- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.821
ahh ahh keşke bahçe olsa neler dikerim ama asma çatıda bayağı büyük taze taze iyi oluyor her hafta topluyozyaaaaaaaaaa nerden topladııınnnnnnn bahçe mi varrrrrrrrrrr
bende baglara bahcelere gitmek istiyorummmmmmmm
ay zeytin yağlımı yapıyon çok severim iyicene sar kalem gibi olsunlar akşama kk olarak sendeyiz canımm
leynn nazlııı bizizzz yeme bayıılırımmmm yaprak sarmasınaaa ben gelirsem sizede kalmazzz
olsada yesekkk valla........
ahh ahh keşke bahçe olsa neler dikerim ama asma çatıda bayağı büyük taze taze iyi oluyor her hafta topluyoz
evet canım zeytinyağlı aaa gelin ne demek şekerim afiyetle yeriz
sizsiz boğazımdan geçermi kıs toplaşıp gelin
valla canım olunca yiyorumda sarması öldürüyor adamı 2 saat uğraşıyom 1 saate dayanmadan bitiyo
süper vallahi yaaafiyet bal şeker olsun löp löp et olsun
aynen öyle oluyo sarması saatlerce yemesi hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kıs sus et olmasınvalla yine bu aralar sık acıkmaya başladım durmadan midem kazınıyor yaa
sevcihan kıs bi daha ne saman doktora gidecen sen
şekerler size doyum olmaz azcık uzanım kalkıp yemek yapcam öpüyorum hepinizi
[/QUOTE]kıssss bendede pıt pıt bişi atıooo amaaa ben damardır felan atıo herhalde diorumm..ne bilim daha küçük atamaz diom..bende 1 hafta sonraaa 4 aylık olcam tam hatta 4 ay bitcek......dün bişi daha öğrendimmm ne kadar doğru bilmiom bizimmm amca gelinleri sölediii 2 aylık bebekleri var onlarındaaaa annne karnında hıçkırdığıı hissediliormussss pıt pıtt atıomus hıçkırık tutuncaaa :26:
bu ayın 20 sinde gidicez canımcım.. kıısss benim minnakımm hissettiriyo kendini artıkkkkk.. pıt pıt vuruyooo
bende 12-13 haftallıkken falan karnımda seyirme gibi bişler oluyodu.. zaten ultrsonda falan nasıl hareket ediyolar görüyoruz... doktorlar hissetmezsin daha diyo ilk gebelikte farkına varamıyomusuz çünkü.. ama doktorlar inanmasada hissediliyohıçkırıyolarmış ay hatta çişlerini yapıyolar kıs içimize hahahah
ancak biz daha net hissederiz artık benimde 4,5 aylık oldu canım.. cok güzel bişi ama ya dün hiç elimi cekmedim karnımdan
ben hiç ultrasona bakmıodum baksamda bişi anlamıodumm saten hareket etmiodu uyuyoduuu doktor uyandıramıoduu bi kere kıbırdadı ondada ben görmedim bakmıodumm çünküüüşimdi gittimde daha belirgin olur herhalde neysee canım hakkımızda hayırlısııı ben çıkıommm yemekleri yapamda gelemmm sayfam açık arada gelir bakarımm söle bi saat sonra buluşalımm sohbete devam edelimmm
benimde aynı hatta egzersiz yapıp yapmaya kalkışıyoruz yoko girmiyoAmin canım. Venustenciğim ben hala çözemedim p...s denemesindeyim ama ilk girişte bile zorlanıyo biliyomusun mumu kalınlaştırıp p....s boyutuna getirip alabiliyorum yarısını ama p...si alamıyorum.Ya ben kocişimi de çok seviyorum bütün egzersizlerimi de yaptım ama olmuyooo.
yatışpozisyonunda mı sorun var anlayamadım ki bende deee aynıııcanım ben en son p.. kalınlığında mumu 15 cm aldım ve her alışımda ölçüyordum ilerleme varmı diye ama eşimle deneme yaparken en fazla 5 cm alabildim anlayamadığımda bu mumla yapıyorum p.. en son 5 cm alabildim sen hangi aşamadasın
kitapı bende hepsi burada dan sipariş verdim 10 gün oldu anca kargoladılar yarın gelcekk yuppiiiii" .......Ağzımızın içini döşeyen epitel doku vajinanın içiyle aynıdır.Nasıl ki kuru bir ekmeği çiğnemeden,tükürüğümüzle ıslatmadan yutmaya çaloıştığımızda boğazımız kanarsa ,acrsa,vajinaın içine de kuru kuruya p..... sokulmaya çalışılırsa ,ağrı,acı ve kanama olur.Yani kadın rahatsa, kendini kasmazsa, sulanması tam olmuş ise ilk gece de yüzüncü gece de ağrı,acı ve kanama olmaz.Çünkü vajinanın görevi p..... içine almak ve neslin devamını sağlamaktır.Vajina bu görevi yaparken neden sorun yaşansın?Gözümüzde görme işlemi sırasında ağrı,acı ve kanama oluyormu?Ama gözümüze toz girse ve biz ovuşturursak ağrı,acı ve kanama olabilir.Bu normal dışı bir durumdur..........."
vajinismus'un üstesinden gelmek kitabından bir bölüm sizlerle paylaşmak istedim.kitabı yeni aldım bir kaçgünüdür okuyorum.çok güzel bir kitap.gerçekten de bizim ruh halimiz,kişiliğimiz çok güzel ve doğru anlatılmış.okurken gülüyorum bazen,çünkü vajinismuslu kadınların huyları bile aynı oluyor heralde.ama inanın okunması gereken bir kitap bence,insanı çok güzel ikna ediyor.belki abarttığımı düşüneceksiniz ama ben yenmiştim vajiyi nisanda,ama hala rahat değildim yani gitgel falan yapamıyorduk.bu kitabı olumaya başladktan sonra bir cesaret geldi bana ve inanın ondan sonraki 2 denememizde de kendimi kasmadım çok rahat bıraktım ve git gel bile yapmaya başladık biraz..inşalah devamı gelecek.ama benim için en önemlisi kendimi gevşetebilmemdi. çünkü egzersizde p........ boyutunda mumu çok rahat alırken p.... bi türlü rahat alamıyordum yani hepsini alabiliyodum ama kendimi kasıyodum ve acı duyuyordum.arkadaşlar lütfen sizde bu işin üzerine gidin inanın aşılmayacak bir sorun değil.benim egzersizlerim baya uzun sürmüştü 2 buçuk ay falan uğraştım nerdeyse. hatta ben kendi kendime yenemiyicem uzman yardımı almam lazım diye düşünüyordum. ama insan tek başına yenebiliyor zaten kitapta da kendi kendinize üstesinden gelebileceğiniz bir durum diye üzerinde duruluyor.
ölçüyormusn sanırımbenimde aynı yani başından biraz daha fazla giriyor daha girmiyor acıfalanyok ama girmiyor hızlıca ittirse girer belkide öleacır neden öle oluyorki aparatım kayıyoo resmen içine gerçeği giremiyor yaa çıldırcamkızlar acıkın kokoşluk yapıyım dedim kuaföre gittim manikür pedikür kaş bıyık fön hepsini hallettim acıkın motive edeyim kendimi diye ayyy 1 aydır yatıyorum akşamda deneme yapcaz bakalım ayy allahım hemen olsun die beklemiyorum ama 5 cm den çok alırsam mutlu olcam en son 5 cm aldım kızların dediği gibi panik yaparsam beklicem derinnn nefes alıp vericem ıkınıcam daha nasıl motive ediyim kendimi ????
bende ara ar apenis deniyorum ama olmuyo..... bence penis boyutundaki mumu bi kaç gün almak lazım onda rahat olunca penistede rahat olabilirsin...... ben öyle düşünüyorum.... yani penisten kalın birşey alırsam peniste olur diye düşünüyorum....
selam mıllet napıyorsunuz ne var ne yok beyonce15 cnm sesın cıkmıyor ne durumdasın rapor ver bakım
uffffffffff anlamıyorum yapamadığım için kendime gıcık oluyorummmm inanamıyurm geçiçek bu günlerama gülüp hatırlıcam burayı bulmasaydım hergünağlıcaktım çok huzur buldum burda yenebilicemianladım kabul ettim artık takmıyorum
offffffffffffffffffffffffffff anam yaaaaaa ne çileymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?