Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben bugün tanıdık bi kadın duğumcu arkadaşla konuştum ilk defa anlattım ona eğzersizlerden bahsettim kucak kucağa poziyonda dene derin nefes al olucak dedi

kucakkucağa mı mesela eşim otururken denedik olmadı ki öleeee gerçi sabırsızca davrandım hemen girmesini istediim ben altta oluyorum acaba elmle tutuyorum ondan mı giremiyor

kucakkucağa mı mesela eşim otururken denedik olmadı ki öleeee gerçi sabırsızca davrandım hemen girmesini istediim ben altta oluyorum acaba elmle tutuyorum ondan mı giremiyor

canım ben de anlamadım ilkin sonra resimle anlattı kağıda çizdi şimdi eşin bacaklarını uzaksın oturur gibi sende onun üstüne bacaklarını aç otur biraz mesafe olsun orayla jelle vajini dedi popoyu hafif kaldır ıkın eşin görür vajini o şekilde yerleştir dedi dedi ama deneyeceğim bakalım bu akşam

bu arada çok ayrıntılı yazdım kusura bakma ama birbirimize yardımcı olma açısından yazdım canım

canım bende napcamı şaşırdım artık baktım olmuyo kıyıcam paraya gidicem dr 2-3 güne hallediyorlarmış yani yapamadıkça kendimi daha kötü hissediyorum

canım ben bugün tanıdık bi kadın duğumcu arkadaşla konuştum ilk defa anlattım ona eğzersizlerden bahsettim kucak kucağa poziyonda dene derin nefes al olucak dedi

canım bende napcamı şaşırdım artık baktım olmuyo kıyıcam paraya gidicem dr 2-3 güne hallediyorlarmış yani yapamadıkça kendimi daha kötü hissediyorum

ee olmayınca mecbur ama gene elimden geleniyapıcammm

saçmalama canım olmıyıcak diye bişey yok. hiç mi bizim hikayelerimizden ders çıkarmıyorsunuz Allah aşkına.bende aynı şekildeydim umutsuzluğa kapılmıştım ama bu işin özü sabırla egzersizlere devam etmek.Ben mesela ilişkiden önce hala 15dk falan egzersiz yapıyorum.daha rahat hissediyorum kendimi,iyice beynime kazınmış oluyo .tamam anlıyorum olmayınca morali bozuluyo insanın ama ben şöyle düşünüyordum "başaramdım henüz ama ilk başa göre çok yol katettim,bişeyşleri aştım,eskisi gibi değilim artık,demekki olucak" sende böyle düşün. inan bir zamanı var. burda 2-3 haftada yenen de var.3-4 ayda yenende.ben 2 buçuk ayda yendim mesela.hatta şuan tam olarak yenmiş sayıyorum kendimi,çünkü şuan rahatım,gitgel yapabiliyorum 4 ay olmuş oluyor bu durumda. kişiden kişiye değişiyor herkesin psikolojisi kabullenmesi farklı. inan acı var diyosan kendini kasıyosundur ondandır.gevşeyip rahatlarsan zerre kadar acı yok yemin ederim.doktora gideceğine şu dediğim kitabı al oku,olmazsa ondan sonra gidersin.

asmincan hep egzersiz miyapıyorsunilişkidenönce ne kadar oldu yeneli mesela bende diyorum ki hayal kuruyorum filmlerdeki gibi bir ilişkim olsa hiç egsersiz yapmadan gelişi güzel işte onun hayalini kuruyorum yani tek o işolsun değil güzel dakikalarolsun istiyorum bu böle egzersizle duygudan yoksul geliyor bana

ben nisan sonunda yendim. ondan beri ilişkiden önce kısa bir süre 10 dk falan egzersiz yapıyorum.yapmasamda belki olur ama biraz daha zaman tanımak istiyorum kendime. ama artık kendimi rahat bıralıp gevşeyebiliyorum ilişki sırasında. eşimde artık dikkatli davranıyor.1 hafta öncesine kadar kendimi kasıyodum istemeden ve alabiliyodum hepsini ama acı duyuoyrdum. her defasında kasmıyıcam kendimi desemde kasıoydum. ama şuan rahatım hafif gitgelde yapabiliyorum.aşama aşama olucak bunlar. artık bundan sonra egzersizleride bırakırım.ondan sonra zevk ve filmlerdeki gibi olabilir ama ben şuan tamamen duygudan yoksun yapmıyorum,romantik bi şekilde başlıyoruz ,görev gibi yapmıyoruz yani. ama hani çok zevkli bişey diyolar ya o zevk kısmını henüz hissedemedim,zamanla olur umutluyum

bende de aynı sorun vardı kızlar.egzersizleri kadın doğum dru önermişti ve bunlar yüzünden iyice psikolojim bozulmuştu.bir de ilişkiye hazırlanırken v.. ıslanıyor ve kolay oluyor ama egzersizlerde ıslanma yok ve daha da acı verici bi hal alıyodu.ben hipnozla yendim bu durumu.o nedenle bu egzersizlerle vs kendimizi yıpratmaya gerek yok bence..

uyumadım canım ya.. cok rüya görüyorum korkuyorum sırf rüya görmiyim diye uyumuyorum
tv nin krsısında uzandım öyleceee.. ayy ne olcak böyle yaaa ne zman geçicekkk

canımmmm düşünmee sendee düşündüğün kafana taktığın için görüyorsundurr....iyi şeyler düşün Rabbimin izniyle iyi şeyler olsun inşallahhhh....bende bi ara üst üste kötü şyler gördüm kafama taktımm sonraaa düüşündüm sadece rüya diee motive ettim kendimi bi dahada görmedimm....gördüğün kötü rüyayııı kimseye anlatmaa kendin hayıra yor hayır olsun inşallahh...düşünmeeeee takma kafanaaa....

evet canım haklısın.. adı üstünde rüya yani ama cok korkarak uyanınca uyumaya korkar oldum... benim bi arkadasımda hamile o da 5. aydan sonra cok görmeye baslamış pfff... başımın agrısı bari gecsee

hımmmm ya zaten 1 ay olmuş haklısın alışana kadar ıkınma gibi dur o zaman git gellerihızlıyapabilirsiniz ben aparatla o şekilde ççokkolay yapıyorum yaa gerçekten baya yol katetdik gitgelyapamıyordum onuçok güzel yapıyorum zevk alma işi vajinismusun tedavisindendaha zor olduğunu biliyor musun ben klitoris zevki alıyorum ama va... zevkini bilmiyorum daha oraya giremediği için zamanla transfer oluyormuş oraya yaa şu dünyanın nimetini yaşamakistiyorum helallim ya allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…