- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.781
aynı şeyleri yaşıyorum bende 10 ayık evliyim. Bir yol bulursan banada söyler misin? Hani vajili olunca insan bi atlatsam başka birşey istemem diyor ama atlattıktan sonra öyle olmuyor işte. Ilişkiye girmek vakit kaybıymış gibi geliyor.
GÜNAYDINNNN özümmm bu gün seni geçtim ilk giren ben oldummmm
günaydınnnnnnnnnnnnnbugün 11 de uyandımmmmmm dün yorgundum bayağııı sabah 11 de kalktım daha kahvaltı yapmadannnn buraya hucum ettimmmm
kıs git kahvaltını yap bebiş yoksa açlıktan seni tüketmeye başlayacakben erkenciyim bugün koçiş sabah işten geldi normalde onunla yatardım ama bugün yatmadım yatınca gün boyu sersem gibi oluyom
maşallah canım.. yakında p... denemesine de gecersin acele etme ama.. iyice parmakla alış derim.. doktora ne gerek var şeker bu aşamadan sonra, helede eşinin parmagıylada yapıyosan..
hadi bakalım iyi habeleirni bekliyoruuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaptım kısss kahvaltımııı.....deee.... şimdi kim yemek yapıpı evi toparlıcakkkk
günaydınnnnnn arkadaşlar bugün güzel bi gün olacak hava güzel ağrılarım geçiyor bu akşam tekrar eğzersize başlayacağım ayyyyy çok mutluyum bugün içim kıpır kıpır sanki vajiyi yenicek gibi bir his var içindeeeee
bıdıkcanım nerelerdeydin yavrum sen ya çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah.hadi bakalım kaldığın yerden devam en son rimelde mi kalmıştın ne parlatıcı mıydı yoksa
selam hatunlar naparsınız
selam hatunlar naparsınız
kızlar acıkın kokoşluk yapıyım dedim kuaföre gittim manikür pedikür kaş bıyık fön hepsini hallettim acıkın motive edeyim kendimi diye ayyy 1 aydır yatıyorum akşamda deneme yapcaz bakalım ayy allahım hemen olsun die beklemiyorum ama 5 cm den çok alırsam mutlu olcam en son 5 cm aldım kızların dediği gibi panik yaparsam beklicem derinnn nefes alıp vericem ıkınıcam daha nasıl motive ediyim kendimi ????
aşk olsun bebeğim p... denemesinde 5 cm aldım
kaza geçirdim platform ayakkabılar yüzünden alçıya alındı ayağım tatlım bilek kemiğim çatladı öle dim artık hafif ağrım kaldı ama şiddetli ağrılarım kalmadı
a.s canım hoş geldinnapalım laflıyoz sen ne yapıyorsun nasılsım???
aleyküm selam yafyummmm seda sayanııı izliommsen ne yaparsınnnnn
iyiyim canım ah şimdi evde olsam o kanal senin bu kanal benim ohh
sormaaa annemmm yaaaaa döff bizii kısss döffff oturdumuz yerden kalkıpp bi tencere yemek yapmaya üşeniozz döff beniiiiianam bu havalardannn neee açtıı ne kapadıı bu havalar bi tuaf insanlarda bi tuhaflaşıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?