Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben geldimmmmmama moralim bozuk geldimmmya ben herşeyden tiksinmeye başladım en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum tavuk,yoğurt,süt,mantar ve çiğerden nefret ediyorum

ben geldimmmmmama moralim bozuk geldimmmya ben herşeyden tiksinmeye başladım en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum tavuk,yoğurt,süt,mantar ve çiğerden nefret ediyorum

oyyy kıyamammmm...... malesef öyle oluyo canım yani bende yasadım... tavuk yiyemiyorum artık..
düzelir ama merak etme.. ben süte yeni basladım.. yogurdun da içine çilek dilimleyerek yemeye calışmıştım.. mevsim meyvesiyle yiyebilirsin yogurdu.. bozma moralini.. ne kadarlık olmuştu

yanii sürtünmemiiiiiiii
sürtünme değilllllll yaaa baskı elle ben sürtünmeyle hiç olmadım yaa siz hiç zevk almadınız mı gerçektenbilmiyor mmusunuz klitorisi ya erkeklerde p..s kadındada klitoris zevk algılayıcıları yaaaaaaaa hatta g noktasınıda biliyor musunuz işte klitorisiniçerdekiuzantısıodaaa hızlı iyi girmiş bir p..s sağlıyor mus hahaaaa onu merak ediyorum işte diğeri baya güzel
aynen kuşum.. zevk zevktir anacım farklı bişey hissetmiyosun kiiii
ama ölede bunu yaşamamış 20 30 yıllıkkadınlarvaryaaa yaniaynıbiz vajilinasılsakonlarda hiçzevkalamamış ve hatta onların tedavizorbizden

ha sürtünme ha elle baskı şeklinde aynı şey canımcım işte.. zevk tabi aldım kendi adıma konusmak gerekirse... işte diyorum ikiside aynı zevk farklı bi zevk degil

12. haftaya girdim canım benim belirtiler mi geç başlıyor ne normalde başlarda olması gereken bi şey değil mi tiksinti ve bulantı.

ayyyyy boyenece Allah seniii iyi etsin emiiii mesele zevk alıp almamızz değill..g noktasını duydum biliorumdaa klitoris hiç duymamıştımmm zevk alma meselesinee kilitoris dendiniii ilk defa duydummmm

herkese hayırlı akşamlar yenen arkadaşlara sormak istiyorum ben sadece alttayken olabiliyor ilk zamanlar için bu normalmi ben üsteyyken bir türlü olmadı bir kaç denedik yanlız yine sadece ben alttayken oldu yani bende korku oluştu tam olarak olmamışmıdır acaba bir fikri olan varsa yazsın lütfen

normal canım ilk zamanlar bende pozisyon değiştiremedim biraz alıştıktan sonra oldu.ama yinede arada deneyin.üstteyken önce çömelip al sonra yavaşça bacaklarını bük ben hala öyle yapabiliyorum.

12. haftaya girdim canım benim belirtiler mi geç başlıyor ne normalde başlarda olması gereken bi şey değil mi tiksinti ve bulantı.

normalde 8-12 hafta arası sürer diyolar.. ama canım benim 5 hafta sonunda basladı 16 ya kadar sürdü neredeyse bende cok zor gecirdim.. kişinin bünyesine göre degişiyor herhalde.. umarım cok agır gecirmezsin.. başucumdan tuzlu krakeri eksik etmedim mesela.. biraz oturtuyo mideyi..

ayyyyy boyenece Allah seniii iyi etsin emiiii mesele zevk alıp almamızz değill..g noktasını duydum biliorumdaa klitoris hiç duymamıştımmm zevk alma meselesinee kilitoris dendiniii ilk defa duydummmm

hiii öle miiiiiii farkı yok mu yaa diğeriokadaruğraştığımız şeyin farkıyok mu

töbe yarabbimm :) vazgececek şimdi yapmaktan

annemmm yaaa dert ettiğin şeye bak olsunda sen alttayken olsun..zaten bi alış altta üste tavanda yerde her yerde olur hele bi alışşş......kızların bi çoğu üste başardı bende tam tersiii üste hayatta yapamıodummm nasıl yapıolar doktor bile sen üstteeyken daha rahat olur dedii ama yokkk çok zorlandımmm ben alttayken olmustuuu....[/B]

[/B]zaten hiç tatlı şeyleri yiyemiyorum nerde tuzlu şeyler var onları yiyorum.inş.bulantıda olmaz kokular çok etkiliyor bu akşam çiğer aldık kan yapsın diye yiyemedim eşimde ben yemedim diye oda kıllandı[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…