Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oluyor canım normal şeyler.. bende tatlı görmek istemiyodum şimdi tatlı canım istiyo.. kahvaltıda falan recel yiyebiliyorum.. düzelcek sen merak etme kuşumm... ha bide ben o haftalarda acıkınca bişey yiyemedigimden ceviz falan yiyodum.. bebegin zeka gelisimi içinde cok faydalı aklında olsun.. hala günde 3-4 tane yiyorum.. akıllı bebelerimiz olsun dimi

cevizim kalmadı fındıkla idare ediyorum şimdilik seçimden sonra annemler gelcek onlar getircek cevizi

canım dertlenmek değilde ben çok çocuk istiyorum acaba tam olarak kurtulamadım mı yoksa yapamıyormuyuz korkusu sardı panik oldum biraz sizlerde yaşamışşınız aysını demekki neyse rahatladım biraz

KIZ klıktorıs hani tam cinsiyet bölgemizin tam
ortasında küçük dudaklar varya ,oraya p .... sürtününce zevk alır ,nasıl duymadın anacım sen?

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnn ben p... yarısını akşam aldımmmm tam sona geliodukki küçük tuvaletim geldiiiii ayyy sinir oldum wc ye gittim geldim kociş dedi tamam yatalım bugünlük yeter çok yol kat ettin bi kaç gün egzersiz yap gene devam ederiz ama ben bu akşam bırakmam gene tam gaz devam az kaldı hissediyorum yenicem

bide vajiyi yenmiş arkadaşlara bişi sormak istiyorum p.. iyice girince yanma oldumu bende hafif bi sızlama oldu normalmi acaba bu durum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günadınn canımmmm.... biliyon muuu ben ağlıyorumm

tebrikler alışana kadar olur o azıcık yanma hissi normal.. yarısına kadar almışsan zaten yenmişsin işte

bıdıkcannnn eeee sen yendin ozaman yarısınaa kadar almışsınnn...bende yarısınaa kadar almıştım öle hamile kaldım bennn ...sende yendinnn artık kendinii yenmiş sayyyy

aslında ben görmedim kocişkom hiç girmiyo girmiyo deyip durdu oysaki giriyomuş sonrasında yarısı girdi dedi hiç bu kadar olmamıştı ya hala inanamıyorum şimdi yine aradım aşkım kesin girdimi diyorum artık teli kapatıyo yüzüme girdiiiiiiiiiiii diye bağarıyor ne bilim hala şok oldum ağlamak istiyorum ya anlıyomusunuz kızlar beni :84::84:geriside gelicek inşallah bide akşam kendimi çok kastım bu akşam rahat bırakıcam birde arada çıkıp durdu p.. ve eşim dediki çıkardım ama tekrar girdiğinde gene yarısına kadar giriyor yani bir defa tam girse artık hep giricek allahım adaklar adadım zaten çok kötü bi durum bütün gece ağladım yani sadece yarısı girdi demekki tamamı girse ben kalpten gidicem sevinçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…