- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.881
[/B]zaten hiç tatlı şeyleri yiyemiyorum nerde tuzlu şeyler var onları yiyorum.inş.bulantıda olmaz kokular çok etkiliyor bu akşam çiğer aldık kan yapsın diye yiyemedim eşimde ben yemedim diye oda kıllandı[/B]
oluyor canım normal şeyler.. bende tatlı görmek istemiyodum şimdi tatlı canım istiyo.. kahvaltıda falan recel yiyebiliyorum.. düzelcek sen merak etme kuşumm... ha bide ben o haftalarda acıkınca bişey yiyemedigimden ceviz falan yiyodum.. bebegin zeka gelisimi içinde cok faydalı aklında olsun.. hala günde 3-4 tane yiyorum.. akıllı bebelerimiz olsun dimi
canım dertlenmek değilde ben çok çocuk istiyorum acaba tam olarak kurtulamadım mı yoksa yapamıyormuyuz korkusu sardı panik oldum biraz sizlerde yaşamışşınız aysını demekki neyse rahatladım birazannemmm yaaa dert ettiğin şeye bak olsunda sen alttayken olsun..zaten bi alış altta üste tavanda yerde her yerde olur hele bi alışşş......kızların bi çoğu üste başardı bende tam tersiii üste hayatta yapamıodummm nasıl yapıolar doktor bile sen üstteeyken daha rahat olur dedii ama yokkk çok zorlandımmm ben alttayken olmustuuu....[/B]
canım dertlenmek değilde ben çok çocuk istiyorum acaba tam olarak kurtulamadım mı yoksa yapamıyormuyuz korkusu sardı panik oldum biraz sizlerde yaşamışşınız aysını demekki neyse rahatladım biraz
inş. sanırım gereksiz yere panik oluyorum haklısın darısı tüm isyenlerin başına rabbim hepimize hayırlı evlatlar etsin inş.canım ben ilk pe...denememde hamile kaldım korkma vakti zamanı gelince bebişte oluyor
inş. sanırım gereksiz yere panik oluyorum haklısın darısı tüm isyenlerin başına rabbim hepimize hayırlı evlatlar etsin inş.
merabahersey yolundami neler yapiyorsunuz.
merabahersey yolundami neler yapiyorsunuz.
cevizim kalmadı fındıkla idare ediyorum şimdilik seçimden sonra annemler gelcek onlar getircek cevizi
oohh misssss benimde kayınvalidem gelsede getirse :))))))) parayla almak koyuyo
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnn ben p... yarısını akşam aldımmmm tam sona geliodukki küçük tuvaletim geldiiiii ayyy sinir oldum wc ye gittim geldim kociş dedi tamam yatalım bugünlük yeter çok yol kat ettin bi kaç gün egzersiz yap gene devam ederiz ama ben bu akşam bırakmam gene tam gaz devam az kaldı hissediyorum yenicem
bide vajiyi yenmiş arkadaşlara bişi sormak istiyorum p.. iyice girince yanma oldumu bende hafif bi sızlama oldu normalmi acaba bu durum
bıdıkcannnn eeee sen yendin ozaman yarısınaa kadar almışsınnn...bende yarısınaa kadar almıştım öle hamile kaldım bennn ...sende yendinnn artık kendinii yenmiş sayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?