Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anneemmmmm görmedimmmmm ne disennnn showa magazine bakıodum hamiyet 1.5 aylık hamileymiş oğlan olursa şehzade osman koyacaklarmışşşş bende kıs olursa hürrem koycam haaaa

ay iyice saçmaladılar haa bende kanuni koyim bari oglan olursa kız olursa da mahidevran :)) ama eşim gülfem e taktı kız olursa gülfem diyo baska bişi demiyo.......
ooffffffffffffffff benim canım cok sıkkın, için daralıyo ağlıyoruuuuuuuuuummmmmmmmm

ne oldu kıs niee ağlıonnnn:26:

öle mi yapsam bende mesela akşam artık yanında yapıyorm hemen oluyo önceden 45 dakka uğraşırdım kızlar bakın cesaret alın bende yenenlerin mesajlarını okuyunca yeminederim kıskançlık değilcesaret mutluluk geliyor yapılıyormuş oda benim gibiyfdi diyorum mesela bende asla oraya parmak sokakmam diyordum ama şimdi p..s boyutundaki aparatım 10dakkada giriyor ama direk onla değil önce ufak bi aparatla kasları gevşetiyorum sonra alıyorum onu kayıyo resmen inanın yapılıyor ama aşamaaşama sabır lazım dün o kadar çok dua ettimki inşallah kurtulucaz[/QUOTE]

beyonse sen yenmemişmiydin ben yendin gibi hatırladım bi an yanlış hatırlamışım sanırım...

evet kızlar bakın ben dün orta boy mumla başladım ilk.... ama alamadım... sonra bi küçük boyu yaptım ardından hemen orta boy cuk diye oldu... penis boyuta henüz geçmedim ama bugün eve gidince küçük boyu 2 kez yapıcam orta boyu da 2 kez ve sonra penis boyutuna geçicem inşallah penis boyutunu bugün alırım......... bana dua edin ...............

maasaallah simdi cesarettinde, güveninde tam yerinde deyilmi bidikcan. cünkü oldugunu gördün, hissettin, aksam olsada yine denesem diyosun. sen altdamiydin üstdemiydin. 1daha olsunda yine haber ver seninde halayini cekelim, aslinda simdide cekebiliriz,

Son düzenleme:
Herkese selam nasılsınız ? Gününüz güzel geçsin. Ben hiç iyi değilim çok mutsuzum ne olur bana yardım edin. Eşimle aramı bitürlü düzeltemiyorum. Bana çok kötü davranıyor , sürekli azarlıyor, hakaret ediyor delirmek üzereyim nasıl bir yol izlesem sürekli tlf suratıma kapatıyor. Dedim param yok beni almaya gel başının çaresine bak diyr beni artık umursamıyor. Bana yaklaştığı zamanlar da kendini rahatlatıyor ben gene geri plandayım (((( ne yapayım ne olur bir yol gösterin bu şekilde devam ederse kaçıp gideceğim öyle çok bunaldm ki (((

canım ailen biliyor mu eşinin sana karsı olan bu tutumu nu?

sardunyaaa eşinle severekmi evlendinn...eşim sağlıkçı demiştin doktor felanmıı ne doktoru...bidee eşin kendi ihtiyacınıııı görüncemii sadece sana iiyi davranıooo sonra eski halinemii dönnüooo....bayağıdır ilerlemiştiinnn derdiii ne onunnn şeytan dioooo boşan gitsinn mal gibi ortada kalsınnnn ...yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinnn moralmen çökeltio seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…