Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaaaaaaaaa nerden topladııınnnnnnn bahçe mi varrrrrrrrrrr
bende baglara bahcelere gitmek istiyorummmmmmmm
ahh ahh keşke bahçe olsa neler dikerim ama asma çatıda bayağı büyük taze taze iyi oluyor her hafta topluyoz

ay zeytin yağlımı yapıyon çok severim iyicene sar kalem gibi olsunlar akşama kk olarak sendeyiz canımm

evet canım zeytinyağlı aaa gelin ne demek şekerim afiyetle yeriz

leynn nazlııı bizizzz yeme bayıılırımmmm yaprak sarmasınaaa ben gelirsem sizede kalmazzz

sizsiz boğazımdan geçermi kıs toplaşıp gelin

kıs sus et olmasın valla yine bu aralar sık acıkmaya başladım durmadan midem kazınıyor yaa

aaa gercekten mii neden acabaa ben hep öyleyim ama cok yiyemiyorum o yüzden kilo alamıyorum

sevcihan kıs bi daha ne saman doktora gidecen sen

bu ayın 20 sinde gidicez canımcım.. kıısss benim minnakımm hissettiriyo kendini artıkkkkk.. pıt pıt vuruyooo

kıssss bendede pıt pıt bişi atıooo amaaa ben damardır felan atıo herhalde diorumm..ne bilim daha küçük atamaz diom..bende 1 hafta sonraaa 4 aylık olcam tam hatta 4 ay bitcek......dün bişi daha öğrendimmm ne kadar doğru bilmiom bizimmm amca gelinleri sölediii 2 aylık bebekleri var onlarındaaaa annne karnında hıçkırdığıı hissediliormussss pıt pıtt atıomus hıçkırık tutuncaaa :26:

bu ayın 20 sinde gidicez canımcım.. kıısss benim minnakımm hissettiriyo kendini artıkkkkk.. pıt pıt vuruyooo[/QUOTE]

[/QUOTE]

bende 12-13 haftallıkken falan karnımda seyirme gibi bişler oluyodu.. zaten ultrsonda falan nasıl hareket ediyolar görüyoruz... doktorlar hissetmezsin daha diyo ilk gebelikte farkına varamıyomusuz çünkü.. ama doktorlar inanmasada hissediliyo hıçkırıyolarmış ay hatta çişlerini yapıyolar kıs içimize hahahah

ancak biz daha net hissederiz artık benimde 4,5 aylık oldu canım.. cok güzel bişi ama ya dün hiç elimi cekmedim karnımdan

bende 12-13 haftallıkken falan karnımda seyirme gibi bişler oluyodu.. zaten ultrsonda falan nasıl hareket ediyolar görüyoruz... doktorlar hissetmezsin daha diyo ilk gebelikte farkına varamıyomusuz çünkü.. ama doktorlar inanmasada hissediliyo hıçkırıyolarmış ay hatta çişlerini yapıyolar kıs içimize hahahah

ancak biz daha net hissederiz artık benimde 4,5 aylık oldu canım.. cok güzel bişi ama ya dün hiç elimi cekmedim karnımdan [/QUOTE]

ben hiç ultrasona bakmıodum baksamda bişi anlamıodumm saten hareket etmiodu uyuyoduuu doktor uyandıramıoduu bi kere kıbırdadı ondada ben görmedim bakmıodumm çünküüü şimdi gittimde daha belirgin olur herhalde neysee canım hakkımızda hayırlısııı ben çıkıommm yemekleri yapamda gelemmm sayfam açık arada gelir bakarımm söle bi saat sonra buluşalımm sohbete devam edelimmm

ben hiç ultrasona bakmıodum baksamda bişi anlamıodumm saten hareket etmiodu uyuyoduuu doktor uyandıramıoduu bi kere kıbırdadı ondada ben görmedim bakmıodumm çünküüü şimdi gittimde daha belirgin olur herhalde neysee canım hakkımızda hayırlısııı ben çıkıommm yemekleri yapamda gelemmm sayfam açık arada gelir bakarımm söle bi saat sonra buluşalımm sohbete devam edelimmm[/QUOTE]

kısss ben gözlerimi alamıyorum bişi anlamıyorum ama ekrana bön bön bakıyorum.. eşimm diyo aha bacakları aha burnu :))))))) ya diyorum bende mi bi gariplik var

hadi bakalım sen yemeklerini yap bende az dinleniyim uzanıyımm.. amaaannn yalnızım dostlarım yalnızım yalnııııııııııızzzzz... çok dertliyim be yaaaaaaaa

kısss ben gözlerimi alamıyorum bişi anlamıyorum ama ekrana bön bön bakıyorum.. eşimm diyo aha bacakları aha burnu :))))))) ya diyorum bende mi bi gariplik var

hadi bakalım sen yemeklerini yap bende az dinleniyim uzanıyımm.. amaaannn yalnızım dostlarım yalnızım yalnııııııııııızzzzz... çok dertliyim be yaaaaaaaa [/QUOTE]

kızzzzzzzzzzzzz günler su gibi özüm ne zaman hamile kaldında 4 aylık oldun Maşallah

kızzzzzzzzzzzzz günler su gibi özüm ne zaman hamile kaldında 4 aylık oldun Maşallah[/QUOTE]

dimeee şaka maka 4 ay olacakkk..ve ben halaaa hamile oldumun farkında bile değilimmmm şaşkınlığım hala devam ediooo..ne bi bebek mağazasının önünden geçip bi bakim diom ne bişi alımmm ne bi heves var sunu alim bunu alimm diee.... halaaa farkında değilimmmmm diom yaaa beni tekmelemeden anlamıcam herhaldeee

benimde aynı hatta egzersiz yapıp yapmaya kalkışıyoruz yoko girmiyo
yatışpozisyonunda mı sorun var anlayamadım ki bende deee aynııı
kitapı bende hepsi burada dan sipariş verdim 10 gün oldu anca kargoladılar yarın gelcekk yuppiiiii
ölçüyormusn sanırımbenimde aynı yani başından biraz daha fazla giriyor daha girmiyor acıfalanyok ama girmiyor hızlıca ittirse girer belkide öleacır neden öle oluyorki aparatım kayıyoo resmen içine gerçeği giremiyor yaa çıldırcam

öle mi yapsam bende mesela akşam artık yanında yapıyorm hemen oluyo önceden 45 dakka uğraşırdım kızlar bakın cesaret alın bende yenenlerin mesajlarını okuyunca yeminederim kıskançlık değilcesaret mutluluk geliyor yapılıyormuş oda benim gibiyfdi diyorum mesela bende asla oraya parmak sokakmam diyordum ama şimdi p..s boyutundaki aparatım 10dakkada giriyor ama direk onla değil önce ufak bi aparatla kasları gevşetiyorum sonra alıyorum onu kayıyo resmen inanın yapılıyor ama aşamaaşama sabır lazım dün o kadar çok dua ettimki inşallah kurtulucaz

selam mıllet napıyorsunuz ne var ne yok beyonce15 cnm sesın cıkmıyor ne durumdasın rapor ver bakım

uffffffffff anlamıyorum yapamadığım için kendime gıcık oluyorummmm inanamıyurm geçiçek bu günlerama gülüp hatırlıcam burayı bulmasaydım hergünağlıcaktım çok huzur buldum burda yenebilicemianladım kabul ettim artık takmıyorum

canım ben bugün tanıdık bi kadın duğumcu arkadaşla konuştum ilk defa anlattım ona eğzersizlerden bahsettim kucak kucağa poziyonda dene derin nefes al olucak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…