- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.801
kız sen ne kokoşsun öyle ya bak kırmışsın en son ayağı.çoook geçmiş olsun.tatlım valla yaşlandım mı ne herkesi birbirine karıştırıyorum kim nerde kalmıştı falan ama senin makyaj malzemelerini unutmadım bakee 5 cm aldıysan gerisi gelir zaten pek bişey kalmamış ki.pe..s yarısında genelde herkes takılıyo zaten.o noktada önemli olan tek şey rahatlık gevşemen gerek.bunu da kaslarını kontrol ederek veya dikkatini başka bi tarafa vererek yapabilirsin.halaya az kalmış canım belki yarın belki yarından da yakın
hoşbuldum cnm iyiyim ben de bi boşluk buldum bakayım dedim nettiriyonuz?
sormaaa annemmm yaaaaa döff bizii kısss döffff oturdumuz yerden kalkıpp bi tencere yemek yapmaya üşeniozz döff beniiiiianam bu havalardannn neee açtıı ne kapadıı bu havalar bi tuaf insanlarda bi tuhaflaşıo
ayy hiç sorma ne günlerdi makyaj malzemelerimi kötü emellerime alet ederdim arada bir hala deneme yapıyorum en rahat rimel oluyo vallaama artık p... e geçtik bakalım kısmet bu kadar bekledik 1 ay daha beklerim napıyım gerçi bir aya kalmaz artık vajiden kurtulcammmm
özüm iş çıkışı gelip yapayım ben sana tatlum yemek dediğin nedir yaparım ben sana bebişim
Bencede çok sık tekrarla ben öyle yapıyorum bakımlı olmak kendine güveni arttırıyor.
herkese selam kuzucuklar.....hayırlı cumalar.. bende geldiimm
ne ettirelim şekerim tembel tembel oturuyomkeşke çalışsaydım en azından dinç olurdum iyice paslancam evde valla
saoll bacımmm burdan bi kopabilsem kalkıp yapacammm yapıştım kaldım burayaaaa
hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar
sağol canım.. nabersiniz bakimm
sağol canım.. nabersiniz bakimm
hoşgeldinnn.....tembellikk ediozzzzz.....
haklısın aslında çalışınca insan daha planlı programlı oluyo sanki daha bi dinç oluyosun haliyle hep bi koşuşturmaca içindesin çünkü
hoşgeldinnn.....tembellikk ediozzzzz.....
et canım ne güzel.. bende baş agrısından cıldırcam yinekabuslarla uyandıgım zaman hep böyle oluyo ne zaman bitceeekkkkkkkk bu rüyalarrrrrrrrrrr
çalışan biri olarak sölüyorum çalışmak güzel ama evde olmak da güzel ya akşam eve git yemek bulaşık çamaşır varsa ütü hal kalmıyo insanda bide eğzersizlerimiz var bizim ekstra olarak bi ara ben mumla uyuyup kalmışım ne gülmüştüm kendi halime
offf aynen ya bende çalışan bir bayan olrk çok dertliyim artık isyan ettim bu hafta bır bayan çağırıorum artık yetişemıyorum temizliklere evim çok büyük çok zor oluyor herşey bize bakıyor erkekler anca dağıtsın kadın toplansın
uleynnnn tembellik etmeyin gelin buraya taze yaprak topladım sarıp yiyelimtek başıma sarması zor oluyoooo
uleynnnn tembellik etmeyin gelin buraya taze yaprak topladım sarıp yiyelimtek başıma sarması zor oluyoooo
canım benim evde çok büyük ben 15 te bir bayan çağırıyorum sağolsun anneciğim başında duruyor yoksa imkansız yetiştiremem
ben bu zamana kdr hiç çağırmadım ama artık yetiştiremiyorum bazı şeyler kalıyor o yüzden çağırıcam artık bu arada alanın ne cnm..?**
leynn nazlııı bizizzz yeme bayıılırımmmm yaprak sarmasınaaa ben gelirsem sizede kalmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?