi pes etmek yok
PES ETMEK YOK evet keşke bu zamana kdr yapsaydım diyorum ama zararın neresinden dönülse kardır allah yar ve yardımcımız olsun arkadşm.
amiiin artık geçmiş günlerin acısını çıkarız
çıkarıcağım kesiN bir ara boşluğa düşmüştüm şuan daha iyiyim tek umudum umut değil artık
çıkarıcağım kesiN bir ara boşluğa düşmüştüm şuan daha iyiyim tek umudum umut değil artık
kendime güveniyorum kesinlikle eşimde çok motive ediyor ayna kullanıorum ama gözümü kapatıorum arada nefes alıp veriyorum kendimi moda sokuyorum sonra aynanın bir önemi kalmıyor eşimin parmağıyla yapıyorum zaten inş.. doktora gerek kalmadan aşarız yaaaaaaaaaaaa allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizi bu vajiden kurtarır..
günaydınnnnnn arkadaşlar bugün güzel bi gün olacak hava güzel ağrılarım geçiyor bu akşam tekrar eğzersize başlayacağım ayyyyy çok mutluyum bugün içim kıpır kıpır sanki vajiyi yenicek gibi bir his var içindeeeee
geçmiş olsun canımhadi bakalım kolay gelsin inşallah yenersin tez vakitte
günaydınnnnnn arkadaşlar bugün güzel bi gün olacak hava güzel ağrılarım geçiyor bu akşam tekrar eğzersize başlayacağım ayyyyy çok mutluyum bugün içim kıpır kıpır sanki vajiyi yenicek gibi bir his var içindeeeee
Ayyyy canım benimmm çok sevindim hadi çöz bakalım hayırlısıyla güzel haberlerini alalım tatlışımbanada cesaret gelir belkimmm sen yaptığında halayını da çekeriz inşallahhh
inşallah canımm allahın izniyle yeneceğiz bunu birbirimize cesaret vererek dr gitmeyi çok düşündüm ama dr da aynı şeyleri yaptırıcak burda birsürü arkadaş başardı ben niye yapamayım diye kendime hep cesaret verdim inşallah tez vakitte allah hepime nasip etsin bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?