- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.921
Herkese selam nasılsınız ? Gününüz güzel geçsin. Ben hiç iyi değilim çok mutsuzum ne olur bana yardım edin. Eşimle aramı bitürlü düzeltemiyorum. Bana çok kötü davranıyor , sürekli azarlıyor, hakaret ediyor delirmek üzereyim nasıl bir yol izlesem sürekli tlf suratıma kapatıyor. Dedim param yok beni almaya gel başının çaresine bak diyr beni artık umursamıyor. Bana yaklaştığı zamanlar da kendini rahatlatıyor ben gene geri plandayım(((( ne yapayım ne olur bir yol gösterin bu şekilde devam ederse kaçıp gideceğim öyle çok bunaldm ki (((
sardunyaaa eşinle severekmi evlendinn...eşim sağlıkçı demiştin doktor felanmıı ne doktoru...bidee eşin kendi ihtiyacınıııı görüncemii sadece sana iiyi davranıooo sonra eski halinemii dönnüooo....bayağıdır ilerlemiştiinnn derdiii ne onunnn şeytan dioooo boşan gitsinn mal gibi ortada kalsınnnn ...yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinnn moralmen çökeltio seniiii
bebeğim nerelerdesin sen yaaaaa.... senin adam düzelemedi gitti yaaa..... amma şey düşkünü imiş beeee seni sevmiyo mu kızım bu adam ? derdi ne bunun yaaaa.... sinir oluyorum böylelerine...
hayatta herşey o değil ki
Yine bana kötü davranıyordu ailemin yanına gittim 10 kadar kaldım. Söz verdi evimize dön dedi yapmayacağım dedi şimdi gene başladı sürekli dövüyor zoruma gidiyor aileme söylemekten çekiniyorum zaten onların onaylamadığı bir evlilikti. Vaji den mi böyle yapıyor bir bilsem böyle olsa bile çok fazla acı çekiyorum eziyetteyim ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim hep kendini düşünüyor sen nasılsın ne durumdasın demiyor((
Bende anlyorm ki şey düşkünüymüş seven adam üzmez sevdiği ben 7 ayda öldüm öldüm dirildim.
ailenin onaylamadıgı biriyle evlendin ama eziyet görüyosun.. ailen sana sırtını ddönecek değil ya.. restini cek git bi daha bakalım, kararlı oldugunu göster ama ezdirme kendini.. hiç bişey senden daha kıymetli değil.. bakalım ne olacak..
aynen..... hiç bir şey senden kıymetli değil...... sen ona muhtaç değilsinnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese selam nasılsınız ? Gününüz güzel geçsin. Ben hiç iyi değilim çok mutsuzum ne olur bana yardım edin. Eşimle aramı bitürlü düzeltemiyorum. Bana çok kötü davranıyor , sürekli azarlıyor, hakaret ediyor delirmek üzereyim nasıl bir yol izlesem sürekli tlf suratıma kapatıyor. Dedim param yok beni almaya gel başının çaresine bak diyr beni artık umursamıyor. Bana yaklaştığı zamanlar da kendini rahatlatıyor ben gene geri plandayım(((( ne yapayım ne olur bir yol gösterin bu şekilde devam ederse kaçıp gideceğim öyle çok bunaldm ki (((
maasaallahsimdi cesarettinde, güveninde tam yerinde deyilmi bidikcan. cünkü oldugunu gördün, hissettin, aksam olsada yine denesem diyosun. sen altdamiydin üstdemiydin. 1daha olsunda yine haber ver seninde halayini cekelim, aslinda simdide cekebiliriz,
" .......Ağzımızın içini döşeyen epitel doku vajinanın içiyle aynıdır.Nasıl ki kuru bir ekmeği çiğnemeden,tükürüğümüzle ıslatmadan yutmaya çaloıştığımızda boğazımız kanarsa ,acrsa,vajinaın içine de kuru kuruya p..... sokulmaya çalışılırsa ,ağrı,acı ve kanama olur.Yani kadın rahatsa, kendini kasmazsa, sulanması tam olmuş ise ilk gece de yüzüncü gece de ağrı,acı ve kanama olmaz.Çünkü vajinanın görevi p..... içine almak ve neslin devamını sağlamaktır.Vajina bu görevi yaparken neden sorun yaşansın?Gözümüzde görme işlemi sırasında ağrı,acı ve kanama oluyormu?Ama gözümüze toz girse ve biz ovuşturursak ağrı,acı ve kanama olabilir.Bu normal dışı bir durumdur..........."
vajinismus'un üstesinden gelmek kitabından bir bölüm sizlerle paylaşmak istedim.kitabı yeni aldım bir kaçgünüdür okuyorum.çok güzel bir kitap.gerçekten de bizim ruh halimiz,kişiliğimiz çok güzel ve doğru anlatılmış.okurken gülüyorum bazen,çünkü vajinismuslu kadınların huyları bile aynı oluyor heralde.ama inanın okunması gereken bir kitap bence,insanı çok güzel ikna ediyor.belki abarttığımı düşüneceksiniz ama ben yenmiştim vajiyi nisanda,ama hala rahat değildim yani gitgel falan yapamıyorduk.bu kitabı olumaya başladktan sonra bir cesaret geldi bana ve inanın ondan sonraki 2 denememizde de kendimi kasmadım çok rahat bıraktım ve git gel bile yapmaya başladık biraz..inşalah devamı gelecek.ama benim için en önemlisi kendimi gevşetebilmemdi. çünkü egzersizde p........ boyutunda mumu çok rahat alırken p.... bi türlü rahat alamıyordum yani hepsini alabiliyodum ama kendimi kasıyodum ve acı duyuyordum.arkadaşlar lütfen sizde bu işin üzerine gidin inanın aşılmayacak bir sorun değil.benim egzersizlerim baya uzun sürmüştü 2 buçuk ay falan uğraştım nerdeyse. hatta ben kendi kendime yenemiyicem uzman yardımı almam lazım diye düşünüyordum. ama insan tek başına yenebiliyor zaten kitapta da kendi kendinize üstesinden gelebileceğiniz bir durum diye üzerinde duruluyor.
kızlar selamlar hafta içi işten güçten vakit bulamayıp ancak geçmişi okudum şimdi yazıyorum..
hamile kalan lar cevap verebilirmi bana kızlık zarı durrurken hamile kalanınız oldumu??
bu arada parmak yapamıyorumbirtürlü olmuyor kendi parmağımla olmayacak gibi eşimden de ya hemen iterse diye güvenemiyorum korkuyorum o yüzden mum denemesine başlıcam inşll olur ..
malum herzaman giremediğimden 100 msj olması için bölük pörçük yazıcam sizlere kusuruma bakmayın
ben artık dayanamayıp 3 yıldan sonra bu durumu çok yakın bi arkadaşıma anlattım , kendisi evli ,
ne olur bana anlat dedim yoksa ayrılıcaz bi şekilde ikimizde yıprandık , allah razı olsun göstere göstre anlattı keşke en başında anlatsaymışım belki çoktan kurtulurdum , bi yaraı olursa diye buraya da yazıcam ...
bi kere yatak odasından vazgeçiceksin dedi belki orda ki psikolojiden dir orda korkuyosundur dedi oturma odasında en rahat olduğun koltukta deneyin dedi , hem bi bacağını koltuğun koluna sararak destek alır böylelikle bacak açamama durumunu rahatlatırsın dedi ( ben bunu da yapamadım ilişki esnasında hemen yana kayıyorum yamuluyorum yani ) yapabilecek olursa okusun diye yazdım ama mantıklı vajina bayaa açılıyo bacak arasını kasacağına koltuğa attığın bacağı kasıyosun
ikinci durumda sen üstte deneyin bi süre dedi kendin tut içine yerleştir bi yerde takılıyo dedim onuda lavabo borusu gibi düşün içersini tıkanınca bişe sokup ittiğini açıldığını düşün dedi ben şimdi bunu deniyorum bi yerde fenalaşıyorum nefes olayını çözemedim çünkü yoluna girse olacak gibi fenalaştığım yer doğru yermiş orayı geçersen hemen kayacakmış bakalım inşll öyle olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?