Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yine bana kötü davranıyordu ailemin yanına gittim 10 kadar kaldım. Söz verdi evimize dön dedi yapmayacağım dedi şimdi gene başladı sürekli dövüyor zoruma gidiyor aileme söylemekten çekiniyorum zaten onların onaylamadığı bir evlilikti. Vaji den mi böyle yapıyor bir bilsem böyle olsa bile çok fazla acı çekiyorum eziyetteyim ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim hep kendini düşünüyor sen nasılsın ne durumdasın demiyor ((

bebeğim nerelerdesin sen yaaaaa.... senin adam düzelemedi gitti yaaa..... amma şey düşkünü imiş beeee seni sevmiyo mu kızım bu adam ? derdi ne bunun yaaaa.... sinir oluyorum böylelerine...
hayatta herşey o değil ki

Severek evlendim ailem istemediği halde evlendim. Sağlık memuru kendisi. Hiç biey yokmuş gb yapacağını yapıyor rahatlıyor gene kötü davranıyır kaç kez psik gittik birlikte dr dedi eşine kesinlike iyi davranacaksın onu üzmeyeceksin bana beter oldu şaşırdım kaldım planlarını bile artık bensiz yapıyor hep o ön planda ben bir hiçim küfrediyor sürekli azarlıyor

Bende anlyorm ki şey düşkünüymüş seven adam üzmez sevdiği ben 7 ayda öldüm öldüm dirildim.

ailenin onaylamadıgı biriyle evlendin ama eziyet görüyosun.. ailen sana sırtını ddönecek değil ya.. restini cek git bi daha bakalım, kararlı oldugunu göster ama ezdirme kendini.. hiç bişey senden daha kıymetli değil.. bakalım ne olacak..

aynen..... hiç bir şey senden kıymetli değil...... sen ona muhtaç değilsinnnnnnnnnnnnnnnn

şeyyy düşkünüymüşşşşş şeyi kopasıcaaa.....şey düşkünüyle alakası yok bence şey düşkünü olan bunu allem eder kallem eder sardunyayla yapamıosa başkasıyla yapardııı...ya onun psikolojisi bozukkk yada bu adam böle bi adamdııııı sardunyaaa tanıyamamışşşş....tamam benim eşimde öleydi ne zaman pskologa gittikkk psikolokk bunun bi hastalık oldunuu istem dışı yaptınııı senin çok çok anlayışlıı olması gerektiğini sölediii düseldiii zaten ozmaandan sonra ben egsersize başladım çaba sarfeddimi gördüü düzeldiii....sardunyaaa..yüzdü yüzdüüü kuyruğuna geldiii adam aynı adammm bu kıss p...se kendinii hazır hissetse denemek istese bu psikolojide bu adamla nasıl denicek adam iyii hoşş davrancakkiii denesinn cesaretlensin sardunyada.....

sardunya bebeğim lütfen kendini üzme biraz mantıklı düşün tatlım eşini al karşına konuş derdi neymiş öğren onu ne kadar çok sevdiğini bu durumun senin elinde olmadan olduğunu ama düzeleceğini kendininde bu durumun düzelmesi için elinden ne geliyorsa yaptığını anlat tatlım allah kocana merhamet versin tatlım ne diyeceğimi bilemedim çünkü bebeğim bu durumu kendimden biliyorum inanki biz isteyerek yapmıyoruz tatlım ne kadar kırılıp incindiğini anlıyorum bunları ona anlat ve ondan biraz zaman iste mesela 1 ay sonra aşkım mutlu olucaz vs gibi şeyler söylesen acaba faydası olurmu
allah yardımcın olsun bebeğim

canım ben dün jinekolog bi arkadşa konuştum artık birilerini anlatma ihtiyacı duydum çok yıpranıyorum kendi kendime sorunlar üretiyorum allahtan eşim anlayışlı o benden daha rahat olucak zamanla olucak deyip duruyor arkadaş bana pozisyon ayarlayamıyorsun demekki dedi karşı karşıya pozisyonda dene dedi kendini eşine bırak dedi vajim açılmıyo ama dedim bırak eşin açar dedikapat gözlerini uzan güzel şeyler düşün eşin halleder dedi bende aynen öyle yaptım eşim dur kıpırdama uzaklaşma bacaklarını kasma bacaklarını aç girmiyo işte bak az aç diye diye yarısını sokmuş adamarada bir p.. çıkarıyo ben zorlanınca (kendimi sıktığım için zorlama oluyor) ama tekrar deneyince en son girdiği yere kadar giriyor demekki tamamı bi defa girse artık hep giricek
bakalım inşallah bu akşam misafir gelmez tekrar deneme yapıcaz bu defa kendimi kasmıcam birde bacaklarımı tamamen açıcam akşam bacaklarım birden titremeye başladı
şimdi ben inanıyorumki yapabilirim yapıcam en yakın zamandada yaptım demem lazım

bu kitabı bende almak istiyorum ama kargodan kapalı bi şekilemi teslim ediyolar iş yerime isticem de rezil olmam dimi :):) ???

kızlar selamlar hafta içi işten güçten vakit bulamayıp ancak geçmişi okudum şimdi yazıyorum..
hamile kalan lar cevap verebilirmi bana kızlık zarı durrurken hamile kalanınız oldumu??

bu arada parmak yapamıyorum birtürlü olmuyor kendi parmağımla olmayacak gibi eşimden de ya hemen iterse diye güvenemiyorum korkuyorum o yüzden mum denemesine başlıcam inşll olur ..

kızlar selamlar hafta içi işten güçten vakit bulamayıp ancak geçmişi okudum şimdi yazıyorum..
hamile kalan lar cevap verebilirmi bana kızlık zarı durrurken hamile kalanınız oldumu??

ben değilll ama arkadaşlardan olan olduu...sürtünme yoluyla vajinın üstüne spremleirn boşalmasıyla oldduuu

malum herzaman giremediğimden 100 msj olması için bölük pörçük yazıcam sizlere kusuruma bakmayın
ben artık dayanamayıp 3 yıldan sonra bu durumu çok yakın bi arkadaşıma anlattım , kendisi evli ,
ne olur bana anlat dedim yoksa ayrılıcaz bi şekilde ikimizde yıprandık , allah razı olsun göstere göstre anlattı keşke en başında anlatsaymışım belki çoktan kurtulurdum , bi yaraı olursa diye buraya da yazıcam ...

bi kere yatak odasından vazgeçiceksin dedi belki orda ki psikolojiden dir orda korkuyosundur dedi oturma odasında en rahat olduğun koltukta deneyin dedi , hem bi bacağını koltuğun koluna sararak destek alır böylelikle bacak açamama durumunu rahatlatırsın dedi ( ben bunu da yapamadım ilişki esnasında hemen yana kayıyorum yamuluyorum yani ) yapabilecek olursa okusun diye yazdım ama mantıklı vajina bayaa açılıyo bacak arasını kasacağına koltuğa attığın bacağı kasıyosun

ikinci durumda sen üstte deneyin bi süre dedi kendin tut içine yerleştir bi yerde takılıyo dedim onuda lavabo borusu gibi düşün içersini tıkanınca bişe sokup ittiğini açıldığını düşün dedi ben şimdi bunu deniyorum bi yerde fenalaşıyorum nefes olayını çözemedim çünkü yoluna girse olacak gibi fenalaştığım yer doğru yermiş orayı geçersen hemen kayacakmış bakalım inşll öyle olur ...

sen pen..s denemesi yapabiliorsun ozaman değilmiii..bi süre sonra takılıo demişsinnn p...s in yarısındamııı takılıosunnn yani yarısına kadar alabiliormusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…