Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne ettirelim şekerim tembel tembel oturuyom keşke çalışsaydım en azından dinç olurdum iyice paslancam evde valla

sormaaa annemmm yaaaaa döff bizii kısss döffff oturdumuz yerden kalkıpp bi tencere yemek yapmaya üşeniozz döff beniiiii anam bu havalardannn neee açtıı ne kapadıı bu havalar bi tuaf insanlarda bi tuhaflaşıo

kız seni döverdim de dua et bebişe ona kıyamamhem o işlere venüsümle kelebek bakıyocanım evde,işte herkes hasta ya hamişler dikkat edin kendinize valla havalar yanar döner hasta olmayın sonra.ısınamadık gitti:2:

olsun canım anar anar gülersin artıksonu güzel olucak nasıl olsa beklemeye değer er ya da geç olucak çünkü doğru adrestesin

Son düzenleme:
Bencede çok sık tekrarla ben öyle yapıyorum bakımlı olmak kendine güveni arttırıyor.

canım aynen bakımlı olmak güzel bişi de ben biraz fazla kokoşluk yaptım 1 aydır totomun üstünde yatıyorum ancak ayağa kalkabildim kalkmışken huylu huyundan vazgeçmez soluğu kuaförde aldım şu vajiliğimden de bi kurtulsam ayy neler alcam kendime kendimi ödüllendiricem

herkese selam kuzucuklar.....hayırlı cumalar.. bende geldiimm

hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar

ne ettirelim şekerim tembel tembel oturuyom keşke çalışsaydım en azından dinç olurdum iyice paslancam evde valla

haklısın aslında çalışınca insan daha planlı programlı oluyo sanki daha bi dinç oluyosun haliyle hep bi koşuşturmaca içindesin çünkü

saoll bacımmm burdan bi kopabilsem kalkıp yapacammm yapıştım kaldım burayaaaa

aman erken daha be akşama daha çok var yaparsın bende izin günümde evde kalınca miskinlik yapıorum son 1 saat kurulu robot gibi yemek vs ayyy evde olmanın tadını çıkarın anam ya yat dinlen tv izle müzik dinle ayyyy özendim valla şimdi

hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar

haklısın aslında çalışınca insan daha planlı programlı oluyo sanki daha bi dinç oluyosun haliyle hep bi koşuşturmaca içindesin çünkü

çalışan biri olarak sölüyorum çalışmak güzel ama evde olmak da güzel ya akşam eve git yemek bulaşık çamaşır varsa ütü hal kalmıyo insanda bide eğzersizlerimiz var bizim ekstra olarak bi ara ben mumla uyuyup kalmışım ne gülmüştüm kendi halime

offf aynen ya bende çalışan bir bayan olrk çok dertliyim artık isyan ettim bu hafta bır bayan çağırıorum artık yetişemıyorum temizliklere evim çok büyük çok zor oluyor herşey bize bakıyor erkekler anca dağıtsın kadın toplansın

canım benim evde çok büyük ben 15 te bir bayan çağırıyorum sağolsun anneciğim başında duruyor yoksa imkansız yetiştiremem

ben bu zamana kdr hiç çağırmadım ama artık yetiştiremiyorum bazı şeyler kalıyor o yüzden çağırıcam artık bu arada alanın ne cnm..?**

yöneticiyim canım inanki çok yoruluyorum bütün gün oraya koş buraya koç yönetici olupta masa başında oturanlara hayranım bu arada ama ben yapamıyorum kıpır kıpırım akşam eve gidince az bi oturayım ağrılar hemen çıkıyo koşturmacada anlamıyorum yorulduğumu evde çıkıyor acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…