- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.901
özüm ben p.. kullanıyorum her ihtimale karşı
sağol bebeğim inşallah hepsini alacağım günleride görürüm ya
ne günü kızz akşama alırsın senn
özüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm yaaa niye bana cevap vermiyonn küstümmmmmmmmmm:43
anneemmmmm görmedimmmmm ne disennnnshowa magazine bakıodum hamiyet 1.5 aylık hamileymiş oğlan olursa şehzade osman koyacaklarmışşşş bende kıs olursa hürrem koycam haaaa
ay iyice saçmaladılar haa bende kanuni koyim bari oglan olursa kız olursa da mahidevran :)) ama eşim gülfem e taktı kız olursa gülfem diyo baska bişi demiyo.......
ooffffffffffffffff benim canım cok sıkkın, için daralıyo ağlıyoruuuuuuuuuummmmmmmmm
ne oldu kıs niee ağlıonnnn:26:
dert bir değilkiii... sinirleirm cok bozukkk.. bişey değil bebişimde huysuz dogacak diye üzülüyorum
ne olduuu neye canın sıkıldı hayırdırrr
kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnn ben p... yarısını akşam aldımmmm tam sona geliodukki küçük tuvaletim geldiiiii ayyy sinir oldum wc ye gittim geldim kociş dedi tamam yatalım bugünlük yeter çok yol kat ettin bi kaç gün egzersiz yap gene devam ederiz ama ben bu akşam bırakmam gene tam gaz devam az kaldı hissediyorum yenicem
bide vajiyi yenmiş arkadaşlara bişi sormak istiyorum p.. iyice girince yanma oldumu bende hafif bi sızlama oldu normalmi acaba bu durum
ooooooooooo yaslandimmmmmm bacım hoşgeldin görüşemiozzzzz
Herkese selam nasılsınız ? Gününüz güzel geçsin. Ben hiç iyi değilim çok mutsuzum ne olur bana yardım edin. Eşimle aramı bitürlü düzeltemiyorum. Bana çok kötü davranıyor , sürekli azarlıyor, hakaret ediyor delirmek üzereyim nasıl bir yol izlesem sürekli tlf suratıma kapatıyor. Dedim param yok beni almaya gel başının çaresine bak diyr beni artık umursamıyor. Bana yaklaştığı zamanlar da kendini rahatlatıyor ben gene geri plandayım(((( ne yapayım ne olur bir yol gösterin bu şekilde devam ederse kaçıp gideceğim öyle çok bunaldm ki (((
Herkese selam nasılsınız ? Gününüz güzel geçsin. Ben hiç iyi değilim çok mutsuzum ne olur bana yardım edin. Eşimle aramı bitürlü düzeltemiyorum. Bana çok kötü davranıyor , sürekli azarlıyor, hakaret ediyor delirmek üzereyim nasıl bir yol izlesem sürekli tlf suratıma kapatıyor. Dedim param yok beni almaya gel başının çaresine bak diyr beni artık umursamıyor. Bana yaklaştığı zamanlar da kendini rahatlatıyor ben gene geri plandayım(((( ne yapayım ne olur bir yol gösterin bu şekilde devam ederse kaçıp gideceğim öyle çok bunaldm ki (((
hosbulduk,hamis hanim. nasilsin bebis nasil neler yapiyosuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?