Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla ben şuan ilk ilişkim bir olsun hayırlısıyla diyom kendi kenidme :)sonra alh ne verdiyse yapacam ama daha birşey olmadı bakalım en uygun zamnaı bekliyoruz çünkü başarısızlıkla sonuçlanana girişimler çok mtivasyon kırıyor tam haır hissedince denemk lazım alla hbilir onuda yenince başka ne dertler çıkacak benimde

Günaydınnnnnnnnn arkadaşlar ayrıca hayırlı cumalar. inşaallah bugünde amacımıza bir adım daha yaklaştık ömürden bir gün daha akıp geçti ama mutluluğada 1 gün daha yaklaştık diye düşünüyorum

aykurt biraz kendinden bahsedermisinn ne kadarlık evlisinn hiç birleşme olmadımıı hiç doktora gitmedinmiii egsersiz yapıomusun yapıosan ne aşamadasınn biraz kendinden bahsedermisinnn

günaydınnnnnnnnnnnnn bugün 11 de uyandımmmmmm dün yorgundum bayağııı sabah 11 de kalktım daha kahvaltı yapmadannnn buraya hucum ettimmmm

kıs git kahvaltını yap bebiş yoksa açlıktan seni tüketmeye başlayacakben erkenciyim bugün koçiş sabah işten geldi normalde onunla yatardım ama bugün yatmadım yatınca gün boyu sersem gibi oluyom

kıs git kahvaltını yap bebiş yoksa açlıktan seni tüketmeye başlayacakben erkenciyim bugün koçiş sabah işten geldi normalde onunla yatardım ama bugün yatmadım yatınca gün boyu sersem gibi oluyom

yaptım kısss kahvaltımııı.....deee.... şimdi kim yemek yapıpı evi toparlıcakkkk

bende öyle düşünuyorum bu kdr kısa sürede alabilsemde hala tedirginlikler var en azından bir hafta her gün deniycez bakalım ne kdr yol katedicez aşsam gene sadece bir cinsel terapiste gidicem ama aşamazsam süleyman eserdağı gidicem inş. gerek kalmaz paramız cebimizde kalır allah yardımcımız olsUN bu arada hangi aşamadan sonra iki parmağa geçebilirim.

yaptım kısss kahvaltımııı.....deee.... şimdi kim yemek yapıpı evi toparlıcakkkk

sennnnnkıs valla hamile kaldım kalalı bi tembellik var bende ağırlık çöküyo hemen yoruluyom bi iki iş yapınca.bide bu istanbul neyle bi şehir anlamadım her gün temizlik yapsan yeri.her yer toz oluyor ya kastamonuda haftada bir temizlik yapıyordum yetiyordu burda her iki günde bir yer siliyom toz alıyom

kızlar acıkın kokoşluk yapıyım dedim kuaföre gittim manikür pedikür kaş bıyık fön hepsini hallettim acıkın motive edeyim kendimi diye ayyy 1 aydır yatıyorum akşamda deneme yapcaz bakalım ayy allahım hemen olsun die beklemiyorum ama 5 cm den çok alırsam mutlu olcam en son 5 cm aldım kızların dediği gibi panik yaparsam beklicem derinnn nefes alıp vericem ıkınıcam daha nasıl motive ediyim kendimi ????

bıdıkcanım nerelerdeydin yavrum sen ya çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah.hadi bakalım kaldığın yerden devam en son rimelde mi kalmıştın ne parlatıcı mıydı yoksa

bıdıkcanım nerelerdeydin yavrum sen ya çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah.hadi bakalım kaldığın yerden devam en son rimelde mi kalmıştın ne parlatıcı mıydı yoksa

aşk olsun bebeğim p... denemesinde 5 cm aldım
kaza geçirdim platform ayakkabılar yüzünden alçıya alındı ayağım tatlım bilek kemiğim çatladı öle dim artık hafif ağrım kaldı ama şiddetli ağrılarım kalmadı

Bencede çok sık tekrarla ben öyle yapıyorum bakımlı olmak kendine güveni arttırıyor.

kız sen ne kokoşsun öyle ya bak kırmışsın en son ayağı.çoook geçmiş olsun.tatlım valla yaşlandım mı ne herkesi birbirine karıştırıyorum kim nerde kalmıştı falan ama senin makyaj malzemelerini unutmadım bakee 5 cm aldıysan gerisi gelir zaten pek bişey kalmamış ki.pe..s yarısında genelde herkes takılıyo zaten.o noktada önemli olan tek şey rahatlık gevşemen gerek.bunu da kaslarını kontrol ederek veya dikkatini başka bi tarafa vererek yapabilirsin.halaya az kalmış canım belki yarın belki yarından da yakın

a.s canım hoş geldinnapalım laflıyoz sen ne yapıyorsun nasılsım???

hoşbuldum cnm iyiyim ben de bi boşluk buldum bakayım dedim nettiriyonuz?

iyiyim canım ah şimdi evde olsam o kanal senin bu kanal benim ohh

sormaaa annemmm yaaaaa döff bizii kısss döffff oturdumuz yerden kalkıpp bi tencere yemek yapmaya üşeniozz döff beniiiii anam bu havalardannn neee açtıı ne kapadıı bu havalar bi tuaf insanlarda bi tuhaflaşıo

ayy hiç sorma ne günlerdi makyaj malzemelerimi kötü emellerime alet ederdim arada bir hala deneme yapıyorum en rahat rimel oluyo valla ama artık p... e geçtik bakalım kısmet bu kadar bekledik 1 ay daha beklerim napıyım gerçi bir aya kalmaz artık vajiden kurtulcammmm

sormaaa annemmm yaaaaa döff bizii kısss döffff oturdumuz yerden kalkıpp bi tencere yemek yapmaya üşeniozz döff beniiiii anam bu havalardannn neee açtıı ne kapadıı bu havalar bi tuaf insanlarda bi tuhaflaşıo

özüm iş çıkışı gelip yapayım ben sana tatlum yemek dediğin nedir yaparım ben sana bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…